080729

Just nu sitter jag & love i Grekland! Hur skont som helst, det ar ca 35 grader ute. Vi sitter & vantar pa att det ska bli lunch, efter det ska vi aka in till Rhodos stad. Tydligen bra shopping & rea just nu, perfekt! Haha :)

Det ar var andra dag har nere, jag vill stanna har langre an vad vi ska! Men sa ar det kanske alltid? Jaja. Jag tror att alla skulle trivas har. Igar var vi nere vid havet, som forresten ligger 50m bort! Vi har grym utsikt fran vart fonster, ser aven over till Turkiet. I alla fall, havet ar hur skont som helst. Idag blev det en kort stund vid poolen, imorgon blir det havet igen. Lucky me, jag gillar inte pool som min alskling gor!
Pa fredag ska vi aka pa en batutflykt, man aker omkring & ser pa alla oar som ligger har i omradet. Det ska tydligen vara jattefint..

Tyvarr sa kan jag inte saga att jag saknar Sverige, inte mitt hus heller. Det ar sa bra har nere, jag ska absolut skaffa mig ett hus i ett varmt land nar jag blir aldre. Jag tanker ej stanna i Sverige hela aret runt. Jag maste bara overtyga Sebbe om att det ar det ratta, haha.

Vi flyger hem pa sondag igen, 23.30 gar planet, grekisk tid. Sverige ligger en timma efter namligen.

Nu ska vi ga & ata lite, sen bestalla en taxi. Det mesta har nere ar billigt sa ni forstor nog att vi njuter for fullt? Vi har ju all inclusive men vi har anda handlat lite saker. Ikvall da vi kommer hem ska vi nog gora som igar kvall, kopa lite choklad, dricka nagot gott vin & bara njuta. Hur fint som helst!
Ska forsoka att komma ihag att kopa toblerone till dig Sandra, :)  Om jag glommer, sorry.

Dags for Rhodos stad & shopping! Puss & kram fran varma Rhodos.

080726 - Rhodos

Detta lär bli det sista jag skriver innan jag & lovie åker till Rhodos, imorgon lär det vara ganska så körigt & så. Vi ska i alla fall åka härifrån vid ca 14, mot Göteborg blir det. Senast incheckning är 16.45 & vi måste vara ute i god tid så att vi hittar & så, haha :) . Vi två, helt själva.

Igår så börjades den roliga dagen med att åka in till stan med Sandra & Danni. Köpte lite småsaker inför resan & så, sen en snabbis hem till Danni för att göra sig iordning & efter det piren :) . De två damerna firade mig igår nämligen & Sandra vet att jag aldrig ätit på piren (förrens igår då!) & att jag gärna ville göra det så det fick det bli. Verkligen hur gott som helst, jag var mätt hela kvällen sen! När vi satt & åt så viskade Sandra & Danni en del, självklart så skulle jag försöka klura ut lite vad det var som skulle hända.. Gick väl inte så bra, haha. Vi åkte i alla fall & spelade minigolf på Rosenlund :) . Mycket fina kort därifrån, de skrattade vi länge åt. Kvällen avrundades på Piren, jag var dock trött & det kändes som att det inte var något roligt folk ute så Sebbe kom & hämtade mig.

Idag har jag bara tvättat, gjort iordning & packat. Sen på kvällen kom Cinna, Andreas & lilla Felicia. Lilla F är så himla rolig, hon har såna goa ansiktsuttryck!

Nu så sitter jag här & ska försöka sova om en stund. Det kan jag ju i och för sig glömma men jag kan alltid försöka. Annars får jag väl lägga mig & läsa teori :)

Detta blev för långt, för tråkigt & för olikt mig! Men ha det så bra hemma i Sverige, nu åker jag & love till Rhodos :)

080723 - The day before

Tiden går verkligen fort, imorgon är det min birthday! Att det redan är 1 år sen jag fyllde 18. Den dagen var helt underbar för övrigt, min älskling kom hem från Ayia Napa samma dag, det går nog inte att beskriva hur skönt det var att få hem honom. Nåja, inte mer prat om det.

Nu när jag & älsklingen ska resa så kommer självklart det fina vädret. Jag satt faktiskt ute lite idag men det var så galet varmt så efter en stund gav jag upp & gick in istället. Det känns verkligen hur dumt som helst, man borde ju utnyttja solen när den är här. Jag får sätta mig ute en stund imorgon helt enkelt :)

Imorgon blir det ev. en sväng till vätterstranden med Sandra, det beror helt på när jag vaknar, hur mycket det är att göra här hemma innan kalaset osv. Så om jag åker dit imorgon & ni ser mig, säg grattis för sjutton! :)
Senare på dagen blir det kalas, släkten kommer... Det är kalas varje vecka just nu, lite tröttsamt faktiskt. Hur mycket sötsaker som helst, det är inte bra! Jag som ska försöka sluta äta så mycket sött.

Sebbe kom & körde hem mig efter jobbet, tack! Skönt att slippa sitta på bussen & skönt att få träffa honom igen. Vi pratade lite & han sa så fina saker, jag vill att alla ska ha någon som säger sånt till en. Alla förtjänar det, för det är verkligen underbart. Han är underbar.

Nu ska jag titta på film & senare Sex & the City. Sen ska jag sova & fylla år, :)


Jag älskar dig   ♥
None


080720 - What went wrong?

Åter igen söndag, helgen är slut. Det har dock inte spelat någon roll för mig eftersom att jag har jobbat hela helgen. Känns ju lagom kul, men hey det var min sista :) . Det är bara idag & onsdag kvar på jobbet! Sen ska jag ta det lugnt ett tag nu, fylla år, åka till rhodos osv. L-o-v-e-l-y!

Igår var det kalas för ena kusinen, all uppmärksamhet fick dock lilla Felicia, as usual. Jag kan dock inte klandra någon för hon är verkligen hur söt som helst. Hon som älskar hundar blev överlycklig igår då det kom en hund till kalaset  :) . Något jag blev förvånad över var hur mycket hon tyckte om att sitta & studsa lite på studsmattan? Hon som avskyr att gunga, men att sitta där var bara kul & hon skrattade som bara den. På tisdag ses vi igen :)

Nu ska jag städa mitt rum, göra mig iordning för jobbet. 15-21 är det idag.

1 vecka kvar till Rhodos!  ♥

080717 - Didn't see that comming

Nu har jag bara helgen + onsdag kvar att jobba! Det känns verkligen hur bra som helst, jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle tröttna så som jag har gjort. Vissa är helt enkelt galet krävande! Sen alla tunga lyft, ajaj för min rygg. Imorgon måste jag sätta mig lite i massage-stolen, det hjälper lite i alla fall. En kiropraktor är vad jag behöver!

Idag har jag lekt med lilla Felicia nästan hela dagen :) Hur cute som helst & vad hon har börjat prata nu! Helt okej sätt att spendera sin lediga dag på. Senare på dagen träffade jag min älskling & sen så grillade vi hemma hos min moster. Hur mysigt som helst, mätt som bara den blev jag också. Kan lova att det var ganska så skönt att komma hem nu & byta om till lite slappa kläder, haha. Jag måste sluta proppa i mig en massa nu innan resan!

Idag är det 1 vecka kvar tills jag fyller år också, vart tar tiden vägen?! Det känns som att det är way to early, sommaren är ju nästan slut när jag fyller :( . Nåja, nästa vecka är i alla fall en vecka att se fram emot. Det är mycket som händer då, i like!

Nu ska jag lägga mig & läsa nya Cosmo som damp ner i brevlådan idag :)

080713 - Walking on sunshine

Så var det söndag igen, denna helgen är jag dock nöjd med :) Det var som sagt min enda lediga helg under tiden jag jobbar så jag njöt verkligen av att vara ledig!
I fredags var jag med Sandra & Danni. Vi gick ut, först en kort sväng till Tusen & en natt, vidare till Piren & vi hann även en snabbis på Centrum. Centrum var dock lite tråkigt som det alltid är, speciellt på fredagar. Vi kände att Piren lockade mer. Kvällen bjöd verkligen på mycket skratt & kul :)  Vi somnade sen hemma hos Danni, hur trötta som helst alla tre.
I lördags hann jag träffa Sebbe lite, vi åt mat & så här hemma hos mig. Efter det åkte jag till Sandra & gjorde mig iordning & sen tog vi bussen in till Danni. Där åt vi tacos & senare under kvällen kom det lite mer folk, det var trevligt :) Väldigt mycket skratt även denna kväll som sedan avslutades på Centrum. Runt 2-snåret kom min älskling & hämtade mig & jag somnade hur snabbt som helst i hans säng.

Idag har jag ej gjort så mycket vettigt. Bara tagit det lugnt, kikat lite på film. Jag hade planer på att springa/gå promenad, mina fötter hindrar mig dock. Skoskav så att det bara smäller om det! Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, hjälp?

Imorgon är jag ledig & om det blir fint väder ska jag & Sandra sola lite. Jag måste passa på att få en grundfärg nu innan Grekland. På tal om Grekland fick jag lite små-panik nu i helgen när jag insåg att jag har varken sommarskor eller sommarkläder!
Det enda vettiga jag gjort idag är nog att jag skaffat mig ett sånt där hälsokort, som man måste ha då man åker utomlands. Om inte, så får jag ingen sjukvård om jag skulle bli sjuk.

Nu ska jag se ännu mera film :)

080709 - Hold on

Dagen började med att jag satte mig i bilen upp till Norrköping. Ingen speciell stad alls, mycket affärer vi hade hemma. Lite kul var det i alla fall & jag kom därifrån med en bikini som jag inte bestämt mig för om jag tycker om än eller inte.

Direkt till jobbet, just då fattade jag inte varför jag satt upp mig på en extra-tur. Det gick bra i alla fall & jag satt ett tag i massage-stolen idag igen. Min rygg gör så himla ont! De ville att jag ska jobba denna helgen också.. Tjatar som bara den, det är min enda lediga helg för sjutton! Tror de verkligen att jag vill gå upp kl 06 då för att jobba på ett äldreboende? Nejtack, det tänker jag inte göra. Jag har gjort mina helger.

Sitter just nu & pratar med Sandra, mycket bra :) . Tur att hon finns den damen, vem skulle jag annars ha så kul med? Prata om alla konstiga saker som händer runtomkring & sedan skratta åt det. Jag är glad att jag har henne.

Haha, måste skriva en kul grej som hände idag på jobbet. Vi i personalen satt & fikade, två av de äldre satt med oss. En av tanterna brukar inte prata så mycket, är verkligen mini & har sån där gammal gaggig röst. Bredvid henne sitter en av mina arbetskamrater, N. N äter ett äpple.
Tanten -Kan jag få ditt äpple?
N -Är du hungrig?
Tanten Nej.
Sen går det en stund, tanten sitter lite tyst.
Tanten -Kan jag få ta en tugga av ditt äpple?
N - ....
Tanten -Är du snål?
Här börjar vi skratta men det roligaste har inte kommit än.
Tanten -Kan jag få ta ett bett?
N -...
Tanten -Snålis! ..... Äpple som är så gott.
Nu sitter vi alla 4 i personalen & skrattar som bara den. Sen när hon väl fick sitt äpple ville hon spara det tills ikväll, haha. Det låter kanske inte så kul nu men de som jobbar med äldre kan nog förstå hur kul det egentligen var :) . Ibland trivs jag med mitt jobb men bara ibland.

Imorgon blir det jobb igen, 16. Innan det ska jag dock träffa Sebbe, :)

080706 - Almost there

Jobbig dag idag på jobbet säger jag bara, den började med katastrof! Senare under dagen blev det massviss med skrik, svordomar & jag fick huvudvärk.

Det här vädret gör att man bara vill stanna inne! Speciellt när ens skor läcker in, som mina gör.. När jag kom hem idag kunde jag vrida ur vatten ur mina strumpor, då förstår ni nog lite hur skönt det var att gå i dem.

I'm not okej.

080705 - Such a doll

Nu ska jag strax gå iväg till bussen, idag är det jobb igen. Man kan verkligen säga att jag ser fram emot nästa helg, en ledig helg på fyra veckor! Då ska jag passa på att njuta fullt ut & hoppas på solsken :)

Igår var det tänkt utgång men när jag slutade vid 21 så kände jag mig inte alls fräsch & att åka hem & duscha, in till stan igen, kändes lite ovärt. Så jag stannade hemma, vilket liv va? Jag vill inte jobba helg mera.

Ikväll sover jag hos Sebbe, tack! Så slipper jag gå upp vid 05 imorgon, så himla skönt! Tur att han bor så nära, vad skulle jag annars göra? Haha, vara som en zombie ungefär :)

Imorgon är det 3v kvar tills vi åker till Rhodos, men jag vill ju åka nu, helst igår! Jaja, "den som väntar på något gott väntar aldrig (alltid) för länge"? Jag får tänka på min lön jag får sen i Aug, den blir fin.

Jag är inte alls avundsjuk på mina päron som är på Öland nu, nejdå. Vem vill vara där i en stuga precis vid vattnet? Jaja, det kommer fler gånger, jobbar man så gör man. Men det hade varit kul, busat med lilla F hela helgen :)

Now I'm off to work...

080703 - Happy

Idag är jag glad, mycket dessutom :) . Jag & Sebbe har kikat på resor lite smått ända sen i vintras men vi har inte vetat när vi skulle åka pga. jobb/semester osv. Nu har vi äntligen bestämt oss & bokat resa! Det blir Grekland/Rhodos, staden heter Ixia. Jag är så himla nöjd! Vi har 1 vecka säker med sol & allt skönt. Det kommer att bli kanon, det är all inclusive så vi får gratis mat, gratis glass, gratis alkohol osv osv! I can't wait!!

Jobbade idag 07-12, två gamlingar fyllde år så idag var det lite kalas. Åt bara en pyttebit av tårtan, inte alls gott. Jag passade även på att sätta mig i massage-stolen, heaven! Det kan verkligen behövas för min rygg. Eller en kiropraktor eller liknande. Jag måste fixa den, man ska inte gå omkring & ha ont när man är 19 (om 3 veckor.)

Imorgon & lördag jobbar jag kväll, ganska skönt faktiskt! Det innebär sovmorgon, vilket jag älskar. Värre blir det på söndag, 07-15. Döda mig nu? Jag kommer vara helt slut sen efter det! Då är det skönt att ha en lugn vecka framför sig.

Igår var jag & Sebbe som sagt på bio, Narnia. Jag tycker faktiskt att den var bra :). Om man tycker om den första så tycker man om den andra också. Jag & Sebbe är såna sucker's för Narnia. Träffade även Simon där, han var dock där bara för att två små-tjejer inte fick gå själva, då fick Simon & hans kompis följa med. De följde med bara för att de måste, jag & Sebbe gick frivilligt & tyckte att filmen var jätte bra, haha :)

Känner att huvudvärken kommer krypande så jag ska ta det lugnt nu ikväll, läsa en bok & framför allt, sova!


080702 - This is where it should be

Idag tackar jag gudarna för det fina vädret på min lediga dag, tack tack! Jag gick ut ganska tidigt idag & la mig i solen, så himla skönt! Nästa vecka får det gärna bli sol, då är jag ju ledig 5 dagar :)

Igår efter jobbet träffade jag Sandra på stan, senare kom även Danni. Åt lunch, köpte nödvändiga saker & hade allmänt trevligt :) . När jag kom hem gick jag & mamma en långpromenad, det nya är att vi ska göra det så ofta vi bara kan! Hon måste sporra mig, jag måste sporra henne. Hur det ska detta gå? Haha.

Just nu sitter jag & väntar på min darling. Vi ska kika lite i resekataloger, sen ska vi in till stan. Det är ju premiär av den andra Narnia-filmen idag, den ska vi se! Mest av allt är jag nog nyfiken som attan på det här med resa. Vi har nästan bestämt oss, det kommer bli så fint! I ett annat land med min lovie, ensamma & kan fokusera på oss. Sen när vi kommer hem blir det prat om annat, framtida planer :)

Nu kom Sebbe, dags att gå!

RSS 2.0