Fading away

29 Januari

Sitter i sängen nu & ska strax stänga av datorn & krypa ner. Imorgon ska jag nämligen befinna mig på Lindgården 07.00. Har lite feber nu men jag får inte vara sjuk längre! Har inte alls många timmar denna månaden så jag behöver allt jag kan få just nu. Ska kämpa mig igenom dagen & sen på kvällen får vi se vad det blir.

Har legat hemma idag, behöver vila upp mig & få tillbaka alla krafter. I helgen blir det utgång igen, denna gången med en massa tjejer! Tror att det kommer att bli hur kul som helst, jag ska verkligen ha kul & inte låta tankarna glida iväg till annat.

Jag vet inte vad jag ska säga, det känns som att jag skulle kunna skriva sida efter sida om hur jag känner. Samtidigt så känns det som att jag är helt tom, ingenting kan komma ur mig. Lustig känsla det där. Alla säger att det blir bättre men jag vet inte, det känns inte så nu i alla fall. Jag vill tillbaka till då allt var så bra, jag var så lycklig. Tanken på Rhodos & allt som vi såg & gjorde där. Varför kan man inte få ha det så hela livet för? Jag hatar hjärtesorg! Det man mest vill är det man inte kan göra, kan inte vakna upp i det som var våran lägenhet något mer, känner inte armen runt om mig längre. Hur länge ska man orka med detta? Det som var mitt liv är borta nu, efter 2 år tillsammans.

Nu ska jag försöka sova, känner mig helt utmattad.

With love,

You'll be next

28 Januari

Nu har jag suttit upp alldeles för länge. Ett Grey's Anatomy avsnitt blev nämligen klart & då var jag ju såklart tvungen att titta på det, haha :)   Har bara tagit det lugnt idag, försökt att bli frisk & kvitt den jäkla hostan.

Ska strax stänga av datorn nu & sova. Är dock sjukt hungrig så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna somna. De där uppe sover & om jag går upp för att äta så väcker jag dem & det vill jag inte. Så jag får sluta klaga, dricka vatten & vara nöjd, haha.

Jag är otroligt förvirrad. Allt detta tär något så otroligt på mig. Jag visste att det skulle vara jobbigt men inte hur jobbigt. Det känns som att jag har fått någon annans liv. Helt sjukt! När jag ser alla kära ute eller på tv suckar jag bara, idioter. De vet inte vad de utsätter sig för, om de bara visste hur ont det gör.

With love,

In the heat of the night

24 Januari

Ska strax hoppa in i duschen, göra mig iordning & sen kommer Sandra & hämtar mig. Det blir först lite förfest i stan & sen får vi se vart vi hamnar, om jag känner oss rätt så kommer vi inte att bara vara på 1 ställe :)  Den lilla kameran kommer att följa med ikväll så imorgon kan det hända att jag bjuder på en & annan bild.

Känns skönt att komma ut lite, kommer troligtvis att träffa massa gamla kompisar & det är alltid kul.

Idag känns allt lite lättare. Har även fixat lite med datorn, så nu sitter jag vid den & försöker lista ut hur allt funkar. Det kommer att bli så skönt att ha en bärbar, ta med när jag åker bort eller sitta vart jag vill i huset. Ska dock ha kvar min gamla också, som en slags backup & även där jag kommer att ladda ner en massa skit.

Nu är det dags för duschen, sen det svåra; vad ska jag ha på mig ikväll?

With love,

All hope is gone

23 Januari

Idag är en sån dag som jag absolut inte tänker låtsas att jag är sådär glad, sprallig & lycklig som jag har varit. Idag vill jag bara helst av allt lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet & låta allt försvinna. Även om det bara för är en kort stund. Alla säger att livet går vidare men det känns som att jag står kvar på samma ställe & stampar. Jag vet inte vart jag ska gå eller vad jag ska göra, jag känner mig vilsen.

Du är med mig i allt jag gör, allt påminner om dig & om oss. Detta är för jobbigt, jag orkar inte mer.

Var glad tidigare, om det ändå bara var kort. Äntligen kom de hem med en dator till mig.


With love,

Keepin' it together

22 Januari

Imorgon är det lön igen, så skönt! Jag kommer dock inte att kunna spendera något av den imorgon, sitter hemma med feber & en mycket hes röst. Ska dock kurera mig så pass så att jag kan gå ut med mina damer på lördag! Så innan dess ska jag försöka hinna med en snabb tur till a6 & köpa in lite nytt :)

Har suttit & tittat på en massa bilder på datorn tidigare. Bland annat på sötnosen, min lilla kusin. När vi var hos dem i söndags så kom jag på att hon är nog den enda som kan få mig att verkligen bli glad, oavsett hur dåligt jag mår för övrigt. Hon var hos oss samma dag det tog slut mellan mig & Sebbe. När hon säger "Fia kommer" & ler mot mig så kan man inget annat än att le tillbaka & älska den lilla tösen. Speciellt inte efter alla kramar & pussar hon ger mig. Sötaste, sötaste lilla tjejen. Ja, jag vet att jag tjatar om denna lilla men hon står mig & min familj nära & hon betyder så mycket för mig.

Idag har jag inte gjort något vettigt, imorgon lär bli en likadan dag. Jag är redan uttråkad! En fredag ska man inte sitta hemma & vara sjuk. Men om jag blir frisk så har jag en del planer :)

Nu ska jag snart lägga mig i sängen, läsa lite teori & sen sova! :)


Aint no sunshine

21 Januari

Sen sist så har jag hunnit med en snabb visit i Malmö. Far min som är ute & reser mycket undrade om jag ville följa med & jag hade ändå inget annat för mig så det fick bli Skåne. Hann med att gå lite på stan, på kvällen var det bowling & sen massa mat. Det var trevligt i alla fall :)

Sen vi kom hem så har jag enbart varit här hemma & tagit det lugnt. Har ju åkt på en förkylning som satt sig i halsen, ovanligt för att vara mig. Så nu har jag en sån där hes röst, känner knappt igen mig själv, haha ;)

Imorgon ska jag fortsätta kurera mig, på fredag är det jobb & då ska jag vara frisk, så är det bara. Ska till mitt kära Lindgården, ska bli spännande. En del har ju hänt sedan sist.

Nu har jag absolut inget att skriva om, vilket märks i hela detta inlägget. Dags att avsluta med andra ord.

With love,

Watch me

19 Januari

Så var man åter igen här. Det blir dock ett kort inlägg, jag har varken tid eller lust att knåpa ihop något långt nämligen. Har precis ätit lite & ska strax bege in mot la stada. Ska kika lite på kläder & sedan en dator! Datorn är väl det som ligger mig närmast hjärtat, jag vill ha en bärbar idag, helst igår :)

Allt har varit så himla jobbigt det senaste & det har satt sina spår. Jag sover inte bra, äter inte bra & mår allmänt dåligt. På köpet så har jag åkt på en förkylning, great! Jag som skulle träna massor denna veckan. Eller ja, nu ska jag inte ljuga. Jag skulle träna 2-3 gånger i alla fall! ;)

Nu ska jag göra mig iordning & sen åka.

With love,Thank's for all the joy you've bringing

16 Januari

Ikväll har jag nog gjort det svåraste någonsin i hela mitt liv. Det är så det känns nu i alla fall. Jag hoppas bara att jag gjorde rätt, time will tell. Vet inte om jag kommer att skriva mer i bloggen nu på ett tag, det känns ganska tufft. Jag är liksom trasig inuti & vad ska jag då skriva om? Hur dåligt jag kommer att må varje dag? Nja, det känns inte som en höjdare direkt.

Tack alla som finns vid min sida, hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder för mig.

Jag älskar dig & du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta. Du har gett mig så mycket. Det är ren kärlek från mig till dig.


Nästa vecka ska jag fly från denna stad, även om det bara är för någon dag. Helst hade jag velat åka till andra sidan jordklotet & bara glömma allt här hemma men det funkar ju inte riktigt så. Istället får jag stanna här, ta itu med mina problem & försöka lösa saker & ting.

With love,

RSS 2.0