You hold me down

20 december

Jag borde sova, imorgon (eller snarare idag) ska jag nämligen gå upp i tid för att åka till Göteborg. Det blir lite shopping & sen tar jag med mig min bror hem också. Detta året blir det bara la familia, jag hade dock velat att Sebbe följde med.

Sitter & pratar med Sandra just nu, bästa Sandra. Hon är den bästa vän man kan ha, gud vad jag kommer att sakna henne! Hon får helt enkelt stå ut med en massa msn, mail & sånt från mig ;) Du betyder så mycket för mig, hoppas att du vet det. ♥

Idag var jag på Friskis igen, längesen sist! Skönt var det i alla fall & jag passade på att boka in mig på ett pass på måndag också, nu ska jag komma igång igen. Jag & Sandra sa att om vi tränar lite så kan vi njuta av julbordet & allt utan att få dåligt samvete. Men vem försöker vi lura, vi hade haft gott samvete även om vi inte tränat ;)

Det ska bli så kul med första riktiga julen med lilla kusinen, Flisan som jag kallar henne :)  När hon springer mot en med öppna armar, ett stort leende på läpparna, kramar om & pussar en, då finns det inte mycket annat som är bättre. Att den lilla kan ge så mycket glädje. Hon gör så att jag vill ha egna barn en dag & jag vet att hon haft den inverkan på andra med. Jag är stolt över min gud-dotter :)

Njut av bilden på denna goding.  ♥

  

You make me dizzy

09 december

Jag kan inte säga att dagen började bra, jag vaknade ca 40 min innan jag egentligen skulle gå upp & kunde verkligen inte somna om. Jag behöver all sömn jag kan få! Speciellt idag, gick upp tidigt för att befinna mig på vårdcentralen kl 08. Min älskling var vid min sida, tack! Jag träffade även min/mina handledare som jag hade under min praktik, så vi pratade lite om vad jag gjorde nu osv. En av dem var även med på "operationen", haha. Nu så har jag 1 leverfläck mindre, tack.
 Jag var verkligen nervös innan jag skulle in men love var som sagt där & mina gamla handledare lugnade ner mig lite. Så fort jag fått bedövningen så var allt det jobbiga över :)  Förresten, min man var den av oss som kom ut ur rummet lite blekare än innan, haha ;)  Älsklingen är lite känslig medans jag tycker att operationer & allt sånt är intressant.
Senare idag ska jag jobba, 16-21. Jag hatar att jobba till 21, det är så segt. Ska dock göra det på torsdag igen. På fredag är det som tur är en dags-tur, thank you! Imorgon är jag ledig, jag funderar på om jag ska försöka att köpa julklappar då? Det är så himla svårt, jag har ingen aning om vad jag ska/vill köpa till alla. Kom med förslag nu.

Detta är så himla tråkigt, så nu ska jag göra annat. Fixa, jobba & sen pussa på min älskling.

No if, buts or maybe

05 december

Nu är jag tillbaka i Berghalla igen. Jag hade nämligen lovat min älskling att hjälpa honom med lite tvätt. Vi har nämligen inte fått nyckeln till boknings-grejen till tvätten där hemma. Jätte bra, verkligen. Så idag har jag kört maskin efter maskin & nu är det snart klart :)  Passade även på att tvätta lite sängkläder & handdukar.

Under tiden maskinerna har varit igång har jag hunnit titta på The Hills, Heroes & Gossip Girl. Såg på 3 The Hills avsnitt på raken, det är så bra så bra! Jag väntar nu på ett nytt & fräscht avsnitt av Greys Anatomy :)

Ikväll ska jag & älskling mysa. Sen så har han ju en hel del att hämta här ute. Vi får se vad det blir, vi har pratat lite om att gå ut & äta men inget är bestämt.

Helgen blir annars lugn, love skulle göra någon överraskning, vi får se vad det blir. Nyfiken är jag i alla fall, vem skulle inte varit det? Ska även försöka klämma in lite träning, det har varit dåligt med det på sistone. Men nu ska jag börja träna mycket igen & få en snygg kropp!

Ska fixa iordning lite fika nu tills mamma kommer hem & övertala henne till att få köra nya bilen :)

So, guess what

1 december

Det är redan december, snart julafton & allt det där. Jag kan verkligen inte förstå hur tiden går så fort?! Det kommer dock att hända mycket bra saker i december & jag ser verkligen fram emot julafton, min & Sebbe's två-årsdag & nyårsafton. Det kommer att bli lyckat!

Har inte skrivit på ett tag, dels för att jag haft fullt upp & dels för att jag nästan flyttat in till våran lägenhet i stan nu :)  Känns så skönt, man har nära till allt. Enda minuset är alla som skriker & har sig på fredagar & lördagar. Jag skrev för någon vecka sedan att jag var glad för något men kunde inte skriva vad. Guess what, nu kan jag skriva vad. Jag har nämligen fått jobb på Smycket, så där hittar ni mig. Det är verkligen hur kul som helst, timmarna bara försvinner iväg. Så om ni ska handla smycken så vet ni vart :)

Just nu är jag hemma en snabbis, mest för att träffa min mamma lite & hämta lite nya, rena kläder. Hemma hos oss i lägenheten blir det inget tvättat förstår ni, haha. Skärpning! Mannen min får ju snart slut på underkläder, ett säkert tecken på att det är dags.

Jag har i alla fall hunnit med en hel del de senaste dagarna. Imorgon ska jag jobba igen, resten av veckan blir det lite jobb. Jag har inte fått mitt schema än så jag vet inte säkert. Men det blir nog en hel del, de har ju en del kunder.

Mamma bakar där uppe & det luktar choklad, omöjligt för mig att hålla mig borta då.

Sebastian Berg, världens underbaraste pojkvän som gör allt för mig & lite till. Jag älskar dig med :)  ♥


RSS 2.0