For you are mine

Lördag, 28 November

Ikväll blir det inget vidare långt inlägg! Igår jobbade jag 16-21, efter det stannade jag faktiskt & köpte lite godis. Lite måste jag ju få äta nu när jag jobbar hela helgen, eller hur? Haha! Bra skäl det där alltså.. Var dock inte alls sugen på godis igår så åt bara någon bit.
Somnade ungefär 01 tror jag? Sen ringde väckarklockan 06 & däremellan hade jag vaknat ett antal gånger. Så jag var väl & är väl sådär lagom pigg idag :)

Slutade 15.30, då var det raka vägen hem & laga mat som gällde. Efter det har jag bara vilat, jag orkar faktiskt inte så mycket mer idag. Inte alls kul men jobbar 07-21 imorgon så jag har inte så mycket val.
Tur att jag har söta som underhåller mig på jobbet. Tacktack :)

Nu ska jag snart ta & lägga mig, läsa lite i min bok & sen äntligen få sova! Ni anar inte hur lockande det är, haha. Jag hade velat gå & lägga mig för typ 3 timmar sen men nja. Nu blir mer lagom.

Imorgon är det julskyltning på stan med. Vet faktiskt om jag ska gå? Är ju ledig mellan 12-16.30 så jag skulle ju faktiskt hinna det! Känns inte riktigt som att man kan missa julskyltning, det är ju ett måste :)  Sen gillar jag känslan, det är så himla mysigt! Jaja, får se hur det blir.

Ska fortsätta låta mina söta underhålla mig fram tills att jag ska sova :)

With love,

A drop in the ocean

Torsdag, 26 November

Nu när jag satt mig ner, tagit det lugnt & helt enkelt varat ner så känner jag ju trött jag faktiskt är ikväll! Kan tänka mig att träningen idag tog ganska mycket av min energi. Gick på ett Station 60 pass, lunchpass. Det var verkligen hur jobbigt som helst, nog ett av de tuffaste passen jag vart på. Men kul var det också! Imorgon vet jag ju någon som kommer ha träningsvärk, haha.

Denna dagen har gått så himla fort. Jag vet inte riktigt vart all tid tog vägen egentligen. Nåja, efter träning åkte jag upp till a6 för att köpa lite saker inne på IKEA åt kära lilla papi. Sen när jag väl var på a6 kunde jag ju inte låta bli att gå in i lite andra affärer. Sen så hade ju HM klubbdag, alltså 10% på allt. Så lite saker därifrån fick följa med mig hem! Båda lite nödvändigt & sen bara fina saker :)  Förresten, inne på HM, när jag står & tittar på smycken så hör jag att någon ropar på mig, då är det Lowisa! Det var ett tag sen jag träffade den damen nu, så det var trevligt. Sen är vi taggade inför USA nu med!

Imorgon blir det jobb igen. Jobbar fredag-måndag. Låter kul va? Jaja, jag får tänka på att jag är ledig en hel del nästa vecka & försöka inbilla mig att det inte alls är helg, utan typ tisdag eller något! Det har jag ju faktiskt lyckats med innan, haha. Imorgon ska jag förresten inviga mina nya jobbkläder :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, slötitta på en film & sen sooova!

With love,

I want your love

Onsdag, 25 November

En ledig dag, tacktack :)  Med tanke på helgen som kommer så är idag & imorgon välförtjänta lediga dagar. Idag har jag haft en jagdag & imorgon blir det lite annat & lite mer som står på schemat. Ska träna 12-13 & sen blir det upp till a6 & IKEA för att fixa lite inför helgen. Vet att jag har något planerat för kvällen men jag minns verkligen inte vad? Haha, bra minne där ja.

Har pratat massa USA med Emelie & Sandra ikväll. Imorgon är det bara 1 månad kvar! Helt sjukt, det kändes som att det inte alls var längesen jag var där ju. Denna gången kommer nog att bli hur bra som helst & nu får jag ju lite resesällskap med! Jag vill till USA nu..

Jag har uppdaterat min privata blogg.

Nu ska jag göra mig iordning för att sova så att jag orkar upp imorgon. När man är ledig så vill man ju gärna ligga kvar lite extra länge i sängen :)

With love,

It's in your eyes

Tisdag, 24 November

Idag är det bara 1 månad kvar till julafton, hur sjukt är inte det?! Såg också att dem börjat sälja julgranar nu & julgranen inne i Bankeryd är nu uppe. Är det bara jag som inte alls fattar hur snabbt allt går? Det känns som att hösten inte ens har vart här ju. Jag är nog fortfarande lite fast i sommaren, värmen & allt :)

Jobbade en kort dag idag, 07-11. Direkt efter det åkte jag ner till stan för att träna, Aerobic's blev det idag. Första gången jag provade på det & det var fakiskt ganska svårt. Man får nog ge det ett par gånger, så att man lär sig alla stegen bättre för det var verkligen A&O på det passet..

Väl hemma, efter lite mat, slockande jag i soffan & sov i 2 timmar! Fick lite småpanik när jag vaknade & såg vad klockan var, samtidigt som jag var trött & bara ville gå ner & lägga mig för kvällen. Sen kom jag på att det är tisdag, alltså Ugly Betty & Desperate Housewifes. Det får man ju inte missa ;)

Just nu sitter jag här, halvkollar på tv:n samtidigt som jag pratar med pappa. Kollar lite smått på biobiljetter till den tredje Stieg Larson filmen med, jag & pappa & farbror ska nämligen gå. Nu när pappa är bortrest så mycket så får man hitta på lite saker för att umgås! Ska i alla fall se om vi kan se den i helgen, annars får det bli nästa vecka.. Hade dock vart kul med bio i helgen, mitt i allt jobb.

På spotify just nu har jag Notting Hill soundtracket på, så sjukt bra musik! Speciellt "when you say nothing at all" & "she". Det är låtar jag kan lyssna på om & om igen. Den sistnämda påminner även om min student då den sjöngs i kyrkan innan allt började. Ska ta & köpa mig filmen på dvd, vi har den bara på vhs.

With love,


You smile

Måndag, 23 November

När jag kom hem från jobbet idag kände jag att jag redan var lite irriterad. Egentligen vet jag inte varför. I alla fall så blev det bara värre när pappa var snäll & hjälpte mig att se hur mycket jag behöver plugga upp för att komma in på de utbildningar jag vill. Då ville jag bara skita i allt, jobba resten av livet eller köra fuskvägen på högskolan. Sen nu efter en stund vet jag ju vad jag ska göra. Bästa, bästa, bästa pappa erbjuder ju sig att betala alla avgifter, hjälpa mig att plugga, att själv läsa in hela böckerna & sen förhöra mig. Världens bästa pappa!

Idag kom förresten min 'klänning' eller vad man ska säga som jag beställt från Hejco. Jobbkläder alltså, :)  Så en hallonröd sån klänning ska jag gå omkring med. Det bästa av allt är att jag ska bara ha leggings under, fatta hur skönt det kommer vara eller? Sen på sommaren så blir det bara ben! Perfekt..

Imorgon blir det jobb igen, en kort tid dock. 07-11 är det jag som är på Lindgården & sen beger jag mig till Friskis för ett Aerobic's pass. Jag har inte provat det innan så det ska bli kul! Jag lär väl se ut som en idiot men det är sånt man får ta, haha. Nu börjar lusten & suget efter att träna komma tillbaka. Jag passade även på att boka in ett Station 60 pass på tordag lunch :)

Just nu sitter jag & pratar med Sandra på msn. För ovanlighetens skull så pratar vi faktiskt om ganska viktiga saker, nämligen det här med plugg. Fast om jag känner oss rätt så kommer vi snart hamna på något annat ämne ändå, haha ;)  Bara massa jätte seriöst prat hela tiden, njaa inte riktigt vad vi brukar göra.

Nu är 2½ män slut, så nu blir det Paradise Hotel & sen raka vägen till sängen.

With love,



Just nu, sliten efter jobbet i myskläder :)

Need you by my side

Söndag, 22 November

Sitter i soffan & småkollar på Bridget Jones nu, hon är ju sådär härligt pinsam. Lagom kul på en söndag när klockan närmar sig 23. Då orkar man inte med några större projekt :)

Lussebullarna blev i alla fall hur goda som helst! Så gissa om jag är lycklig nu?! Måste dock försöka att inte äta flera st varje dag, utan på helgen typ. Att lägga på sig såhär innan jul funkar ju inte, det är ju under julen man ska lägga på sig. Sen vet jag ju redan nu att jag kommer gå upp när jag är nere i USA!

Imorgon är det jobb igen, 15-20 står det på schemat. Ganska lagom tid faktiskt. Kommer hinna med att städa & fixa hos min gubbe innan allt kvällsarbete kör igång. Kul att jag berättar om vad jag ska göra på jobbet va? Haha! Nej, ska i alla fall kämpa på.

Jag tänkte hinna med att uppdatera min privata blogg med, känner att det är lite saker jag måste få skriva ner. Måste få ventilera & bara skriva av mig. Så ni som har lösenordet, nu vet ni :)

Nu längtar jag efter julen, helg i göteborg & den där härliga stämningen. Sen längtar jag ju efter lite mer saker också men det är inget jag tänker skriva här ;)

With love,





Lussebullar

Söndag, 22 November

Kvällen igår blev väl inte den bästa men som tur var fick jag hjälp att bli glad sen igen. Som jag sa, jag vill verkligen inte såra någon men jag var ju tvungen att välja, du själv som sa det. Kvällen slutade i alla fall med att jag körde hem Rickard & Anton från krogen :)  Fick mig en del skratt, knäppa pojkar alltså.
Just nu är jag hos mamma & bakar lussebullar för fullt. Mina är redan klara, nu håller vi på med hennes. Räknade ihop att jag fått ihop 72 bullar, haha. Så jag har ju en hel del att gotta mig med nu! Om en liten stund kommer Cinna, Andreas & deras lilla Felicia hit & även mormor. Var längesen jag träffade lilla F nu, så ska bli härligt att träffa henne igen. En snabb fika hinner jag ju faktiskt med innan det är dags för träning.
Efter att ha proppat i mig pizza idag & sen fika så känns min träning ganska nödvändig. Sen så ska vi inte tala om godiset jag åt igår heller, haha. Kände dock att det var välbehövligt, godis får en på bättre humör? Sen finns det ju människor som gör det minst lika bra också såklart!
Så var helgen snart slut & det är en ny & tuffare arbetsvecka som väntar mig. Jobbar helgen, jahadå. Är ju dock ledig mitt i veckan men ändå, jobbar fredag-måndag. Ganska så tråkigt, måste jag ju erkänna. Meeen! Jag ska tänka på allt jag ska köpa i USA sen för de pengarna. Då känns det lite bättre igen ;)
Nu ska jag återgå till köket & hjälpa lilla mamma. :)
With love,


I just wanna be happy

Lördag, 21 November

Idag är jag tröttare än jag vart på länge. Jag kunde inte alls sova ikväll, vaknade tidigt av pappa som var uppe & fick dessutom köra in honom till stan. Efter det kan jag ju lova att det blev raka vägen till sängen, så sov ett par timmar till. Dock så ringde telefonen ett antal gånger & väckte mig, då blir man inte alltför glad.

Har inte hunnit med så mycket idag alls, jag är riktigt seg. Känns ungefär som när man är bakis? Så trött är jag idag, haha. Inte alls kul! Jag ska i alla fall fixa till mig, så hoppas jag att jag blir lite piggare i alla fall :)  Något måste jag ju orka med, eller hur?

Ikväll vet jag inte riktigt än, jag har inget spikat. Finns ju en del att välja på & jag vet inte vad jag ska välja? Just nu hade jag behövt Sandra, jag behöver prata av mig. Få lite tips & råd, få ventilera mig lite. Tyvärr så befinner ju hon sig på andra sidan jorden & 7 timmar bakåt, så inte så lätt att få tag i den damen.

Kvällen igår var i alla fall rolig :)

With love,

You can speak right to my heart

Fredag, 20 November

Så var det fredag igen, en ledig sådan :)  Det gillas verkligen. Jag hade dock velat sova lite längre, kunde verkligen inte somna & visste att jag skulle upp i tid för att träna. Sen var ju pappa igång ganska tidigt, som vanligt & då vaknar jag ju. I alla fall, det har vart en bra fredag hittills.

Tyvärr så blev det ingen spinning, det var helt fullt. Så istället blev det gymmet & 45 min på crosstrainer, så sjukt jobbigt! Det är i alla fall skönt efteråt, det är ju den kicken man vill komma åt. Sen så gillar jag ju att få varva ner, sitta i bastun lite & bara ta det lugnt. Efter träningen blev det lunch med papi :)

Nu på eftermiddagen så har vi mest åkt omkring till lite olika affärer, pappa köpte ny jobbtelefon & sånt. Så nu är han glad igen, som en lite pojke, haha! Sitter hemma i soffan nu & är hur seg som helst! Vet inte riktigt hur jag ska orka med kvällen, men det tar vi sen när det kommer.

Har lite olika saker att välja på ikväll, så vi får se vad det blir. Egentligen är jag sugen på att ligga i soffan & se Skönheten & Odjuret. Kanske ska be pappa koppla in vår VHS ändå? Sen köper jag den på Blu-ray i januari när den kommer ut igen.

Privata bloggen är uppdaterad.

Nu blir det i alla fall nya avsnittet av Greys Anatomy  ♥

Is love alive?

Torsdag, 19 November

Nu har jag riktat in mig på ett par nya skor, en modell som jag letat efter sen förra vintern typ. Så, ska kika efter dem på stan imorgon & om dem finns så, följ med Sophia hem :)  Jag visar bild sen, om de nu finns.

Idag var det jobb igen, skittiden 17-21. Känns så sjukt onödigt att jobba då. Fast iofs, jag satt väl mest & drömde om min framtid tror jag. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra? Drömmen om att bli sjuksköterska, jobba inom vården & med barn har funnits i många år nu. Det har verkligen vart mitt yrke, det jag vart så säker på. Sen när man gick ut skolan & helt plötsligt skulle bestämma sig så var det inte så lätt längre. Jag var ett tag inne på hudterapeut, det hade vart sjukt kul! Undrar mest om jag skulle tröttna på det efter ett tag? Om jag skulle vilja fila folks fötter & sånt som ingår i jobbet?
Jag vet ju i alla fall att sjuksköterska, det är ju något jag verkligen är intresserad av. Det känns som att jag vill bli barnmorska & jobba på BB eller barnsjuksköterska & jobba på BVC. På BB, fatta att vara med, hjälpa till & se allas glada miner då man hjälper dem med det bästa i hela deras liv? Att se det miraklet varje dag.. Sen att vara på BVC vet jag ju hur det är. Just att få följa de små pluttarna från att de är småsmå bebisar tills 5 år gillar jag verkligen. Sen så är ju frågan, hur ofta kommer ett sånt jobb upp & hur många söker det inte då?

Gud vad långt det där blev, haha :)  Inte alls meningen, kände bara att jag var tvungen att skriva av mig det. Blir nog SSK Sophia!

Gårdagskvällen var i alla fall trevlig, som vanligt. Kände dock att jag inte var 100 glad & det vet jag varför. I alla fall, jag försökte ändå att vara glad & fick mig en hel del skratt. En bra känsla också, sån man får när man umgås med folk man trivs med ni vet?

Den privata bloggen är uppdaterad nu i alla fall, bara massa struntprat men ändå :)

Just nu taggar jag inför spinning kl 12 imorgon, köpa skorna (haha) & fixa klart alla papper jag behöver inför våren! Förresten, håll tummarna för mig med! Gäller något jag har vart inne på lite, hade vart sjukt mysigt & ligger perfekt med.

With love,


It's just for the best

Torsdag, 19 November

Nu börjar det verkligen kännas som att den riktigt nedräkningen inför USA börjar, bara 5v kvar! Lite sur är jag, jag vill också gå på Jingle Bash & se alla bra artister. Men istället är jag kvar här i sverige, jobbar säkert den dagen med, haha. Jaja, jag ser i alla fall fram emot våra 2v där nere.

Sitter & väntar på att någon ska avboka sin plats på lunch-spinningen imorgon så att jag kan boka in mig :)  Så snälla, gör det nu? Haha! I värsta fall så får jag & kära far vara där en halvtimma innan.

Förresten, julafton kommer inte ens bli som julafton utan bara helt konstigt. Hade likaväl kunnat jobba hela dagen! Speciellt eftersom att jag nu måste åka ett bra tag innan jag börjar istället för 5 min innan.

With love,

Caught in a bad romance

Tisdag, 17 November

När jag skulle logga in här idag så kom jag på en sak, jag skaffade ju faktiskt en till blogg i våras för att kunna skriva av mig om de privata sakerna. Så den kommer nu att bli min privata, där bara några kommer få lösenordet & där jag kommer att skriva om sånt som jag inte vill att alla ska läsa.

Nu har jag precis sett klart det senaste avsnittet av Gossip girl. Varför känns det som att nästan alla serier håller på att balla ur totalt? Jaja, även om jag tycker så så kan jag ju inte låta bli att titta på det för det, haha ;)  Något måste man ju sysselsätta sig med, eller hur?

Ikväll blir det jobb, 17-21 var det visst på schemat idag. Samma tid på torsdag med, sjukt dåliga tider. Jag hinner bara göra kvällsarbete, inte något mer med min gubbe. Så, jag hade hellre jobbat lite mer, då hade jag ju kunnat ta hand om honom..

Ska snart ställa mig & laga lite mat, kände att det var dags att göra det nu & få ihop lite goda matlådor! :)  Ska i alla fall göra kotlett i solgulsås som min mamma kallar det. Så kotlett, paprika, lök & curry typ? Låter inte alls gott men är huuur gott som helst! Kanske just för att det inte smakar så mycket curry utan mest är starkt?
Imorgon blir det min special :)

With love,


Meet me halfway

Söndag, 15 November

Äntligen så var min jobbhelg avklarad! Känns himla skönt, ledig imorgon med. Har redan lite planer för morgondagen, ska träna & sen träffa Danni för fika & massa prat. Får se om jag gör något mer innan dess, funderar på att hälsa på lilla mormor en sväng :)

Idag så åkte jag äntligen förbi Sandra's pappa & hämtade lite USA-grejer, bättre sent än aldrig, eller hur? :) Pratade en kort stund, vi enades om lite saker & så. Bra saker!

Jobbet gick faktiskt hyffsat snabbt. Kan bero på att jag hade två söta som underhöll mig, tack för det. Sånt gör i alla fall att jobbet blir lite roligare. Nästa vecka jobbar jag bara två 17-21 pass, så himla surt.. Kommer inte hinna göra något alls hos min gubbe. Så jag hoppas verkligen att mina arbetskompisar är söta & hjälper honom lite.

Nu sitter jag & pappa & nördar oss lite, med varsin dator. Har precis ätit hur mycket gino som helst, himla gott alltså! Jag har vart sugen på det halva dagen så det var inte alls fel. Nästa gång måste jag nog dock be experten om lite hjälp! Har hunnit träffa min kära far lite i helgen i alla fall, det gäller ju att passa på. Imorgon åker han iväg & blir borta hela veckan igen. Tyvärr så måste han ju det med hans jobb.

Börjar fundera på om man ska krypa ner i sängen, läsa lite i boken & sen soooova! :)

With love,

Don't wanna waste my time

Lördag, 14 November

Istället för att verkligen vilja skriva av mig när jag hade lösenord på bloggen så blev det tvärt om, det låste sig totalt. Även att jag bara visste vilka som läste så gick det ändå inte. Jag tror helt enkelt att jag får fortsätta att prata om mina problem med S & S. :)

Jobb idag i alla fall & idag är jag helt sjukt trött. Jag vet inte hur många gånger jag vaknade inatt & jag vet verkligen inte varför. Kommer i alla fall somna gott sen ikväll, haha. När ska min chef fatta att vi behöver mer folk på helgerna? Ska alla behöva må skit innan vi får mer folk? Det där med att man bara kan stressa ett visst tag trodde ju inte jag på, men tji fick jag. Har märkt av det på sistone, jag kan verkligen inte stressa mer.. Fick sätta mig ner imorse flera gånger & känna mig som världens tönt. Ska i alla fall kolla upp det i veckan. Eller, kanske.

Hämtade ut mitt paket från HM igår, gissa om jag var nöjd eller? Allt satt i alla fall bra, så nu ligger det så fint där nere :)  Känner på mig redan nu att det är nya favoriter, haha!

Nu ska jag & papi fixa lite mat & sen ska jag vila en stund! 16.30 är det jag som är tillbaka på Lindgården igen.

With love,



I can be a sweet dream

Fredag, 13 November

Idag är det väl oturs-dagen nummer 1 va? Vet inte riktigt om jag tror på det där ändå.. Jag tog ju studenten fredagen den 13 Juni & det gick ju ändå ganska bra! Lite missöden med regnet & så bara, haha. Nja, jag är nog inte så speciellt skrockfull av mig.

Tänkte i alla fall att det skulle passa bra att sätta lösenord på bloggen just idag. Nu precis innan helgen, så att jag kan skriva av mig & nu vet jag ju vilka som läser bloggen. Så vet precis vart jag ska dra gränserna.

Igårkväll blev jag positivt överraskad. Det var pga flera saker faktiskt, vissa var bättre än andra men det kändes ändå sjukt härligt! Nu känns allt lite roligare igen & jag blir lite gladare igen. Saker & ting börjar klara ut sig i mitt huvud nu, precis som du sa Sandra.

Förresten, det är bara 43 dagar kvar till USA!!! Jag dör lite bara jag tänker på det ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa. Måste ju hinna hämta ut mitt paket på posten innan jag börjar jobba för dagen! 16-21 står på schemat idag, det tackar vi för.

With love,

Let it be

Torsdag, 12 November

Nu börjar jag må bra igen, efter att ha haft feber & ont i armen. Febern är borta men armen gör fortfarande ont & är svullen & varm. I tisdags fick jag nämligen vaccinet mot svininfluensan.. Tyvärr så gjorde detta att jag inte kunde jobba på Lunden, hade sett fram emot det. Men det kommer fler gånger! :)

Imorgon kommer pappa hem med, han har vart borta hela veckan så det ska bli skönt att få hem honom. Få lite sällskap här hemma! Sen skulle han hjälpa mig med min bil också, det har hänt något & jag har absolut ingen aning om sånt där, haha. Så jag hoppas att han lyckas fixa det :)

Mamma kom förbi igår med lite bananer & Ben&Jerrys, Half baked. Så himla gott! Innan ringde även min "bonus-faster" & undrade hur det var med mig & om jag behövde något. Så himla snällt, sånt piggar upp! ♥

Imorgon är det dags för jobb igen, på vanliga Lindgården. Det är nämligen dags för min jobbhelg, tyvärr. Mina lediga helger går så himla fort. Jag är veeerkligen avundsjuk på alla som slipper jobba helger, haha. Ingen höjdare!

Just nu lägger jag det åt sidan, för jag orkar inte. Jag får hoppas på att det löser sig snart, som Sandra sa.

Nu har jag bestämt mig för att sätta lösenord på min blogg. Så ni som vill ha det får antingen skriva kommentar, skriva på msn, sms eller vad som så får ni det :)

With love,



True as it can be

Söndag, 08 November

Hemma igen efter träning, så nu är jag sådär lagom trött i kroppen. Skönt att träna i alla fall, blev som sagt ett puls/medel pass & sånt har jag inte gått på på evigheter! Kul var det i alla fall, verkligen någonting jag ska fortsätta med.

Fars-dag idag men vi fuskade lite & firade vår pappa igår istället. Jag vet ju att han gillar George Jensen saker & även att han har velat ha två små ljushållare eller vad man ska säga, så det fick det bli. Han blev glad i alla fall & verkligen överraskad då jag fått honom att tro att det var något helt annat.

Nu ser jag på Ensam Mamma, sista avsnittet ju, haha! Det får man inte missa.

With love,

I wanna be next to you

Söndag, 08 November

Idag är det Fars dag, så grattis världens bästa pappa! ♥

Igår spenderades dagen i Göteborg & hos min bror. Vi hjälpte honom att flytta & så, det var verkligen mycket mer att göra än vad vi hade trott.. Jag som hade hoppats på att få gå på stan en stund men icke, det hann vi inte. Eller ja, hann med 2 affärer efter middagen. Sko-affär & HM. Fick med mig ett linne från HM som jag ska lämna tillbaka, haha. Så lyckad shopping, verkligen :)
Det var i alla fall trevligt att få träffa bror igen & jag tror att det blir bra nu i hans nya.

Känner hur trött jag är idag.. Sov hur länge som helst & känner mig ändå inte utvilad. Ska i alla fall ta & köra igång snart så att man blir lite piggare. Fixa lite mat, åka till farfar & sen träna.

På tal om träna så är jag verkligen sugen! Var på spinning med pappa i fredags, så himla skönt. Idag blir det dock ett puls/medel pass istället. Jag längtar efter att få springa, göra situps, armhävningar & allt. Att känna när man stretchar hur mycket man faktiskt tagit i & hur slut man är. Massa vatten & bara koppla av sen i bastun :)

Hade tänkt att skriva vissa saker här men så kom jag på att jag har ingen aning om vem/vilka som läser. Så det behåller jag för migsjälv. Eller nja, delar med mig till Sandra med :)

Jag längtar till USA. Nästa så att jag längtar efter att få flyga heller, bara för att känna att jag är påväg. Att få komma bort från allt ett tag, få träffa världens bästaste bästis & shoppa massor! Efter att ens bästa kompis vart på andra sidan jorden i 6 månader så längtar man efter att kunna ligga & skratta tills man gråter åt elefantbebisar som är ute & promenerar & sånt strunt :)  ♥

With love,

Something there

Torsdag, 05 November

Nu är jag ledig i 4,5 dag! Hur skönt är inte det då? Det känns dock som att det verkligen behövs med tanke på att jag jobbar varje dag nästa vecka. Nästa gång ska jag ta en ledig dag i alla fall, även om det inte är långa dagar jag jobbar.

Sitter just nu & tittar på lite olika klipp från Skönheten & Odjuret. Minns precis hur jag satt & kollade på den när jag var liten, sjöng med & så. Lite kul var det när jag kom på att jag faktiskt fortfarande kunde texterna, haha! Himla bra film. Kanske får dra fram den på VHS från källaren ändå?

Ska snart göra mig iordning, åka förbi Lunden snabbt & prata med Helen för att sen åka vidare till stan. Ska kolla på en lägenhet & sen möta upp Danni! Det blir fika på a6 & så ska vi köpa presenter till Fars-dag med. Jag vet precis vad jag ska köpa, haha ;)

Ikväll ska jag vara barnvakt åt sötaste Felicia. Saknar henne, himla gosunge. Alltså blir det en massa bus & lek, en trött Sophia sen också.

Sådär, nu måste jag börja göra mig iordning om jag inte vill stressa :)

With love,




Skönheten & Odjuret

Måndag, 2 November

Eter att ha googlat Skönheten & Odjuret ett tag nu så förstår jag ju varför den var så svår att hitta.. Den finns inte att köpa längre!! Hittade en sida där det står att den kommer komma ut nästa år igen men jag vill ju ha den nu. Hur sjukt är inte det, att den inte ens säljs längre?!

With love,

All eyes on me

Måndag, 2 November

Måndag nu igen! Helgen gick faktiskt fort, samtidigt som fredagen känns vääldigt långt bort. I alla fall, fredagen har jag redan skrivit om. I lördags däremot blev jag ju upphämtad av Lowisa, så vi handlade lite & hämtade även Emelie & så åkte vi till Mickis.
Hur mysigt som helst, först middag med bakad potatis, färska räkor & även räkröra. Till efterrätt Lowisas goda kladdkaka, grädde & fruktsallad. Vid det här laget var nog alla ganska så mätta :)  Vi fortsatte i alla fall med en film, The haunting in Conneticut & massa godis & annat gott. Jag hade redan sett den innan men blev ändå rädd, precis som alla andra, haha. En mysig kväll med 8 till damer i alla fall! Tack!

Igår, söndag, en rikigt slappdag. Hann med att göra lite nytta i alla fall & på kvällen blev det ett himla springades efter Skönheten & Odjuret som inte fanns någonstans! Hur sjukt är inte det då? Jaja, tittade i alla fall på Top Model, Ensam mamma söker & sen På smällen. Vet inte riktigt varför jag var så sjukt trött igår :)

Innan jag somnade halvtittade jag på Spread förresten, riktigt konstig film!

Nu ska jag göra lite nytta & låtsas att pappa visst är hemma :)

With love,

RSS 2.0