080629 - Let me see it

Nu är helgen äntligen slut! Det kändes lite ovanligt att skriva så men jag har ju jobbat onsdag-söndag & då känns det ganska skönt att det är söndag & att jag är ledig imorgon :) . Att jobba helger & att man börjar så himla tidigt att nackdelar med att jobba i vården, fast det finns ju dock massviss med positiva saker med.

Nu är det 3 veckor kvar på jobbet, får jag säga att jag tycker att det kan få vara piss-väder de 3 veckorna utan att halva Sverige vill slå mig? Eller så kan det få vara fint väder efter kl 12 då jag ofta slutar om jag jobbar dag. Det låter väl bra?

Just nu sitter jag här & bara längtar till sängen. Det tär på en när man inte får sova så mycket. Inatt blev det nog 5 timmar, helt galet för mig! Jag som vill sova 9-10 timmar. Gissa då hur trött jag är nu? Jag ska dock vara uppe ett par timmar till & jag ska försöka hinna med att springa en tur också.

I fredags var det 1½ år för mig & Sebbe! ♥     Lovielovie, alltid!

I fredags hann jag även med att göra lite annat än jobb. Kalas hos mormor & senare var jag, Sandra & Danni hemma hos Sandra & åt mat & såg på film :) . Riktigt trevligt, när jag kom hem var dock hur mätt som helst!

Nu har jag varit riktigt girlie med & funderat på hur jag vill ha mitt framtida bröllop. Sånt ska man kanske redan veta men nu har jag kommit på mitt i alla fall. Om jag nu skulle få dröm-bröllopet, gud så lovely det skulle vara!! Jag säger inget mer än utomhus & massviss med röda rosor :)

080624 - I'm not gonna make it

Insåg nyss när jag skrev dagens datum att det är 1 månad kvar tills jag fyller 19, haha :) . Imorgon börjar jag jobba, som tur är har jag en kvälls-tur så jag jobbar 16-21. Det känns faktiskt skönt. På torsdag blir det värre, börjar då 07 & det är verkligen evigheter sen jag jobbade dag. När jag tänker efter har jag aldrig jobbat dag på den avdelning jag ska jobba på nu...

Jag hämtade ut min fina lilla namnskylt idag, så fin så :) . Nu kommer i alla fall alla veta vad jag heter på jobbet, skönt om det kommer ny personal eller anhöriga. Det är lite som måste fixas inför imorgon faktiskt. En note till mig, får inte glömma att gå till chefen innan jag börjar!!

Jag & Sebbe har sovit tillsammans sen i torsdag, det kommer att kännas så tomt ikväll när jag ska gå & lägga mig själv. Men imorgon så ska jag sova hos honom igen, lucky me. ;)  Det blir smidigast så eftersom att han bor så pass nära mitt jobb, 5 minuter till skillnad mot 1 timma från mig (med buss).

Jag längtar till semester nu, haha! Jag har inte ens börjat jobba & jag längtar redan. Nej men jag längtar faktiskt till vår utlandsresa, det ska bli såå härligt! Att bara ligga & lata sig, bli härligt brun & komma ifrån allt lite. I cant wait...

Nu ska jag kika på en film, god natt :)





080623 - Sex & the city

Igår var jag som sagt på Sex & the city filmen, med några till tjejer som sällskap :) . Jag har hört att filmen inte skulle vara så bra men jag kan meddela er om att det är inte sant. Filmen var hur bra som helst, jag kan absolut tänka mig att se den igen & igen! Massvis med fina skor, kläder osv... Vem vill inte se sånt? I alla fall, toppen bra film, se den!

Efter bion kom Sebbe ner till stan & hämtade mig, körde snabbt ut till mig i ovädret & sen till honom. Tack älskling! För er som inte visste det så är han bäst, åker iväg vid 12 på natten i åska & regn för att hämta mig. & så jobbar han idag med. Bäst, bäst, bäst!

Idag ska jag försöka att få lite ordning här hemma & även ladda upp lite inför veckan som kommer. Jag jobbar nämligen onsdag-söndag. Det känns ju lagom kul, men hey, jag ska ju på semester sen! Det kommer att vara värt det sen när pengarna kommer in på kontot, när jag ligger nere i Grekland på stranden med lovern.


080622 - The angel from my nightmare

Årets midsommar är över, precis som förra året var jag i Sebbe's släkts hus uppe vid Karlsborg. Detta året hade vi dock inte lika bra tur med vädret som förra.. Min bikini fick ligga kvar underst i väskan, tyvärr. Det var i alla fall en bra helg, jag har fått se lite nya saker, haha.

Kom hem för ca 1 timma sen, nu ska jag sova & sen göra mig iordning. Ikväll blir det nämligen bio, Sex & the city! Det ska bli kul, jag har sett massviss med avsnitt de senaste veckorna, laddat upp inför filmen :)

Det finns säkert massor av saker man kan skriva här men jag väljer faktiskt att låta bli, så roligare än såhär blir det inte!

080618 - She

Jag sitter just nu & lyssnar på just den låten, Elvis Costello - She. För er som gick på ED så sjöngs denna i kyrkan på studentdagen. Jag älskar denna låt! För er andra så är det soundtracket till Notting Hill. Det är mycket bra musik i den filmen, denna är den bästa :)

Nu är det sommarlov, eller ska man säga semester? Nästa vecka börjar slitet, usch. Jag vill verkligen inte, men vem vill jobba 3 av 4 helger? Jaja, det ger i alla fall pengar. Innan jag börjar jobba måste jag hämta ut min fina namnskylt också, haha. Det står mitt namn & även undersköterska, för det är jag ju nu! Hurra för alla oss som gick OP.

Snart är det midsommar också, jag förstår inte vart tiden tar vägen? Det känns som att det nyss var påsk & allt det där. Helt galet är det, men jag njuter faktiskt. Midsommar ska spenderas på samma sätt som förra året, med Sebbe i Karlsborg.

Igår passade jag söta lilla F :) . Jag kan inte tjata nog om den lilla damen, sötast är hon ändå när hon sitter & ropar på mig, "iiiia, iiiia". Cutest ever, jag hoppas att mina ungar blir lika bra. Fast med bruna ögon.
Senare åkte jag, Sandra & Danni ut till East End & åt lite. Gud vad gott det var men man äter ju verkligen för mycket. Det var i alla fall en trevlig kväll.

Jag vill ha studenten igen, någon mer? Det var kul, förutom att de förstörde hela vårt utspring, sa fel klass & spelade fel låt. Jaja, det var en jätte bra dag i alla fall! Verkligen en milstolpe :). Synd bara att det regnade, men vad gör det? Vi är klara, vissa har flera hundra dagar kvar, haha. Man var verkligen hes dagen efter, efter allt skrik & tjut. Jag älskar den dagen!  ♥

Nu ska jag kika film, puss.

080609 - Everything leads me back to you

Ännu en härlig & varm dag, jag älskar detta väder alltså! Synd bara att det ska bli kallare nu...

Jag & Sebbe längtar tillbaka till balen nu, haha :) . Han hade sett de från Sanda nyss på vägen hem, själva balen var nu över & nu var det dags för efterfest. Jag vill verkligen göra det igen! Det var kul & det var så kul att så många tyckte att min klänning var jätte fin. Visst, familj & bekanta säger ju såklart att den är fin men jag har hört det från flera jag inte känner, såna som inte vet vem jag är osv. That makes me happy! :)

Imorgon ska vi på någon föreläsning tydligen, varför boka in sånt dagarna före studenten?! Jag förstår inte det, låt oss ta det lugnt istället, fixa det som måste sitta tills på fredag osv.

Jag har ingen studentklänning.. Nu börjar det bli lite panik! Jag beställde en, big mistake! Den satt inte ens uppe, var hyffsat genomskinlig & bara helt fel. Så imorgon är det jag som springer på stan & letar som en galning. Varför kunde jag inte nöjt mig med en av de alla i Götet? På tal om Götet, det blir kanske det på lördag. Jag vill ha skorna jag såg, så himla snygga!

Nu ska jag sova, det är en trött Sophia idag.

Ps. SLVB, du är bäst!

080609 - We had it to the limit

Så var helgen slut igen, det känns verkligen helt knäppt! Det känns som att jag varit ledig i en evighet, haha. Snart är jag ledig i lite över 1 vecka i alla fall, sen börjar jobbet igen.

Igår var det en sväng på Piren, senare mot kvällen då det börjades prata om Markoolio på Centrum så kände jag att nja, inte riktigt min grej. Tur för mig att Sebbe lockade med mat & annat mysigt :) . Ni kan väl gissa vad det blev? Söt som han är överraskade han mig med en av mina favorit-godis-sorter, riesen. Tack lovie, du är verkligen bäst.

Idag åkte jag, Sebbe, Kajsa & Alex upp till Axamo, det var verkligen sjukt mycket folk! Jaja, det var härligt väder & hyffsat skönt i vattnet så det är bara att tacka & ta emot. Jag hoppas på att jag fick lite färg i alla fall... Efter det mat på Twin & sen badade jag & Sebbe igen, dock i Vättern denna gång. Så kallt! Jag har blivit en badkruka helt enkelt :)

Imorgon är det skola, vi går mellan 11-14. Jag har ingen aning om vad vi ska göra, klasstid står det på schemat. Det innebär nog en massa fix inför studenten! Galet, på fredag är det. Som vi längtat, eller hur?

Nu pratar jag massa strunt, ett tecken på att jag borde ligga i sängen. God natt :)


Ungefär såhär ser mitt studentplakat ut, hurra för mig.

080607 - This is it

Det känns som att det är söndag idag, så skönt att man har en dag tills ledig! Kan bero på att jag varit ledig sen i torsdags, lyx.

I onsdags var som sagt balen & det var kul :) . Roligast var nästan att träffa alla man kände & så, efterfesten var ingen höjdare enligt mig. Gå inne på Centrum med balklänning som blir helt nedspilld, nejtack. Mycket fina fläckar på den nu, haha.

Igår var vi ute på landet, mitt landet. Sebbe var också med, det var så himla skönt. Helt tyst där ute, toppenväder & så att bara kunna ta det lugnt. Vi & min bror gick dock in ett tag & spelade Super Mario istället, haha! När vi kom hem badade jag & lovie i Vättern, det var årets första dopp & bad :) . Jag som inte brukar doppa huvudet, igår gjorde jag ett undantag. På kvällen hyrde vi film & åt massa gott, precis så som en fredag ska vara då & då.

Idag ska jag & S åka & bada någonstans, vi vet inte vart bara? Vi får väl se, jag tänker i alla fall inte slösa bort hela dagen, allt det fina vädret. Det ska ju bli dåligt väder igen nästa vecka, precis lagom till studenten...


080604 - Prom

Idag så är det min tur, OP's tur att ha bal! Just nu sitter jag hemma & bara väntar på att få åka in till stan & bli iordning gjord. Det är helt galet, jag är helt pirrig! Sebbe ska skjutsa in mig till stan, snäll som han är. Så slipper jag åka buss osminkad & sen sitta där inne i 30 min & vänta tills det blir min tur på Hudoteket.

När jag kommit hem, tagit på klänningen så ska mamma fotografera mig & Sebbe lite, jag har ju lovat mormor att hon ska få ett fint kort så det ska vi försöka med. Sen vill jag ju med ha ett, vi kommer vara så fina! Haha ;)
Efter det, in till stan & förfest hos Alex, 6-7 tjejer från klassen är vi! Otippat med tanke på att det är typ 23 tjejer i klassen. Nåja, det kommer att bli jätte kul!

Vi anländer till balen ca 18.00, kom nu för sjutton! Sist av alla kommer OP, jag får väl försvara oss med att man väntar med det bästa tills sist? ;)

Nu ska jag slänga på mig lite kläder, borsta håret lite & sen bara vänta på att allt underbart händer!



080602 - Right here next to me

Årets första bad, i Axamo-sjön oväntat nog. Eftersom att vi slutade tidigt idag så hann jag & älsklingen åka dit en stund, vi var i vattnet två gånger. Det var dock lite kallt, haha. Jag ligger hellre uppe på land & bättrar på solbrännan :) . Det var mysigt i alla fall, det är en speciell känsla.

Nu är det inte långt kvar tills balen, på onsdag smäller det! Det har dykt upp lite småproblem men det går säkert att lösa, annars är det bara att le & se glad ut. Det kommer att bli en toppen dag & kväll, det är jag övertygad om :) . Som jag längtat! Nästa vecka är studenten också, helt galet!

Imorgon är det kort skoldag igen, vi ska bara fixa lite med våra lakan & på massagen skulle vi ha yoga & sen fika lite. Sen är det inget mer, att jag trivs! Det är annat mot att gå långa dagar på praktiken.

I sommar hoppas jag på kanonväder, precis som de lovat. Nu börjar jag tycka att det är skönt att jag bara ska jobba 75% också, jag kommer ju ha hela eftermiddagen, slutar ofta vid 12. Bra för mig, för denna sommaren ska jag njuta till max. Jag hoppas att det blir en eller två resor också, helst utanför detta land :)

Nu ordnar sig allt, inte ett enda kvar! Gud vad jag är bra, haha!

RSS 2.0