I'll always know

Lördag, 28 Februari

Jag har egentligen lite bråttom men hinner skriva lite snabbt i alla fall. Om 1 timma kommer det nämligen lite folk hit, pappa har ju fyllt 50 så vi ska ha lite 'kalas'. Nu blir det bara släkt & så får vi se om det kommer in lite fler folk senare. Sånt vet man aldrig ;)

Igår i alla fall, jag jobbade på förmiddagen & sen mötte jag upp mitt J på a6. Vi gick & kikade lite, han köpte en tröja & jag lite smink bara. Jag var inte så shoppinghumör, det fanns verkligen inget fint.. Efter a6 åt vi lite & sen åkte omkring en massa kändes det som. Väl hemma så la vi oss & sov i någon timma. Så himla skönt att bara ligga & ta det lugnt & vara själv med J.
Senare på kvällen åkte vi till Håkan, Tina & Elliot. Lilla Elliot är så himla söt! Vi åt i alla fall lite mat, spelade spel & sen bara pratade en massa. Himla bra kväll, jag har nog inte skrattat så mycket på länge! Vi skrattade en bra stund efter att vi åkt därifrån med. Tack så mycket för igår, det måste göras om :)

Idag så har dagen gått åt till att städa & baka. Har gjort 'Johans Kladdkaka' igen. Det är kladdkaka med glasyr eller vad man ska säga ovanpå. Lite smält choklad & annat gott man blandar ihop :)   Får hoppas att den smakar gott med, haha.

Allt är så himla bra. Får man verkligen ha det så bra? Nu ska bara Sandra komma hem från USA med, det får gärna bli maj nu?! Det är så skönt att kunna prata om allt med både J & Sandra. Mina favoriter, mina närmaste. ♥

Nu måste jag verkligen hoppa in i duschen om jag ska hinna klart. Jag har ju inte ens bestämt vad jag ska ha på, P A N I K!

With love,


I just wanna let you know

Onsdag, 24 Februari

Så var det redan onsdag, halva veckan har gått! Riktigt skönt det, det betyder ju att det snart är helg igen & det gillar vi. Speciellt när det är ledig helg nu två helger i rad :)

Igår var jag ledig & gjorde absolut ingenting. Såna dagar behöver man ibland, bara vara hemma, gå runt i myskläder hela dagen & njuta. Det var längesen jag hade en sån dag nu, så det var skönt & det behövde jag verkligen. Få varva ner lite & tänka över allt som hänt på sistone. Fast när jag skulle sova så hade jag vart själv för länge, så J fick komma hit & hålla om mig lite grann. Världens bästa J, jag låg & log som en fjant när han kom & kröp ner & kramade om mig. Helt sjukt hur han kan få mig att må så bra?!

Idag har jag & J försökt att börja planera lite inför sommaren & kolla lite på resor. Vi har hittat ett hotell som vi båda gillar men vi ska såklart kolla lite mer! Sen måste ju allt passa ihop med våra semestrar också. Båda var riktigt oseriösa idag så vi fjantade oss hela förmiddagen :) 
Sen var det dags för jobb 14-21 för mig. Det gick hyffsat snabbt faktiskt! Sen var det massa fika idag på jobbet med, Madde hade bakat till APT-mötet & sen på kvällen köpte vi som jobbade varsin semla & gottade oss. Gilbert's har sjukt goda! Köööp!

Imorgon är det jobb igen & sen blir det hem & städa & tvätta & sånt tråkigt. Sånt man måste göra ibland helt enkelt. Speciellt då det kommer folk hit i helgen för att fira min kära far. Sen vill jag ha alla kläder tvättade & sen hänga in dem i garderoben igen, då mår jag bra :)  Väntar dock på att få en klänning på posten, vart har den tagit vägen?! Jag vill ju ha den nu, helst igår.

Nu ska jag gå ner & lägga mig, försöka att varva ner lite grann. Måste vara pigg inför jobbet imorgon :)

Mitt J, mitt hjärta! ♥

With love,

You are the world's greatest

Måndag, 22 Februari

Först & främst så, GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA, 50 IDAG! ♥
Min pappa är verkligen bäst. Han finns alltid där, han stöttar alltid & han uppmuntrar alltid. Jag litar bara på 3 personer, alltså verkligen litar & pappa är en av dem. Han är nog faktiskt den jag litar på allra mest. Jag vet att jag alltid kan komma till pappa, oavsett vad det är :)

Efter att ha jobba nu fredag-måndag så är jag ganska så seg nu. Jag & pappa ska ut nu & skotta lite, på hustaket & garagetaket. Efter det blir det ju överraskning för pappa. Eller ja, det är absolut inget stort utan bara massa mys. Det blir jag, Joakim, min farbror & hans fästmö som ska äta på Soya. Pappas favorit :)  Sen blir det mer till helgen!

Jag blev så sugen på att se polarexpressen?! Himla mysig film med massa bra minnen :)

'Med en enkel tulipan..' kommer alltid att påminna mig med mig&J & vår helg i Göteborg. Så himla bra! ♥

Nu ska jag ut!

With love,

I'm gonna find a way

Torsdag, 18 Februari

Är det bara jag som är trött på OS? Det är överallt, hela tiden & jag blir bara trött på det. Jag slipper det inte ens på jobbet, haha. Illa är det! Visst, det är kul med idrott ibland men det blir för mycket. Allt fokus ligger ju på det liksom.

Dagen har vart bra, även om den inte riktigt blev som planerat. Det var så kallt idag så jag & J var bara ute en kort sväng, vi hade tänkt att gå långt på isen idag igen & ta lite kort. Kylan hindrade oss, vi får ta det en annan dag istället. Vi kände att värmen passade oss bättre :)
Kvällen tillbringades hos mor med J & mormor också. Åt lite god mat, godis & spelade lite spel. Trevlig kväll med andra ord, även att jag inte vann en endaste gång, haha.

Nu sitter jag & klurar på pappas present, det är så himla svårt! Det finns ju en hel del saker man skulle kunna köpa men frågan är ju vad som passar till 50-års present? Jag får kika omkring lite till & sen ta lite råd från honom med. Vem vet, han kanske förvånar & faktiskt säger något bra han vill ha? Haha, goa pappa.

Sitter här med mina två favoritmän, pappa & J :) 
Tönten J, som alltid ska kolla på sina program. Man kan säga att det krockar lite där, vi vill inte riktigt kolla på samma. Fast det går bra ändå, haha. Han är så söt så jag får ofta kolla på det jag vill. Bra där J ;)

Nu är det 2½ men & sen blir det sängen. Ikväll är jag redo med öronpropparna!

With love,


In my mind

Torsdag, 18 Februari

Ska strax gå ner & lägga mig nu, J åkte för ett litet tag sen. Jag var inte sådär sovtrött så då fick ett avsnitt av Greys hjälpa mig. Alltid lika bra :)

Jag hatar att känna att jag tävlar. Att undra vad som går runt i alla andras tankar & så kommer mina tankar med. Varför inte bara fatta någon gång? Om det ändå vore så lätt.. Det känns i alla fall som en tävling & att jag inte ligger speciellt bra till.

With love,

You give me hope

Onsdag, 17 Februari

Nu sitter jag här i min soffa, hyffsat nyvaken. Tänkte att jag skulle gå ner & ta en dusch, fixa iordning lite frukost & sen väcka mitt J som fortfarande ligger & sover. Han är så sjukt söt när man precis väckt honom, haha. Helt yrvaken & ser lite smått förvirrad ut :)

Idag skulle jag hälsat på Cinna & Felicia men lilla pluttan har blivit sjuk. Hon hade feber & hostade så det kändes inte som den bästa dagen. Hon är ju inte i topp & jag som ska jobba hela helgen får verkligen inte bli sjuk. Ska i alla fall dit på tisdag i nästa vecka istället, gosa & busa lite med lilla pluttan. Min lilla plutta som fyller 3! Som sagt, vart tar tiden vägen? Det var ju nyss som jag höll i den där gosiga lilla bebisen, 6 dagar gammal..

Så, ändrade planer idag! Jag & J ska gå ut & gå promenad efter frukosten, vi lär väl gå ner till Vättern, för att se om det är någon is eller inte & sen är det bara att knalla vidare. Hyffsat fint väder idag med, så man får ju passa på. Kanske skulle bli lite bättre på att ta med min kamera också?
Ska prova att laga ett nytt recept idag med, J lovade att hacka löken, haha ;)  Tur att jag har min man! Nej men det uppskattas faktiskt, hacka lök är så himla jobbigt. Ögonen tåras & det går verkligen inte att få slut på det. Om maten blir god så lägger jag upp recept här sen :)

Ikväll ska jag träffa Simon en sväng, det var alldeles för längesen nu! Jag har råkat lova att vi ska äta kyckling baguette på Chicki Mama med. Eller, jag råkade berätta att jag aldrig gjort det så nu ska jag få prova. Sen antar jag att det blir hem till honom & på med en film eller något. Sen sitta & skvallra en massa med ;)

Nu blir det dusch & sen väcka min fina.

With love,


You light up the dark

Tisdag, 16 Februari

Dagarna går verkligen alldeles för snabbt, halva februari har redan gått? I & för sig så är det ganska skönt ändå men lite förvånad blir man. Vad har man gjort liksom? Nåväl, jag har haft en massa bra saker för mig nu det senaste.

I fredags åkte jag & J mot Göteborg, han hade planerat helgen & jag satt & visste inte alls mycket. Väl framme, efter lite yrande & mycket skratt så var vi framme vid vårt hotell. Så himla fint var det, Elite Hotel Plaza, ganska nära Nordstan. Perfekt läge alltså, haha. Vi gick en sväng på stan i alla fall, åt Jensen's & bara tog det lugnt. Senare på kvällen blev det middag, den kvällen var bäst! Allt var så bra, maten var bra, J var bra, vi var bra..
På lördagen skulle vi träffa min bror, han svarade dock inte i hans telefon så vi åker dit istället. Problemet är bara att han bor i studentrum & vi kunde inte ens komma in i hans hus. Hur ska vi då väcka honom? Kasta snöbollar på hans fönster? Bra idé J! Kul var det i alla fall.. Det slutade med att en förbi gående tjej öppnade hans port. Vi gick i alla fall på stan hela dagen, min bror älskade det. Jag lovar ;) Trevligt att träffa honom igen i alla fall.
Jag & J åkte tillbaka till hotellet sen & bara tog det lugnt. Badade lite, pratade lite & allmänt mys. Sen fick jag den brilljanta idén att få J full, haha. Så det var mitt projekt & jag lyckades ganska så bra. Kvällen slutade i alla fall bäst, han är bäst! Eller vad säger du J? Med en enkel tulipan..
Söndagen var vår sista dag i Götet, tog en snabbrunda på stan & sen åkte vi hem mot Jönköping. På kvällen hade J fixat lite, när jag skulle gissa var det var vi skulle göra så var det tydligen något som jag hade sagt att jag ville göra. "-Ska vi träna?!". Grattis där Sophia, haha. Det var i alla fall bio, Valentine's Day som jag sagt att jag ville se. Söt är han & filmen var riktigt bra! Vi avslutade kvällen hemma hos mig, perfekt avslutning på en sån himla underbar helg. Tack för allt J! ♥

Igår var det jobb igen. Precis som vanligt med andra ord, dock lite annorlunda. Vissa saker börjar bli riktigt löjliga nu & det måste ändras. Som vanligt så fick man sig ett par skratt under dagen i alla fall, mina tanter är ju för söta :)

Efter jobbet var det raka vägen hem, se ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy & sen råkade jag somna lite. Bara tur att J ringde & väckte mig. Jag brukar verkligen inte sova länge på dagen, typiskt att det skulle bli så igår! I alla fall,  jag gjorde mig iordning lite grann, åkte till J & sen åkte vi till hans kompisar, Håkan, Tina & lilla Elliot. Verkligen en söt liten familj! :)  Jag vet ju att dem betyder mycket för J så var ju nervös & så men så var det ju första gången jag träffade dem med. Hoppas att det blir fler gånger i alla fall!

Imorse var det riktigt segt när J skulle åka, jag ville bara att han skulle krypa ner igen. Fick i alla fall några kramar & pussar innan han åkte & sen så ses vi ju ikväll igen.

Världens bästa J. Det är svårt att förklara hur bra han är, speciellt att kunna skriva ner det utan att det blir jättelångt också. Han är i alla fall den som jag vill dela allt med, när något bra händer vill jag berätta & ha honom med mig. Det känns som att vi vart tillsammans länge, det känns så sjävklart liksom. Han är alltid så himla snäll, omtänksam & bara världens sötaste. Utan att han ens gör något speciellt. Jag är så glad att jag har dig J, du gör mig lycklig! Han som får mig att känna saker som jag aldrig känt innan. Det bästa jag har. Mitt J, haha ;)  ♥

With love,



And you knocked me down

Onsdag, 10 Februari

Ännu en dag på jobbet, idag hände det dock lite mer än vanligt. Ovanligt, haha. Vi brukar ha det ganska så lugnt på hemmet ändå. Det har i alla fall vart en hel del sura miner från boende & även en massa prat med chefen. Vet inte riktigt vad man ska säga men när det når en viss gräns så pallar man bara inte. Det går inte att jobba, det förstör hela stämningen! Nåväl, nu hoppas vi på att detta löser sig & allt blir frid & fröjd igen :)  Härlig dag för övrigt, jobbade med många som jag tycker om. Synd bara att Ann-Sofie var sjuk..

Efter jobbet blev det hem, äta mat & kolla ett nytt avsnitt av Heroes. Sen vart det dags för träning, idag provade jag på Station medel/70. Kul var det i alla fall, ungefär som lunch-passet, lite längre bara. Det är i alla fall pass som man blir helt svettig av & riktigt trött, alltså bra träning! Jag träffade även Mickan, Amanda & Elin. Himla längesen jag träffade Mickis nu, brun var hon också! Synd dock att jag jobbar imorgon kväll & är borta i helgen, annars hade jag lätt följt med damerna ut :)

Nu sitter jag här hemma i myskläder & fryser! Jag blir alltid så himla frusen efter att jag tränat.. Jaja, snart får jag väl upp värmen. Småpratar lite med Sandra med, alltid lika trevligt att prata med den lilla saker där borta i USA. Förresten så kommer jag vara hennes chaufför i maj, haha!
Väntar på att J ska komma hit med.. Han ska göra gino! :)  Så himla gott, jag gick & var sugen på hans gino för någon dag sen, sa det till honom, så ikväll så blir det det. Han är för söt, haha. Lite kul att vi är så himla olika men ändå så lika. Vi tycker & tänker mycket lika. Mitt J! :)

Imorgon blir det jobb 13-20. Sista dagen för min elev, hon har redan vart hos oss i 4 veckor. Jag har vart hemma i Sverige i 5 veckor. Hur sjukt är inte det?! Det var ju nyss som vi låg där i Sandra's säng allihopa & pratade & skrattade. Saknar det i alla fall :)

Nu somnar jag typ, är så himla trött. Vaknade mitt i natten av J som kröp ner då, han kunde inte somna då jag la mig så han hade suttit vid tv:n & sen somnat där uppe, haha. Sen så har vi legat & knuffat på varandra lite, eller det är nog mer jag som knuffar på honom när han pratar i sömnen :P

With love,

Världens bästa bästis

Söndag, 07 Februari

Tänkte bara säga att snart så kommer världens bästaste bästis hem! Om 3 månader så ses vi igen, wiiie!

15 år av vänskap, jag älskar dig!


You saved me

Söndag, 07 Februari

Lite om det som har hänt nu det senaste kanske?

I fredags var det dags för Ullared. Jag fick väcka J två gånger innan han gick upp, haha sötnosen. I alla fall, vid kl 07 så satt vi alla i bilen påväg. Vi stannade till i Smålandsstenar för att fika, lite prat & bara få sträcka på benen lite grann. Framme i Ullared så delade vi upp oss & så började shoppandet! Jag & J gick tillsammans hela tiden, vi hittade väl lite saker båda två. Han köpte mer än mig, haha ;)  Mysigt i alla fall, att vara där med honom. Så vi tog några pauser & bara stod & kramades, myys. På vägen hem somnade jag i bilen, så himla skönt. På kvällen var det fredagsmys här hemma :)  J berättade även att han hade haft det bra & så, att han hade tittat lite på mig där i Ullared ibland & tänkt att 'hon är min' typ, haha. Så himla sött! Felicia är världens sötaste med, har träffat J 2ggr nu men vågade krama & pussa honom i fredags, inte illa. I alla fall, i bilen så sa satt hon & sa allas namn & att J var Fias J. Stämmer bra det ;)

Igår skulle jag ha jobbat men vaknade med sån jäkla huvudvärk så kände att det inte skulle funka att jobba då.. Så jag fick snällt stanna hemma. Igår hände det alltså inte speciellt mycket, jag låg mest i sängen & tog det lugnt, pratade lite med J medans han jobbade & så. Man kan väl lugnt säga att jag var ganska rastlös där framemot kvällen, haha :)

Idag så är det jobb i alla fall! Det är dock inte min helg alls, försov mig imorse. Det sjuka är att jag igår kväll dubbelkollade min väckarklocka innan jag somnade för att inte försova mig. Sen vaknade jag 02-03 någon gång, trodde att jag försovit mig & kollade alarmet då igen. Nästa gång jag vaknade var lite efter 7! Panik där, vakna & stressa som bara den alltså. Hann dock fram ganska så snabbt.
Delad tur idag, har jobbat med Danni på förmiddagen. Så ikväll blir det nog också vi två, det gillar vi! Då får man ha lite extra kul på jobbet & skvallra lite också.

Nu är jag hemma på min rast, börjar jobba igen 16.30. Så fram tills dess ska jag inte alls göra mycket, fixa med lite tvätt bara & såna struntsaker här hemma. Ska dock inte sova, då kommer jag aldrig somna ikväll..

Jag vill ha nästa helg nu! ♥

With love,

The best I ever had

Torsdag, 04 Februari

Ovanligt många som fyller år idag, som man känner igen alltså. Så grattis till er alla! :)  Bland annat min kusin, som blir 16. Tiden går alldeles för fort..

Idag var det en hyffsat kort dag på jobbet, 07-12. Tog ut den timman jag stannade i tisdags, så himla skönt! En kort dag & det var ändå inget att göra på jobbet så det kändes skönt. Dem är för övrigt söta, mina små tanter. Har en speciell som ville att jag skulle vara lucia, alltid säger att jag är hennes älskling & liknande. Idag så sa hon "-Du lilla sötunge, du är som en ängel". Haha, söta tanter som sagt :)

Nu ikväll så var jag & J på Avatar. Man har ju hört så mycket bra om den så den fick det bli ikväll. Båda tyckte väl att den var sådär, inget speciellt. Vi längtar ju till Harry Potter, haha ;)
Mysigt med bio i alla fall. Nu är vi hemma i alla fall, J åt nyss pizza. Jag åt ett knäckebröd med keso, haha. Lite skillnad där jaa.

J är & gör sig iordning nu, så ska göra det efter honom. Imorgon blir det nämligen Ullared! Min moster kommer & hämtar upp oss 06.40 imorgon bitti, så det gäller att få lite sömn i alla fall. Speciellt för J som ska köra sen. Det ska i alla fall bli kul, både att ens åka till Ullared & sen att J är med också.

Nu ska jag fixa iordning mig, J sitter här & ser hyffsat uttråkad ut. Söt J.

With love,

You are my heaven

Måndag, 1 Februari

Ny vecka, nya tag? Ny vecka nöjer vi oss med tror jag, för denna gången i alla fall. Denna veckan kommer dock bli himla bra tror jag, trots att jag jobbar helg. Så mycket bra inplanerat på min lediga tid :)

Igår när J hade jobbat klart så kom han hit & så hade vi söndagsmys. Jag hade fixat lite, tänt lite ljus & sen köpt det som han köpte till mig typ första gången vi sågs. Som jag vet att jag gillar. Sen hans favoritgodis med, haha. Det lär jag väl aldrig glömma. Mysigt i alla fall, som alltid.

Idag vart det jobb igen, det gick bra faktiskt & hyffsat snabbt. Vissa stunder jag kände mig hur trött som helst men det gick snabbt bort. Fick en ny på avdelningen idag med som känns riktigt bra! Tror att det kommer bli en sån som alla tycker om, en väldigt lätt pensionär är det i alla fall. Påminner lite om morfarn i "kan du vissla johanna?"
J har hjälpt mig med min bil idag med, så vi bytte. Han fick maggie & jag fick hans bil. Jag var dock rädd att jag skulle krocka med den, haha. Det hade ju inte vart det bästa precis. Han är i alla fall så himla bra, återigen! Hjälper mig med min bil liksom, söt J. Puss puss puss.

Imorgon blir det jobb igen, efter det lång promenad. Jag är sugen på att gå typ uppe vid Utsikten, eller i alla fall att åka dit & kika lite. Fast det ska man iofs göra på kvällen.. Nåväl, en promenad i alla fall! Stadsparken kanske?
På onsdag är jag ledig, då ska jag försöka att göra massa nytta! På fredag väntar Ullared. Det blir jag, J, mamma, moster & hennes kollega. Stackars J, haha! Jag har dock sagt att det är okej om han inte vill åka själv med bara oss, ;)

Nu ska jag ta tag i min sömn, det brukar ju inte bli så mycket av den..

With love,


RSS 2.0