Chicago

Tisdag, 29 December

Nu har alla fått prata med några hemifrån, så nu är vi nöjda :)  Synd bara att Joakim inte kunde logga in men vi får ta det en annan gång istället.

Idag var vi på bio, Alvin & Gänget 2. Så himla söta & roliga! Om ni har sett ettan & gillade den så kommer ni att gilla denna med, den var bättre & roligare. Så se den :)  Att gå på bio kl 11 på förmiddagen kändes ju lite konstigt men skönt att kunna göra det. Kanske borde inskaffa det i Sverige?
Jag har köpt en till resväska med, så nu har jag två att ta med hem. Att jag ska fylla dem eller? Köpte även ett par Steve Madden skor att ha på nyår & imorgon när vi ska ut & äta.

Imorgon åker vi till NYC! Det är galet, ingen av oss fattar det? Vi ska fira nyår där med, vi kommer ha så himla kul. Sen att vi kommer fira nyår 6 timmar efter er i Sverige är en annan sak. Det kommer att kännas konstigt att skicka gott nytt år sms innan klockan ens är 12. Så jag kommer skicka dubbla, när det svenska är & när det amerikanska är :)

Igår på eftermiddagen åkte vi till mallet som sagt, så det blev ännu en påse från Forever. Sen blev det massa fina underkläder med! Mitt I.D smink fanns ju inte i min färg så det får jag ta en annan gång.

Ingen hemlängtan än, denna gången känns allt bättre. Sist hände det så mycket annat i mitt liv omkring mig, så jag kunde inte riktigt njuta av att ens vara här. Denna gången njuter jag fullt ut :)

Sandra får min nyårspuss ;)  Hade ju velat pussa Joakim men det går ju inte riktigt. Han får så att det räcker & blir över när jag kommer hem istället. Jag kommer ju flyga på honom, stackaren! Haha :)

Nu ska vi packa inför NYC & sen träna. Vi hörs i helgen igen, vi kommer hem på lördag. Så gott nytt år!

With love,


Chicago

28 December

Nu ligger jag här i Sandras rum igen, vid hennes dator. Det blev mer tillgång till datorn än vad vi hade tänkt oss & tur det. Skype & sköta bankärenden, det gillar vi. Så nu har jag precis gjort en av dem sakerna.

Idag är vi bara hemma, senare ska vi åka iväg till mallet som ligger nära här Sandra bor. Ännu mer Forever 21 & ännu mer shopping! Sandra är ju van vid forever vid det här laget men vi andra 3 är ju helt förtrollade typ. Känslan igår när vi gick in på forever, äntligen tillbaka kände jag!

Igår var vi inne i Chicago, jag hittade faktiskt lite :)  Vi åt på Cheesecake Factory med, så sjukt gott! Sen fick Emelie fylla år med så de kom & sjöng för henne & hade ljus i kakan & grejer. När vi kom hem igårkväll var vi nog ganska trötta allihopa.

Nu längtar vi mest till onsdag & NYC. Fast det kommer gå så himla snabbt, så vi får passa på & verkligen ta vara på tiden. Helt plötsligt så sitter vi hemma i Sverige igen. Tur att jag har min fina familj & Joakim som väntar på mig :) 

Den enda jag kunde prata med idag var Joakim :)  Riktigt bra, jag blev så himla glad när jag såg att han var inloggad & skrev. Så fick prata lite med honom, kommer dock bli bättre när han laddat ner skype. Så får jag se min fina pojkvän också! Blir så glad bara jag tänker på honom & att det är så bra. Speciellt efter våra senaste sms! ♥

Nu ska vi snart fixa lite lunch & sen blir det shopping! Ha det så bra alla hemma :)

With love,

Chicago

26 December

Nu så är vi framme i USA & lånar Sandra's dator. Nördar som vi är, haha. Sen så hade ju Emma lagt upp massa bilder från igår på facebook med, så det var bara att gå in & ta bort taggen. Kul ändå att se bilder, även om inte alla var så jätte fina..

Gårdagen var i alla fall bra även att det kändes som att jag flängde omkring ganska mycket. Tror att jag spenderade mest tid ute med Joakim. Man måste ju passa på nu innan jag skulle åka. Träffade i alla fall alla jag ville & kramades hejdå & så. Sist av alla var det dags att säga hejdå till Joakim. Det var ju inte det lättaste, båda stod där & ville verkligen inte gå. Att lämna honom kändes tungt men jag vet ju att han finns kvar hemma & att han är min! :)

Flygresan gick i alla fall smidigt, flyget från Sverige till Bryssel var lite försenat så vi kunde gå direkt till USA-flyget. Bara det att jag fick världens näsblod & Lowisa fick gå & hämta mig eftersom att dem ropade upp vårt flyg. Men det löste sig till slut i alla fall :)
Vi lyckades sova ganska mycket så nu är man inte så överdrivet trött ändå. Lite seg är man ju & sen nu när jag är förkyld så blir man nog lite extra trött med.
Sandra's ena värdbarn var hemma när vi kom & jag blev riktit förvånad när hon faktiskt vågade komma fram direkt & komma upp i min famn & krama mig. Söta Piper! Claire hann vi bara heja på, får busa med henne sen :)

Imorgon blir det Chicago & shopping! Alla längtar verkligen, vi tre kommer ju dö när vi kommer till Forever 21. Förresten, kläderna jag beställde därifrån för någon vecka sen var hur fina som helst, riktigt nöjd är jag. Imorgon börjar shoppingen på allvar & på onsdag åker vi till NYC.

Nu ska jag lägga mig i sängen med de andra & vara social & äta vårt goda svenska godis :)

With love,

When love comes around

25 December

Julafton har vart & all stress över julklappar & allt är över. Det är helt sjukt hur mycket folk stressar för en dag. Det var i alla fall en mysig julafton, även om jag inte hade någon julkänsla alls.
Min julafton började & slutade med min J! ♥

Idag är det mest massa packning & förberedning inför USA som gäller. Inatt åker vi!! Hur sjukt är inte det? Nu fixas det sista, jag ska se över vad jag ska packa med mig & så. Köpa lite alvedon & halstabletter. Jag har ju lyckats bli förkyld, ingen aning om hur jag har lyckats med det. Trodde först att J hade smittat mig men icke. Får skylla på någon annan ;)
Ikväll blir det utgång & sen åker vi typ. Vid 03 ska vi åka från Jönköping. Det kommer bli så sjukt bra, tänk att imorgon får jag träffa min allra bästa vän igen! :)  Känns sjukt overkligt också, samtidigt. Jag kommer i alla fall att vara hur glad som helst. Fast, samtidigt så kommer det verkligen suga att behöva lämna min kära pojkvän här hemma i 2v. Som tur är så finns han ju kvar när jag kommer hem :)

Nu måste jag börja fixa iordning allt på allvar, se till tvätten & förbereda inför ikväll med! Åh, snart kommer paniken krypande känner jag. Hur ska jag hinna med allt?

Så kära vänner, gå ut idag & ge mig en kram eller två & säg ett litet hejdå :) 

Jag är så himla glad, lycklig. Min jul var fin, fick jättefina presenter & ja, min familj är bäst. Speciellt min pappa :)  Sen så är jag ju sådär pirrig & fjantig igen, kan det vara på grund av J kanske? Kanske. Men bara kanske :)  Min fina, vad jag kommer sakna honom..

Nere i USA får vi se hur det blir med uppdatering. Vi är ju 4 tjejer & ingen av oss lär vilja lägga massa tid vid datorn men får se om jag hinner skriva någon gång i alla fall :)  Annars så, gott nytt år & allt. Så hörs vi igen nästa år!

With love,

I don't know what to say

Söndag, 20 December

Söndag nu igen & imorgon väntas det jobb igen. Imorgon ska ju förresten Danni gå med mig igen, det ska bli kul att träffa den lilla skruttan igen. Vi lär ju ha en del att prata om :)

I fredags var det dags att åka till göteborg igen, så himla bra. Väl framme så gick vi på stan i ett par timmar & efter det blev det jul på liseberg. Så himla mysigt men så himla kallt! Sen var jag envis också & skulle bestämmt vinna något, så vi gick därifrån med 2kb Marabou, haha :)  Hemma hos Marcus så åt vi lite gott & såg en film.
På lördagen blev det en snabbis på stan bara, alla 3 kände nog att vi var ganska klara. Så snabbt hem igen, direkt göra sig iordning & sen kalas för bästaste mostern. Trevligt att träffa alla igen, nu träffar jag ju inte dem på ett tag med.
Efter det åkte jag hem till J, såg på film & bara var :)

På vägen hem fick jag lite sällskap, Anton & Rickard. Som vanligt så var det hur kul som helst med Anton, haha. Han är rolig den där mannen, fint sjunger han också!

Idag när jag vaknade så kände jag direkt att detta inte var min dag. Jag orkade inte gå runt & låtsas att vara glad & att allt var okej. Som tur var gick det över efter en stund, tack pappa. Vi hann även med a6 en snabbis, så köpte lite saker till flygresan. På lördag åker vi!!!

Nu ska jag duscha en snabbis & sen blir det hem till Lowisa :)

With love,

I'm slipping away

Torsdag, 17 December

1 vecka kvar till julafton, kvart tar tiden vägen? Nyss satt vi ju & bokade USA-resan & sen var det helt plötsligt 8v kvar & nu är det 1v kvar på lördag. Tiden går verkligen fort! Det ska i alla fall bli skönt med ett nytt år, lägga allt som hänt bakom mig.

I alla fall, det var ett tag sen jag skrev nu va? Ska väl skriva lite om vad som har hänt sen sist.
Efter jobbet i måndags mötte jag upp mamma för en runda på a6, hittade bara lite underkläder & inpackning. Samtidigt som jag & J kom fram till att vi skulle göra något kul, jag var ledig fram tills onsdag kl 16 ju. Så han kom på att vi skulle åka till deras hus på Öland & så blev det med!
Vi åkte i måndags kväll, när vi kom fram var jag helt slut, haha. Tittade i alla fall på en film & sen sov. Tisdagen gjorde vi lite allt möjligt kändes det som, trevligt hade jag i alla fall :)  Borgholm är dock riktigt öde på vintern, det var inte många man såg ute alltså.. På kvällen blev det mat, bubbelbad, gino & film. Perfekt kväll typ :)
Hem igen i onsdags, i snöovädret. Vi kom i alla fall hem, maggan ställer ju alltid! Pratade om bra & dåliga saker i bilen med, tror att vi förstår varandra lite mer nu. Öland var i alla fall hur bra som helst, precis som J! ♥

Igår var jag så sjukt trött så orkade verkligen inte skriva något här, var bara inne snabbt & kollade mailen & skypade med Sandra. Precis som du sa igår & skrev idag, passa på & njut av ditt täcke för snart kommer jag & snor det :)

Idag var det jobb & sen massa runt inne i stan & Huskvarna. Pappa hämtade nämligen nya bilen idag & min farbror har köpt den gamla, så det var massa åkande omkring. Väl hemma åt jag lite & sen kom J en snabb stund. Söt är han som skjuter på saker för att få komma hit, även om det bara är en kort stund :)  puss på det!

Imorgon blir det jobb & direkt till Göteborg efter det. Lördag göteborg, väl hemma direkt till kalas för moster & sen J. Haha, fullt upp med andra ord! Söndag blir det att hugga gran, vara hos Lowisa & sen J igen. Fast jag gillar att ha det såhär, önskar dock att jag kunde ha lite mer tid innan jag åker, vill ju umgås med alla jag tycker om :)

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen, är dödstrött!

With love,

You got under my skin

Lördag, 12 December

När jag vaknade imorse kunde jag verkligen inte komma på vilken dag det var. Så himla skönt, ett tecken på att jag verkligen är ledig, haha ;)

Gårdagen var i alla fall, även om det var lite stressat. Började ju som sagt med träning, ki-gympa. Jag tyckte väl att det var sådär, jag hade hellre gått på spinning! I alla fall, efter det åkte jag direkt ut till Cinna & Felicia & busade lite. Vi hann med att göra ett pepparkakshus med, sen hur fint det blev kan vi lämna, haha. Det var mycket svårare än vad jag & Cinna hade tänkt oss! Mysigt i alla fall, vad jag tycker om dem :)
Vidare till frisören, så nu har jag Jenny gjort mitt hår fint igen. Tacktack!

På kvällen fick jag sällskap av två små söta & det var riktigt bra! Sen efter att den ena hade åkt så skrattade jag som jag inte gjort på länge. Tänk vad kul man kan ha, vara löjliga, även att man är 20 år. Det behövde jag! Vi fortsatte i alla fall in till stan & plockade upp Anton för att äta donken & där fortsatte bara allt det roliga. Han var ju lagom tankad den där lilla. Han underhöll oss i alla fall & idag har bildbevis ;)
Förresten, helt galet vad halt det var ute igår!!

Idag har jag fixat med en massa tvätt & sånt tråkigt här hemma. Det måste ju göras det med & perfekt att göra det idag, har huset för mig själv en stund till i alla fall. Så fort pappa kommer hem blir det middag, fick ett laxrecept av Cinna som jag tänkte att jag skulle prova! Sen ikväll ska jag in till stan & se film :)

Förresten, jäkla Asus-skit! Nu har min dator pajjat på samma sätt som Sandras (tror jag?)! Skärmen håller i alla fall på att lossna på ett konstigt sätt, så jag vågar inte ändra på skärmen någonting. Nu får den stå i samma läge i 2v tills jag åker & då lämnar in den på lagning. Kul att det är andra gången jag lämnar in den & har inte ens haft den i 1 år.. Grattis Asus!

2 veckor kvar till USA!  ♥

With love,


So let me in

Torsdag, 10 December

Idag var början på min långledighet, jag är nämligen ledig ända tills måndag! Sen så börjar jag jobba 75% & då blir det bara 3-dagars ledighet :)

Dagen började i alla fall träning, station 60. Det är verkligen en slags hat-kärlek till det passet! Det är ett pass som jag gått på 3-4ggr nu & som jag verkligen tycker om, mitt favoritpass till & med. Samtidigt så är det ju så sjukt jobbigt & ibland undrar jag lite varför jag gick dit, haha. Det är i alla fall skönt & det känns som att det verkligen kommer att ge resultat efter ett tag & det vill vi ju!

Fortsatte hem & har städat lite, tvättat & sånt. Känns som att jag inte har någon ordning alls på mina kläder? Som att jag inte ens har några kläder? Med andra ord så längtar jag ganska rejält till USA nu. Åh, känslan av att få gå in på Forever 21 igen. Haha ;)

Imorgon blir det träning igen, denna gången ska jag prova ki-gympa med kära Danni. Direkt efter det ska jag snabba mig hem till moster & söta felicia & busa lite. Det var ju ett tag sen jag träffade dem nu, så tänkte passa på nu innan jag åker iväg. Lilla tjejen utvecklas ju så fort & jag vill inte missa något! Sen är ju hon den enda som kan göra mig glad, oavsett vad. Så längtar efter henne. Sen är det världens bästa moster med! ♥

Jag ska även fräscha upp håret imorgon! Jag har inte riktigt bestämt vad jag vill göra? Ska rådgöra lite med min frisör, hon kan ju det där på sina fem fingrar. Det kommer säkert bli bra i alla fall. På kvällen blir det Idol finalen.

Jag vet precis vad jag vill!  ♥

Nu ska jag lägga mig, måste vara pigg för imorgon blir en lång dag.

With love,

I was so wrong

Onsdag, 09 December

Idag är det riktigt segt! Det känns som att jag verkligen sitter & räknar hur sakta varje minut går. Än är det för tidigt att börja göra mig iordning inför jobbet också. Det är nästan så att jag längtar till jobbet, få komma dit & göra lite nytta, jag är sjukt rastlös just nu.

Igår var ju som sagt Danni med, första dagen på min avdelning på jobbet! :)  Kul att ha med henne, samtidigt som det kändes konstigt med, haha. Det kommer i alla fall bli kul att kunna ringa in henne som vikarie & få kunna jobba lite med henne. På rasterna & mellan allt vet jag ju två stycken som går runt & skrattar & fnissar, ;)

Trots att jag bara sov 4-5 timmar igår natt, så tog jag tag i min träning igen & åkte direkt till gymmet efter jobbet. Lite segt var det men när jag väl stod där på crosstrainern så gick det hur bra som helst. 45 minuter kändes som typ 15! Riktigt skönt i alla fall, jag är fast i det här med att träna nu!

Hade lovat mormor att komma till henne igår med, så sagt & gjort blev det en sväng dit med. Sötaste, bästa mormor är ju för go. Hon som i princip bara kan använda vänsterarmen nu efter hennes operation hade lagat revbenspjäll, potatis & allt det där som hör till. Hur söt är hon inte då?! Bästa. Sen blev det sjävklart chokladpudding till efterrätt, får alltid det hos henne.

Väl hemma kan jag lova att jag var riktigt seg, la mig i soffan & vips, så hade 1½ gått. Det var i alla fall skönt & riktigt välbehövligt med den sömnen. Fixade lite, gjorde mig iordning & sen hämtade J upp mig & så hyrde vi en film. Lite konstig var den men jag tyckte faktiskt att den var obehaglig. Obehaglig på grund av att det var så mycket döda med i den, massa konstiga saker & ja. Ni som känner mig vet att jag är rädd & tycker att det är sjukt obehagligt med döda..
Nåja, filmen var okej & mitt sällskap var ju bra, så kvällen var faktiskt bra ändå! :)

Privata.

With love,



I go out of my mind

Måndag, 07 December

Så var det en ny vecka igen, jag älskar att tiden går så fort nu! Snart sitter jag där på julafton & sen på väg ner till USA & Sandra. Så tiden får gärna fortsätta i samma takt.

Igår hade jag verkligen tänkt att bara ta det lugnt men det blev inte riktigt så. Kära far skulle köpa lite saker till hemmet så då följde jag med! Direkt efter allt spring i affärerna blev det hem för att laga tacos. Lika gott varje gång & jag blir lika sur varje gång när jag knappt inte orkar äta någonting! Lite synd är det allt..

På kvällen blev det träning med Danni. Ett puls/medel pass som vanligt på söndagar. Sen hann vi med massa prat med, det var ett tag sen vi verkligen pratade. Sen förberedde jag min söta lilla vikarie lite inför jobbet med ;)  Danni ska nämligen vara min vikarie när jag är i USA & ska börja gå med mig imorgon! Det kommer bli sjukt kul, ska verkligen se till så att hon får jobba mycket hos oss nu :)

Så, gårdagen var ändå en bra dag. Pratade en hel del med Sandra med, man vet ju aldrig när man hörs igen eller så. Det är inte alltid lätt att tajma in så att båda sitter vid datorn. I alla fall, tack världens bästa, för att du alltid finns där. Jag saknar dig & längtar något sjukt tills när jag kommer flyga på dig på flygplatsen  ♥

Nu ska jag strax göra mig iordning & sen åka till jobbet. Denna veckan är förresten sista veckan jag jobbar 50%! Från & med söndag är jag nämligen fast anställd & har 75% istället. Det tackar vi för :)

With love,

Gives you hell

Söndag, 06 December



Now you'll never see, what you've done to me
You can take back your memories they're no good to me
And here's all your lies,
You can look me in my eyes
With that sad sad look that you wear so well

I can't help myself

Lördag, 05 December

Så var det helg igen, mycket välkommet! :)

I torsdags så blev det utgång med Lowisa, Emma & Emelie! Vi började på Lowisas jobb, satt där & pratade & hade allmänt trevligt för att sen dra vidare till Caj. Under kvällen träffade vi på Mickis med & sen träffade jag Sampis & Joakim med. Jag hade i alla fall en bra kväll, tack tjejer ♥

Efter att ha vart ute en torsdag så har jag trott att gårdagen var lördag, idag söndag & så. Haha, man känner ju sig helt knäpp. I alla fall, gårdagskvällen var trevlig den med. Började med en promenad & avslutades med mig sovandes på axeln :)

Jag hann ju träffa Anton med & åka till McDonalds & äta med, så himla gott! Anton, min trogna donken-ätare. Sen att han är så himla rolig att vara med också, det är ju bara bra. Så, gamla klasskompis, tack igen.

Idag sov jag verkligen ut, så himla skönt. När jag väl vaknat så låg jag kvar en stund, sträckte på mig & verkligen njöt av att bara ligga, känna värmen en stund innan dagen dras igång :)

Ikväll blir det bio & sen får vi se. Jag har lite planer, ska bara se så att det funkar..

Jag är glad.  ♥

With love,

Why can't you see?

Onsdag, 02 December

Fyy, vad kallt det är ute idag! Det märkte jag av speciellt när jag skulle sätta mig i bilen & åka till jobbet. Jag började med att skrapa rutorna & så, sen när jag satte mig i bilen så ville inte dörren stängas. Där fick jag lite små panik, jag visste ju inte varför? Som tur är så kom pappa typ 5 min efter detta, så då hjälpte han mig. Fram med sån där varmluftspistol(?) & sen låsolja.
Kom lite senare till jobbet & anhörigträffen men det gick bra! :)  Jag ringde ju innan & sa varför & det förstod dem ju. Väl på jobbet så var det i alla fall full rulle fram tills alla gick hem. Sen var det bara att lägga alla små gamla, plocka undan all disk & ja.

Det var i alla fall trevligt & sjukt god gröt! Jag som älskar risgrynsgröt med :)  Denna var nog bland de godaste jag ätit. Antar att det blir så när man gör det i storkök? Sen lite gott efteråt med, haha. Jag som alltid, äter allt ;)

Nu sitter jag & småkollar på Arga Snickaren.. Väntar dock på att Paradise Hotel ska börja, haha! Vet att många mer än jag tittar på det, även om det är hur dåligt som helst. Kul i alla fall, att se människor skämma bort sig & ja. Sen efter det blir det sängen, imorgon börjar jag 07 igen.

Förresten, pappa började med LCHF igår & jag tror att jag ska haka på. Blir så mycket lättare med när han gör det, jag ska fasen klara det! Inte äta massa onyttigt.

Hade en trevlig men sjukt kall promenad igår med förresten :)

With love,

You are my heaven

Tisdag, 1 December

Idag har jag vart ledig, ni anar inte hur skönt det har vart :)  Efter att ha jobbat hela helgen så behöver man en ledig dag & framför allt sovmorgon! Så imorse när jag vaknade lite innan tio vände jag mig om igen & somnade om. Haha, jag älskar det.

Jag tror att jag lyckades sträcka ryggen på något sätt igår på träningen? Idag gör det i alla fall ont. Tyvärr så ledde det till att jag inte alls kände mig peppad på att träna & skippade alltså skivstång/spinning. Jag får testa det nästa vecka helt enkelt. Det blir träning torsdag, fredag & söndag istället. Det räcker ju faktiskt :)

Imorgon är jag också ledig, ibland älskar jag att jobba 50%. Jag ska dock till jobbet några timmar, vi har nämligen en anhörigträff på kvällen. Så vi måste alla komma in, ifall de anhöriga har något att fråga oss & så. Så vi får väl se om min gubbe's anhöriga vill mig något, haha. Får hoppas att det blir trevligt i alla fall.

Det är konstigt hur man ena dagen kan vilja prata om allt & ingenting & sen dagen efter vara sluten som en mussla. Jag har ingen lust alls att prata. Inte om något, inte med någon.

Snart är det ett nytt år. Det ska bli skönt att kunna lägga allt som hänt det senaste året bakom mig. Jag behöver det tror jag :)

Det avgörs snart.

With love,

RSS 2.0