Today's a good day

Tisdag 29 September

Efter att det har vart väldigt jobbigt & osäkert är det nu klart. Det känns faktiskt bra, även om det kanske inte är det jag helst vill göra så duger det just nu. Detta handlar givetvis om mitt jobb! Det känns bra att ha ett fast jobb nu när det är så många som är arbetslösa. Så nu har jag planerat mycket mer inför våren & allt.

I alla fall, efter jobbet idag så mötte jag upp mamma för att visa henne ringen jag & pappa tittat ut. Hon tyckte med om den & den passade så den fick det bli :)  Det var i alla fall min försenade 20-års present! Jag passade även på att kika på lite andra saker, fick ju en massa presentkort då jag fyllde år som ska utnyttjas!

Jag har ingen som helst lust att skriva här.. Det känns bara fel?

With love,

I felt your love

Torsdag, 24 September

Jobbet gick väl okej idag, det känns lite sådär efter det som jag fick reda på igår. Sen fick jag reda på både lite bra & dåliga nyheter när jag kom till jobbet. Vissa förstår jag mig verkligen inte på, helt sjukt! Sen finns det mina små söta kollegor som jag verkligen tycker om så mycket ♥

Kom hem för en liten stund sen & tog bort sminket & sånt det första jag gjorde! Så himla skönt att ha det klart, nu ska jag strax krypa ner i sängen & sova. Börjar man tidigt så är det inget annat att göra. Ska dock ringa A & säga godnatt först & ses imorgon :)

Jag gillar inte att vara själv hemma! Mycket roligare när papi är hemma & kan underhålla mig & göra så att jag känner mig lite tryggare. Fast jag tror att jag börjar vänja mig nu, sakta men säkert. Det ska i alla fall bli skönt med larmet sen, en extra trygghet. Jag är ju faktiskt ganska nojjig!

Jag vet faktiskt inte om jag hinner skriva något imorgon.. Jobbar till 14 & då är det raka vägen hem. Måste städa inför helgen här hemma, då blir papi glad med :)  Sen ska jag försöka hinna med att sola lite med, känner hur jag blir blekare & blekare, ingen hit. Lovar att det kommer komma upp tusen saker till imorgon som jag ska göra, som jag bara inte kommer på nu :)  Skönt att det äntligen är fredag imorgon i alla fall!

Imorgon  ♥

With love,

How I pictured you and me

Torsdag, 24 September

Imorgon är det äntligen fredag & äntligen löning :)  Det ska bli riktigt skönt med helg, det kan jag behöva efter veckan nu känner jag. Det har hänt mycket & jag har en del beslut att ta. Denna helgen ska jag i alla fall njuta av, ta vara på att jag faktiskt är ledig & ja. Ha det riktigt bra!

Bytte jobbtid idag, så jobbar kväll istället. Egentligen vill jag inte jobba mer kvällar men hon jag bytte med skulle åka iväg & ja. Sovmorgon fick jag ju i alla fall! Imorgon är det dock tidig morgon igen, 07.00 är det jag som är på Lönnen & tar upp dem gamla. Måste hinna med lite annat med, det löser sig alltid.

Jag vill resa bort, ta lite semester! Egentligen så har jag ju ett perfekt tillfälle snart men å andra sidan så måste jag ändå sysselsätta mig med lite jobb. Har ju faktiskt min USA-resa att tänka på! Perfekt & riktigt skönt att vi redan har hela resan betald, nu är det bara pengarna som vi ska shoppa för som ska sparas ihop!

I helgen har jag några saker jag vet att jag ska göra :)  Träffa tönten, mysa med Felicia & även ut till Gunnarsryd en sväng. Lite avundsjuk på mamma är jag, som har Felicia hela lördagen & till söndag. Jag ska i alla fall åka dit en sväng & busa lite med henne, har ju lovat Felicia ett pussel med :) 

Nu ska jag göra mig iordning, jobba & sen få fredag! :)

With love,

Let me fly away

Tisdag, 22 September

Idag har jag äntligen vart ledig & kunnat sova ut :)  Så himla skönt, haha. Efter en helg med tidiga dagar så behövdes det. Nu behöver jag inte gå upp tidigt förrens fredag & fredag vill vi ha nu typ.

Har i alla fall gjort lite nytta idag. Var hos Helen på Lunden & kollade runt lite där, bestämde att jag ska börja jobba lite timmar där, så himla bra! Det ska verkligen bli kul & framför allt skönt att komma in lite på ett nytt ställe, där man slipper allt snack som är på mitt andra jobb.

Åkte hem efter för att kolla vad som fanns hemma & vad jag skulle laga för mat, kollade runt på lite recept på internet & hittade ett som verkade gott & det var det med :)  Pasta med citronsås med kräftstjärtar i & dill med. Det låter inte så gott men det var det verkligen! Om man gillar skaldjur & sånt alltså, which I do!

Just nu pratar jag lite med Sandra på skype, pratar om vad som hänt på sistone & allt. Uppdaterar varandra helt enkelt :)  Jag längtar något så sjukt tills jag kommer tillbaka till USA & får träffa henne! Längtar efter allt med USA & Sandras söta värdbarn också. Söta C som skrev "I love you Sophia, love C. Do you love me?" Hon fyller 7 i vinter när vi är där, hon ska firas då :)

Om en liten stund ska jag fixa till mig lite smått & sen åka in till stan. Ska nämligen se Flickan som lekte med elden ikväll med ett par trevliga damer :)  Jag som tyckte om den första av Stieg Larssons lär tycka om den här med känns det som. Det ska i alla fall bli trevligt att träffa dem.

Var förresten & beställde en jätte försenad födelsedagsfest igår, äntligen, haha! Det blev en ring som kommer på måndag, så jag hoppas att det är rätt storlek, då för den följa med mig hem :)

With love,

The way you'r making me feel

Söndag, 20 September

Just nu är jag hemma på rast, jobbar idag igen. Hade tänkt att lägga mig & vila nu, har fått i mig lite mat så med lite sömn också så blir jag nog piggare :)  Börjar vid 16.30 igen, så kan sova i någon timma i alla fall.

Igår var sjukt stressig. Jag hann bara hem från jobbet, duscha, klä på mig & borsta håret & sen fort till Värnamo. Jag var så himla trött, det märktes nog, osocial var jag. Bättring tills nästa gång säger vi! Jobbet på helgen är tröttsamt, speciellt eftersom att jag stressar som en idiot mellan 07-08.30 för att få upp alla gamla, se till att alla kommer ut till matsalen, alla mediciner & samtidigt som alla ringer hela tiden. Stressigt som sagt :)

Som tur var fick jag lite underhållning igår på jobbet i alla fall, i form av sms från olika personer, tack :)  Det gör det så mycket lättare att jobba. När jag inte står & skrattar för mig själv som en idiot alltså, haha. Nej men det är härligt, att komma på sig själv med att stå med världens leende eller småskratta för att någon sagt något kul eller bra. Sånt gillar vi!

Imorgon har jag vart tillbaka på jobbet i 5 veckor... Helt galet! För 5 veckor sen satt jag i flyget & skulle snart landa i Göteborg. Det känns som att det var flera månader sen.

With love,

Aint no sunshine

Fredag, 18 September

Idag har det vart en bra dag, en härlig fredag :)  Jag började med att hämta upp Danni nere i stan & så åkte vi till IKEA. Efter att ha virrat omkring där inne & blivit lite arga (jätte bra IKEA, att ni säljer en lampa men inga glödlampor som passar till... grattis!) så gick vi vidare in till a6. Jag letade efter lite underkläder på HM som jag tänkt att beställa men det fanns inte, så ingenting till mig. Det enda jag köpte förutom mat var en mixer, haha. Så nu ska jag göra massa goda smoothies!

Efter det åkte vi ner till Danni's lägenhet & fixade. Hennes lägenhet är så himla mysig! Den ligger perfekt med, så nu är jag lite avundsjuk & även sugen på att själv flytta hemifrån. Jag får kika lite, just nu känns det okej att bo här ute med papi men snart så är det nog dags att flytta ut :)

Jobbade mellan 16-21, så mer kul var det inte. Efter jobbet var det raka vägen hem, sminka av sig & krypa ner här i sängen med datorn. Nu ska jag tyvärr vara tråkig & sova, börjar man tidigt så gör man. Jag gillar inte jobbhelger, det förstör lite.

Imorgon får jag se om jag hinner skriva, har fullt upp hela dagen!

With love,

I try to find the words

Torsdag, 17 September

Dagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Jag & Danni skulle ha träffats, jag skulle komma hem till henne & se lägenheten & allt men hon mådde tyvärr inte så bra idag så vi skjuter på det lite. Krya på dig gumman :)

Har vart ute & gått istället, tvättat & sen bara vart. Det känns skönt att jag kan vara själv utan att bli helt galen, det hade jag inte kunnat för bara ett tag sen. Det är väl så, man måste tycka om sigsjälv innan man kan tycka om någon annan. Det tror jag stenhårt på! En viss låt, min låt.

Snart så kommer mamma hit & sen så blir det pizza. Så himla gott, jag har inte ätit pizza på hur länge som helst. Svensk pizza :)  Pratade med Sandra innan & vi pratade om sån mat, längtade lite & så, haha.

Haha vilket dåligt inlägg detta blev. Är lite upptagen i telefon just nu så får inte fram något bra. :)

With love,

I dont wanna dream

Onsdag, 16 September

Idag har jag vart ledig & bara tagit det lugnt, fixat här hemma, vart ute en stund & sen handlat lite. Det här med att handla själv, fy vad tråkigt det är! Så mycket roligare när man är med någon & kan gå & prata lite samtidigt :)

Imorgon är jag ledig & då blir det lite mer saker att göra. Ska träffa Danni, får se om det blir hemma hos henne! Åh, så himla kul att du fått lägenhet nu Danni, jag är glad för din skull. Sen är jag lite avundsjuk med ;)  I alla fall, ska försöka hitta en bra vardagsväska med & lite saker jag hade tänkt beställa från HM men som nu inte finns i lager. På kvällen kommer mamma hit & så ska vi äta pizza & se en bra film eller något? Får se vad det blir.. Pappa är ju bortrest nu tills fredag.

Jag är trött. Trött på att jag inte kan få sova ordentligt, trött på all skit som händer omkring & trött på att jag inte vet vad jag vill. Jag hatar att vara osäker.

Sitter & tittar på Idol nu, sjukt kul! Det är detta som är bland det roligare, alla audition's. Det blir lätt att man sitter här hemma & skrattar åt stackarna som står där, haha.

Förresten, tittade in på Sandra's blogg idag & började verkligen gap-skratta. Det är så himla kul att hon skriver om det, har fått höra senaste veckan från 2 andra med att det är så kul att jag är sån, att det är så Sophia. Ja, det är så jag är. Sen om det är en bra eller dålig egenskap kan disskuteras. Det kan komma ut precis ur min lilla mun, helt konstiga samtalsämnen & jag hoppar fram & tillbaka hela tiden :)

With love,

I feel the same

Tisdag, 15 September

Ännu en jobbdag avklarad, denna var en av de mer kämpiga. Ibland blir jag så trött på mitt jobb att jag bara vill gå & byta om & åka därifrån. Nåväl, det är bara att försöka koppla bort dem sakerna & tänka på andra bra saker istället. Jobbade över lite idag, N var tvungen att gå hem & det gjorde jag såklart då.

Direkt efter var det upp till mormor & även lilla Felicia. Sötungen, som alltid när man umgås med henne är det "Fia hjälpa mig, fia, fia fia." Så efter massa mat & massa lek med henne så var jag rätt slut! Go är hon i alla fall, ville att jag skulle följa med henne hem & så :)  Kramades massa med, gosade in sig i min famn. Kan verkligen inte göra annat än att älska den där lilla damen.

Jag & pappa hann med en sväng på Team Sportia med, 20% för alla som tränar på Friskis. Hittade ett träningslinne, perfekt nu när jag köpt nya byxor & så. Så nu ska det tränas! Ska se efter vad det finns för pass nu i veckan & gå på 1 i alla fall. Väl hemma blev det en rask promenad & massa prat :)

Imorgon & torsdag är jag ledig, för att sedan jobba helgen. Tack så mycket :)

Igår blev det även klart varför jag sover så dåligt, jag jobbar varannan kväll & dag. Inte konstigt att min kropp inte fattar, jag ställer ju om min dygnrytm hela tiden! Så jag hade gärna haft ett vanlig 08-16 jobb. Ska i alla fall bli lite bättre på det här med sömn & sova rätt timmar. Som det är nu funkar inte i längden.

Jag känner väl hur jag blir påverkad av saker som händer omkring mig. Inte bara privat utan även jobbet & allt sånt. Det påverkar mer än vad jag trott tidigare, idag har jag känt av det. Känner mig inte alls motiverad till någonting! Om man ska tro på horoskop (vilket jag inte gör) så kommer jag i alla fall att bli motiverad snart, haha :)

Nu ska jag kika en stund på The girl next door & sen efter det blir det helt nya avsnitt av 90210 & Gossip girl! Imorgon/inatt så kommer även nytt avsnitt av Grey's Anatomy ut, jag spricker snart av nyfikenhet & längtan!! Helt sjukt hur mycket man kan tycka om en serie..

With love,

Little did I know

Måndag, 14 September

Slut på helgen igen, tyvärr. Helgen har vart så himla bra, jag ville verkligen inte att den skulle ta slut. Nästa helg är det jobb med, så det är verkligen ingenting att se fram emot.

I fredags kväll mötte jag först upp Emelie & Lowisa på Jensen's för en massa prat om USA. Emelie hade jag inte träffat på typ 1½ månad, så det var kul att ses igen :) Det blev mest USA men även lite annat. Jag är i alla fall sjukt sugen på det nu, bara 3 månader kvar! Sen får jag åka till USA igen, love it!
Efter det träffade jag A, vi gick en promenad & sen blev det bio, The Ugly Truth. Den var hur bra som helst, så sen den! Jag satt & skrattade genom hela filmen & det gjorde han med. Det är verkligen en film jag vill se flera gånger :)

I lördags gjorde jag inte så mycket på dagen, jag var verkligen helt slut! Sover så himla dåligt, fattar inte vad det beror på. I alla fall, senare fick jag ett sms från A där det stod att jag skulle kolla på farthindret utanför mitt hus, där låg det en lapp där det stod vad jag skulle göra senare. Så fick gå till olika ställen där lagt ut lappar om vad jag skulle göra härnäst :)  Det avslutades i alla fall vid vätterstranden, där satt han & väntade. Så himla sött, jag har aldrig vart med om något sånt innan! Senare bowlade vi, jag vann ;)  Vi hann även med vätterstranden en gång till, med tända ljus & sånt mys han ordnat.

Igår kom A hit igen, mys söndag var det på schemat. Jag var så himla trött, så vi var här hemma, gick promenad & sen tittade vi på Grey's Anatomy, bland annat :)  Jag hatar våra hejdå! Nu kommer det dröja minst 2 veckor innan vi ses igen, känns ju inte jätte kul. Det var ett långt hejdå i alla fall, jag ville inte gå in...

Nu måste jag verkligen åka till jobbet, bråttom!!

With love,

You won't be lonely

Torsdag, 10 September

Just nu är jag sjukt trött, vill sova & ha imorgon just nu. Tänkte bara kolla lite snabbt här på datorn, mail & sånt tråkigt :)  Börjar 07 imorgon så det är dags att sova nu. Har ju en riktigt bra helg framför mig!

Jag vet inte om jag hinner skriva något imorgon.. Planerna är i alla fall först jobb, sen lunch med pappa + kika på present till mig. Hem & ev. sola, duscha & göra mig iordning för att möta upp Emelie & Lowisa på Jensen's vid 18 ungefär, massa USA-prat & planering inför resan :)  Efter det ska jag möta upp A & senare ska vi gå på bio.

Det är äntligen fredag! Det känns som att det bara var någon dag sen vi stod utanför min dörr & du frågade när du fick träffa mig igen :)  Snart 2 veckor sen men jag sa ju att det skulle gå fort? Jag ser verkligen fram emot helgen i alla fall, jag har ingen aning om vad vi ska göra riktigt. Han vill behålla det lite hemligt, precis som julafton. Vet i alla fall att jag kommer ha sjukt kul. Nu ska jag sova så att jag får imorgon snart :)

Förresten, när ska man få klarhet i vad man vill utbilda sig till? Jag velar fram & tillbaka känns det som...

With love,

Let's do it all again

Torsdag, 10 September

Gårdagen gick verkligen i ett. Började med jobb & sen efter det mötte jag upp pappa i stan & för en lunch på Soya :)  Satt där ett bra tag, åt hur mycket som helst & pratade bland annat jobb. Gick vidare till stan & kollade bland annat på ett smycke till mig men jag vet verkligen inte vad jag vill ha.
När jag kom hem hann jag vara hemma i kanske 20 min, sen kom mamma & hämtade upp mig. Så åkte ner till Värnamo för att kolla synen, beställa linser & så. Jag kikade lite på nya glasögon med men jag hittade inga som jag tyckte om. Jag kanske bara ska vänja mig vid dem jag har?

Mamma släppte av mig hemma & sen hämtade S upp mig. Så himla längesen nu! I alla fall, vi åkte & hyrde en skräckfilm :)  Först så såg vi på Idol, så himla kul! Sen film & Scrubs, fast jag somnade.. Jag hade ju faktiskt jobbat sen kl 07.

Nu ska jag strax göra mig iordning & åka bort till min moster. Ska leka lite med lilla F, gosungen! :)  Det var ett tag sen jag var där nu, så det ska bli riktigt kul.

With love,

You'll be my only

Tisdag, 08 September

Mitt huvud är helt knäppt, jag tror att det är torsdag idag. I alla fall onsdag :)  Jaja, intressant va? Idag är jag glad i alla fall, idag struntar jag i att mitt tålamod håller på att ta slut ibland & idag är jag bara glad.

Pappa ringde & väckte mig & berättade att de vart här utanför & lämnat min dator, så nu är den tillbaka här hos mig. Så himla skönt! Nu ska jag fixa med lite skivor & annat här. Så det var dagens början & en av de bra sakerna. Fortsatte senare med att fräscha upp håret, så himla skönt! Jag är lite osäker på om det blev för ljust? Nästa gång blir det nog ett snäpp mörkare ändå.
På vägen hem hämtade jag ut ett paket med min parfym i, underbart att ha den igen :)

Jobbet gick okej i alla fall men som sagt. Mitt tålamod håller på att ta slut ibland. Jag behöver helg nu, komma bort från jobbet, göra massa roliga saker & ladda om för en ny jobbvecka. Då ska vi se att det går bra igen, det tror jag.

Imorgon är det en kort dag, 07-12. Direkt efter möter jag upp min papi för lunch, så himla mysigt :)  Senare på eftermiddagen ska jag & mamma till moster J i värnamo för att kolla synen. Jag ska även se om de har fått in några snygga glasögon, jag är så himla trött på mina. Hoppas, hoppas, hoppas! Ska förresten försöka hinna med en vända på stan här hemma, köpa myshalsduk & sånt :)

Kvällen igår avslutade på ett riktigt bra sätt! Hade lite tråkigt, så ringde till A & det slutade med att vi pratade i 4-5 timmar. Det gillar jag, skrattade som bara den gjorde jag också. Precis som alltid. Eller va? Vadå?  Jag längtar till fredag nu, kom hit nu A! :)

Nu måste jag sova.

With love,


You'll never see what you've done to me

Måndag, 07 September

Jag kan sitta & titta tillbaka hur länge som helst, sitta & läsa om hur allt var. Undra hur sjutton jag orkade? Undra hur jag kunde hålla skenet uppe, ända tills den där kvällen. Jag undrar vad jag tänkte med? Jag förstår även vissa saker som jag då tyckte var helt oförståeligt. Varför mina vänner & familj sa & gjorde som dem gjorde. Idag måste jag erkänna att jag är väldigt glad för det. Älskade nära :)

Jag fattar inte hur jag kunde låta allt gå så långt, hur jag kunde tro på all skit? Att jag skriver om detta idag är ett tecken på det, fy vad arg jag blir på migsjälv som inte satte stopp tidigare! Jag försökte, hade tänkt men jag kunde verkligen inte. Jag minns kvällen när jag ringde min bästa vän mitt i natten, grät & visste inte vad jag skulle göra. Sms:en jag fick av hennes syster som visste hur allt kändes för mig. Just då trodde jag inte på det hon skrev för en sekund men idag vet jag verkligen att allt var sant. Varenda ord!

På ett sätt är jag glad att allt hände. Det har gjort att jag har växt som person, jag har lärt mig mer om migsjälv än innan & jag har även lärt mig att aldrig någonsin sätta mig i den sitsen igen. Så på det sättet så är jag glad, jag är glad för den personen jag har blivit & fortfarande utvecklar. Det roligaste är att när jag tittar tillbaka på det idag, pratar om det så skrattar jag. Jag skrattar åt hur dumt allt var, herregud. Jag skrattar för att jag kan det idag, för att jag är glad.

Då var jag en nedbruten person, helt vilse. Idag är jag mig själv igen. Idag är jag lycklig igen! ♥

Tack ni som har hjälpt mig & som fortfarande hjälper mig, bara genom att finnas där. Det behöver inte vara något stort utan bara att ni gör mig glad. Jag älskar livet, jag älskar att leva & jag älskar att vara lycklig! Alla har sina up's & down's.  Just nu är jag så sjukt glad att jag mår som jag gör, jag vill skrika ut det & skratta, jag känner hur det bubblar av skratt i mig. Jag har tagit mig hit, jag har lärt mig saker & jag är en ny person! :)

With love,


Nothing like what you've seen before

Måndag, 07 September

Äntligen en ny veckan! Fast för mig känns det mer som en onsdag eller torsdag, att jobba helg sabbar ens hjärna lite :)  Man går runt & tror att ja, snart är det helg! Snart får jag ledigt, haha. Nåja, denna veckan kommer att gå snabbt har jag en känsla av. Massa bra saker händer. Om jag ska vara ärlig väntar det bästa på fredag.

Jag är så himla glad att jag jobbat min helg! Nu har jag ledig nästa i alla fall & sen efter den väntar den värsta jobbhelgen, åh vad jag hatar delad tur! Ta bort det, snälla? När ni ändå håller på, jobb var 3:e helg, tack :)

Igår var jag verkligen helt slut! Sov inte så mycket, var ju uppe & hämtade pappa med, sen jobb hela dagen. Raka vägen hem & så satte jag & pappa igång att laga mat. Haha, vi säger att det blev jätte bra! I alla fall, efter maten var det bara att packa träningsväskan & åka in till Friskis för ett spinning intensiv 70. Herregud, det märks att det var ett tag sen jag tränade! Ett par gånger under passet ville jag bara gå av cykeln & gå därifrån men jag stannade kvar. Värst var ändå sista låten, när man ger allt & tror att man ska tuppa av :)  Jag & Danni enades om att nästa gång blir det Puls medel istället, haha. Det var i alla fall skönt att träna.

Hittade lite roliga saker från pappas jobb som fick följa med mig hem, haha. Alltid lika kul! Väl hemma satte vi oss i soffan & tog det lugnt. Go söndag eller vad? Jag somnade ju skönt sen i alla fall.

Idag är jag ledig & har sjukt ont i mitt knä. Jag kände igår på spinnigen att det gjorde ont varje gång jag trampade men jag tänkte att äsch, löjligt av mig. Får hoppas att det går över tills imorgon! Idag ska jag i alla fall inte göra massa saker, utan mer ta det lugnt & vila. Ska försöka mig på en powerwalk sen bara.

Förresten, A. Du missade väl inte Göta Kanal i lördags? Haha ;)

With love,

Pussycat Dolls - Hush Hush

I never needed you to be strong
I never needed you for pointin' out my wrongs
Inever needed pain, I never needed strain.
My love for you was strong enough you should've known.
I never needed you for judgement
I never needed you to question what I spent
I never asked for help, I take care of myself, I don't know why you think you got a hold on me.
And it's a little in the conversations
There isn't anything that you can say.
And my eyes hurt, hands shiver, so look at me and listen to me because,

I don't want to
Stay another minute
I don't want you
To say a single word
Hush Hush, Hush Hush
There is no other way
I get the final say
Because
I don't want to
Do this any longer
I don't want you
There's nothing left to say
Hush Hush, Hush Hush
I've already spoken
Our love is broken
Baby Hush Hush


I never needed your corrections
On everything from how I act to what I say
Inever needed words, I never needed hurt, I never needed you to be there everyday
I'm sorry for the way I let go
Of everything i wanted when you came along
But I am never beaten, broken, not defeated
I know next to you is not where I belong
And it's a little late for explanations
There isn't anything that you can do
And my eyes hurt, hands shiver, so you will listen when i say baby

I don't want to
Stay another minute
I don't want you
To say a single word
Hush Hush, Hush Hush
There is no other way
I get the final say
Because
I don't want to
Do this any longer
I don't want you
There's nothing left to say
Hush Hush, Hush Hush
I've already spoken
Our love is broken
Baby Hush Hush


No more words
No more lies
No more crying ooh ooh
No more pain
No more hurt
No more tryin' Oh Oh Yeah
Because


I don't want to
Stay another minute
I don't want you
To say a single word
Hush Hush, Hush Hush
There is no other way
I get the final say
Because
I don't want to
Do this any longer
I don't want you
There's nothing left to say
Hush Hush, Hush Hush
I've already spoken
Our love is broken
Baby Hush Hush


Yeah Oh
Hush Hush, Hush Hush
I've already spoken
Our love is broken
Baby

You are one of a kind

Lördag, 05 September

Nu så är jobbhelgen igång, verkligen jätte kul.. Speciellt när man hör om vad kul alla andra ska ha, vad dem ska göra osv & så kan jag inte vara med. Istället är jag fast med mina gamla på jobbet, tack så mycket :)  Fast nja, jag gillar ju faktiskt min gubbe så ja. Ibland i alla fall!

Igår efter jobbet var det direkt hem till soffan som gällde, lite gott att äta & Mamma Mia. Det kan bara inte gå fel! Får se om vi ser Mamma Mia nästa helg, haha. I alla fall, kändes ganska så tråkigt när folk tjatar på en "kom igen nu fia, kom." & så känner jag att jag måste vara pigg inför 12-20 idag. Jaja, nästa helg är jag ledig & då ska jag verkligen njuta utav det.

Jobb 12-20 idag som sagt, det är verkligen en värdelös tid! Varför? Hela dagen går ju bort, mina chefer vill nog inte att jag ska ha något liv helt enkelt :)  Haha, nej nu ska jag inte vara sån. Får tänka på att det känns bra sen när man får sin lön? Inbilla dig det Sophia, gör det. Ikväll efter jobbet blir det soffan igen, med ett undantag. Blir nog så att jag ska köra lite på pappa & han är så värd det! Så det har jag inget emot. Imorgon börjar jag 07 så känner att det blir bara massa mys ikväll :)   Jag älskar myskvällar!

Imorgon är det dags för träning igen, ganska sjukt att jag faktiskt ser fram emot att träna? Skönt i alla fall att ha fått tillbaka suget efter att träna, nöjd är jag! Nu gäller det bara att hålla fast i det. Måste snart köpa nytt träningskort med, sjukt vad 1 år går fort?! I alla fall, tänkte köra som pappa på ungefär GI. Kanske ska vara duktig som Danni & sluta äta allt onyttigt med? Eller så kör jag som innan & har en dag i veckan när jag får äta något gott, fast bara mörk choklad.. Hm, haha. Vilken rolig blogg :)

Nu ska jag göra mig iordning, hämta ut ett paket, tanka & sen jobba. Tyck synd om mig, tack :)

With love,

Let me tell you what we're gonna do

Torsdag, 03 September

Kom hem för en liten stund sen, har precis slängt in träningskläderna i tvättmaskinen & nu satte jag mig här. Jag funderar lite smått på att laga något lätt, typ lax? Har inte ätit någon riktig mat idag, ingen matlust. Annat blir det nu efter träning, då blir jag hungrig :)   

Det var sjukt skönt att träna i alla fall! Vi körde ungefär som sist & det var bra tycker jag. Lite lagom sådär. Sen är det ju bara att öka på allt eftersom. Nu börjar jag bli taggad på att träna, ska försöka komma iväg på söndag efter jobbet! Man mår så himla bra efteråt. Jag blir sugen på att bara äta massa nyttigt med!

Ikväll kommer pappa hem med, äntligen :) Jag gillar inte att vara helt själv i ett stort hus när det är mörkt ute.. Pappa har inte fixat larm än heller, så lite nojjig är jag allt. Det blir nog bättre sen. Jag har en känsla av att jag kommer att trivas så mycket bättre efter all renovering & när larmet är på plats. Jag ser redan fram emot att köpa massa fina saker!

Jag kom på mig själv med att stå & le som en annan fjant, haha. Lite svårt att låta bli tycker jag, längtar ju tills nästa helg :)   Saknar A.

With love,

Guess you didn't know

Torsdag, 03 September

Sitter just nu & lyssnar på en av våra USA-låtar, Birthday Sex - Jeremih & kan inte låta bli att tänka på & skratta åt när den kom på i bilen när vi åkte med barnen... Sandra sitter & sjunger & så hör jag att lilla 2:åringen också sitter & sjunger "birthday sex..". Haha, där bytte vi radiostation ja :)

Ska strax börja göra mig iordning & packa väska för gymmet. Jag & Danni ska ju träna som sagt men först lunch & massa prat gissar jag på. Om det blir som sist på gymmet så pratar vi mest där med, haha. Det ska bli skönt i alla fall!

Hade tänkt att kika efter nya skor & annat med, kan behövas. Lite mer höstkläder, jacka & sånt. Jag fick ju min jacka från USA för någon dag sen men jag känner att jag behöver en lite varmare nu till hösten innan goa vinterjackan får komma fram :)

Drömde verkligen massa sjuka drömmar inatt. Vad får man allt ifrån? Tur för mig att mycket av drömmen var bra :)

Känner att min blogg är tråkigast i Sverige just nu, haha. Kanske ska ta & lägga ner snart? Har ju faktiskt funderat på det..

With love,


I keep waiting

Onsdag, 02 September

Jag fattar inte varför jag inte kan hålla reda på dagarna & datum? Datumet idag visste jag men att det var onsdag? Inte en aning. Det enda jag kan tänka på är att för 1 månad sen var jag i USA... Jag vill tillbaka! Pratar med Sandra på MSN nu & hon berättade att lilla pluttan kom ihåg mig :)  Det trodde jag inte, hon är ju bara 2½ men varje gång hon ser någon blond säger hon tydligen -Oh, Sophia! Tyvärr pluttan så är jag ju i Sverige.. Men jag ska ju tillbaka. Saknar dem allihopa. Nästa vecka blir det Skype med Sandra & barnen!

Idag har jag fixat hemma, vart ute & gått en sväng & nu ikväll såg jag & mamma "Bachelorette" tillsammans. Fick en fläck på min vita tröja i måndags & den vill inte riktigt gå bort. Ska prova med ett annat medel, bara lite smått kvar nu :)

Imorgon ska jag möta upp Danni nere i stan för lunch & sen träning! Ska köra lite på gymmet, får väl se om det blir ungefär som sist? Sist var vi genomblöta efter en stund på crosstrainern, haha. Vi är vältränade, jadå. Jag ska ta tag i detta nu! På söndag blir det träning om vi tar sena bion, annars måndag eller något.

Nu ska jag strax lägga mig & läsa Cosmo som jag köpte igår.. Tänka att jag inte alls är helt själv i huset & sen sova gott. Ska tänka på att jag är saknad :)

9 dagar, snart bara 8. :)

With love,


It's so magical

Tisdag, 1 September

Kände redan imorse att jag visste hur eftermiddagen/kvällen skulle sluta & klart att jag hade rätt, haha. Råkade somna i 1 timma i soffan innan, så himla skönt! Får hoppas att jag somnar imorgon nu bara. Vaknade till av att jag fått sms :)

Just nu har jag ett sjukt sug efter lakrits. Lakritsnappar, mm. Jag orkar verkligen inte åka till affären igen, haha. Lata Sophia? Jag ska vänta tills helgen kommer istället & äta lakrits då istället. Det kan man få unna sig. Nu är det ju dags att komma igång med träningen igen, jag & Danni ska träna på torsdag! Får se om jag går något på söndag med, hade vart himla skönt att få upp träningssuget igen. Kan behövas efter sommaren med, haha :)

Jag längtar till nästa helg :)  Jag är alltid så himla glad när vi ses & ja, jag trivs. Eller va, vad sa du? Va? Sa du inte något?

Nu ska jag fixa mig något att äta & sen se om det går någon bra film. Ikväll blir det bara att ta det lugnt & ladda upp.

With love,

Do you feel it to?

Tisdag, 1 September

Ganska sjukt att första "höstdagen" så är det 25 grader varmt & sol men jag klagar inte! Så himla skönt med lite värme, man blir så mycket piggare då. Fast jag måste ju erkänna att jag längtar lite efter hösten nu med. Mysiga kläder, sitta inne, tända ljus & ja, allmänt mysigt bara :)

Hade en väldigt bra dag igår, kväll med för den delen. Ska inte alls skriva mycket om det, :)  Riktigt bra i alla fall, även att jag hatar våra hejdå när han åker tillbaka. Nu ser jag fram emot nästa helg!

När klockan ringde imorse så ville jag verkligen bara stänga av, dra täcket över mig igen & somna om. Tyvärr så funkar det ju inte riktigt så när man jobbar. Dagen på jobbet har vart allmänt blä. Fast jag har inte vart så himla trött faktiskt & vart på bra humör har jag vart :) 

Funderar på att gå ut & springa ett varv i spåret, om jag hittar några bra skor. Råkade ju glömma dem i USA, inte så jättebäst av mig kanske. Fick i alla fall min jacka igår, tack Sandra! Nåja, jag borde ju kunna hitta ett par skor här hemma, haha. Hur svårt kan det vara?

Jag gillar det som det är nu. Massa förändringar i hemmet, förändringar i livet & jag förändras med. Utvecklas & inser saker som tidigare vart så himla suddiga. Det känns bra, jag gillar det som sagt! Jag är lycklig  ♥

With love,

RSS 2.0