It's a love story

Tisdag, 30 Juni

Imorgon är det redan 1 Juli, jag fattar inte vart tiden tar vägen? Det går alldeles för fort tycker jag. En positiv sak är dock att jag åker till USA om 1 månad imorgon :) Får äntligen träffa Sandra igen! Ska försöka tänka på att inte handla för mycket nu här hemma, jag hade ju tänkt att ta med en nästintill tom resväska dit & proppfull hem, haha.

Det händer alldeles för mycket just nu, innan kände jag att livet var bra & att jag var lycklig. Just nu orkar jag inte med det som händer i min familj & mitt hjärta, fasen vad jag hatar att jag lämnade ut en del av det igen! Jag borde ha lyssnat på mig själv ang. allt det jag trodde i början. Gjort är gjort i alla fall. Ska skydda mitt hjärta bättre!

Imorgon är det jobb igen, dock bara till 13 :) Efter det mat, sen ev. titta på lägenhet & sen ska jag träffa hjälten. Han är verkligen snäll mot mig hela tiden, oavsett vad. Kan vara den snällaste människan jag vet :) Det känns bra att kunna prata med någon om detta, det behöver alla. Just nu saknar jag dock allra bästa Sandra & Danni!

Nu ska jag stänga av datorn & få mig lite sömn :)

With love,

For all the broken hearts out there

Måndag, 29 Juni

Jag börjar den nya veckan med att sitta ute i solen, otroligt skönt! :)   Synd bara att alla andra jobbar idag, annars hade jag nog tvingat hit någon av mina kära vänner, haha. Jag vill bada men tror att jag när man väl är där skulle fega ur, att det skulle vara för kallt. Sånt slår aldrig fel, haha. Jag trivs i alla fall här ute i solen, :)

Det känns bra samtidigt som det är jobbigt. Men jag gillade den där minen, det gjorde jag allt. Det var en bra tid i mitt liv!

Funderar på om jag ska ta & lägga mig i solen nu & få lite färg.. Jag vill bli minst lika brun som förra året! Att lyckas med det i Sverige går nog inte, kanske går i Chicago? Snart är det bara 1 månad kvar tills jag åker!! ♥   Ska i alla fall jobba lite på brännan nu, vem vill inte se fräsch ut nu?

Just nu är jag extra avundsjuk på Danni & Emelie som båda är utomlands! Danni på kreta & Emelie i spanien... Nåja, får trösta mig med att det faktiskt är riktigt varmt här hemma! Jag trivs i värmen & jag trivs med dagens planering.

With love,

A little to much

Söndag, 28 Juni

Äntligen så är min jobbhelg över! Idag satt jag nästan & somnade flera gånger, sov nog ungefär 5 timmar inatt? Nu är jag i alla fall pigg, när jag borde vara helt slut & sova.. Konstigt det där. Kan dock bero på att jag har lite roligt sällskap?

Imorgon är jag ledig, så måste passa på att plugga teorin & samtidigt sola lite. Alla andra har ju fått ligga ute i helgen så det ska jag ta igen imorgon & tisdag :)   Tycker att det känns ganska rättvist, eller hur?

Ska som sagt sola & på kvällen ska jag träffa min hjälte & se på film :)  Träffade honom ute i fredags förresten, var ju på piren en snabbis. Alltid lika snäll!

Nu ska jag i alla fall stänga av datorn, lägga mig & läsa lite & sen sova!

With love,

Don't you?

Lördag, 27 Juni

Igår hann jag med att träffa lite fina damer en stund efter jobbet :)  Åkte ner till Piren, satt på Amadeus & hade det lite trevligt. Sampa kom förbi & hejade med, alltid lika kul att träffa honom! Innan min lilla mor kom & hämtade mig hann jag även med att heja på Anton, en gammal klasskompis + några till från gamla klassen.

Imorgon är det jobb igen, 07-15.30. Direkt efter blir det kalas hos mormor, hon fyller år idag :)  Söta lilla mormor! Får se hur länge vi ska vara där, jag lär ju vara mer död än levande.

Ibland fattar jag inte heller vart jag hittar alla "low-life's" Wille? Haha :)  Man kan ju börja undra varför jag drar till mig såna? Kan lova att jag är gaaanska trött på killar just nu, om de inte är mina kompisar då! Killkompisar är underskattat, de är bättre än vad man tror.

Nu blir det jordgubbar & glass, mums! :)

With love,

Baksmällan

Torsdag, 25 Juni

Idag såg jag som sagt Baksmällan, med min kära bror :)   Ska jag vara ärlig så trodde jag att det skulle vara ännu en film som alla säger är så bra men som man själv totaldissar. Denna var inte sån! Den var så himla bra, jag skrattade mig igenom filmen. Så ja, se den!

Save me. Jag är trött på grodor, vill ju ha en prins :)   haha!

Imorgon är det jobb igen, börjar dock inte förrens 16 så jag hade tänkt att sola en liten stund innan :)  Man får ju passa på medans man kan, ska nämligen jobba hela helgen sen. Det känns inte så jätte lockande, speciellt inte med tanke på hur vädret ska bli. Helst av allt hade jag velat säga upp mig, skaffa ett vanligt måndag-fredag jobb. Snart kanske det blir så med, om de inte sätter in mer personal..

Var en sväng hos mormor idag med & där var min lilla älskling Felicia! Så himla söt, pussades massor & kramade, jag är ju hennes älskling :)   Jag blir alltid lika glad av att träffa henne, hon är en som alltid gör mig glad, oavsett vad.

Jag känner att jag behöver ett miljöombyte.. Kanske plugga i en annan stad ändå? Det kommer hända mycket just nu i familjen & det vore så skönt att få komma ifrån det. Fast nej, det hjälper inte att flytta. Jag får glömma allt under 2v i USA!!

Nu ska jag äta lite & sen försöka hitta på något kul att göra :)

With love,

Hello there, the angel from my nightmare

Tisdag, 23 Juni

En månad & en dag kvar, sen är jag 20 :)  Då har jag förhoppningsvis mitt körkort med! Härlig sommar säger jag bara, körkort, fylla 20 & sen USA & Sandra!

I alla fall, har jobbat idag men nu så är jag ledig i 2 dagar. Ska nämligen jobba helgen, mindre kul! Det är sånt jag får ta helt enkelt när jag har det jobbet jag har. Börjar förresten bli sjukt trött på det & min rygg gillar det inte heller kan jag lova, kände verkligen av alla lyft idag när morgonarbetet var klart... Vi behöver mer personal!

Ikväll ska vi ut & äta några från jobbet :)  har lite ont i huvudet men det ska gå över tills dess. 4 st är vi, haha! En av de 4 är vikarie med, så bra av vårt jobb! Vi har sån sammahållning på jobbet, vi vill gärna umgås utanför jobbet :)   Nej men det ska bli trevligt i alla fall, jag har inte ätit middag idag heller så börjar bli lite småhungrig nu!

Imorgon är det sista körlektionen, jag tänkte be honom gå igenom säkerhetskontroll & lite annat som kan vara bra inför uppkörningen! Tyvärr så är det inte med min vanliga lärare, han har semester den dumma! Haha ;) Det kommer nog gå bra, han jag ska köra med är bra tror jag :)

Helgen gick snabbt & den var bra. Bröllopet var vääldigt annorlunda men samtidigt jätte kul! Dock kunde jag räkna antalet svenskar på mina händer, haha. Men kul var det, det tyckte John med. Fick sovsällskap både fredag & lördag :)

Nu ska jag kika lite på vad jag ska ha på mig om jag nu åker in & sen tjata lite på mamma, haha.

With love,

You have to follow through

Onsdag, 17 Juni

Idag gjorde jag min sista dag på jobbet för denna veckan, jag är såå himla nöjd med det! Haha, inget Lindgården på 4 dagar nu. Imorgon har jag tagit ledigt, ska på en utbildning på körskolan då..

Som sagt, utbildning imorgon. Har även lovat mamma att städa lite hemma & sen ska jag hinna med att träffa söta & fina små vänner till mig :)  På kvällen ska jag se när Mariebo möter Bankeryd, vem ska jag heja på? Haha. Bor ju i Bankeryd, känner nog en del eller har känt en del som spelar i Bsk men samtidigt så finns det ju en viss i Mariebo som jag tycker om lite extra :)  

Jag & Marcus låg ute & solade idag & solen tog! Så himla skönt, jag har fått lite färg i ansiktet :)   Jag brukar ha svårt för det men förra året på Rhodos blev jag ganska brun i ansiktet. Jag saknar Rhodos, Ixia & Atlantica Princess. Allt var så himla bra där nere, man glömde allt & bara njöt, jag vill tillbaka! Jag saknar allt, även om jag inte visar det.
I alla fall! John kom förbi en sväng efter jobbet, måste säga att jag gillar hans arbetsskor, haha :)  

Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem, har lite viktiga saker att dela med mig av till honom :)   Åh vad jag älskar min pappa, han är så himla bra! Ni skulle bara veta vad han har gjort för mig & hur mycket han gör. Älskade lilla pappis  ♥

Ibland kommer jag på migsjälv med att sitta & säga & tänka på massa saker från förr. Säga pangpangpang till någon men det är ingen som tycker att det är kul? Haha. Jag blir glad i alla fall. :)

Ska ta upp teoriboken & läsa lite, för snart har jag körkort!!!!


Wide wine, specialdrinkar, deras egna öl & number one s.

With love,

Place your hand in mine

Söndag, 14 Juni

Gårdagen var så himla kul! Den började hemma hos Janina som fyllt 20. Vi åt god mat, lekte lekar & hade riktigt trevligt, det var så himla kul! Avslutade kvällen med lite snygg dans med Emma, Mickan & Emelie, haha ;)   Sen tog vi bussen in till stan, jag hoppade av tidigare än de andra flickorna & mötte upp en gammal klasskompis, Anton.

Följde med in till Centrum där man träffade på ett antal bekanta, alltid lika trevligt att träffa folk man inte träffat på länge. Simon t ex, har inte träffat honom på evigheter. Nu är det Sampa kvar, har inte träffat honom sen i vintras! Fy, fy. I alla fall, John kom till Centrum sen, då blev jag glad :)   Kan nog säga att mitt hjärta slog några extra slag. Riktigt kul att han kom dit, fick någon att pussa på lite & det gillar jag. Sen tyckte han att jag var fin med, haha ;)

Jag, Anton & John slutade med att äta lite mat, så himla gott! En cheesburgare sitter aldrig fel, haha. Sen delade vi upp oss, Anton fick skjuts hem till Bankeryd & jag följde med John till honom. Mysigt med någon som håller om en lite :)

Har vart ute en sväng på landet idag, det var verkligen jätte varmt där ute! Hade tänkt att dra på bikinin men kände mig lite för trött för det. Hoppas på att det blir fint väder senare i veckan, på fredag är det bröllop & då vill jag vara brun & fin!

With love,

Little did I know

Lördag, 13 Juni

Idag är det 1 år sedan jag tog studenten. Vart tar tiden vägen egentligen?! Vad har jag gjort på 1 år? Det känns lite så, tiden går alldeles för snabbt.. Vid detta laget borde jag veta vad jag vill göra, vad jag vill utbilda mig till & allt men det känns sådär med allt det. Jag vet inte!

I alla fall, har fött för mig att det är söndag idag? Haha, sjukt att jag inte ens kalla hålla reda på dagarna. LÖRDAG Sophia. Sitter här med en ansiktsmask, ska strax hoppa in i duschen. Ikväll ska vi fira Janina som fyllt 20 :)   Ska bli sjukt kul faktiskt, det var längesen jag var ute nu! Kameran åker med, ska försöka att ta lite kort. Jag är verkligen sämst på det!

Igår bowlade jag, John & min bror. Jag hade satsat på att min bror skulle vinna, var ju tvungen att heja på min bror ;)  John satsade på att jag skulle förlora & min bror på att jag skulle vinna. Ingen av oss hade rätt, haha. John vann, sen kom jag & sist min bror. Det var i alla fall kul, :)   Köpte med oss lite gott & sen pizza hem. Sen satte vi oss framför en film, lilla John somnade väl efter ca 10 min, haha. Så himla sött! Jag var faktiskt vaken hela filmen, det var inte dåligt.

Fy vad jag saknar Sandra! Det är helt galet, ändå har jag inte riktigt fattat att hon är i USA & kommer hem om 1 år (!!!). Men snart så kommer jag ju hälsa på henne, hon som alltid finns där för mig :)  

Nu ska jag duscha & sen fundera ut vad jag ska ta på mig idag, har ett par olika outfits att välja mellan...

With love,

Love story

Tordag, 11 Juni

Nu har jag fått en till låt som jag kommer spela sönder, Taylor Swift - Love story. Vet inte riktigt varför men i början så tyckte jag inte alls om den, det började igår faktiskt, haha. Nu är jag kär i den med, spelar den om & om igen :)   Videon är med hur bra som helst, såg den igår. Kanske så det började?

Vaknade vid 05 ungefär av ett bultande huvud, kände igen den känslan. Precis som jag trodde så gick det inte över trots tabletter. Hatar att ha så ont att man mår illa, kan vara bland det äckligaste jag vet! Fick ringa & sjukanmäla mig, känns jättedumt med tanke på att jag ska lära upp han som ska vara min vikarie i sommar... Nåja, imorgon ska jag till jobbet & då ska jag försöka lära honom lite :)   Hade tänkt att städa inne hos gubben.

Jag längtar tills imorgon! Eller ja, kanske inte till jobbet men till det efteråt :)  Jag, min bror Marcus & John ska nämligen iväg & bowla, så himla kul! Bowla är verkligen något man inte gör ofta, synd med tanke på hur kul det är. Efter det blir det nog hem hit & mys framför en bra film. Måste köpa Marabou's nya choklad med, den är farligt god!

Nu ska jag pyssla om mig själv lite, alltså ansiktsmask, dusch, peeling osv :)  

Du gör mig glad!  ♥

With love,

I guess this means you'r sorry

Onsdag, 10 Juni

Jag blir verkligen helt störd efter att jobbat helg! Jag blandar ihop dagarna & tror att det är helg imorgon, haha. Det ordnar sig snart, denna helgen är jag ledig & redan planerad, känns bra :)

Jag började dagen med körlektion kl 07.00. Måste erkänna att det tog emot lite när klockan ringde, jag hade ju egentligen sovmorgon! Hur som helst, bara man kommer upp så brukar det gå ganska bra. Väl hemma igen så la jag mig & sov ett tag, mycket välbehövligt :)   Nu har jag ätit lite, gjort mig iordning & strax så kommer John & hämtar upp mig.

Börjar kl 16 idag & idag ska vi ha grillfest på jobbet med, haha! Hoppas att det blir lyckat? Känns som att de borde tycka att det vore kul. De två avdelningarna som jag jobbar på ska slås ihop, bara för ikväll & ha lite trevligt tillsammans. De gamla jag pratat med om detta tycker att det verkade bra, så vi får hoppas att det blir det också! Han som ska vara vikarie för mig i sommar ska även gå bredvid mig nu i ett par dagar, vi får se hur det går med? Det brukar gå ganska lätt att ha någon bredvid sig. Man måste bara komma ihåg att berätta & förklara allt man gör :)

Nu ska jag stänga av datorn & fixa iordning det sista, lilla John kommer om 15 min :)

Just det, har nog glömt att säga en sak...
JAG ÅKER TILL SANDRA & CHICAGO 1-15 AUG!  ♥  
Det blir även en resa i vinter, 26 december lämnar jag, Emelie & Lowisa Sverige & åker till Sandra!


With love,

Imagine me and you, I do

Söndag, 7 Juni

Vad ska man säga, jag har verkligen fastnat för Happy together :)  I alla fall, det var ju inte det jag hade tänkt att skriva om, haha. Helgen är slut, igen. Jobbade fredag & igår, skulle jobbat idag men jag unnade mig lite ledigt!

Igår var det som sagt jobb & sen hem & fixa mat, vila lite & sen duscha. Sen fick jag besök av John :)  Vi tittade lite på fotbollen (eller ja, han tittade & jag vilade på hans axel) & sen fick han välja en film, Ice age 2 blev det! Jag såg nästan hela men i slutat så somnade jag i hans famn :)   Inte så socialt av mig kanske, haha. Det var en bra kväll i alla fall, myskväll & såna älskar jag!

Idag åkte jag & mamma till Göteborg för att hämta hem min bror. Vi började med lite shopping, blev lite fina underkläder & 2 par skor :)   Får se om jag visar bilder på skorna sen, fast det känns lite wierd, haha. I alla fall, ångrade att jag inte köpte en underbar klänning, verkligen en Fia klänning. Hur söt som helst i alla fall! Nu hoppas jag att de får in den här i Jkpg.

Väl hemma så kom John förbi en kort sväng, :)  Sen var vi duktiga & röstade också, haha. Avslutade kvällen med lite mys med familjen, sista gången tror jag?

Imorgon jobbar jag bara en kort dag, så himla skönt! Ska hem & duscha & fräscha till mig lite, sen hämtar John upp mig efter hans jobb. Får se vad vi hittar på, något kul blir det i alla fall. Pappa ska hjälpa mig att boka biljett till USA imorgon med! Sandra, om 2 månader är jag hos dig!! Jag längtar verkligen.. ♥

With love,

Life has begun

Torsdag, 4 Juni

En till ledig dag, så himla skönt! Känner dock att jag är helt slut idag, sov knappt ingenting inatt. La mig med lite huvudvärk men tänkte att äsch, det brukar gå över. Tji fick jag, låg vaken halva natten & framåt 06 kände jag att nej nu klarar jag inte mer. Så 2 alvedon & en sån där mask man lägger över ögonen & så sov jag sen :)  Hatar att jag fick känsligt huvud efter dig mamma!

I alla fall, har pluggat teori idag, woho! Haha, jag måste läsa så sjukt mycket mer. Det var som pappa sa, om jag bara hade kunnat teorin hade jag haft mitt körkort nu. Så nu gäller det att lägga i, hjälp John? Han har sagt att han ska hjälpa mig, om han bara visste vad han lovat! ;)

Hade körlektion idag & det var pappas tur att följa med. Helt sjukt att man blir pirrig när mamma eller pappa sitter med där bak, det känns så fel? De ska inte vara där! I alla fall, till & med jag har börjat fatta lite mer saker nu. Jag tar det lugnare & kör inte så fort längre. Sen om det är en bra eller dålig sak kan man disskutera ;)

Imorgon är det jobb igen, 16-21. Dessvärre är det ingen i familjen hemma utan jag får ta mig hem på egen hand, alltså buss. Kan lova att det suger ganska så rejält! Menmen, ännu en sak som peppar mig till att ta körkort! Likaså på lördag då jag slutat, bussen hem...

Det är klart att jag saknar allt som varit, hur skulle jag inte kunna göra det? Något annat vore onormalt. Jag saknar det men vill inte ha tillbaka det.

Nu ska jag sluta klaga & vara glad över att en viss person håller sig vaken bara för att prata med mig :)

With love,

RSS 2.0