That isn't right

26 Mars

Jag förvånade faktiskt mig själv idag när jag tog fram matteböckerna & räknade i 3 timmar. Fast jag hade ju lovat min lärare att räkna 30 min varje dag & hur har det gått? Nåja, känns lite bättre nu i alla fall. Imorgon blir det lite mer, om jag får tid över.

Imorgon kommer nämligen lilla F hit, vid 10-10.30. Sen ska jag passa henne hela dagen, så det kommer att bli fullt upp. Det gör inget, hon är så adorable. Vi får väl se vad vi kan hitta på för bus, min bror är ju med hemma.

Min älskling är sötast som ville träffa mig idag igen. Vi har träffats varje dag i snart 1 vecka nu & det är så himla underbart! Vi ska dock inte ses idag, utan imorgon. Lite måste man få längta också. Vi har ju hela livet på oss att vara tillsammans :) .

Mamma berättade en sak igår som verkligen fick mig att vakna upp. Nu är det skärpning som gäller! Klara skolan galant & ha ordning här hemma. För precis som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu ska jag börja med duktiga-Sophia & städa mitt rum!

xoxo

Lay your love on me

25 Mars

Första riktiga dagen på lovet, lovely :) . Gårdagen spenderades med Sebbe & jobb. Jag fick panik en kort stund på jobbet då jag stod & pratade med S i telefon & en tant ramlade! Jag blev så himla rädd att hon brutit massa ben igen, det vore ju inte första gången precis.

Vid kl. 14 är det jag som ska fräscha upp håret. Det känns så himla skönt & jag tror faktiskt inte att jag kommer att behöva klippa bort så jätte mycket. Min inpackning gör under! Efter att jag färgat håret brunt & sen försökte få tillbaka det till blondt var det verkligen svinto. Nu så vågar jag nästan påstå att det är bättre än någonsin. Sen så har jag sånt hår som aldrig blir sådär lent, det har jag aldrig haft. Men jag nöjer mig ändå :)

Jag fick aldrig det där samtalet så nu sitter jag här & undrar vad som kommer att hända nu? Jag kommer garanterat vara ett nerv-vrak då kvällen är kommen. Som tur är kommer jag har världens bästa som sitter & tittar på mig, familj, vänner & älsklingen.

Later on blir det kanske en sväng på a6 & stan med mylove. Jag hoppas på lite shoppning, jag behöver lite vanliga baströjor. Nu känner jag att jag har sjukt tråkigt, så nu ska jag sysselsätta mig med annat :)

Sandra, jag är SÅ glad att vi har hittat tillbaka till varandra. Om vi inte gjort det hade jag förlorat så sjukt mycket, hoppas att du vet det. Du är en som jag kan prata med allt om & förlåt om jag tjatar sönder dig, haha. Bara så du vet, jag finns här för dig.

xoxo

You can do it

22 Mars

Helg-sambon lämnade mig för en liten stund sen för att åka hem & sova. Han har ju varit lite sjuk i veckan så han ville inte riskera att smitta ner mig. Så sweet. Nåja, en ganska seg kväll har det varit. Sebbe har fixat lite med sin dator & jag såg på en film. Jag hade dessutom sett filmen 1 gång innan, gaah!

För tillfället sitter jag & pratar med lovely Sandra på msn. Det är så himla skönt att vi har hittat tillbaka till varandra, en riktigt vän som man kan prata med allt om. Just nu handlar det om skor, haha :)

Imorgon (läs: idag) ska jag & min loviebunny (haha, ett av mina superheta smeknamn jag har på honom!) till min moster för att fira påsk. Jag ser mest fram emot maten, haha. I'm a fat girl on the inside. Sen ska jag såklart busa lite med lilla sötnosen F.
På kvällen blir det utgång med bla. älsklingen & då drar jag med mig Sandra! Sen blir det säkert några till damer, vi får väl se!

Nu ska jag lägga mig & läsa min tidning, jag känner att jag är så tråkig man kan bli just nu, :)
Noll inspiration.

Ring mig då!

xoxo



An never ending river

21 Mars

Jag har noll koll på vad det är för datum för tillfället! Jag hänger inte riktigt med :)

Nu är det lov i alla fall, så himla skönt! Planerna är att jobba lite, plugga lite matte & sen göra lite övriga skolarbeten. Jag måste komma igång att träna nu igen med, det var sjukt längesen sist! Skärpning på mig, jag måste ju få en snygg kropp till sommaren, haha :)

Igår lekte vi bara lekar i skolan & sen var det slut. Hur skönt är inte det då? Efter att jag slutat mötte jag i alla fall upp min älskling & så tittade vi på bilar & åt lite middag. Jag fick förresten se en av hans pappas lägenheter, jag tyckte om utsikten :)
På kvällen kom lovie & hämtade upp mig & så fixade vi lite saker. Sandra ville att jag skulle följa med henne ut & det tyckte mannen med! Så han ställde upp & körde oss, både in till stan & hem. Han gick & la sig & sov, sen när jag ringde så kom han & hämtade oss. Vilket pojkvän är inte det då? Världens bästa kan jag meddela :)

Nu är jag igång igen & har massvis att göra idag, hur ska jag hinna? Jobb 16.30-20.00 i alla fall. Storhelg = riktigt bra betalt :)

Jag sitter & väntar på att de SKA ringa, Sandra :)

xoxo

Let go already

19 Mars

Himla bra program, Greys Anatomy!

image59

How the hell did I get here

19 Mars

Idag är jag på hyffsat bra humör, även att mitt huvud höll på att sprängas tidigare idag. Nu är jag dock med i matchen igen & sugen på att träna! Synd bara att jag är ensam om det i det här huset. Jag får ta en runda här hemma på pappas cykel. Han har satt upp bakhjulet på en liten maskin & den kopplas sen till datorn. Via datorn kan man sen spela upp vissa rundor & då ändras motståndet. Så det blir som att man cyklar ute på riktigt :) Jobbigt men otroligt skönt efteråt.

Min bror, geniet, har hjälpt mig med min dator nu. Så nu är den pigg & snabb igen, hänger sig inte så fort man gör det minsta, haha. Thank's!

Under dagen ska jag försöka hinna med att skissa lite på mina 4 årstidsbilder men jag är verkligen sämst på att måla! Hur kommer det sig att min bror fick allt det man behöver? Mattehjärna, fysik, kemi & allt det där & grym på att måla. Jag har dock ett övertag i gympa, haha.

Nej fy, jag har sjukt tråkigt så nu ska jag sysselsätta mig med något!

I don't want it anymore.

xoxo

Aktiv dödshjälp: för eller emot?

18 Mars

Många pratar just nu om aktiv dödshjälp & det är ett ämne jag har tagit upp i bloggen tidigare. Det är ett ämne som ligger mig nära & som är mycket viktigt. Jag tänkte ta upp ämnet nu igen efter att jag har fått se en film från Holland, där man har aktiv dödshjälp, där man fick möta en man som begärde dödshjälp & man fick se hur allt gick till.

Jag tycker att vi borde införa aktiv dödshjälp i Sverige, med liknande villkor som de har i Holland. Det vill säga:
- Man har en sjukdom med dödlig utgång
- Två läkare konstaterar att det inte går att bota sjukdomen
- Man har begärt dödshjälp upprepade gånger
- Man är klar i huvudet då man begär dödshjälp
- Smärtan är outhärdlig

Om man ska ta ett exempel, en man/kvinna som får ALS. ALS är en sjukdom som gör att man allt eftersom blir förlamad i hela kroppen. Till följd av detta dör man ofta av kvävning, en hemsk död. Jag tror att många skulle vilja ha hjälp, i alla fall vetskapen att hjälpen finns där ifall de önskar det.
Många anhöriga tycker att det är ett egoistiskt beslut att begära dödshjälp. Hur otroligt egoistiskt är det inte av de anhöriga då att vilja ha kvar någon, som verkligen lider & har sjukt ont, i livet för att man själv ska må bättre?

Jag tycker att många som är emot aktiv dödshjälp ska tänka om. Det jag är för är aktiv dödshjälp då man uppfyller de kriterier som jag skrev, inte aktiv dödshjälp bara för att man inte har lust att leva mer.

xoxo


Slowly stop the world

18 Mars

Snart är det dags för skola igen, idag tog jag mig dock en sovmorgon :)  Sov inte alls bra inatt så jag kände att jag hade absolut ingen ork att stiga upp vid halv 7. Ibland får man ta sovmorgon, det var faktiskt längesen jag gjorde det nu. Jag har skärpt mig, gott folk! Tro det eller ej.

Engelska B & massage väntar. Jag bävar inför engelskan, jag tycker verkligen inte om den lektionen. Det är inte det att det är svårt utan helt enkelt tråkigt. Massage ska bli betydligt skönare :)

Ikväll gäller det, jag måste öva! Det är en slags hat-kärlek jag har, samtidigt som jag blir rädd bara av tanken så vill jag gärna stå där. Nåja, vi får väl se hur det blir. Jag vet i alla fall att Sandra kommer klara det. Sandra är bra!

Min älskling har gått & blivit sjuk med, eller snarare sagt riktigt förkyld. Det är synd om honom, stackarn. Han som inte brukar vara sjuk. Får hoppas att han blir frisk snart & inte har smittat ner mig.

Förresten, jag är kanske ledig på torsdag! LYX.

xoxo

Against all odds

17 Mars

Nu struntar jag blankt i att det är snö & slask ute, jag ska ha vår nu! Jag har såna sjuka cravings efter vissa plagg, speciellt en klänning jag spanat in. Tyvärr så finns det inte i affär än men när den kommer så ska den bli min! Vi kommer ha det så underbart tillsammans, många sommarkvällar :) . Haha.
Får inte glömma bort student-klänningen heller, jag har dock ingen ide what so ever om hur den ska se ut. Nåja, time will tell.

Nu är det 2½ men, missa inte det.

xoxo

Love will survive

17 Mars

Seriöst, snö?! Det kan väl för sjutton få bli vår nu? Det har ju börjat blomma ut en massa nu, har sett krokusar & tussilago & sånt. Ingen snö, tack. Jag känner att jag ska stanna inne resten av dagen, svinkallt ute, brr!

Igår, söndag, fick jag träffa min kära Sebastian ändå. Tur det! Han kom & hämtade mig vid halv 9 snåret & så åkte vi hem till honom. Hur mysigt som helst att få träffa honom igen & umgås. Vi såg på en film, Weatherman tror jag att den hette? Jaja, den var i alla fall bra så långt som jag såg. Jag lyckades somna mitt i filmen brevid my love :) .

Idag vaknade jag av att Sebbe kom & pussade på mig. Innan jag åkte till skolan så hann vi med frukost & dans, haha. Vi har även pratat & planerat en del, jag är så lycklig!
Väl i skolan så hade jag bara 1 lektion, lyx! Vi fick även vårat schema för profilkursen, det ser faktiskt helt okej ut. Det enda jag bävar lite för är studiebesöket på hospicet i Linköping, läskigt! (dit man kommer för att dö.)

Resten av dagen ska jag spendera med min tidning & bara slappa lite. Sen blir det lite mer allvar i form av matte, ev. bild & ev. organisation & ledarskap.

xoxo


This is the way

16 Mars

Söndag, tyvärr. Det känns som att den här helgen har gått alldeles för fort. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Nu är det i alla fall inte långt kvar till lovet, skönt! Då ska jag plugga & sova & bara ta det lugnt :)

Igår, lördag, busade jag först lite med F hemma hos mormor. Sjukt go unge! När jag kom fick mormor bära bort henne från mig så att jag kunde ta av mig skorna, hon slog nämligen armarna runt mitt ben & ville inte släppa, haha :) . Hur sweet som helst. På kvällen kom Sandra hit & så såg vi på Melodifestivalen & en film. Riktigt trevligt, det kändes precis som innan när vi umgicks, så himla bra!

Idag ska jag försöka göra någon nytta, jag tvivlar dock på att jag kommer lyckas, haha. Ska även försöka pallra mig ut till min älskling. Vi har träffats alldeles för lite denna helgen & det vill jag ändra på. Pussa lite på honom & ha söndags-mys. :)

xoxo

Think about us

15 Mars

Åter igen lördag, så himla skönt! Att få sova ut, bara ta det lugnt & inte stressa iväg på morgonen.

Igår var det som sagt dags för min & Sharlet's projektarbete, en spa-kväll. På morgonen var jag helt sönderstressad, en i klassen som lovat att massera kunde helt plötsligt inte & sa det till oss kvällen innan. Tack! Fick fråga runt i klassen, onödigt försök. Det löste sig i alla fall till slut, tack! Sjukt stressig dag igår överlag, skolan 8-11, slänga i mig mat i skolan & sen ta bussen hem. Bort & sola, hem & duscha, packa alla saker & sen fick jag springa till bussen. Som tur var kom bussen 3 min försent, annars hade jag missat den.
Mötte upp Sharlet i skolan där vi hämtade lite saker & sen åkte vi till lokalen där vi skulle ha spa-kvällen. Egentligen vet jag inte vart all tid tog vägen? Plötsligt så var klockan halv 4, alla kom & jag & Sharlet sprang runt som yra höns. De kom även från Jnytt med, så jag fick stå där & prata med honom, jag har ingen aning om vart Sharlet var under tiden. Allt flöt på bra under kvällen i alla fall & jag hoppas verkligen att de vi bjöd (elever från sär-skolan på Bäckadahl) hade trevligt. Ett stort tack till alla som hjälpte oss! Nu återstår bara rapporten, kollage & skicka tack-brev.

Senare idag ska jag åka upp till mormor där lilla F är. Ska gå ut med henne & sen åka ner till stan & hem till min moster med henne. Jag ska även få sällskap av Sebbe.

Att plötsligt höra "Fia, din pojkvän är där ute" igår på spa-kvällen efter att jag sprungit runt var så himla skönt. Så stod han där, underbara Sebbe :) . Verkligen ingen gör mig så lycklig som han, det är sjukt. Var dock lite svårt att koncentrera mig på att säga hejdå till alla när han satt där i soffan men det gick bra. Sen blev det pusskalas, gud vad jag längtat efter honom. Min älskling, du är bäst!  ♥

Nu ska jag göra mig iordning, välja kläder & såsmånigom gå till bussen.

xoxo

Isn't she lovely?

13 Mars

Har nyss haft knytkalas som avslutning i en kurs här i skolan, så har svullat ordentligt :) . Haha, usch. Känner verkligen hur magen putar utåt. Nu efteråt önskar jag att jag hade nöjt mig med ett glas saft. Jaja, sånt här händer ju inte varje vecka precis.

Nu är det bara 1 lektion kvar, sen är det jobbet som gäller. Tänkte bara lägga in en bild på söta lilla F som var med i Jönköping nu. På mitten av sidan, född 4 mars.

image57

You know how to use it

12 Mars

Idag hade vi inga vanliga lektioner utan istället var vi på en teater som hette ETIKetterna. Roligt nog så var den på mitt jobb, det kändes hur skumt som helst att gå dit & inte för att jobba. Jaja, jag ska ju faktiskt gå dit & jobba imorgon. I alla fall, teatern visade upp situationer som hade hänt på riktigt, inom vård & omsorgen. Riktigt bra faktiskt & man fick verkligen en tankeställare.

Väl hemma har jag pluggat, bakat muffins & åter igen pluggat! Muffinsarna är tills på fredag först & främst & sen har vi lite knytkalas i skolan imorgon, vi avslutar nämligen en kurs & då ska vi mysa lite :) . Men som sagt, muffins till projektarbetet! Jag börjar bli lite nervös nu inför själva kvällen, tänk så blir allt en katastrof?

Ska sätta mig & skriva lite i min loggbok nu, man måste ju göra det för att få ett bra betyg i projekarbetet. Jag har dock hört en fågel viska att jag & Sharlet nog kommer få ganska bra betyg :) . Nu gäller det att spika allt bara!

I miss you and the way it used to be.

Think

11 Mars

Tänkte bara hastigt länka ett inlägg som jag tyckte var väldigt bra & jag tror att 99% av alla tjejer håller med mig. Här är det. Så himla bra, läs det! Mycket av det hon skriver stämmer faktiskt, jag håller dock inte med om riktigt allt men almost! :)

It's a beautiful day

11 Mars

Idag mår jag bättre, kanske beror det på vädret, kanske beror det på mina vänner :) . Det känns så himla skönt att jag vet att jag kan prata med de när jag behöver. Oavsett vad det är om.
Kan även bero på att jag vaknade av att my love ringde, bara för att säga att han älskar mig. Hur underbar är inte det då?

Just nu sitter jag & väntar på att min engelska ska börja. Sen är det lovely massage & jag ska endast ligga där & koppla av :) . Det kan jag behöva.

Idag var första ropet i matsalen med, "vem vill gå i 1:an nu, ingen, ingen..." osv, till tvåan & sen till man kommer till trean som alla vill gå i. Stämmer bra men nu vill jag gärna vara klar med allt. Har så sjukt mycket att göra nu innan påsk!

Nu har jag boring igen, ska underhålla mig lite med mina kära klasskamrater som sitter bredvid mig.

The beat of your heart

10 Mars

Kan väl ge mig sjutton på att jag skrev fel datum i förra inlägget. Varför är jag så inställd på att det är februari & inte mars?! Något fel är det i alla fall.

Det känns som att jag vill skriva av mig allt jag känner inom mig här, samtidigt som jag känner att jag har absolut ingenting att skriva om. Jag tänker inte blotta min själ här, om jag ska göra det så skulle jag ha en anonym blogg. Bara för skrivandets skull, bara för mig själv. Mina innersta tankar som bara är till för mig själv. Vissa tankar har jag delat med mig av till andra, feel's good :)

Jag hatar att ha en sån där dålig-känsla! Den kryper innanför mitt skinn & förstör mig totalt. Den gör så att jag inte kan fokusera & tänka på annat. Nu behöver jag koncentration mer än någonsin, nu avgörs saker som kommer att påverka hela mitt liv. Jag vet inte hur jag ska kunna hitta den, om någon vet hur man gör så kan den ju hojta till.

Känner att detta blev ett totalt depp-inlägg men jag skyller på min trötthet. God natt!

image56

That kind of love

10 Mars
Just nu sitter jag & kämpar med det där förbannade svenska-arbetet! Vi ska skriva om en författare & sedan om 2 verk. Det knepiga är att det finns verkligen ingen information om min författare! Jag kommer aldrig att få ihop det där a4:at, crap. Siw får ta det som det är för nu ger jag upp.

Skolan idag var verkligen light, 2 lektion varav 1 var film. Jag tyckte dock inte om filmen så mycket, den handlade om aktiv dödshjälp & man fick följa en man som led av als & begärde dödshjälp. Skrämmande att man fick se allt, hur det gick till & när han somnade in. Det blev för mycket för mig helt enkelt.

Sprang runt lite på stan & a6 efter skolan i hopp om att hitta den där söta t-shirten på HM men den fanns inte. Får hoppas att de tar in den lite senare. Sen lämnade jag ut några CV lite här & var så jag får hoppas att någon av de behöver extra folk nu i vår eller i sommar. Jag är less på mitt jobb just nu.

Jag funderar på att vara hurtig & ta ett varv runt spåret men det känns lite boring när jag inte har min partner in crime här. Jag får slå honom en pling & höra om han har lust :)

Like an oldie

09 Mars

Usch, jag har verkligen ingen lust att jobba idag! Trött som bara den & har även fått sjukt ont i svanken. Gissar på att jag gjort någon dum rörelse på jobbet, det blir ju en hel del tunga lyft. Jag får ta & smörja på lite liniment & hoppas på det bästa. Jobba ska jag i alla fall!

Helgen är slut & det känns som att jag bara har jobbat. Riktigt sant är det ju inte, jag har ju myst lite med Sebbe med. I fredags efter jobbet bjöd han mig på resturang & mys :) . He's the best.

Igår (lördag) var det full rulle, först träning & sen upp till jobbet. Hann dock ligga & sova 1 timma innan jag började, mycket välbehövligt :).

Nu ska jag i alla fall göra mig iordning för work.

xoxo

Are you ready?

07 Mars
Äntligen helg! Veckan har faktiskt gått snabbt & nu är det bara 2 veckor kvar tills påsklovet. Lovely! 98 dagar kvar till studenten, det fixar vi.
Lite synd att jag ska jobba nu i helgen men å andra sidan så behöver jag pengar till min & Sebbes resa & även till annat. Sen är det helt okej också. Jobbar ikväll, imorgon kväll & söndag kväll! Jag ska förresten passa på att söka lite fler jobb, dock inte inom vården.

Vi har valt vår låt till utspringet på studenten nu med! Jag kan inte säga att jag är helnöjd men det blir nog bra vilken låt vi än har. Det viktigaste är ju trots allt studenten. Jag ska springa ut! Gud vad jag längtar.

Jag har sjukt tråkigt...

xoxo

It's crazy

05 Mars

Ska börja med att säga grattis i efterskott till lilla söta F som fyllde 1 år igår! Tiden går alltför fort...

Det känns som att skolan tar upp allt just nu. Jag går omkring & oroar mig, får ångest för vad som ska komma & blir samtidigt tjatad på. Jag orkar inte det! Om jag inte skulle vilja bli sjuksköterska, skulle jag då gå på matte i skolan på min fritid? När jag kan göra annat? Det kanske inte alltid verkar som att jag pluggar men det gör jag.

Har gjort klart mitt arbete om abort, jag blir skrämd! I Sverige kan man få abort beviljad i så sent som 22:a veckan! I mina ögon är det fel, det är en bebis då, en fullt fungerande människa. Alla organen är utvecklade. Medans man kämpar för barn som kan bli födda så tidigt så tar man även bort lika gamla barn. Hur sjukt är inte det?

Ska strax åka in på spinning nu, kände att jag behövde röra lite på mig. Jag ska köpa kort snart! Får se om det blir ett spinning/gym eller bara spinning. Jag ska hålla igång mitt kropp & få mitt hjärta att må bra :)

En reminder till mig själv, lämna kontokortet hemma!

Jag hoppas att Sebbe kommer till mig ikväll som han gjorde igår. Myys! :)


xoxo

You know how to use it

2 Mars

Nu så är helgen snart över, den går alldeles för fort! Rätt som det är sitter man & inser att imorgon är det skola igen & man har en lång vecka framför sig. Å andra sidan är det bara 3 veckor kvar tills lovet & efter det börjar jag läsa min profilkurs, lindrande vård/hemsjukvård. Det kommer att bli great!

I fredags jobbade jag bara & mös med Sebbe. Jag lyckades även glömma min mobil på jobbet så mamma fick vända tillbaka till Roselund då vi var vid Netto. Smart fia, smart! Allt löste sig ju faktiskt, that's the point :)

Igår, lördags, var det först träning inför Spring Inspiration. Måste medge att jag var lite nervös innan vi började men sen gick det bra & det var så himla kul! Sen att mina fötter var hur ömma som helst kan nog vem som helst räkna ut. But it's okej. Får hoppas nu att jag klarar det hela vägen!
Igår var det även kalas för lilla F som fyller 1 år på tisdag! Helt galet. Hon var i alla fall lika sweet som alltid & vad hon än gjorde så tyckte alla att hon var adorable. Massvis med paket också, en del var större än henne :). Kvällen avslutades med mys med Sebbe.

Nu väntar jag på att Sebbe ska komma hit igen & så ska vi ut & förhoppningsvis ta lite kort. Känns inte som att det är toppenväder men jag hoppas att det blir bra. Nu kom han :)

xoxo



RSS 2.0