080828 - D80

Idag är det möjligt att jag är världens lyckligaste för jag har nämligen fått min d80! Mamma & pappa överraskade mig totalt, jag hade ingen aning om att jag skulle få den idag. Som jag väntat :)  I alla fall, de köpte d80 med kitobjektiv, dock med ett bättre objektiv än vad som brukar följa med. Happy, happy. Imorgon ska jag köpa minneskort, uv-lins & väska!


080827 - Project Runway

Jag såg nyss sista avslutningen av Project Runway. När man ser alla kläder på catwalken så önskar man ju att man kunde sy lika underbara skapelser själv. Mycket av det de 3 som var kvar hade gjort var faktiskt sådant som man kan använda, förvånande! I alla fall, det jag skulle få sagt var att Victoria Beckham var gästdomare & hon log flera gånger! Det var verkligen ingen vanlig syn, tror att jag sett henne le 1 gång på en bild innan?

Nu ska jag lägga mig i sängen & läsa lite, sen sova. Jag gillar inte att sova bort dagarna längre, jag vet inte vad som har hänt med mig. Jag som älskade att sova fram tills 12-13 förut. En bra förändring i alla fall.

God natt & sov gott allihopa :)


080827 - Blue Sparkle

Har tittat på The Hills nu, såg att Lauren hade ett blått nagellack & kom genast på ett jag har ett som är i ungefär samma färg. Som jag aldrig ens använt. Jag spenderar mina pengar så bra, haha. Nagellack & läppglans som jag aldrig använder. Nåja, jag provade i alla fall nagellacket & jag tycker om det! :)  Passar bra nu till hösten, lacket är alltså mörkt mörkt blått.

Imorgon är det inte så mycket inplanerat. Ska i alla fall åka & handla lite saker imorgon då min mor slutat. Ev. fixa en sak med Sebbe's present. Annars är det inget mer. What to do, what to do? Jag kan ju faktiskt städa mitt rum, jag har ignorerat det lite för länge nu känns det som. Jag gillar inte att vara särbo & bara helgsambo. Det passar inte riktigt, släpar med mig massa saker hit & dit.

I helgen blir det förresten ytterligare en kräftskiva. Denna gången blir det med hans sida av släkten ute i deras sommarhus. Det ska bli trevligt, jag ska försöka få i mig några kräftor. Det känns som att kräftor är något jag nöjer mig med att äta 1 gånger per år. Så gott är det inte, räkor däremot, det kan jag äta hur mycket som helst. Nästan i alla fall :)

Nu ska jag kika på någon bra film & ta något att äta.

Whitney är så sjukt söt! Där snackar vi om naturligt vacker :)





080827 - Pink Sugar

Kom precis innanför dörren nu, har varit borta vid Ica & hämtat mitt paket från eleven. Som jag skrev tidigare så beställde jag en mascara därifrån & när jag öppnade den lilla kartongen så låg det fler saker där i!
Jag beställde denna mascaran

I den lilla kartongen låg även prover,
Jag har redan provat prov-parfymen & den luktar verkligen gott :)  Vet inte om den är lite för söt för min smak men jag gillar den helt klart. Den får följa med i nästa beställningen. Lukten avtar ju efter en stund.
Jag tycker att det är bra att de skickar med såna här prover, ni ser ju bara på mig! Nu vill jag redan beställa fler saker. Bra & vinnande koncept helt enkelt. Det gick fort att få varorna med. Det enda minuset är fraktavgiften + postförskott som gick på 110kr (!!) . Om man betalar med visa blir det dock bara 50 kr extra.


080827 - Youngblood

Så sitter man här igen, ska strax titta på ett nytt avsnitt av The Hills. Helt stört hur man kan bli beroende av serier. I början tyckte jag inte alls att det var bra men ju mer man tittar desto bättre blir det :)  Men så är det väl med allt, det är kanske inte så roligt i början men sen så blir det bara bättre & bättre.

Min lilla guddotter/kusin kommer hit senare idag, mamma ska hämta henne från dagis vid halv 4 ungefär :)  Hon är så himla rolig så det ska bli kul att busa lite med henne. Planerna för idag var annars att fira Sebbe lite hos hans pappa men det skulle nog bli lite stressigt & de skulle tydligen inte vara där länge heller. Min kära pojkvän har förresten en blogg, här. Jag tycker dock att han är tråkig som aldrig en nämner mig, inte ens när han fyllde år. Jaja, alla är olika. Alla vill inte skriva om sin flickvän överallt & det får man respektera. Synd bara, haha.

1 år & 8 månader.  ♥

Jag var inne på en sida igår & kikade på bla klockor & ni som känner mig vet att jag har hur svårt som helst för att hitta klockor. Men så såg jag denna & den är ju så fin! Verkligen något som ska inhandlas då nästa lön kommer. Haha, jag planerar redan sånt! Denna månaden prioriteras annat.



Nu ska jag laga lite mat & njuta av att jag inte har skola förrens på tisdag!

080826 - Confused

Jag börjar smått känna att blogg faktiskt inte är så kul längre, jag har ingen lust att skriva här. Vad ska jag skriva om, varför ska jag skriva? Vill jag verkligen att vem som helst ska kunna läsa om mig & vad jag sysslar med? Det tål att tänkas på.

Igår fyllde mylove 20 år, så nu är han ingen tonåring längre. Ett steg in i vuxenvärlden :)  Han kom förbi mig en sväng efter jobbet & då fick han sin present. Jag vet ju att han har velat ha en kamera länge så igår fick han en av mig. Hoppas att han tyckte om den i alla fall, han blev lite arg på mig. För dyr present? Nej, verkligen inte. Man ska ju lägga pengar på de man tycker om. Nu måste bara jag komma på vad jag önskar mig av honom i present, i efterskott, haha :)

Precis som jag sa till Sandra innan har jag börjat undra & tänka efter. Är detta verkligen bra, är det något som passar mig? Något som jag vill ha i mitt liv just nu? Många tankar far runt & jag vet inte vad jag ska göra. Time will tell...

Väntar på Sebbe nu, vi ska gå ut & gå eller springa :)


080823 - Full of it

Nu så sitter jag här igen, mätt som jag vet inte vad. Jag jobbade 07-14 idag & direkt efter åkte vi upp till mormor. Som vanligt så hade hon gjort galet mycket mat & man måste ta minst 2 gånger, tror att allas mormödrar (haha, vad heter det?) säger så? :)  Efterätt: Chokladpudding & grädde.
Lite chokladpudding slank såklart ner, jag älskar ju det! Nu efteråt känner jag att jag kanske borde ha tagit det lite lugnt. Speciellt eftersom att det är dags för kräftskiva om ca 45 minuter... Ännu mer mat, hur sjutton ska jag orka?! Det blir diet nästa veckan, haha.

Imorgon blir det förhoppningsvis Göteborg. Eller ja, det blir det men jag vet inte riktigt när vi ska åka. Om vi åker på eftermiddagen så följer jag inte med, jag vill ju dit för att gå i affärer. Jag försökte få med mig love men han kommer ihåg förra gången vi var där & han ville inte göra om det, tyvärr. Haha, nightmare? Jaja, jag har i alla fall hittat perfekta plagg.

Nu ska jag hinna med att ta en powernap, kolla på lägenheter, göra mig iordning & byta om. Inom 45 minuter, lycka till säger jag bara :)

Jag ändrade förresten om min design lite smått igår, jag blev lite trött på allt det svarta. Nu när hösten kommer vill jag ha något mer färgglatt för att försöka att inte bli så deprimerad, haha. Usch, jag hatar verkligen hösten.





080822 - Ps. I love you

I söndags så såg jag, Danni & Sandra filmen Ps. I love you. Jag blev faktiskt lite förvånad, eftersom att så många sagt att man gråter till den, den är så sorlig. Visst, den var sorglig men jag förstår verkligen inte hur man kan gråta av den? Jaja, i alla fall. En av de som är med i den är ju "Danny" från Grey's Anatomy. Han är så himla bra & jag vet att många tycker om att titta på honom också ;)   Det jag ville komma fram till var: Vet någon när Grey's Anatomy ska börja sändas igen?



080822 - Dagens horoskop

Lejonet 23/7 - 23/8
Du lyckas inte släppa taget om vardagens alla bekymmer. Därför blir fredagen inte särskilt rolig.

Det lät väl bra? Nej, jag ska ta & strunta i vad det står & få en bra fredag i alla fall. Tänkte passa på att köpa en ny mascara, Loreal Beauty Tubes. Min är nästan slut & jag har beställt en mascara från eleven.se men jag känner att jag inte kan vänta. Ögonen är trots allt det viktigaste, enligt mig :)


Nu ska jag skölja ur min inpackning & äta lite mat..

 

 


080822 - Perfekt

Jag bävar verkligen inför att gå till jobbet idag, jag vill inte! Jag vet ju hur tråkigt det kommer vara & sen att gå hem till Sebbe & behöva tänka på att lägga sig i hyffsad tid. Jag gillar inte mitt jobb så idag ska jag göra något åt det! Sen är det så himla typiskt att solen kommer fram idag också! Jag hinner ju inte gå ut & njuta av den.

Snart ska min bror hem till Göteborg igen, på söndag faktiskt. Jag tänkte höra med er om ni vet om Zara har öppet då? Har spanat in lite plagg där som skulle sitta fin-fint i min garderob nämligen :)  Jag önskar att jag hade den där fina lägenheten på avenyn, en 1:a med stor takterass. Well, dream on baby, dream on...

Håller redan på att göra mig iordning, inpackning sitter i håret & kläderna ligger framme. Det gäller ju att vara förberedd ;) . Äsch, jag kommer säkert ändå ångra mig ang. kläderna sen!



080821 - This is our time

Till slut så kom Sebbe & äntligen så kunde vi springa. Att ens skriva så känns helt fel, att jag längtar efter att få träna? Det är något som inte stämmer, haha. Det gick bra idag i alla fall, det kändes i alla fall som det. Tills vi stannade vi fåren (tror jag att det var) & matade de lite, det var små hungriga får! De höll på att ta sönder stängslet, jag blev seriöst talat lite rädd, en sån vill man ju helst inte få på sig.

Jag håller fortfarande på & filar lite på lovie's present, ska kika upp lite närmare information imorgon. Det finns ju några alternativ om man säger så.

Nu ska jag duscha & sen lägga mig i sängen & läsa Cosmo som jag fick igår :)

Ändrade förresten bakgrund i bloggen, det synd dock inte? Rosa ska den vara i alla fall.

080821 - Don't keep me waiting

Sitter just nu i mina träningskläder & bara väntar på att en viss Herr Berg ska få tummen ur & komma hit :)  Jag vill ut & springa, jag vill röra på mig, jag vill komma i form! Jag har ju trots allt ett vad som jag måste vinna. Springa milen snabbast, måste dock vara under 50 min. Jag har tills maj på att öva så nu gäller det att köra igång. Jag kommer att vara död efter det, haha. Mina föräldrar får bära ut mig.

Imorgon tänkte jag hinna svänga förbi stan en snabbis innan jag börjar jobba. Tänkte spana lite på skor & någon kofta. Jag känner dock att jag borde spara mina pengar lite, lönen kommer på måndag & det är mycket utgifter då, tyvärr. Sebbe fyller ju 20 då med & jag har äntligen kommit på vad jag ska köpa! Hoppas bara att han blir glad för det. Förra året visste han ju redan vad jag köpt, även att jag försökte lura honom :)

Nu orkar jag inte vänta mer, har väntat i snart 2 timmar.

080821 - Thanks for making me stronger

Idag har jag äntligen fått tummen ur & städat lite här hemma. Någon nytta måste man ju göra, right? Hur tråkigt som helst dock, jag hatar att städa. När jag har en egen lägenhet blir det dock annat, då måste jag ju göra det själv. Det blir nog roligare då med, min lägenhet liksom :)

Just nu sitter jag & väntar på Sebbe som ska komma hit, vi ska springa. Det blev inget igår heller, allt blev försenat & sen ringde en moster i panik som undrade om jag kunde vara barnvakt. Så jag tillbringade ett par timmar där borta & att natta lilla damen var inte det lättaste. Så fort hon höll på att somna skulle hon upp & studsa, inte missa något. Sen så var det jätte kul att lägga sig på mig & skratta så att även jag gjorde det. Nåja, hon somnade till slut i alla fall, sötungen :)

Imorgon blir det jobb igen & även lördag. Lördagen är verkligen fullpackad med saker! Först jobb, direkt till mormor efter för middag, hem & vila/duscha & sen bort till moster för kräftskiva. Jag lär ju vara hur trött som helst med tanke på att jag ska infinna mig på jobbet kl 07. Lycka till säger jag bara.

Jag förstår inte riktigt all hysteri med kräftor, det är ju inte ens speciellt gott?



080820 - Freak?

Nu när OS är igång igen så känns det som att alla förväntas sitta & titta på det flera timmar om dagen, vara uppdaterad om precis vad som händer osv. Om man är en av de som inte är så intresserad av detta så har jag märkt att folk tycker att man är lite konstig, vem vill inte titta på OS? Nästan alla på mitt jobb är intresserade & sitter ofta & tittar & kommenterar. Själv sitter jag där som ett fån & förstår ingenting när de säger massa sport-ord vid tennisen t ex. Jag som hellre tittar på Vänner, haha :)

Idag börjar de flesta skolan, jag tycker att det är så skönt att inte behöva göra det! Jag börjar ev. på måndag, om inte så har jag sjukt mycket tid att jobba på nu. Jag hoppas dock på skolan, jag vill känna efter om det är min grej att plugga nu eller om jag ska vänta lite. Det känns som att nästan alla här börjar jobba nu i 1 år & sen kanske ska läsa vidare medans jag har sagt att jag vill läsa vidare direkt. Det är lite som med OS, när man säger att man vill läsa vidare direkt blir det flesta chockade & kan inte alls förstå. Nåja, jag gör det som känns rätt för mig! You know, I'm a nerd!

Nu ska jag städa mitt rum & hjälpa till lite här hemma.


None

080819 - It doesn't make sense

Tittade tidigare idag på det första avsnittet av säsong 4 på The Hills, jag känner att jag blivit en sån nörd! Det känns inte alls bra, det är en vana jag måste sluta med. Sluta att titta på en massa strunt-serier.

Har precis tittat klart på en film, det får i alla fall tiden att gå lite. Jag skulle önska att mylove sov här inatt men han har jobb imorgon & det blir alldeles för sent, väldigt synd. Men vi sover tillsammans sen, när det är helg & vi är lediga. Jag älskar helgerna :)

Jag kom på att han hade en blogg för ungefär 1½ år sedan, lite mer, & jag fick för mig att kika in & titta lite. Han skrev så söta saker där, det var när vi precis blivit tillsammans & så. Blir tokig på mig själv just nu för jag har ingen aning om vad hans blogg-adress var? Jaja, jag kommer ju i alla fall ihåg sakerna. Hela jag & Sebbe var så himla oväntat. Jag som aldrig trodde att jag skulle bli kär i honom & här sitter jag ju, vi har varit tillsammans i 1 år & 8 månder :)  Anledningen till att jag aldrig trodde att jag skulle bli kär i honom var för att vi tyckte om varandra för 3 år sen men mer blev det inte. Sen vet jag inte varför vi började träffas igen men det tackar jag för idag. Min älskling!  ♥  Det är sant, man hittar kärlek där man minst anar det.

Imorgon ska jag städa, tvätta & fixa lite här hemma. Senare blir det en jogging-runda med Sebbe, det blev inget idag pga vädret. Så imorgon tar vi igen det.

Everything leads me back to you...



080819 - Unlikely

Hör & häpna gott folk, jag tränade både i söndags & igår! Ev. blir det träning ikväll med, vad har hänt med mig? Jag som aldrig tränar utan bara säger att jag ska göra det, haha. Maybe it really is a new beginning..
Jag gillar faktiskt hela det här med att träna & sen kommer jag ju att få en snygg kropp på köpet också :)  Vem vill inte ha det? Igår hände dock en ganska random sak, när jag & love nästan sprungit klart märkte jag att jag tappat min piercing någon gång under tiden vi sprungit. Hur wierd är inte det då?

På torsdag ska jag börja jobba lite igen som sagt, dock bara extra-turer. Jag hoppas att jag inte kommer att gå i skolan varje dag nu i höst, för att de har verkligen hur mycket extra-turer som helst på jobbet! Jag kan ju behöva pengarna också, det vore ju synd att säga att jag har gott om dem. Men som sagt, man måste förtjäna det man får?

Har ingen aning om vad jag ska göra för övrigt idag, mitt rum behöver städas men det är något jag helst blundar åt ett litet tag till. Jag måste dock ordna lite inför högskolan & Csn, så att jag får rätt till studiebidrag & rätt mängd också. Det var en himla massa man skulle fylla i, det var lättare när man var yngre men då var det å andra sidan så mycket tråkigare också.

Sitter just nu & funderar på över om jag ska köpa en klocka eller inte, vad för någon i så fall? Jag är verkligen värdelös på sånt här, jag kan aldrig bestämma mig men ändå går jag & längtar efter en. Jag måste få tummen ur helt enkelt!



080817 - A new beginning

Idag är det söndag, det känns dock inte alls som det! Jag har snöat in mig på att det är lördag, så när jag ser att någon skriver vad de ska göra idag, en söndag, tänker jag att de har skrivit fel allihopa, haha. Crazy me.. Kan bero på att jag jobbade onsdag-lördag? Att infinna sig på jobbet kl 07 en lördag är inte okej.

Om en stund ska jag bege mig in till stan för ett spinning-pass. Nu ska det börjas! Tur för mig att mina föräldrar är spinning-nördar, annars skulle jag aldrig kommit iväg. Som sagt, när lönen kommer ska jag köpa kort! Sandra ska få släpa med mig dit, haha.

Igår blev det lite ändringar på jobbet, bytte tider med en annan så jag jobbade 2 timmar extra. Det gör mig ingenting, det är bara extra pengar :) . Efter jobbet fick jag skjuts av min älskling ner till stan där jag träffade Sandra. Vi hann med en hel del, stan, a6, fika & träffa Danni & Sara. Jag, Sandra & Danni bestämde även att vi ska ses idag & se på Ps. I love you. It better be good.

På kvällen åkte jag & love ut till Gunnarsryd men lika snabbt som vi åkt dit åkte vi hem igen. Tanken var att vi skulle sova där men min bror fick mylove på andra tankar så det var bara att sätta sig i bilen igen. Vi hyrde en film & åkte hem. Så lyckat, jag somnade efter 30 min. På hans arm :)

Nu är det så att min lovielove fyller 20 nästa måndag & jag har ingen aning om vad jag ska köpa? Han är svårt den herren, det är inte vad som helst som duger. Jag måste ha gått & klurat på det hur länge som helst nu men har jag blivit något klokare för det? 1 vecka kvar & jag har fortfarande ingen som helst aning om vad han ska få. Hjälp mig!

Även att jag kan vara sur på morgonen när du väcker mig, så älskar jag att vakna upp bredvid dig älskling. Mitt hjärta.  ♥

080810 - I'm in heaven

Åter igen söndag, förra söndagen låg jag ute & solade vid poolen vid den här tiden. Hur skönt som helst! Men men, det har snart gått 1 vecka sen jag kom hem fast det känns som att jag varit hemma hur länge som helst! Jag saknar Grekland men istället för att deppa över att den resan är slut tittar jag & love på andra framtida resor istället :)

Igår var familjen + Cinna, Andreas & lilla Felicia ute på landet. Sebbe var med såklart men han inräknas ju i min familj. Det var lite synd att det regnade så himla mycket men annars var det så skönt att vara där ute. När vi skulle åka hem gick jag före lilla Felicia till där vi ställer bilarna, då ropade hon på mig & ville att jag skulle komma tillbaka till henne, haha :) . Snurrade henne lite i luften, det var verkligen något hon tyckte var kul.

Imorgon är det dags för jobb igen. Jobbar mån, ons, tors, fre & lördag. Alla andra jobbar ju ändå, Sebbe börjar på sitt nya jobb imorgon så då känns det inte som någo idé att bara gå hemma. Sen tjänar man ju lite pengar också, det kan jag behöva :) . Speciellt om det blir något i höst, som jag & love vill.

Har precis tittat på Sex & the City, igen! Man känner direkt att det är en sån film man kan se om & om igen.

Senare ska jag & Sebbe ut & springa, det ska bli min nya grej. Till nästa vår ska jag kunna springa milen under 50 min. Wish me luck!

Palla blogg?

080804 - Honey, I'm home!

Då så var man tillbaka i Sverige. Buhu! Det känns ju lagom kul att komma hem till ett kallt, regnigt & grått Sverige då man varit i 35-gradig värme en hel vecka. Lite smått deprimerande..

Veckan har i alla fall varit underbar, tänkte inte gå in på massa detaljer. Resan var bra för oss, komma bort från allt & alla lite. Vi har sett mycket, varit med om mycket. Något av det allra bästa var igår, då vi åt vår sista middag. Jag & love satt vid bordet, god mat, gott vin & champagne. & så säger han så otroligt fina saker, finaste på länge. När jag säger att det var så fint att jag fick tårar i ögonen, kan ni föreställa er lite då hur det kan ha varit? Helt underbart i alla fall, precis som resten av veckan. Jag älskar hans "Fia, grow old with me."   ♥

Ska upp till mormor en sväng senare idag, lämna hennes lilla present jag köpte på Rhodos :) . Hope she'll like it. Det ska i alla fall bli kul att träffa henne, jag har saknat alla här hemma! Familjen, min säng, mina vänner. Jag längtar efter att få prata med Sandra, höra vad som har hänt här hemma. (troligtvis: ingenting.)

Jag vet vad jag vill, det känns så väl. L-o-v-e-l-y, jag älskar denna känslan!

Lägger ev. upp några bilder senare. Puss! ♥


           

RSS 2.0