Somebody like you

Måndag, 23 Augusti

Nu var det ett tag sen igen men jag har verkligen noll lust att skriva här! Funderar fakiskt på att lägga ner, känns inte ens kul längre? Aa, vi får väl se.

I alla fall, nu så är jobbet igång igen. Det känns inte ens att man vart ledig, allt är precis som vanligt. Känns lite surt att det var så himla dåligt väder hela semestern bara! Det ska i alla fall bli skönt att komma in i lite rutiner igen, så ordning på ens sovvanor & sånt. Träningen också, den börjar jag med imorgon!

Svängde förbi mitt J en snabbis efter jobbet, var tvungen att pussa på han lite. Söta som hade saknat mig :)  Han började ju plugga idag med, så han håller till uppe vid A6-området nu min prins. Så skönt att få träffa han lite, bara stå & känna hans armar runt mig & prata om allt. Sjuk trygghet!
Imorgon är det jobb igen, sen ska jag pallra mig ner till gymmet. Heja heja! På kvällen så blir det kräftor hemma hos J med hans familj, mysigt :)

Letar lgh som galningar just nu, både jag & J är hyffsat trötta på att det aldrig dyker upp någon som passar oss! Menmen, hoppas att det börjar droppa in lite fler nu efter sommaren. Så kom igen, låt oss få köpa en lägenhet :)

Förresten, 8 månader igår med mitt J. Helt galet, tiden går så fort! Samtidigt så finns det inte att jag inte skulle vara med honom, min allra bästa. På alla sätt & vis! Älskling, älskar dig. ♥

With love,

Time flies

Söndag, 8 Augusti

Så har jag redan haft 3v ledigt, vart tar tiden vägen? Nu är det 1½ vecka kvar, ska passa på att verkligen njuta. Jag hoppas på lite fint väder med, kul att hela semestern vart grå & trist? Nja, sådär va.

Har hunnit med att vara på Öland en sväng, fira en massa & umgås med mina fina vänner. Nästa helg är J ledig, så om det är fint väder nästa vecka så vet ni vart vi är! Längtar efter att få ligga på stranden, känna hur solen värmer & bara kunna ligga där & njuta. Det har vart alldeles för lite sånt denna sommaren. Ändring nu tack :)

Det börjar bli dags att fixa lite middagsmat, jag antar att jag får stå för det. Blir lätt så när man har två karlar här hemma som inte är så vana vid att laga mat, haha.
Ikväll blir det söndagsmys med mitt J.

With love,


RSS 2.0