Make it true

30 September

Idag förstår jag inte riktigt hur jag ska orka jobba. Jag är trött som bara den, mår illa & vill helst bara lägga mig i sängen igen. Men det går icke, har jag lovat att jag ska jobba så ska jag göra det också! Det är ju trots allt bara idag & imorgon, sen är jag ledig resten av veckan :)

Igår kom Sebbe ut hit, så mysigt! Tittade lite på tv, åt lite mat & sådär. Imorse när han gick upp följde jag snällt med honom men så fort han åkt iväg så slängde jag mig i sängen igen. Vaknade igen vid 10.30, kändes dock som att jag inte sovit överhuvudtaget.

Ikväll slutar jag vid 20. Antingen kommer kära mor eller kära pojkvän & hämtar mig. Känns bra att slippa ta bussen, vem vill stå & vänta på Juneporten 40 min liksom? Inte jag i alla fall, inte ensam & inte på kvällen. Jag får ta & skaffa mig körkort snart! Körkort & en bil, perfekt ju.

Pappa är borta denna veckan med, kommer hem på natten till fredag... Jag har vant mig vid att han är borta nu, mamma med. Känns ju såklart tomt men så är det. Man måste sköta sitt jobb.

Ur-tråkigt inlägg, lika tråkigt som denna dag.


Dreams become true

28 September

Nu är vi snart inne i Oktober, första höstmånden enligt min älskling. Jag vill bara vrida tillbaka tiden till sommaren & värme! Buhu.

I lördag steg jag upp tidigt, efter ca 3,5 timmars sömn. Perfekt sådär inför en tenta. I alla fall, jag blev klar hyffsat snabbt, jag sa ju att jag skulle köra. Blev hämtad i stan & åkte ner till Värnamo. Lämnade in min klänning så nu ska den bli så fin så :)  Hann även med att testa synen, beställa linser & prata & äta lite hos mina kusiner. Väl hemma hade jag 15 min på mig att byta om, packa ner lite saker & även sminka mig lite. Väldigt lyckat, haha. Sandra hämtade upp mig & så började kvällen. Förfest hos Janina när jag lyckades glömma min mobil, en snabbis till stan & Centrum & sen hämtade min älskling mig. För att göra kvällen kort alltså. Jag hade i alla fall kul, skrattade en hel del :)

Så skönt att vakna upp brevid mylove idag. Vakna i natten av att någon lägger armen runt om en. Jag hade nästan glömt bort hur mysigt det faktiskt är att sova hos honom. Tack för att du hämtade mig igår! Idag har jag träffat moster+familj lite & nu sitter jag här hemma. Sebbe kommer om en stund & ska visa upp lite nya kläder han köpt & sen ska vi handla lite mat & göra tacos. Sötaste åt det igår men vi ska äta det idag för att jag är så sugen!

Imorgon blir det jobb, 14-20. Känns skönt att få några till timmar, denna månaden har jag ju inte jobbat så mycket precis. Det ska bli ändring, jag vill ha fast anställning! Bara att söka & söka, tillslut kommer rätt upp.

Idag är jag mer död än levande, så nu ska jag lägga mig i soffan, se på serier & mysa bort resten av dagen.


För kärlekens skull

26 September

Äntligen fredag! Eller vad brukar man säga? Jag ser dock inte fram emot denna fredag, inte kul alls kommer att hända. Imorgon bitti kl 09 ska jag nämligen befinna på i skolan & skriva tenta. Som jag kommer att köra på. I alla fall, så ikväll blir det lugnt. Imorgon däremot, haha. Då ska vi ha kul.

Tittade på Miami Ink både igår & idag, det är ju så bra! Man blir verkligen sugen på att göra en tatuering när man ser alla men jag har sett så många som ångrar sig. Så jag är lite feg när det gäller tatuering. Däremot ska jag göra det sen då jag fått barn, skriva deras namn. Det är något jag vet & kommer att hålla fast vid :)

Love kom hit igår & sov här, så himla mysigt! Längesen han sov hos mig/jag sov hos honom. Nästa helg får vi ändra på det, jag älskar ju att sova hos honom! När vi inte är trötta & sura förstås, haha.

Igår var jag på Skivstång/Spinning. Det kändes igår & det känns idag kan jag lova. Konstigt nog så är det inte någon träningsvärk utan det är mer att jag är trött i benen. Men ingen värk, tack!

Imorgon blir det tenta & sedan Värnamo. Ska lämna in min balklänning så att den blir tvättad, sen vet jag inte vad jag ska göra med den? På ett sätt känns det onödigt att bara låta den hänga här hemma men samtidigt så tycker jag om den så mycket så att jag inte vill sälja den, haha. Vem vill köpa en begagnad balklänning? Det skulle inte jag vilja i alla fall.

Nu ska jag göra iordning mat & plugga lite.


You always miss a best friend

25 September

Jag har hela tiden trott att 25:e är imorgon, så gissa om jag blev glad när jag upptäckte att jag fick lön idag? Riktigt skönt, denna månad ska jag dock försöka att hålla lite i mina pengar. Inte slösa som jag gjorde sist. Vet inte riktigt hur det ska gå med tanke på att jag redan har några saker jag bestämt att jag ska köpa :)

Jag tror att jag bestämt mig nu ang. mitt träningskort. Det blir nog ett gympa/gym/spinning! Att jag vill ha spinning är faktiskt lite överraskande men det är ganska så kul & jag har ju två nördar här hemma som peppar mig att gå. De som försöker få över mig till cykel-sidan, haha.

Det känns som att det inte spelar någon roll hur mycket/lite jag sover, jag är trött hela tiden ändå! Denna veckan har varit hemskt, har vaknat i hyffsad tid men inte känns mig utvilad. Vad gör man då? Jag har i alla fall legat & försökt somna om, det har inte gått så bra. Imorgon ska jag prova att gå upp direkt istället.

Nu ska jag plugga, betala räkningar & ringa till samtal.


I want to lay like this forever

24 September

Nu är jag nyss hemkommen från ett pass på Friskis, Core/Spinning. Man börjar med 40 min Core & sen 40 min Spinning. Helt okej pass, fast spinningen var det roligaste. Imorgon ska jag prova på Spinning/Skivstång. Ska försöka få med mig mamma, hon gör ju ändå inget hemma :) 

Nu börjar tentan närma sig, kommer jag att klara det? Jag kommer säkert få blackout när jag väl sitter där, precis som så många gånger förr. Lördag kommer i alla fall bli en stressig dag. Direkt efter tentan blir jag upplockad av mina föräldrar & sen så bär det av till Värnamo. Dags att kolla synen, beställa linser & ev. köpa nya glasögon. Jag är så sugen på ett par nya, mer deskreta! I alla fall, när jag kommer hem ska jag bara byta om & sen blir det utgång :)

Sandra var förbi här innan & hämtade ett papper, så fick en kort pratstund med den damen. Jag kom på att om 1 månad kanske hon har lämnat mig, usch! Så nu måste jag passa på & umgås med henne. Hon är ju trots allt min bästa vän, gud vad jag kommer sakna henne när hon åker till USA... Hur ska jag klara mig Sandra?

Nu ska jag pilla i mig lite mat & sen sova, imorgon blir det upp i tid för att plugga. Det känns som att det är det enda mitt liv  består av nu? Håll tummarna för mig att jag får ett jobb istället :)


Lay all your love on me

23 September

Dagen är slut, jag har gjort det jag hade tänkt mig! Min moster blev förresten nöjd med håret, nu är hon blond igen. Lilla F var lite förkyld så hon var lite reserverad & mammig. Men några leenden & kramar fick jag allt!

Love var här för en liten stund sen, vi gick en promenad & pratade. Han ger mig energi & lycka! Pratade om saker som händer nu & ev. i framtiden. Vi får se hur allt blir!

Nu har jag nyss guidat Sandra lite, det gick väl sådär, haha. Så imorgon är det jag som hjälper damen lite. Inte lätt när man har en så krånglig bank som hon har ;)

Nu ska jag snart sova, imorgon måste jag vara pigg & redo att plugga! Har även lite annat som ska hinnas på. Senare på kvällen blir det core/bosu, 20.15. Tack mammas jobb för att jag får vara med.


See what you like

23 September

Det var tänkt att jag skulle fixa iordning lite mat, det har inte gått så bra. Jag är inte hungrig eller sugen på något! Vad gör man då? Finns ju inget gott i frysen/kylen som kan locka heller. Något tips?

Ska snart hoppa in i duschen, jag & Sandra ska nämligen bort till ICA & hämta vårt paket från Eleven. Så idag ska jag testa den nya mascaran! Det är ett evigt letande efter "the one", den som får mina fransar att bli så fina så. Det är inget jag har lyckats med än i alla fall & jag har verkligen provat hur många som helst!
Senare ska jag bort till min moster & slinga hennes hår. Busa lite med lillplutten också. Sötaste ungen som skrattar samtidigt som hon pussar på mig, haha. Jag tjatar om henne, jag vet. Men hon är min lilla plutt-kusin :)

Imorgon blir det verkligen plugg hela dagen! Så idag måste jag handla lite, ladda upp inför imorgon. Jag måste ju få energi från något. Idag har jag lyckats sitta någon timma i alla fall, ska sätta mig ner senare också.

Lindgården hade inget att erbjuda så nu är det dags för mig att söka jobb! Jag känner att jag vill verkligen inte jobba på äldreboende, jag kan det nu & är trött på det. Det funkar som extra-jobb, men heltid? Nejtack. Då jobbar jag nog hellre med något helt annat!

Nya avsnitt av The Hills & Gossip Girl har kommit ut nu, självklart är jag inte sen med att beta av dem. Gud så bra dem är! Men Gossip Girl, det är fel! Jag blir lite irriterad, de är ju menade för varandra.

Min man lämnar mig kanske i helgen för huvudstaden. Dåligt tycker jag, jag vill ju pussa på honom :)  Å andra sidan är det ett perfekt tillfälle att ha en riktig helg fylld med bara tjejerna :)


They call me crazy

22 September

Idag har jag faktiskt börjat med det nya, att träna! Kanske sker det saker på riktigt nu? Att jag verkligen tar tag i det, inte skjuter upp allt. Hur som helst, jag & Sandra åkte in & tränade på gymmet tidigare. Sprang lite, cyklade, ja you get the picture. Imorgon blir det ett till gym-pass.

Köpte med mig en macka från mackmakeriet hem & verkligen slängde i mig den. Verkligen gott, tuggade glatt i mig hela & tittade på gamla Top Model under tiden. När pappa kom hem ville han ut & springa, så så fick det bli. Sprang en runda här i Berghalla bara, 4km blev det. Bättre än ingenting! Sebbe kommer snart hit & då ska vi ut & gå. Hemskt vad hurtig jag har blivit!

Träningen denna vecka spikad, känns urskönt! Nu är det jag som ska bli vältränad & få en snygg kropp. Finally! :)  Vi får väl se om det blir någon förändring.

Imorgon är det träning, plugg & senare ska jag slinga håret på min moster. Ska självklart busa lite med lilla Felicia också, det är ett måste. Jag saknar henne!

Nu ska jag duscha av mig.


And that's the reason

22 September

Min helg har faktiskt varit bra, mest tack vare min älskling som fanns där :)  I fredags var en mys/slapp-dag, såg på Batman filmen. Lördagen blev lite plugg & städ dag, följt av lite jobb. Det blev lite körigt då en mina gamlingar dog men det klarade vi av. Bara man hjälps åt! Det var tänkt att jag skulle träffa Sandra & Malin efter jobbet men jag kände att jag inte riktigt var på humör så min älskling körde hem mig & så mös vi hemma hos mig! Tack, du är bäst. Som tack pussade jag lite extra på honom.

Igår åkte jag, lovie, hans pappa + flickvän till en marknad med antikviteter. Jag & S hittade inget men det var trevligt i alla fall. Det var en sån mysig känsla att stå där ute bland en massa folk & bara pussas & kramas. Strunta i alla andra. Vi åkte i alla fall vidare, hungriga som bara den. Väl hemma i stan åkte jag direkt till jobbet.

Som jag sa till S, det börjar bli riktigt tröttsamt med alla tjejer som alltid ska hålla på. Jag har stått ut med det i snart 2 år, varför kan de aldrig ge sig & inse att det är han & jag? Man börjar ju undra vad det är för fel på dem..

Idag är det dags för sista seminariet innan tentan, fy vad allt har gått snabbt!


When you try your best but you don't succeed

19 September

Kom hem för en liten stund sen, gud vad jag är trött i kroppen! Otränad som jag är, får jag ta den smällen. Ikväll blir en lugn kväll med andra ord, nya Batman filmen & höst-mys. Jag hoppas även på att min älskling gör mig sällskap senare :)

Nästa vecka är det tydligen Hälso-vecka på Friskis, alla tränar gratis. Gissa vem som ska utnyttja det? Det måste man ju nästan, när man är en fattig student som jag, haha. Sen efter nästa helg blir det ett köp av kort. Först ska jag bara överleva helgen med den första tentan. I alla fall, jag & lite olika människor ska gå på bland annat gymmet, core bosu & rygg-gympa. Jag kände idag att vissa övningar gjorde så ont i ryggen! Jag hatar min rygg, kiropraktor nästa.

Jag har faktiskt hunnit med att fixa det jag skulle, det är slut med att skjuta upp saker nu! Känner mig så duktig, vad mycket bra jag har gjort :) 

Förresten, när jag skulle packa inför träningen innan fick jag en smärre chock. Skulle hämta min skor & bakom ligger tre spindlar! Ni som känner mig vet om hur rädd jag är för spindlar så jag hade det ju sådär lagom kul. Måste sett ut som att jag var galen, slog hej vilt omkring mig med skor, en solskyddsfaktor-flaska & lite annat. De som såg mig på Puls Medel fick sig nog ett gott skratt också ;)  Men jag får faktiskt säga att det var första gången.


You dont have to worry

19 September

Äntligen fredag! Jag trodde att jag hade skola idag, men icke :)  Det betyder att jag inte hade några bra skäl till att inte följa med & träna, så idag blir det av. Sitter just nu & kollar buss, funderar över om en medlem på Friskis kan boka in en kompis som gäst? Har för mig att man kan det nämligen. Nästa fredag ska jag i alla fall köpa tränings-kort.

Ikväll vill jag se Mamma Mia, nu måste jag bara locka med mig någon. Det känns ju som att alla redan har sett den, förutom mig, S & min familj. Får komma på några knep för att kunna få med dem. Jag måste ju se den!

Om det inte blir bio ikväll så finns det ju alltid andra alternativ. Jag har laddat ner lite filmer nu såhär inför helgen. Wall-E bland annat, jag blev så sugen på att se den efter att Sandra sa att den var bra :)  Så antingen den på datorn, eller nya Batman på tv:n?

Jag saknar Rhodos! Sitter & bläddrar igenom bilderna nu. Det var verkligen en av de bästa veckorna i mitt liv, så skönt att komma ifrån allt, njuta av värmen & allt med mitt hjärta. Nästa år hoppas jag på Tunisien, vi får väl se vad mannen säger om det :)

Nu ska jag plugga, någon gång måste det ju göras!


Vad har du gjort?

18 September

Sitter ensam hemma, inte så ovanligt nu för tiden. Pappa har varit borta sjukt mycket på sista tiden. Jaja, de kommer väl snart hem, Sebbe kommer nog hit sen också. Lovie :)

Imorgon ska jag faktiskt träna! Helt sant, Sandra drar med mig till Friskis & så kör vi ett Puls Medel tror jag? Jag kommer väl mest att längta efter bastun, haha! Nu ska jag börja röra på mig.

Jag är helt borta idag, tror att jag inte fått igen min sömn. Drömde ju faktiskt de sjukaste drömmarna inatt, hur kommer det sig att man drömmer vissa saker?
Var hos tandläkaren innan, usch! Att ha någon annan som pillar i min mun, det är inte rätt. Hon tyckte i alla fall att mina tänder såg fina ut. Enda minuset enligt mig var väl att jag har en visdomstand som är påväg att komma upp. Jag har ju sett hur ont alla andra får, denna gången är det min tur :(

Det är synd att vissa blir så påverkade. Men vad ska man göra? Det är bara att hålla det goda humöret uppe & le.


Getting away with murderer

17 September

Just nu känns det som att jag är mer död än levande. Jag skulle definitivt somna på 5 minuter, huvudvärken kommer krypande & jag fryser. Mina fötter gör sjukt ont också, så blir det när man gått alldeles för mycket & alldeles för snabbt. I alla fall, var ju nere i Värnamo idag. När väckarklockan ringde 04.50 ville jag bara stänga av den & somna om. Men icke, gjorde mig iordning & åkte ner till stan & tåget.
Jag var på en Medicin avdelning, hjärtvård. Jag som trodde att det skulle bli intressant, glöm att jag sa det. Det var i princip samma sak om på t ex. Ortopeden. Tråkigt med andra ord! Kändes direkt att detta kommer jag aldrig att jobba med, det är nog nästan så långt ifrån man kan komma.

Förresten, på tåget dit satte det sig en man mitt emot mig, fy sjutton vad han stank! Gammalt unket kiss & utedass. Jag satt & försökte verkligen att undvika stanken men efter ett tag började jag må illa & då flyttade jag på mig. Han var äcklig! Jag såg i fönstret hur han tittade på alla tjejer som gick förbi/satt på andra sidan gången.

Jag har bytt om till mys-kläder nu & ska snart tvätta bort mitt smink. Så himla skönt, en riktig mys-kväll med min stackars mamma som blivit sjuk. Ska i alla fall se på Idol & sen blir det nog sängen för mig.

Imorgon är jag ledig, trodde att jag kunde gå hemma & bara vila upp mig tills mamma sa att jag fått en tid hos tandläkaren imorgon kl 11. Hyffsad tid ändå, mamma får köra bort mig. För kallt för att cykla, onödigt att ta buss. Det som är mest random är att igår kväll tänkte jag att man kanske skulle ringa bort & höra om de hade någon tid, passa på nu det sista året. & så ringer de idag.

Nu ska jag tvätta bort sminket, adios.


It's alright

16 September

Har precis kollat på gamla Top Model avsnitt som visas nu på eftermiddagen & samtidigt ätit lite. Ikväll är det dags för nya Top Model men om jag känner min mamma rätt så kommer det att bli Idol som visas på vår tv ikväll. Jag får helt enkelt titta på repriserna på lördag.

Imorgon är det som sagt dags för Värnamo sjukhus. Det är blandade känslor, det är jämt jobbigt första dagen på ett nytt ställe, så mycket intryck & nya människor. Att behöva gå upp 05 lockar mig inte heller. Det ska däremot bli intressant att få vara på Medicin D, en avdelning för hjärt-problem. Jag har aldrig ens varit i närheten av någon Medicin avdelning eller hjärt-problem. Vi får se hur det blir, jag update:ar imorgon :)

Sitter & tänker & försöker planera framtiden nu. Vad jag ska göra, jobba eller plugga? Vart ska jag jobba isåfall? Lindgården? Nja.. Jag ska kolla runt lite, se vilka möjligheter som finns helt enkelt.

Trist väder ute idag igen & jag orkar verkligen inte mer regn! Jag vill bort till solen nu, bara slappna av & koppla bort all stress som finns här just nu. Få lite sol på min bleka kropp.

Såg förresten 3:e avsnittet av Gossip Girl nu, andra säsongen. Vad kan man säga? Fel, fel, fel! De ska vara tillsammans, så är det ju bara. Det som hade löst sig så fint, varför kunde det inte hålla? Underbara kläder, jag sitter & önskar att jag hade dem :)

Nu ska jag flytta mig till duschen.


An old goodie

15 September

Denna helgen är nog en av de tråkigaste jag varit med om, helt seriöst! Ändå så kändes det som att den gick för fort. Det går inte riktigt ihop va? Jaja, nu är det vardag igen & jag längtar redan tills helgen kommer.

På senaste tiden har jag lagt mitt i.d. smink åt sidan & försökt att inte sminka mig så mycket. Igår köpte jag ett "newbie-kit", kände att jag ville ha en till borste+mineral veil+warmth all over. Så idag var det dags igen & jag kom på hur mycket jag faktiskt tycker om i.d. Fin bas, ser inte alltför sminkad ut & det sitter verkligen bra! Nu har jag börjat titta på större förpackningar av allt & lite mer borstar. När man känner skillnaden på deras & budget-borstar så vet man ju direkt vad man ska satsa på. Hädanefter ska jag bara satsa på i.d. produkter & borstar. Love it!

På onsdag är det dags för mig att inta Värnamo sjukhus, trots att jag verkligen inte vill. Måste man så måste man, eller hur? Jag får hoppas att dagen går relativt fort eftersom att jag kommer att vara dö-trött! Måste nämligen gå upp omkring 05.. Jag som hatar att gå upp tidigt vet inte hur detta ska gå.

Ikväll är det tänkt att jag ska bege mig ut & springa, idag börjar det nya! Någon gång måste jag ju faktiskt skärpa mig & bli nyttigare. Så, som så många gånger förr så säger jag att detta är dagen då jag ska ändras till det nyttiga. Nu ska jag ringa mylove & be honom att springa med mig!


080911 - Note

Ibland tänker jag verkligen att jag ska sätta lösenord på denna bloggen. I alla fall på vissa inlägg, det känns som att man skulle behöva skriva av sig ibland. När man inte har någon att prata med för tillfället eller bara vill sätta ord på sina tankar. Jag tror att alla vet hur det känns.

Jag ska sluta lägga energi!!

Det du sänder ut får du tillbaka. Bara så att ni vet, hur bra som helst. Tänk på detta, för mig gäller det. Karma, karma & åter karma.

080911 - I liked it

Nu så har jag nästan gjort alla måsten för dagen! Stan/A6 tog upp så himla många timmar, jag trodde att det skulle gå hyffsat snabbt & smidigt. Jaja, nu har jag i alla fall hunnit vara hemma lite & även hunnit med att göra lite frågeställningar inför seminariet imorgon. Känns helt okej, mångfald är faktiskt viktigt. Det känns lite som att jag vill läsa Farmakologi nu istället men jag får vänta. Jag vet ju inte hur jag ska göra än, ska jag läsa den överhuvudtaget?

Sebastian är påväg ut till mig nu, vi ska nog gå en promenad & mysa i höst-vädret. Idag är det lite finare än igår i alla fall, inget regn! Just nu ser man till & med lite blå himmel :)

Ikväll blir det Idol igen. Jag hade dock velat se Top Model men det krockar & jag är ensam om att vilja se det. Som tur är så går det i repris på lördag, då kommer jag att sitta bänkad! Make-over avsnitten är de roligaste på hela säsongerna tycker jag, vem håller inte med om det egentligen?

Jag längtar så efter helgen nu, det är en hel del inplanerat & mer kommer det att bli. Jag vill ha en riktig höst-helg med bara en massa mys i form av promenader, innekväll med tända ljus & film & varma bad. Såna där typiska saker helt enkelt.

Köpte förresten stövlarna, det var de sista i strl 38 i hela stan tydligen. Så tur att jag knep dem, dem är så fina så. Jag ska dock inte börja använda de riktigt än, måste spraya de lite först & så. Detta året ska jag vara duktig & verkligen göra det noggrant, förra året blev ju katastrof...


080911 - Tell me your favourite song

Så sitter man här igen & ska alldeles strax börja göra sig iordning. Egentligen har jag ingen som helst lust men jag måste, om jag vill ha de fina skorna vill säga. Ska möta upp min kära mor & moster lite efter 13 nere på stan.

Kom på nu att jag måste kolla tåg/buss-tider till Värnamo. Ska ju dit nästa vecka, till sjukhuset. Om det inte funkar med några bra tider så får jag helt enkelt sova hos mina kusiner. Något som jag helst slipper.

Work ringde mig idag, tjugo över åtta. Aldrig i livet att man svarar då, så fort man ser att det är privat nummer så vet man att det är dem & vill att jag ska jobba i helgen. Kan ju inte det & jag måste plugga! Då känns det bara så dumt att ringa upp & säga "nej jag kan inte jobba". Helt onödigt.

Idag känns allt tråkigt. Får se om någon/något kan liva upp stämningen lite.


080910 - Arn

Idag känns det som att det var varit en lång dag. Gick upp & åt frukost som vanligt & gjorde mig imorgon. Upp till a6 för att fixa klockan jag fått av min love, så nu sitter den som en smäck på min handled. Hann även med att kika efter lite vinterskor & jag lyckades hitta ett par som jag föll för. Imorgon ska de ev. inhandlas.

Åkte ner till stan där Danni plockade upp mig & så åkte vi ut till Sandra. Där tillbringades ett antal timmar med dessa två damer, tv & tacos. Senare åkte vi in till stan där jag mötte upp Sebbe & Sandra åkte vidare till a6.

Jag, Sebbe & Becca (hans syster) var på Arn idag. Jag har inte sett 1:an men jag tyckte att jag hängde med ganska bra ändå & den var faktiskt bra! Jag som brukar tycka att svenska filmer är värdelösa. Så se den, helt klart. Jag vill se Mamma Mia nu! Gärna Wanted också när vi ändå håller på :)

Nu sitter jag här hemma igen & ska snart hoppa i säng. Imorgon blir det full rulle igen. Träning, plugg & in till stan. Ska även försöka klämma in lite tid med Sebbe. Sånt behövs, speciellt när vädret är grått & regnigt varje dag. Gissa om jag är avundsjuk på Sebbe's mamma som åker till Turkiet på lördag?


080909 - The Hills

Såg precis avsnitt 5 av den nya säsongen. Det kom ett avsnitt i förrgår & ett igår! Jag som bara trodde att det skulle komma ett igår. Så nu har jag tittat på ett avsnitt igår kväll & nu ikväll. Hur bra som helst :)  De har så snygga kläder! Blir helt tokig & får lust att spendera alla mina pengar.


080909 - Tack love

Nu har jag äntligen fått lite ordning på mitt hår igen! Idag så var det dags. Provade att lägga i lite mörkare slingor också, jag hatar verkligen att vara sådär jätte blond! Nu ser det lite bättre ut i alla fall men nästa gång provar vi ännu lite mörkare :)

Mycket mer har jag inte gjort idag, tog 4 timmar hos frisören från det att jag åkte till att jag kom hem. Lagade lite mat & senare kom Sebbe. Med min present!! Jag som velat ha en klocka länge & som äntligen hittat en & så köpte han denna till mig. Jag är hur glad som helst nu, den pryder min handled så fint så. Ska dock åka in imorgon & korta den lite. Hur som helst, tack igen älskling!

Imorgon ska jag även träffa Sandra & Danni, trevligt. Det var ju ett tag sen man träffade Danni, hon är en upptagen dam hon. Men imorgon alltså, ska även försöka att ta lite fina kort med min älskade d80. Det blir kanon.

Nu ska jag lägga mig, det gäller att vara pigg imorgon.

080905 - Hälsa

Seminarie om hälsa idag som sagt, riktigt intressant faktiskt! Vad är hälsa? Svår fråga, många svar. Vi kom även in på frågor som kan disskuteras i all evighet (nästan i alla fall!) . Nästa seminarie är på måndag.

Åkte ut till min moster direkt efter skolan & möttes av en super-glad Felicia i dörren. Söta, söta, söta unge! Hon är nog en av de olika motiv som jag gillar att fota mest. Så idag fick hon vara lite modell. Hon & jag skulle sova efter maten också, lillan somnade på 30 sek. Slöt ögonen & 1 minut senare gick jag ut från rummet. Helt slutpumpad med andra ord, hon kunde knappt hålla ögonen öppna vid maten, haha.

Sitter här hemma nu & ska ha mys-kväll. Min älskling är ju sjuk så ikväll ska vi inte träffas. Jag som saknar honom! Vi ska kanske ses imorgon istället, om han mår bättre alltså.

Jag är så glad! Ev. din & min. Äntligen.


080904 - Break it

Har precis tittat klart på Idol, man fick sig ett & annat gott skratt :)  Tur att vissa vill bjuda på sig själva i alla fall. Jag tycker att de borde ha en audition här i Jkpg, det är ändå en hyffsat stor stad.

Jag har såna sjuka cravings efter lakrits! Jag verkligen älskar salt-lakrits, finns alltid med i min godispåse. Imorgon ska jag köpa lite godis, till helgen får man det, right? Stilla mina begär, haha. Love, kom hit!

På tal om mylove så har han åkt på en förkylning! Stackarn, han som var sjuk precis innan Rhodos. Tätt inpå. Nåja, han får ta & ladda upp med en massa vitaminer & bara ta det lugnt. Jag skulle ju gärna pyssla om min älskling men det är ju inte så lätt då man inte bor tillsammans... än.

Såg på det första avsnittet av andra säsongen av Gossip Girl innan & nu minns jag varför den serien är så bra! Längtar redan tills nästa avsnitt kommer ut. Detta börjar bli lite farligt, sitter & har cravings efter både laktrits & massa bra serier.


080904 - All the things I could do

Just nu har jag agerat fotograf åt min kära mor, fick ta x antal portätt på henne. Jag klagar dock inte, det är bara kul. Vet inte riktigt vad hon skulle ha dem till dock.

Nu ska jag strax lägga en inpackning & även ansiktsmask, det känns som att det behövs idag. Det var längesen jag hade ansiktsmask, det är något jag glömmer bort. Inpackning däremot, varje gång jag duschar :)  Mitt hår behöver all vård det kan få!

Imorgon är det skola som gäller, 10-11.30. Det handlar om hälsa så tidigare idag satt jag & läste 20-25 sidor om detta. Verkligen tankeställare, det finns så många definitioner på hälsa. Vad tycker jag att hälsa är? Så himla svårt. Jag hoppas att det går bra imorgon i alla fall.
Efter skolan ska jag hem till min moster & Felicia. Äta lite mat, leka med lillan. Sen på kvällen ska jag försöka hinna med att färga mitt hår. Annars så får det blir på lördag. Större delen av helgen måste dock ägnas åt plugg, två seminarier på måndag & mycket att göra innan dess.

Nu ska jag vara en snäll dotter & hjälpa min mor ännu mer. :)


080904 - Fältstudiedag

Om 2 veckor ska vi ha en så kallad fältstudiedag, vi ute på ett sjukhus under 1 dag. Igår la de upp listan på vart man skulle vara & jag ska vara i Värnamo! Hur sjutton ska jag kunna ta mig dit & vara där i någorlunda tid? Det tar ju sin lilla tid att åka dit, jag lär ju få ta tåg... Blä, jag vill inte vara där! Jag vet inte ens vart sjukhuset ligger? Jag har ju i & för sig mina kusiner där nere men ändå..

Idag är jag duktig & pluggar, tar en lite paus just nu. Ska strax upp igen & fortsätta.

Jag vet inte?

Senare ska jag hjälpa min mor med att baka också & ikväll ska jag försöka ta mig ut & springa spåret. Jag måste ta tag i det här, om jag inte vill sluta som en gammal tant med urusla värden & noll kondition!


080903 - Idol

Ingen människa kan ha missat att det var första avsnittet av Idol ikväll va? Jag & min älskling satt i alla fall & tittade & fick oss ett riktigt gott skratt. Jag ska inte säga för mycket, man vet aldrig vem som läser, men syskonen kör på var sitt år att vara med. Dessvärre så var ingen av dem speciellt bra. Jag måste dock ge dem lite beröm för att de vågar ställa upp, jag skulle aldrig i mitt liv göra det.

Imorgon är jag ledig hela dagen :)  Jag ska sysselsätta mig med att plugga på lite om hälsa, jag måste börja ta högskolan lite mer seriöst känner jag! Så imorgon är det jag som är duktig & pluggar mellan 09-13.

Jag gillar den nya juryn :)


080903 - Here I go again

Just nu sitter jag & väntar på att klockan ska gå. Jag ska nämligen börja göra mig iordning strax & ta bussen till jobbet. 13.30-16.30. Inte alls lång stund men lite i alla fall & jag behövde en anledning till att komma till jobbet.

Sitter just nu & pratar bio & present med Sebbe, jag vet inte riktigt vad vi kommer fram till. Han vill se Arn idag men jag har ju inte sett 1:an, så det känns ju lite sådär. Men det måste man kanske inte ha gjort? Jag har ingen aning, vet inte alls vad filmerna handlar om what so ever. Det blir nog bra, vi klurar ut något.

Ska ev. passa lilla Felicia en kort stund ikväll, annars blir det i alla fall på fredag. Som jag gillar den ungen! Satt & tittade på alla bilder från detta året & lite från förra. Gud vad liten hon har varit, helt stört. Kommer ihåg när hon började härma en då man pratade & nu pratar hon själv så att man förstår vad hon menar. Gullunge!

Nu ska jag börja göra mig iordning så smått.


080902 - The real deal

Jag är glad, jag har fått träffa min älskling & pussa lite på honom. Jag är glad för att jag har så många fina människor runt mig. Trams-inlägg men jag känner faktiskt så.
Det var så härligt att träffa honom igen även att vi faktiskt träffades igår. Idag var det en sån härlig stämning mellan oss, det är ju så. Vissa dagar är bättre, andra sämre. Detta var en av de bättre. När han säger att han längtar tills vi ska förlova oss & framtiden kan jag inte låta bli att bli sådär fnissig som man blev då man var yngre. Mitt hjärta slår ett extra slag & jag är så glad över att jag har honom. Det är inte alla som har det så bra.

Som sagt, alla förhållanden har sina up's & down's. Han är den som kan reta mig på det där speciella sättet så att jag blir sådär arg som jag bara kan bli på honom, han som känner mig såväl vet precis hur han ska reta upp mig. Han som kan få mig att må så himla bra, det kan ingen annan göra. Han kan alltid få mig att skratta & le, även om jag är på det sämsta humöret.
Alla smeknamn jag kallar dig, vissa mindre populära. Jag älskar det :)  1 år & 8 månader, många fler kommer.

Så, min lovielove, jag lövar dig. Jag längtar tills vi ses igen.  ♥


080902 - September

Redan en ny månad, den första höst-månaden. Usch, jag vill verkligen inte ha höst! Jag vill kunna gå i kjol & utan tröja utan att frysa det minsta. Jag tror att jag är född i fel land helt enkelt.

Jag har verkligen ingen lust att skriva blogg, man har sina perioder. Fast jag är säker på att jag kommer tycka att det är jättekul att läsa allt detta om några år. Då kommer jag sitta & skratta :)

Har fotat lite med min nya darling & den har även fått lite tillbehör, minneskort, väska, uv-lins & ett sigma objektiv. Jag vill lära känna den nu, kunna fota grymma bilder nu. Men allt har sin tid, det kommer att ta sjukt lång tid dock. Tur att jag har en duktig lärare, haha :)

Imorgon blir det lite jobb, de skulle ha personal-möte & då behövs någon som kan vara där i de timmar. A-S som ringde gav mig lite extra tid också, så att jag inte åker in i onödan. När jag ändå är där imorgon ska jag kika efter jobb-tider & se till så att jag får min lön nästa månad. Jag gillar inte mitt jobb, jag vill ha ett nytt.

På torsdag ska jag ev. ha lill-skrutten här hela dagen, det blir kul :)  Jag ska i alla fall till dem på fredag, min moster ville gärna det. Sen ska jag slinga håret också, hejdå äckliga utväxt!

Nu kommer mylove. 

RSS 2.0