Remember those walls I build?

090225 - Onsdag

Just nu känner mig mer levande än död! Har nämligen sjukt ont i min rygg & trött som bara den. Jag vet inte hur det ska gå med min stackars rygg nu när jag börjar jobba.. Antar att jag får gå på sån där rygg-gympa fram tills jag får en tid hos kiropraktorn.

Dagen har gått hyffsat snabbt, var hos Sandra & fixade håret tidigare. Det blev dock lite för ljust för min smak så imorgon passar jag på att lägga i lite mörka slingor när jag ändå ska klippa mig :)   Jag & Sandra var även inne i stan & gjorde en sak, jag ska dock inte berätta vad. Men kul var det i alla fall!

Imorgon & fredag är mina sista dagar innan jobbet sätter igång på allvar. Det är faktiskt bittersweet. Skönt att börja jobba & ha mitt schema, kan planera mer osv osv men samtidigt så var det längesen jag hade mina veckor fulla med något & längesen jag jobbade helger! Nåja, det kommer att gå galant i alla fall, har ju fått min gubbe att ta hand om också. Han är söt, säger alltid positiva saker om en när man kommer & hejar alltid :)

På fredag bär det av till Göteborg, det ska bli så sjukt kul! Det känns som att det var nyss vi satt & längtade & pratade om hur kul det skulle bli & nu är dagen snart här :)  Jag har dock inte fixat mina kläder än, ska försöka få tag i något nere i Götet, annars får jag ta några gamla trasor, haha!

Nu ska jag upp & äta räkor, vitlöksbröd & mysa med den bästa mamman som finns!
With love,

Memory lane

090223 - Måndag

Har fått en del klagomål på att jag inte lägger upp många bilder här, har fått 3 bara under den senaste veckan, så nu måste jag ju faktiskt skärpa mig :)  Tänkte att det kunde vara kul att lägga upp både lite gamla & nya bilder, vad sägs om det? De kommer nu i alla fall, vill du inte se så behöver du inte.

                    

             



1. En liten plutt fia.    2. Jag, Tina & Sandra på lekis.   3. Vårt suck-tåg i nian, cheerleaders!   4. Fyllde 16 år i Rom, Italien.
5. Mitt första jobb på ett äldreboende, efter 1:a året i gymnasiet.   6. Halmstad, Tina, jag & Sandra. 2006   7. Våren 2007
8. Någon gång 2006, det var ju så smidigt att ta kort i spegeln...    9. S T U D E N T!!!     10. Höst 2008   11. Rhodos 2008


Detta får räcka, hade inte så många bra bilder på denna datorn :)

With love,

One of a kind

090222 - Söndag

Har hunnit hem efter träningen, ätit & fixat lite inför Göteborg nu :)  Mycket mer än så har jag inte hunnit med. Ska snart lägga mig, fick inte så mycket sömn inatt & träningen gjorde mig trött också. Jag älskar att träna! Det bästa är i slutet av ett pass när man ger allt, 100% & lite till. Imorgon blir det träning igen, ett Intensiv pass.
Jag har aldrig varit på det innan så det blir kul att se hur det är. Tisdag vilar jag & onsdag+torsdag blir det träning. Så himla skönt, jag känner att jag börjar få in lite träningsrutiner nu, jag är sugen på att träna. Det var jag verkligen inte innan så jag är så nöjd just nu :)
Har även lovat mig själv att ha 1 dag i veckan då jag äter onyttigt. Annars ska jag hålla mig undan från godis & sånt onyttigt. Ska försöka köra en blanding av GI & LCHF.

Nu har min bror åkt hem igen, känns lite tråkigt. Men vi ska försöka att i alla fall hinna heja när jag åker ner till Göteborg fredag-lördag. Det är ju inte alltför ofta man träffar den mannen längre, synd tycker jag...Bäst är han!

Ska även tillägga att jag ä l s k a r  Chris Brown - With you. Kan sitta & lyssna på den om & om igen. :)

With love,

Velvet

090222 - Söndag

Jag sa ju att Velvet borde ha gått vidare :) 

Förresten, grattis till pappa som fyller 49 idag, världens bästa pappa :)  Ett år kvar till 50, då blir det resa & stort kalas!

With love,

Make it work

090221 - Lördag

Sitter & tittar på Melodifestivalen just nu, det var ingen större skräll att EMD gick vidare, eller hur? :)  Jag tycker i alla fall att det var bra, de hade en bra låt & bra framträdande. Jag tyckte dock att Velvet skulle gå vidare direkt också, istället för Molly.. Haha, vilket nerd jag är nu men är det kalas & tv-kväll så är det.

Var nere & hämtade min bror tidigare, så han fick ta del av min bilkörning, haha. Inte den bästa just idag men vi hade ju kul i alla fall. Dags att börja läsa teorin nu tror jag, finslipa körningen så är det rosa kortet mitt sen. Det kommer bli så skönt!

Nu längtar jag till nästa helg, Göteborg fredag-lördag & ev. utgång här hemma på lördag också! Kommer bli kanon, sjukt skönt att få lite snygga bilder på en själv med. Det är jag i stort behov av :)  Har fått en del klagomål på att jag inte lägger ut bilder. Vänta ni bara, nästa helg kommer det!

Ska busa med lillkusinen nu,

With love,

I need you

090217 - Tisdag

Var nere en sväng i staden innan, mötte upp Sandra & Danni. Det blev en fika på Wienerkonditoriet & ganska så mycket prat, det gillas :) Jag & Sandra hann även upp till a6 en kort stund med innan bussen gick. Fy vad jag hatar att åka buss!

Just nu längtar jag mest till Göteborg nästa vecka, ta snygga bilder & vara med ett gäng goa tjejer. Det låter inte alls fel, eller hur? Jag kommer att njuta av varje sekund i alla fall.

I'm a mess right know. Jag vet varken ut eller in, som sagt. Hoppas på lite klarhet snart?


Snygg pose jag fick till där va? Haha ;)  Såhär ser jag ut idag i alla fall.



With love,


It hurts

090216 - Måndag

Ny vecka på ingång & denna veckan ska jag försöka att verkligen hålla igång! Har bokat 3 pass på Friskis men funderar på att boka lite mer eller gå på gymmet. Jag har ju lovat hårdträning nu, haha ;)

Ska snart göra mig iordning lite smått, ska ta bussen in till stan & träna med Sandra nämligen. Det ska bli så skönt! Känner att jag verkligen är taggad, jag älskar denna känslan! Den är mer än välkommen & får gärna stanna.
Funderar på om jag ska sola någon gång i veckan, känner mig alldeles för blek. Det ultimata hade ju varit en utlandsresa nu, synd att mamma la de planerna på is. Nåja, det hade ändå inte gått & snart så börjar jag ju som ordinarie på Lindgården.

Jag får se fram emot ev. utlandssemester i sommar & självklart Chicago & Sandra! Sommaren kommer bli underbar, om jag får sen semester. Om inte, då får jag väl vara ledig när alla andra jobbar & sen tvärt om, haha. Äsch, det ordnar sig. :)

Jag vet varken ut eller in. Det enda jag vet säkert är mina känslor, dina vet jag faktiskt inte. Just nu kan jag inte lita på något, det svider verkligen.. Jag vill få tillbaka tryggheten men just nu känns den långt borta. Känns som att allt misslyckas. Jag älskar i alla fall.

With love,

Africa

090215 - Söndag

Så sitter man här igen, precis som alla söndagskvällar nuförtiden. Dock ganska så skönt, jag är så sjukt trött idag! Igår var det som sagt alla hjärtans dag men det struntade vi i & det slutade med ett gäng hemma hos Donna. Jag är nöjd med gårdagen i alla fall, haha. Jag & Sandra konstaterade att vi inte skrattat så mycket som vi gjorde igår på länge :)

Får se om det blir utgång nästa helg med, jag har inget emot det i alla fall. Måste passa på & umgås med min bästis nu med innan hon lämnar mig för Chicago! I 1 år ska hon vara borta den skitungen. Jag kommer att sakna henne något sjukt, vi pratar nästan alltid varje dag, det är med henne jag pratar med allt om. Hon får räkna med många & långa mail från mig :)  Det är så himla kul att hon uppfyller en av hennes drömmar, jag är så glad för hennes skull.

Lyssnar på Toto - Africa & den kommer alltid att vara dig för mig. Många låtar som påminner om dig, mycket annat också. Vissa dagar vill jag bara att allt ska försvinna medans jag oftast tycker om att bli påmind. Jag älskar dig & jag ångrar ingenting av vår tid tillsammans. I've had the time of my life...

Efter ca 6 timmars sömn & träning är jag ganska så trött & sängen skriker på mig.

With love,

Idag är jag ganska sliten :)

On top of the world

090213 - Fredag

Fredag den 13:e, det känns ju bra. Egentligen så vet jag inte om jag tror på att det är en otursdag. Sist det var fredag den 13:e tog jag studenten & var så himla lycklig :)

Imorgon (idag) ska jag & min kära mor ta en heldag med varandra. Ska gå på stan & sånt, sen avslutar vi med att träna. Det kommer att bli så skönt, jag ska dock försöka att inte köpa något. Lycka till med det säger jag bara, haha. Att få träna lite ska i alla fall bli skönt!

Så äntligen har jag med ett "normalt" jobb. Nu hoppar jag inte bara in för ordinarie personal längre, nu är jag ordinarie :)  Fick se mitt schema i tisdags & det såg faktiskt helt okej ut! Dock så var det bara på 65% men min chef lovade att de skulle ändra så att jag får lite mera & det tackar jag för.

Just nu så sitter jag & tittar på tatueringar igen, jag är så sugen! Jag vill så gärna men samtidigt så är jag rädd att jag ska ångra mig. Har 3-4 olika förslag;
Vivere memento - Glöm inte att leva 

Dum spiro spero - Medan jag andas/så länge jag lever hoppas jag

Vive hodie - Lev idag.
Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter
Så om jag slutar fega & väljer att tatuera mig så blir det någon av dessa ovan & även en lite fjäril, eftersom att det är en symbol för livet. Nu kommer jag antagligen att sitta & titta på ännu fler tatueringar & sen fega ur ännu en gång. Det vore typiskt mig :)

Nu måste jag sova i alla fall, tiden flyger iväg!

With love,

Can I have it all?

090210 - Tisdag

Hemma igen från stan, 2 kjolar, 2 skor, 1 linne & 1 läppglans rikare :)  Jag är faktiskt hur nöjd som helst, har inte bara fixat outfit tills på lördag utan även till när vi ska till Göteborg & leva livet! Ett poäng till mig tack.
Skorna är dock lite farliga, i alla fall för någon som mig, som knappt aldrig gått i högklackat tidigare. Får se vilka jag tar på lördag, i vilket fall som helst så kommer jag att vara i behov av fotmassage på söndag. Men, det är det värt.

Nu måste jag försöka somna, börjar 07 imorgon igen. Jobbar dock bara en kort dag, 07-12 & det känns så himla skönt! Ska åka hem direkt & verkligen ta det lugnt, för att senare åka in till stan för att sola & även träna. Hann aldrig med besök till cancersängen förra veckan så imorgon måste det bli av. Just nu sitter jag nämligen & drömmer om hur fin & brun jag var i somras efter Rhodos...

På tal om Rhodos så är jag sugen på Grekland i sommar igen. Dock Kreta, har hört så mycket bra om det, att det har förändrats så mycket & att det inte bara är barnfamiljer som åker dit nuförtiden. Jag vill i alla fall vara borta i minst 1 vecka så att jag hinner så den där riktiga djupa färgen. På Rhodos var jag på god väg, hade dock behövt någon dag till.

Dags för mig att krypa ner! Förresten, jag är avundsjuk på alla småskitar som går i skolan & har sportlov!

With love,

The smell of your skin lingers

090210 - Tisdag

Tänkte bara skriva lite snabbt nu innan jag ska gå till bussen. Ska in en snabbis med Sandra, leta efter något snyggt att ha på lördag & så. Jag är sjukt sugen på en Subway macka också, får se vad Sandra tycker om det :)

Har precis bokat lite träningspass & de får jag inte avboka! Jag säger hela tiden att jag ska komma igång men det är lättare sagt än gjort. Jag behöver träningen så att jag kan sova lite bättre & få lite mer energi, det har inte blivit så mycket av något av dem på sistone. Jag vet inte varför jag inte kan somna, idag somnade jag vid 06.30 & det är inte okej. En positiv sak är att jag kommer vara dötrött ikväll, somna tidigt & vara hyffsat pigg imorgon på jobbet.

På lördag är det alla hjärtans dag.. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, det känns tomt i alla fall. Som tur är har jag i alla fall redan planer & ska hålla mig sysselsatt för att inte tänka på att det är första året på länge som jag inte har någon pojkvän att mysa med. Sånt är livet..

Nu ska jag gå upp & fixa iordning mig lite innan bussen går. :)

With love,

I'm so starstruck

090208 - Söndag

Ännu en helg är över, varför går tiden så fort? Jag ser dock fram emot veckan som väntar mig, kommer att få besked om vissa saker & som det ser ut nu så blir det positiva besked till mig :)

Igår var det kalas i Värnamo, ena kusinen har blivit 15. Moppe alltså, äntligen så har vi fått våran blåa raket såld. Haha, min bror kom på namnet blåa raketen. Sötast var ändå lilla F, som alltid står hon i centrum. När vi kom hem såg jag på lite film, pratade med några jag tycker om & sen var det dags att sova.

Idag har jag varit duktig & dammsugit hela huset! Har även städat båda toaletterna, jag är så duktig. När jag själv vill alltså, haha. Hade lovat mamma & när hon såg att jag gjort det blev hon glad, det är bra. Det gäller att hålla dem nöjda, då får man något tillbaka också.

Ska snart göra mig iordning & sen ta mig in till stan. Det blir ev. bio, Valkyria om jag får välja. Har hört att den är bra, speciellt om man är intresserad av förintelsen, which I am :)

Jag & mamma var ute & körde lite för en stund sen. Hon tycker att det går riktigt bra, nu måste jag plugga teorin. Förra söndagen övade vi lite på dragläget & det gjorde vi idag. Som tur är så gick det utan några som helst problem, både jag & mamma blev förvånade över hur bra & lätt det gick. Vi pratade även lite om hur jag ska göra med körskola, ska jag ta en intensiv kurs eller inte? Jag har ju varit inne på det men om man samtidigt arbetar så vet jag inte om det blir lite väl mycket. Jag ska i alla fall ta mitt körkort snart, jag har ju fått mammas gamla passat :)  Bättre än ingenting, speciellt om man börjar kl 07 på andra sidan Vättern.

Nu ska jag kila uppåt & fixa mig.

With love,




Australia

090205 - Torsdag

Efter träningen igår blev det bio, Australia. Jag hade hört mycket om den innan, att det är en tjejfilm osv. Nu efteråt så kan jag verkligen inte hålla med! Visst, det är en kärleksfilm men absolut ingen tjejfilm. Jag tror att alla tycker om den, tjejer & killar. Jag tycker i alla fall att den var riktigt bra, man satt där & log då & då. Jag trodde säkert 2-3ggr att "nu är filmen slut" men den fortsatte! Sånt gillar vi, jag i alla fall :) 
Så ni som läser, om ni inte redan har sett Australia, gör det!



With love,


Baby, we can make it alright

090204 - Onsdag

Sitter just nu & kikar på skor, jag vill ha ett par nya stövlar & mycket mer. Har ett par mörkbruna men de är inte så fina just nu, haha. De var med i en liten olycka i vintras nämligen :)

Jag ska strax börja göra mig iordning lite, ska in & träna. Hade inte tänkt att gå men så fanns det lediga platser på Ki-Gympa, tidigare pass jag varit på har varit bra så nu hoppas jag att detta är minst lika bra. Jag måste komma igång med min träning igen! Sluta med onyttigheterna & träna. Har boka in lite fler pass, jag måste peppa mig själv.

Efter träningen hade jag tänkt att sola en kort stund, det behövs verkligen! Jag har bara solat 1 gång på hela hösten & det syns, haha. I'm way to pale! Detta ska alltså fixas. Jag funderar även på om jag ska slinga mitt hår, jag är trött på att mina mörka slingor tappar färgen, blandas med det blonda & får mitt hår att se grått ut. Ingen höjdare direkt. Frågan är om jag ska göra det hemma eller hos min frisör?

With love,

Wake me up

090204 - Onsdag

Ska snart lägga mig & sova nu, egentligen så hade jag tänkt att lägga mig tidigt idag. Det var dock innan jag såg att nya Gossip Girl & Heroes avsnitt hade blivit klara :)  Så det har jag underhållit mig med en stund.

Hela dagen har spenderats med min moster & lilla skruttan. Har bla. varit på stan, a6 & hos mormor. Skrutten är sötast, när vi skulle sova efter matten sa jag godnatt till henne & även hennes älsklingsgosedjur, "Mao". Jag klappade även Mao på kinden. Stunden senare klappar hon min kind, ger mig en puss & säger natt. Gosungen, du får mig att smälta :)

Imorgon blir det ev. träning, jag hoppas på det i alla fall. Har lovat min moster att träna med henne nämligen men allt är ju så fullbokat just nu, så vi får se. Annars så finns det ju alltid gymmet, något jag måste börja gå på.

Jag vet varken in eller ut, jag känner inte mig själv. Det var dock ingen nyhet, att jag tappat bort mig själv. Jag måste börja hitta tillbaka nu, bli den gamla Fia. Jag måste kunna se vad som är rätt & fel, vad jag ska göra. Just nu vet jag inte, jag vill fortfarande glömma allt & gömma mig. Tyvärr så funkar det inte så, livet är inte lätt. Man måste fatta viktiga & svåra beslut som inte bara påverkar mitt liv utan även de i min närhet. Visa mig vad som är rätt?

GOD, grant me
the Serenity to accept the things I cannot change
Courage to change the things I can and
the Wisdom to know the difference


Love can kill anyone

1 Februari

Just nu skickar Sandra några bilder från gårdagen, vi konstaterade även att vi inte lyckades med några snygga bilder igår heller, haha. Vi får ta det nästa helg eller något istället, som vi tjatar om dessa bilder. Sen får vi inte glömma att vi ska till Göteborg också & ta drop dead gorgeous bilder också ;)

Gårdagen var i alla fall kul, vi började hos Janina vid halv 7 ungefär, vid 23 åkte alla damer in mot stan. Förfesten var i alla fall riktigt kul, tycker dock lite synd om Sandra gumman som trillade, vet själv hur det känns & tro mig, det är inte nådigt. Vidare till gamla hederliga Centrum så dansade vi mest, precis som vanligt. Innan hemfärden gick jag & Sandra till Mc'donalds & tog fyllemat, så gott!

Idag så har jag bara tagit det lugnt & sovit länge. Känns som att det är perfekt idag, bara slappa. Är dock inget bakis, jag vet inte varför men jag blir inte det längre, så grymt skönt! Jag var i alla fall ute med mammas gamla bil en sväng innan & övade på dragläget & jag blev förvånad, det var ju inte alls så svårt som jag hade trott. Nu ska jag öva ett par gånger till, sen ska jag nog fixa det :)  Körkort innan 1 Juli har jag lovat mig själv.


Ungefär såhär såg jag ut igår i alla fall:

RSS 2.0