I'll keep dreaming

31 Oktober

Så var även denna månaden slut. November nästa, det går fort till jul nu. Jag längtar till julafton, så himla mysigt! All goda maten & roliga släkten. Det kommer att bli toppen, bara vi firar hemma oss iår igen :)

Mycket att se fram emot i December. Först & främst är det en mysig månad & har alltid vart, tända ljus, lucia & allt det där. Julafton är verkligen en höjdpunkt, tur att jag har någon brevid mig som gillar julen. Min & S 1-årsdag är i December med & såklart Nyår. Jag hoppas dock på att få ha honom bredvid mig när det nya året kommer.

Idag är jag nästan ledig, jobbar bara mellan 16-20. Inte alls länge, dock en sista chans att tjäna in pengar till November & alla julklappar som ska inhandlas. Ska strax gå & vila lite, S sov här inatt så jag vaknade när han skulle gå upp & kunde inte somna om sen.
Imorgon är det en till tidig dag & lång med. Dock den sista på sjukhuset, skönt! Efter det blir det förhoppningsvis Lager 157, det har ju öppnat nya affärer där nu :)

Igår var jag med S, först gick vi omkring lite på stan & luktade på parfymer. Var först inne på kicks, men där inne är det alltid samma gamla parfymer tycker jag. Gick vidare till en affär som ligger lite avskilt & där fanns den parfymen jag hade tänkt att köpa för ett tag sen, den luktar verkligen hur gott som helst. S tittade på parfym till sig själv med, fick några prover. Jag därifrån fick en fin liten inslagen parfym av S :) . Tack honey!

xoxo

I think we're getting used

28 Oktober.

Imorgon börjar det efterlängtade lovet som alla tjatar om. Lov? Kan vara så att jag inte är ledig en enda dag, men det gör ju inget. Jag tjänar ju pengar på det, pengar till julen.

Åkte ut till S igår. Mysigt som alltid, åt entrecote med pommes & bearneise sås (stavning?)! Så himla gott var det, vi firade 10 månader lite. Himla skönt var det ute också, efter maten var dock båda två mätta så att vi ville bara hem. Sagt & gjort, väl hemma så somnade jag på en gång. Skulle ner till S rum för att skriva ett sms & väntade på svar. Under tiden lyckas jag somna & blir väckt av S som undrar vad jag håller på med. Lyckat, mycket lyckat.

Idag sov vi länge, jag som hade lagt mig i en annan säng fick gå till S tidigt på morgonen efter att han bett mig. Även att jag var trött & mest ville somna om igen var hans kramar lika mysiga som alltid :)

Idag var det dags för min bror att åka hem igen, känns som att han nyss kom hit.. Vi hann i alla fall att sola idag, gud vad skönt! Mitt solarie var sjukt varmt så när min tid hade gått var jag genomstekt!

xoxo

I will never be the same again

27 Oktober

27:e varje månad är det datumet jag oftast alltid brukar kunna. Om någon frågar idag vad det är för datum kommer det blixtsnabbt. Kan bero på att idag för 10 månader sen blev jag & S tillsammans :) . Lovely, jag minns det kvällen.

Jobbade idag, funfun. Jag gillar mitt jobb, som jag sagt tusen gånger. Sötaste tanterna & en farbror.

Ikväll ska jag i alla fall träffa min lover. Familjen ska till Soya & äta, men jag är verkligen inte sugen på mongolisk buffé idag. Vet hur allt där luktar & blir äcklad av tanken. Usch! Istället myser jag med S. Se på Svensson Svensson skulle vi tydligen med, hans idé :)


News

25 Oktober

Snart så är det helg, gud så skönt det ska bli. Lov med för den delen, jag ska dock spendera mitt lov med att jobba. Inte en ledig dag som det ser ut nu! Men får tänka att det är pengar sen till julklappar osv :)

Igår kom S & överraskade mig, kom hem till mig utan att jag visste om det. Kul att han kom faktiskt, jag gillar överraskningar när de innehåller något bra. :)

Senare under dagen ska jag ta & åka in till stan för att titta på vinterskor (helt hopplöst!) & ev lite mer småsaker som mascara & så. Hoppas även på att kunna beställa det där linnet från HM idag med.


RSS 2.0