I am stronger now

Måndag, 31 Augusti

Sandra, det är något jag ska prata med dig om. Jag kommer inte ihåg vad det är men det var något i alla fall, haha. Har ju inte pratat på ett tag nu..

I alla fall, måndag igen. Jag gillar inte denna veckan, denna veckan innebär att jag jobbar helg. Kan vara bland det segaste som finns? Nåja, jag ska väl klara mig igenom det. Jag fasar mest inför söndag morgon, 2st på varje avdelning.. Vi som brukar vara 3 på varje, det är stor skillnad!

I fredags var jag ledig i alla fall, så jag & pappa ordnade lite här hemma, handlade & sånt. På kvällen var det dags för inflyttningsfest för en på jobbet. Det var sjukt kul & riktigt god mat :)  Roligast måste ändå vart en av mina arbetskompisar som fick i sig liiiite för mycket. Haha!

Lördagen åkte jag & pappa omkring, sprang i massa butiker & letade. Vi hittade lite av det vi ville, skulle köpt ett nytt soffbord med men pappa hittade inte det han ville ha.. Så det blir senare! Lite småplock fick vi i alla fall med oss hem :)  På kvällen åkte jag till Ekhagen & såg film med Sampa. Ice Age 3 & sen en lite annorlunda zombiefilm, haha. Det var tal om att stänga av den sistnämda men njaa, jag ville se hela ändå. Efter det lämnade jag lite saker hos mor, åkte & hämtade upp Anton & så åt vi mat. Så himla gott! Jag tyckte att det var lite kul att han var den enda där som var full & det märktes verkligen. Kul hade vi i alla fall & på vägen hem hann vi med lite mer stopp, galna unge! Förresten, om Anton åker med er, sätt gärna på typ Robyn eller något liknande så blir det allsång :)

Snälla, laga min dator nu tack? Denna går verkligen inte att sitta vid..

With love,

I'm never gonna let you down

Söndag, 30 Augusti

Snart är vi inne i september, är inte det ganska sjukt? Eller så är det kanske bara jag som börjar bli nojjig. Vart tog sommaren vägen?! Jag ska absolut flytta till ett varmare land, jag mår bra av sol & värme. Hösten medför ju alltid massa depp, oavsett om jag egentligen är lyckligast i världen.
Kan dock trösta mig med alla varma, mysiga koftor & snygga höststövlar jag ska köpa :)

Just nu sitter jag & funderar lite på morgondagen. Kan ju inte hjälpa att jag blir lite glad & att jag ler. Det bara blir så liksom, vissa människor har den inverkan på en.

Idag har det i alla fall vart fullt upp. Gick upp, bakade en massa, flyttade omkring saker här hemma, åt middag & sen gjorde mig iordning. Så kom farbror, sambo & hennes barn hit för att fira mig. Fick presentkort där man kan välja på typ alla affärer som finns här i stan, hur bra som helst! Perfekt med att jag på så sätt kan kombinera det med mina andra jag har fått. Sen fick jag farmors pärlhalsband av farfar med  ♥  Så presentkort & pärlhalsband, tack så mycket! :)  Ni som känner mig vet att jag är lite svag för pärlor, har alltid det i öronen. Skillnaden är väl att detta är äkta pärlor. Kanske ska köpa äkta pärlor till öronen med?

I alla fall, onödigt prat från min sida. På bilden i förra inlägget är det en kräfthatt, ja. & varför kommentera anonymt? Det förstår jag inte riktigt varför. & svaret på en annan kommentar kommer inte, :)   Om jag hade velat berätta saker om min familj hade jag gjort det. Mina närmsta vet vad som har hänt & det räcker.

Min lilla dator är inlämnad nu, så har satt igång den stora igen. Man blir ju helt tokig, den är så himla seg! Jag förstår verkligen inte hur jag kunde sitta vid denna, haha. I alla fall, min dator är framme hos ASUS så nu ska de bara laga lilla pluttan.

Skitblogg, läs inte :)

With love,

Just loose it all

Fredag, 28 Augusti

Sitter just nu & förbannar min rygg. Jag vet inte riktigt vad det är för fel på den men idag så vill den inte samarbeta med mig. Skitrygg :)  Ska i alla fall ta lite Zon-salva & se om det blir bättre, hoppas det. Annars får mamma massera mig lite. Något fel är det nog på hela mig idag, haha. Ryggen, mår illa & har ont i huvudet. Eller så är det bara jag har en dålig dag & överreagerar? Nåväl, en dålig dag säger vi. Ingenting passar.

Fredag igen i alla fall, det är helt sjukt! Det är snart 2 veckor sen jag kom hem. Det känns som att det var igår! Jag saknar de där på andra sidan. Tur för mig att hösten kommer att gå fort. Jag har ju lite planer :)

Sitter just nu & gnäller för en gammal klasskompis på msn, jag tvingar honom att hålla med mig hela tiden :)  Haha, stackaren!

Har precis fått i mig ett knäckebröd & lite juice, dagens första mat, grattis fia! Absolut noll matlust har jag men den kommer snart tillbaka. Ska snart åka & handla med min kära far & då kommer jag ju se massa gott som vill till mig :)  Så fort pappa kommer hem åker vi & handlar & jag ska även lämna min kära dator. Den vänstra musklicken (haha, vad fasen heter de?!) fick för sig att lägga av. Så nu ska den få komma in på lite lagning. Tur för mig att jag har kvar min stora dator, haha. Där ser ni, det är bra att ha 2 av vissa saker!

Helgens planer är änsålänge inflyttningsfest ikväll, filmkväll imorgon & på söndag kommer farbror&sambo hit för att fira mig. Såhär 1 månad efter, precis lagom :)  Får se vad det blir mer, jag lär ju bli tokig om det inte kommer upp fler saker att hitta på. Efter förra helgen då det var full rulle hela helgen vill jag ha det nu med!

With love,


Guess you didn't know

Tisdag, 25 Augusti

Idag är det löning igen, känns alltid lika bra, haha :)  Sist fick jag lön, åkte till USA. Nu har jag vart hemma i 1 vecka & nu är det lön igen, så det känns som att det var nyss jag fick lön. Skönt att det är på det viset & inte tvärt om i alla fall!

Jobb igen, vaknade & orkade verkligen inte. Fick tvinga mig upp ur sängen & tänka att 2 dagar kvar, sen helg! Får se vad det blir för kul i helgen :)  Har bara en grej på söndag eftermiddag som jag ska göra. Jobbet började väl inte så bra, stressade precis lika mycket som vanligt & under frukosten ville jag bara gå hem. Måste dock erkänna att det blev lite bättre av att min gubbe var glad idag. Han ville gifta sig med mig idag igen, haha. Sen fick jag en puss på kinden av en tant med, sött!

Imorgon ska jag träffa Danni för fika innan jobbet, vi har ju lite att ta igen nu kan man milt säga! Har inte träffat henne sen innan USA så saknar lilla pluttan :)  Ska ge henne lite grejer från USA med ju & jag vill höra allt om vad som hände när jag var borta.

Jag saknar helgen, den var så himla bra! Kul hade jag med, haha :)  Känns dock att det blev sena kvällar, speciellt igår. Men det var det värt i alla fall, helt klart. Den lilla skitungen har ju flyttat så nu dröjer det ett tag tills vi ses igen, så var ju tvungen att passa på. Tack för en bra helg i alla fall A :)   Förresten, du ska få en ny Åke av mig, haha.

Förresten, kommentera med namn, annars blir det inga svar. Så du som kommenterade, om du vill ha svar på din fråga så får du skriva vem du är först :) 

Nu ska jag fixa lite att äta.. Jag är sjukt sugen på USA-glass. Kakdeg, ååh. Sandra, skicka över lite är du snäll?

With love,

I will never be

Söndag, 23 Augusti

Sitter hemma hos mamma just nu, det är kalas för mig. Kan erkänna att jag är ganska så seg nu, har inte sovit så mycket sen jag kom hem från USA. Det finns ju så himla mycket man vill göra! Har känt det nu i helgen att jag vill inte att det ska bli natt, man måste lägga sig. Jag vill vara vaken & ta vara på all tid jag får.

Har så sjukt ont på vänter sida under revbenen. Har ingen aning om vad det kan vara, har haft ont i 3 dagar nu ungefär. Ska kolla med min kära far sen, han brukar ha ganska bra koll på sånt där.

Helgen har gått fort i alla fall! I fredags var det som sagt landet, hur mysigt som helst :)  Fick mat lagad till mig, sen blev det promenader i mörkret & tv-spel. Haha, inte det typiska man brukar göra kanske men jag tyckte det var bra. Jag älskar att bli uppskrämd!
Igår hjälpte vi min farbrors sambo flytta lite saker & vi hämtade även lite möbler. Så nu ska vi möblera om lite där hemma, jag tror att det kommer bli hur snyggt som helst! Det är ju prat om att vi ska renovera vissa saker nu med, jag gillar att bo där just nu :)  På kvällen var det först kräftskiva hos moster & senare vidare till farbror på middag. Avslutade kvällen med att träffa A, vi gjorde lite allt möjligt. Typ gick omkring på en kyrkogård mitt i natten, jag var så sjukt rädd! Det var en bra kväll i alla fall, fullt upp men det gillar jag.

Idag är det som sagt kalas för mig, med mammas släkt. Nu ska gästerna snart dra sig hemåt & jag ska dra mig till A. Får se vad som hittas på, jag har lite önskemål så vi får se.

Nu ska jag vara lite social mot mina gäster & försöka få mitt ont att gå bort.

With love,

Tonight's gonna be a good night

Fredag, 21 Augusti

Det är fredag, så hur kan kvällen bli annat än bra? Fast i & för sig så ska jag passa mig, man vet ju faktiskt aldrig. Det är så det känns nu i alla fall, har massa roligt i helgen planerat. Sen fick jag ju lite mer inplanerat också, precis som jag ville :)  Haha, jag gillar livet helt enkelt. Allt är toppen!

Tog ut en komptimma idag på jobbet & åkte & hämtade pappa vid flyget :)  Kunde ju inte undvika att tänka att för snart 1 vecka sen var det jag om flög omkring i himla massa flyg. Tiden går så himla fort! Jag har redan jobbat en vecka..
I alla fall, hämtade upp kära pappa & så tog vi en snabb sväng förbi Maxi & sen Atteviks. Min lilla pärla är ju inte en helt ny bil precis, så vi skulle kolla upp lite saker. Inga fel på den dock :)

Just nu sitter jag & väntar på att mitt hår ska torka, vi har ingen hårfön i detta huset längre, haha. Det måste jag skriva upp på listan alltså! Det & lite annat, typ en ny dusch. Helst en sån som mamma hade i lägenheten, den gillade jag.

Nehe, nu kom pappa hem, jag fick nyckeln så nu ska jag fixa till håret & sen åka in till stan. Ikväll blir det nämligen en sväng ut till Gunnarsryd, vi måste passa på nu medans det går. Sen flyttar ju tönten :)

With love,

I got a feeling

Onsdag, 19 Augusti

Jag har kommit fram till att jag är sjukt dålig med det här med datum. Måste alltid titta en extra gång så att jag inte skriver fel, haha. Kan tänka mig att det har lite att göra med semestern med?

Idag är det i alla fall jobb igen, dock bara 4 timmar. Sen kör vi på 7-14 både torsdag & fredag! Då kanske jag får in mina sovrutiner lite bättre? Helg sen i alla fall, jag längtar :)  Har redan ett par saker inplanerade men jag hoppas på en till sak.

Igår skulle jag träffat Danni, vi skulle ses innan 16 hade vi sagt. Vid 14 vaknar jag till av att jag får ett sms, då är det ju av Danni. Grattis Fia, haha. Tyvärr så hann vi inte ses igår så vi bestämde söndag istället :)  Helt sjukt, natten till måndagen sov jag knappt ingenting & natten därpå hur många timmar som helst. Borde jag inte gjort känns det som..

Senare på kvällen så var det ju i alla fall dags för en till skräck-kväll, :)  Började med en film som skrämde mig något sjukt i slutet men mitt sällskap blev rädd fler gånger, haha. Det tyckte jag var kul i alla fall. Efter det så åkte vi vidare till Falks Grav, vi gav det en ny chans. Sist så vågade vi ju inte ända fram, haha. Efter att ha åkt omkring lite, inte haft någon aning om vart vi skulle så tänkte vi åka hem. Då hittar vi det, självklart. Jag ville fasen inte gå ut ur bilen men han gjorde ju det så, ja. Vi gick i alla fall fram till korset, på vägen dit tyckte han att det var kul att skrämma mig med, haha. I alla fall så var det ju inte så jätte läskigt, kanske beror på att vi inte var tillräckligt uppskrämda? Jaja. Kvällen avslutades i alla fall med en till film, The ring.

Vaknade vid 14 idag med, somnade dock rikigt sent med. Självklart så kan jag inte bara lägga mig & sova, utan måste göra något innan med, haha. Lite skumt det där. Jag fick i alla fall sova ett par timmar, tillräckligt så att jag ska orka med dagen. Ser på klockan nu att jag måste börja göra mig iordning, ta ut lilla pärlan & åka iväg.

With love,

Gives you hell

I wake up every evening
With a big smile on my face
And it never feels out of place.
And you're still probably working
At a 9 to 5 pace I wonder how bad that tastes

When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell
When you walk my way I hope it gives you hell, I hope it gives you hell

Now where's your picket fence love
And where's that shiny car
Did it ever get you far?
You never seem so tense, love
Never seen you fall so hard
Do you know where you are?

Truth be told I miss you
Truth be told I'm lying

When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell
When you walk my way I hope it gives you hell, I hope it gives you hell

If you find a girl thats worth the damn and treats you well
Then she's a fool you're just as well hope it gives you hell
Hope it gives you hell

Tomorrow you'll be thinking to yourself
Where did it all go wrong?
But the list goes on and on

Truth be told I miss you
Truth be told I'm lying

When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell
When you walk my way I hope it gives you hell, I hope it gives you hell

If you find a girl that's worth the damn and treats you well
Then she's a fool you're just as well hope it gives you hell

Now you'll never see
What you've done to me
You can take back your memories
They're no good to me
And here's all your lies If you look me in the eyes
 With the sad, sad look
That you wear so well

When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell
When you walk my way I hope it gives you hell, I hope it gives you hell

If you find a girl that's worth the damn and treats you well
Then she's a fool you're just as well hope it gives you hell

When you see my face I hope it gives you hell, I hope it gives you hell (hope it gives you hell)
When you walk my way I hope it gives you hell, I hope it gives you hell (hope it gives you hell)
When you hear this song and you sing along well you'll never tell
And you're the fool I've just as well I hope it gives you hell
When you hear this song I hope that it will give you hell
You can sing along I hope that it puts you through hell

Meet me

Måndag, 17 Augusti

Sitter hemma i Sverige, Berghalla nu. Kom som sagt hem igår, vid 14 landade jag i kära Göteborg efter 15 timmars resande. Kan väl säga att jag är ganska sliten just nu? Förresten, jag blev jätte glad när jag fick reda på att även denna gången så var det en extra mellanlandning i Philadelphia.. Men det gick bra, det fixade jag :)  Flyget mellan Philadelphia & Frankfurt var sjukt seg, mitt i natten & jag kunde verkligen inte sova. När jag väl somnat till en stund vaknar jag upp av att kaptenen säger att alla måste ta på sig bältet. Flygrädda jag trodde ju att jag skulle dö där en stund.

Det var så sjukt skönt att se la familia stå där & vänta på mig. Pappa tog kort, haha  ♥

Igår packade jag upp alla kläder & sen bara slappade. Sen var det ju det där med att sova också.. Det började väl bra men vaknade sedan 02.30 & var vaken i ca 1½ timma. Pappa väckte mig vid 05.15, hade lovat att köra honom till flygplatsen. Väl hemma sen igen kunde jag ju inte somna om, att jag ens trodde det? Så nu sitter jag här lagom pigg, haha.

Har precis suttit & ätit frukost i 45 minuter, haha. Hade ju gott om tid på mig så :)  Ska bara borsta tänderna & sen åka till jobbet. Så himla gott att bara ta bilen & åka iväg! Ska låna pappas nu på morgonen men sen ska jag ta ut min lilla, tanka & fixa lite saker.

Jag saknar USA! ♥

With love,

Chicago

Torsdag, 13 Augusti

Idag var det alltså dags för Six Flags, en stor nöjespark. Så det blev att gå upp tidigt idag, fixa lite mat, äta frukost & sen hämta upp Sara. Väl framme så gick vi direkt till en rollercoaster som vi sen kom på att den var den värsta. Kul var det i alla fall, de har såna sjuka här i USA! Ska inte berätta allt i minsta lilla detalj men vi hade en bra dag i alla fall. Kort kommer kanske upp sen? Annars om ni vill se Six Flags, googla på Six Flags Great America.

Väl hemma stannade vi bara till här hemma, hämtade våra kort & lite annat & åkte iväg för lite shopping. Jag köpte faktiskt bara saker som är till andra, duktigt av mig :)  Hoppas att de kommer gilla det bara, min bror måste jag nog tvinga! Imorgon blir det mer shopping till mig. Min sista shopping i USA på ett tag, det känns inte okej.

Var inne & kollade på US Airways nu, tänkte kolla när jag måste checka in & så. Vi är inte helt säkra men som vi kunde läsa ut det måste jag mellanlanda precis som förra gången mellan USA & Tyskland! Helt stört om det är så, det står inget om det på min papper & om jag hade velat ha 3 mellanlandningar hade jag väl fasen bokat det & betalat mindre pengar. Lite sur blir jag allt, jag orkar inte.

Jag hade hoppats på att min pappa var inloggad på Skype nu men icke. Hade behövt lite hjälp av honom & sen bara prata med honom rent allmänt :)  Snart så är jag dock hemma igen, då kommer jag ju bara vilja komma tillbaka hit.

Nu ska vi strax sova, ska bara fixa lite småsaker först.

With love,

Chicago

Onsdag, 12 Augusti

Annu en dag har borta i USA. Vaknade upp som vanligt av barnen, borjar bli van vid det nu. Grattis till mig som hade ont i huvudet, sa jag lag kvar en stund. Vaknade till av att de skrek har uppe sa da var det bara att ga upp & gora sig iordning.

Vi var inne i Glen Ellyn en stund, de visade mig runt lite i denna sota lilla stad :)  Sa tog nagra bilder, borjar kanna press pa att ta bilder pa mycket nu. Jag & Sandra har ocksa kommit pa att vi knappt inte har en enda pa oss tva tillsammans. Sa jag antar att vi ska be Sara ta nagra pa oss imorgon i alla fall.

Nar vi har slutat & Sara slutat ska vi aka ivag till det dar stallet & kika lite. Ska forsoka hitta nagot fint till min bror men det ar inte det lattaste. Han ar ganska krasen den Marcus. Som tur ar sa kan jag hans stil :)  Ska val aven kolla pa lite at mamma & en keps till A.

Dagarna flyger ivag & snart sitter jag pa planet hem igen. Imorgon ar de Six Flags hela dagen, fredag ska kanske Sandra jobba lite men det blir nog lite shopping i alla fall. Pa lordag ar det nog bara packa som ar planerat, vid 14 ska vi aka till flygplatsen & 16 gar flyget. Sen ar jag hemma i Sverige igen pa sondag kl 14. Ska bli sa himla skont att traffa pappa igen, saknar verkligen honom :)

Pratar med min bror just nu, jag vill hem! Jag vill se hur allt ar hemma, jag dromde faktiskt om det inatt. Jag saknar min sang med, att kunna sova hur lange jag vill & allt som ar hemma. Jag trivs verkligen jatte bra har men jag langtar hem anda.

Sandra & de 2 sma sa se pa 17 again nu. Jag sa den pa flyget ner hit sa jag har ingen storre lust att satta mig & se den nu igen. Menmen, far se hur jag gor. Eller sa tar jag en nap, det ger mig mer an att se den filmen igen.

With love,

Chicago

Tisdag, 11 Augusti

Sitter & funderar pa hur fasen jag ska orka jobba kl 08 pa mandag? Speciellt eftersom att jag borjar inbilla mig att jag blivit sjuk eller nagot, tror att alla ackliga germs har kommit till mig.. Kanske dags att sluta inbilla mig att jag kommer fa typ svininfluensan nu? Eller sluta tanka pa alla ackliga germs. Jag ska i alla fall kopa med mig en handlotion som aven ar bakteriedodande & som luktar hur gott som helst av vanilj. Sen har jag ju mina desinfektionsservetter i vaskan med :)  Vissa vet ju hur glad jag blev nar jag fick reda pa att vi hade sana hemma, haha.

Nu ska vi snart ga till parken & leka med de sma liven. Efter att vi vart i parken igar, pa vagen hem, var den minsta sa sjukt sot. Hon har dansat for mig innan men det ar ju sa sjukt sott! Ska forsoka att filma det idag sa ska ni fa se sen :)

Jag saknar min lilla Flisa. Lilla sota goa Felicia :)  Varldens goaste, jag saknar hennes kramar, pussar & mys. Vad ska jag saga? Jag smalter verkligen nar hon sitter i mitt kna, tar min hand & sager "fia ar bast! min fia, min alskling."  Lilla pluttan vad jag saknar dig, kusin & guddotter :)

Imorgon blir det mer shopping, ska till nagot nytt stalle tydligen. Sa ska kolla efter mer klader, lite mer saker fran VS, handlotion, skor & en keps :)  Far val se hur mycket av det jag far med mig hem? Ska forresten forsoka overtala Sandra till att vi ska till Forever en sista gang pa fredag!

Har haft mycket prat med Sandra om saker som har hant. Hon tyckte att jag ska ateruppta den andra bloggen jag hade & skriva allt dar i men nja. Jag ska fundera pa det. I alla fall sa har vi kommit fram till manga saker. Jag kommer aldrig nagonsin satta migsjalv i den situationen igen, jag kommer aldrig lata nagon behandla mig sa illa igen. Jag tanker helt enkelt inte ta mer san skit du gav mig. Jag ar sa himla glad att jag ar fri. Jag ar lycklig nu, mar bra, alskar att leva livet & glad att jag slipper allt som var :)  Sa skont att jag verkligen skrattar at allt idag, skrattar & tanker pa vad fasen jag tankte med. Jag skrattar for att jag ar sa glad att jag ar dar jag ar idag. Utan dig.

Ses snart igen alla dar hemma :)

With love,

Chicago

Mandag, 10 Augusti

Sitter har i Sandras sang nu & ska snart sova. Allt kanns ganska drygt just nu, vi ar trotta & ja, var humor ar pa lag niva. I alla fall, det blev lite shopping idag :)  Vi hamtade upp Sara, akte direkt till Taco Bell. Helt okej mat faktiskt men jag maste saga att jag foredrar svensk tacos. Vidare till Forever, idag plockade jag pa mig en del. Kopte ett par sjukt snygga skor med, sjukt hoga var det ocksa for den delen.

Vi ar minst sagt sega efter helgen i vid Lake houset. Jag har ont i armar, rygg & nacke. Sa nagon dar hemma, kom hit & massera mig tack! Fasen att jag har gatt massage kurs & ingen annan av mina vanner. Mamma, du far massera mig. I alla fall, vi har ont & massvis med myggbett. De ar inte att leka med, pyttesma men de kliar nagot sjukt.

Sandra ar ett hungerbarn :)  hon bara ater & ater, skal med flingor, 2 bars, banan & knackemacka med keso. Som jag skrev innan ar vi ganska dryga nu, lag humor.
-Alltsa Fia, jag har glomt att beratta en sak for dig.. Det kommer utomjordingar & tar oss.
-
Hahahaha. (sparrar upp ogonen)  Nar da?
-Hahaha, vaaa?
-Ja alltsa nar kommer dem?
- NU!

Sen forsokte Sandra lura i mig att Happy feet pingvinen inte finns pa riktigt :(  Halla, det ar samma sak som att saga att jag inte har en hund.

Nej, nu ska vi sluta dryga & sova. Ta inte detta inlagget pa nagot satt seriost :)

With love,

Chicago

Mandag, 10 Augusti

Hemma i Glen Ellyn igen! Home sweet home, haha. Kom hem igar pa kvallen, det forsta jag & Sandra gjorde var att aka & lamna tillbaka en film vi hyrt & kopa munkar :)  Tyvarr sa var det nagot konstigt med min sa tog 2 tuggor & sen fick den hamna i soptunnan. Men hade lite annat gott, haha. Jag kommer seriost ha gatt upp flera kilon!

Idag ska vi aka & bowla & sen far vi se. Bowling ska bli kul i alla fall, det ar sjukt underskattat enligt mig :)  Jag ar ingen stormastare men jag har ju mina segergester, haha. Min bror vet vad jag menar.

Jag borjar fa lite panik nu, snart aker jag hem till Sverige igen! Jag vill hem samtidigt som jag villl stanna har. Kan inte ni komma till USA allihopa? Det hade vart perfekt :) Ska i alla fall overtala pappa till att flytta hit ett tag. Sen hem & bli nurse.

Nu kom barnen & Sandra ner hit sa nu ska vi aka..

Forresten, A din fuskis! Jag vill ju med se Harry Potter, haha.

With love,

Lake house

Sondag, 09 Augusti

Just nu sitter jag i Lake houset, vantar pa att vi ska aka ut med baten.. Det ar helt galet varmt ute, sa idag hoppas jag pa lite mer farg pa min bleka kropp. Inte sa kul att vara bredvid Sandra som vart har i 3 manader precis, haha.

I fredags regnade det hela dagen, ganska trakigt. Nar vi kommit upp hit tog jag en nap pa 3 timmar! Helt sjukt, haha. Senare pa kvallen efter middagen gick vi pa ett Jewelry party. Det var kul att se & det var fina smycken. 
 Igar regnade det pa formiddagen sa jag, Sandra & hennes vardmamma akte & shoppade lite :)  Nar vi kom tillbaka till huset var det lite finare vader & pa kvallen blev det riktigt fint. Pa kvallen var det aven dags for Yacht Party. Sa vi gick ett par hus bort & dar var det massa ol, mat & folk. Jag & Sandra var verkligen svenskarna, jag horde nar vi gick forbi ett par "-Har du traffat svenskarna?"  Haha :)  Lite kul var det! Vi akte i alla fall vidare till en fest efter det, med bla & roda muggar precis som det ska vara. Vi hade riktigt kul i alla fall, en riktig amerikansk fest!

Idag ska vi som sagt aka ut med baten, aka lite jetski kanske & senare aka tillbaka till Glen Ellyn. Ska bli skont att komma tillbaka dit, det ar sa ensamt att sova i en sang sjalv... Haha ;)

Pratade med bror & pappa igar med, sa himla skont att se dem :)  ♥

Jag langtar verkligen hem, samtidigt som jag inte vill aka harifran. Men om 1 vecka ar jag hemma igen! Da far jag traffa alla igen.

With love,

Chicago

Torsdag, 06 Augusti

Nu ar det snart dags for simlektion, vi har alltsa nyss atit frukost & ska strax bege oss bort till poolen. Tycker bara synd om lilltjejen som ocksa vill ha simlektion men som ar for liten..

Igar var vi i alla fall pa Woodfield Mall, 300 affarer tydligen? Stort var det i alla fall & var spenderade ett par timmar dar. Fick med mig en hel del hem! Fran Forever 21: klanning, 3 linnen, trosor & 2 ringar. Fran HM: fina underklader. Fran VS: Mysbyxor+troja & en t-shirt. Det var min shopping fran igar. Jag maste hitta lite mer vardagsklader! Det mesta jag kopt hittills ar inte sant man gar omkring med har direkt..

Jag trivs verkligen har borta, barnen & Sandras vardforaldrar ar hur gulliga som helst! De far en verkligen att kanna en valkommen & ar inte alls svara. Sa vad ska jag saga, jag ar lite kar i USA. Sa nu packar vi vara vaskor pappa & flyttar hit i 1 ar! Sen kan jag plugga till nurse nar jag kommer hem :)
Jag har dock hemlangtan. Jag saknar verkligen pappa! Saknar alla andra ocksa, min bror & alla vanner. Men i dessa dagar tankar man extra mycket pa pappa. Min papi ♥

Danni, lilla gumman :)   Jag ar livs levande & tanker inte do det narmaste sa du kan vara lugn, haha. ♥

With love,

Chicago

Tisdag, 04 Augusti

Annu en dag i Chicago & USA. Vad ska jag saga? Jag trivs verkligen & jag ar sa himla glad att jag redan har bokat biljetten hit i vinter. Sen kan det handa att jag blivit lite kar med.. I Sandras sota barn! Den minsta ar sa himla sot, igar nar jag satte henne i bilstolen tittade hon pa min vaska & sa "-that's a cute bag"  . Denna lilla ar 2,5 ar!

Nu ar vi hemma igen efter simlektionen & ska ata lite lunch. Innan vi akte hem svangde vi forbi Starbucks, sa Danni, nu har jag provat din alskade Frappe. & nej, det var inte gott! Jag & Sandra bytte, haha.

Imorgon blir det annu mer i shopping i ett mall som har vart USA's storsta, 300 butiker, att jag langtar eller? Var ju & shoppade lite igar, 3 klanningar, 2 par oronhangen fran Forever 21 & sen en bodyspray & 3 lappglans fran Victorias Secret. Tyvarr sa var inte VS alls som jag trodde, de hade inte alls fina underklader..

Sandras dator funkar tyvarr inte nu heller, laddaren hon hade kopt passade inte? Sa vi lanar familjens lite ibland men det blir dock inte MSN eller Skype! Hoppas att det loser sig snart sa att jag kan prata med alla dar hemma :)  Saknar er!

Jag ar fortfarande i Sverigetid, haha. Jag somnar varje kvall i soffan & Sandra bara suckar at mig! Stackaren, vilken rolig kompis jag ar va? Men jag vanjer mig snart vid USA tid. Lagom till att jag ska hem, haha ;)

With love,

Chicago

Mandag, 3 Augusti

Allt ar bra har nere, jag kom fram sakert.. Daremot kan man disskutera flygresan, haha. Jag hann i alla fall med Sverige, Frankfurt, Philadelphia & Chicago pa en dag. Landningen i Philadelphia hade jag ingen aning om.

Sandras laddare ar sonder men hennes nya kommer imorgon sa da blir det mer uppdatering. Jag saknar alla er dar hemma, vi hors snart igen :)

With love,

RSS 2.0