When you're with me

Söndag, 31 Januari

Denna helgen har inte riktigt vart min helg, men jag har tyckt om den ändå. Det har vart så mycket runtomkring nu ett bra tag, så jag kände att jag bara ville vara hemma & ta det lugnt. Mysa lite med J också! :)

Gårdagen var inte min dag, det var en såndär dag när man verkligen var trött på allt & bara behövde få ut allt & gråta över allt & ingenting. Pratade en del med Sandra, hon är alltid lika bra! Sjukt hur en person kan förstå en bättre än vad man själv kan? Tack i alla fall Sandra, du är bäst. Även att du är på andra sidan jorden så ställer du alltid upp. Nu längtar jag till maj när du kommer hem! :)
Träffade J senare på kvällen med. Efter någon timma så kunde jag äntligen prata om viktiga & privata saker, det tar tid att verkligen öppna upp sig. Vet ju att det var bra, han måste ju få veta varför jag är som jag är ibland :)  Han är i alla fall världens bästa! Alltid lika bra & snäll & gullig mot mig, oavsett vad. Jag är glad att jag har honom. Han är bra för mig! ♥

Ikväll blir det träning igen, puls/medel. Känns skönt, tränade senast i fredags men det känns som att det var jätte längesen! Så nu kör vi igång igen, jag ska verkligen pusha migsjälv ikväll, ta i ännu mer & svettas ännu mer. Älskar ruset man får efter träningen :)  Addicted.

Det är läskigt att öppna upp sig för någon ny. Speciellt att prata om de där jätteprivata sakerna. Många av de sakerna som jag faktiskt bara pratat med Sandra om. Samtidigt så är det skönt att känna att J ger mig sån trygghet att jag faktiskt vågar. Det tar lite tid, men jag vågar. Det går inte riktigt att förklara den känslan. Jag är i alla fall glad. Glad att jag träffat någon så bra & som faktiskt tycker att jag är bra med :)  Min fina, fina J. ♥

Nu så börjar snart nedräkning tills världens bästa bästis kommer hem! :)  Fatta vad jag saknat att ha henne hemma? Att veta att hon sitter där borta i Trånghalla eller i Bankeryd, att kunna ringa henne när jag vill? Att kunna skicka sms när jag vill? Att inte behöva vänta på att hon ska logga in på msn eller skype för att kunna prata. Det kommer bli riktigt skönt :)  Sen självklart att göra allt annat, träna, gå på stan, gå ut & aa. Våra ideér att åka in & köpa godis bara sådär, haha. Vad som helt enkelt. Jag saknar dig bästis, men snart ses vi!

Det börjar bli dags att laga lite med nu med, kyckling & wokgrönsaker blir det idag :)

With love,






I want you to know

Fredag, 29 Januari

Idag hade jag verkligen beslutsångest för vad jag skulle göra ikväll. Dumt det där men nu är det bestämt i alla fall. Eller ja, jag somnade & vaknade för ca 30min sen & är inte alls taggad på utgång så det blir hemmamys med J ikväll istället. Sen så gillar jag ju att vara med honom med.

Fredagsfika för första gången idag på jobbet då & jag tror att dem gillade det? Gjorde ju amerikanska äppelpajen & after-eight muffins. Pajen blev bättre än vad jag hade väntat mig! Jag har ju inte riktigt samma ingredienser som i USA & jag var lite osäker på måtten & så men det blev gott. Så jag funderar på att göra en till nu ikväll & bjuda pappa & J på!

Tog lite komp idag & slutade tidigare, så skönt att kunna göra det & speciellt på en fredag :)  Efter jobbet blev det raka vägen ner till Friskis där jag körde 1h på crosstrainer & sen lite sit-ups. Så nu kan jag äta lite gott i helgen i alla fall, haha ;)  Ska dock träna på söndag med. Jag börjar komma igång nu, eller jag känner suget efter träning!

Nu har jag alldeles för mycket att göra & för lite tid att sitta här, så dags för mig att röra på mig. Tänkte fixa till det sista nere på rummet, dammsuga & allt. Först blir det dock en sväng till ICA, blir nog en paj ikväll ändå.

With love,



'Cause you know I'd walk a thousand miles

Torsdag, 28 Januari

Veckorna & dagarna går alldeles för fort känns det som. Man hinner liksom inte med? Det är så himla mycket hela tiden, jobba, träna & sen träffa J eller bara sova efter jobbet. Skönt dock att vara sysselsatt men nu kommer helgen himla passande :)

Imorgon är det fredagsfika på jobbet, för första gången & det är jag som börjar. Kände att det är lika bra att få det gjort typ, haha. Sen gjorde jag upp 'schemat' med så. I alla fall, gjorde after-eight muffins som pyste över som bara den i ugnen. Lite muffins blev det men så kände jag att jag ville göra något mer istället för något så pluttigt. Så nu efter jobbet ställde jag mig & lagade äppelpaj ;)  Vet dock inte hur den blev, har inte samma ingredienser som i USA & med måtten & allt men vi får se. Hoppas ju på det bästa!

Igår fixade jag håret med, äntligen kändes det som! Det var dock bara 1 månad sen sist men det hinner växa en del på den tiden.. När allt var klart & jag skulle betala så sa min frisör att det är gratis idag, det är redan betalt. Då är det söta mamma som bokade min tid som betalat för mig. Verkligen snällt mamma, tack så mycket igen :)  Sen träffade jag mamma på a6 med, himla kul att träffa henne. Jag blev glad! :)

Nu ska jag strax gå ner & lägga mig, sov inte alls mycket inatt & det börjar att kännas nu. Igår när jag städade så insåg jag att jag inte hade plats för alla mina saker, speciellt inte nu efter USA så jag ringde pappa & så tog vi en sväng på a6. Kom hem med en byrå med 6 lådor, perfekt! Så kvällen gick åt till att sätta ihop den, J kom & hjälpte mig efter hans träning. Det blev bra i alla fall, vi är ett bra team. Joakim, du & din söta rumpa! Hahaha ;)  Han hatar när jag säger så, extra kul att retas lite..

Blev lite annan shopping på dagen igår med, råkade få med mig 4 tröjor, 1 klänning & sen lite småprylar hem. Varför köper jag på mig en massa när jag precis vart i USA? Lite konstig är jag allt men det var ju så fint. Jag har en del klänningar att använda nu :)

Tänkte bara tillägga att J är verkligen världssöt. Han får mig att må så bra, att känna mig trygg. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det finns så mycket känslor. Han vet vad jag känner för honom & hur han får mig att känna & det är det viktigaste! Mitt J. ♥

With love,



It's a love thing

Söndag, 24 Januari

Så var det söndag igen & denna helgen har gått så himla fort. Nämligen en ledig helg, de går alltid mycket snabbare än vad man själv vill. Bra det egentligen, tyder ju bara på att jag fyller dem med en massa bra saker. Det har jag verkligen gjort denna helgen!

I fredags var det mys här hemma. J kom hit, hjälpte min pappa lite grann & sen åt vi gino. Så himla gott & mysigt, dock slår inte min gino J's, haha. Vi fortsatte med film & popcorn, sen blev det sängen. J som jobbar helg fick därmed gå upp tidigt igår morse, jag var väl lite halvdöd just då. Kramade dock om min man lite grann & pussade lite, sen somnade jag om.

Igår var dagen lugn, jag tog det mest lugnt här hemma. Kände att jag behövde det! Efter massa beslutsångest så fick jag ändå lite kläder inför kvällen. Kvällen spenderades med en massa fina damer som jag tycker om. Vissa hade jag ju inte träffat på jättelänge! Så det var kul att träffa dem, det är det iofs alltid. Det var en bra kväll i alla fall, vi körde på USA-tema ;)  Så fram med röda muggarna & sen beer pong. Sandra, jag vann! Haha.
När J hade slutat jobba så kom han dit med, min gosis! Så satt lite grann med honom & pussades, vet att det kommer komma bilder på FB snart, Emma är ju vår trogna fotograf. I alla fall, bäst att han kom dit! Istället för krogen så åt vi mat & sen hem! Låg & pratade i någon timma, innan jag somnade i hans famn & hand i hand. ♥

Nu ska jag strax börja med maten här hemma var det tänkt, lax blir det idag! Himla gott recept som jag har fått från världens bästa moster. Sen efter det ska jag till mormor & fika lite grann. Henne var det längesen jag träffade, så det ska bli kul! Hon ville se alla USA bilder, så har lovat att ta med datorn med, haha.
Ikväll blir det träning & sen hem & vänta på att J slutat jobba. Då blir det en bra film i soffan & massa kramar :)

Jag är så glad! Sen är det kul när folk märker det med, kommenterar att jag ser så glad & lycklig ut. En av anledningarna till att jag är så glad är ju självklart J & sen har vi familj&vänner också. Dem är himla bra allihopa! Vet inte riktigt vad jag ville komma med detta men jag är i alla fall så himla glad att jag träffat J & att vi är så himla bra tillsammans! Sen att jag blir pirrig & fjantig, det är sånt man får stå ut med :)

With love,



I just want you close

Torsdag, 21 Januari

Jag kan inte sova & ska upp om 5 timmar, grattis Sophia!

Längesen jag skrev nu men det har väl inte hänt så mycket? Har mest jobbat, umgåtts med vänner & J I måndags var jag, Danni, J & hans kompis Davve på Snabba Cash i alla fall. Jag som läst boken tyckte ju självklart att boken är bättre, det var ju ganska mycket som de missat att ta med. Filmen fick i alla fall ett godkänt :)

Egentligen så borde jag verkligen vara trött nu, sov inte så bra inatt. Det kan i & för sig bero på att jag & J råkade somna i hans soffa & stannade där sen, haha. Jag som så bestämt skulle åka hem somnade ju på hans axel igår igen, också bra gjort av mig. Så vaknade av att jag frös, hade lite ont i ryggen & med alla kläderna på. Det var väl sådär skönt. Fast jag måste ju erkänna att vakna bredvid J är lika mysigt varje gång, sömntutan. Söt är han, min lilla gosis.

Idag fixade vi så att vi ska ha fredagsfika på jobbet med, att jag är glad nu eller? Nästa vecka är det min tur, lika bra att ha det gjort! :)  Så antingen after-eight muffins eller amerikansk äppelpaj. Får se vad det blir, beror lite på hur mycket tid jag har på mig.

Nu ska jag i alla fall försöka att bli trött, så att jag inte somnar på jobbet imorgon.. 07-13 blir det imorgon & efter det ska jag träffa J. Kanske dra ut honom på ett promenad i spåret igen? Överraskade ju honom häromdagen, rätt som det var så stod jag där utanför honom, haha :)  Så drog med han ut dit då, mysigt var det. Massa snö!

Det känns så himla bra att båda känner samma om typ allt! Ibland kan jag bli lite rädd, då övertygar han mig så bra & får mig att känna mig trygg igen. Det är något han verkligen kan, få mig att känna mig trygg. Imorgon är det 1 månad, dock känns det som att det vart vi längre. Fast egentligen så hade vi ju varandra ett tag innan det blev "vi" på så sätt har vi kommit fram till. Jag gillar vår historia med! Min fina gosis, vad jag tycker om dig! ♥

With love,



I got this feeling

Torsdag, 14 Januari

Just nu ligger i sängen & slappar, jag är helt slut! Dels för att jag bara sovit ett par timmar inatt & sen är jag trött efter träningen med.

Idag var det dags för station/60. Så himla bra pass, man blir verkligen helt slut! Sen är det ju inte så mycket kondition i det utan mest styrka men jag gillar det ändå. Det var skönt att få röra på sig, känna att man verkligen tog i & sen vara helt slut efteråt. Det var ju ett tag sen men nu sätter vi igång igen! :)

Efter träningen tog jag & Danni en snabb sväng på stan. Mat på Sir Simon blev det, åt en så himla god pasta med kyckling, zucchini & svamp. Sen att jag knappt orkade äta upp hälften är en annan femma. Men de har ju enorma portioner där! Vi hann även med att heja lite snabbt på Lowisa.

Hemma igen, så jag har plockat undan lite inför att pappa ska komma hem. Det kan ju inte se ut hur som helst, haha. Då har jag inte skött mig :)  Ska i alla fall snart åka iväg till J som väntar, ska bara orka byta om först & ta mig upp ur sängen. Haha, usch vad jag är trött! Jag kommer ju att somna direkt sen på hans axel.

Imorgon är det jobb igen, 14-20 & sen har jag hela helgen framför mig! Något jag verkligen inte ser fram emot. Sen så jobbar jag kväll imorgon, lördag & söndag med! Inte alls bra, jag kommer ju inte att ha något liv i helgen. Nåväl, jag får passa på nu istället, nästa vecka & mina lediga helger. Bara att gilla läget liksom :)

Låg & pratade en bra stund med J igår, om verkligen allt möjligt. Så jag berättade lite saker som inte alls många vet om, kände att han borde få veta varför jag inte alltid är på topp. Det känns i alla fall ännu bättre nu, jag gillar såna stunder :)  Sen är det lite kul hur det blev mellan oss med, om man tänker tillbaka på typ första gångerna vi sågs. Jag är glad i alla fall, J gör mig lycklig  ♥

With love,



Love, love, love

Tisdag, 12 Januari

Mitt första dygn hemma har jag spenderat med J, helt perfekt. Jag kunde inte sova så mycket inatt men det var ändå mysigt att ha honom där bredvid. Körde ju pappa till flyget med, skyndade hem & kröp ner igen, himla mys!

Idag så har dagen mest gått åt till att kolla Harry Potter. Dessvärre så märker man av jetlag, jag kunde verkligen inte hålla mig vaken! J såg i alla fall de 3 första, jag såg väl hälften ungefär. Resten av tiden sov jag på hans axel. ♥
Nu på kvällen så åkte vi & hämtade mat på East End, riktigt gott! J tog nudlar med biff & jag ris med biff. Vi två gillar kött, haha. Efter lite mat så fortsatte vi med lite Harry & efter det blev det faktiskt lite Grey's. Jag har fått min fina pojkvän att tycka om Greys, hur bra är inte det? ;)

Nu ligger jag hemma i min säng & kan inte sova. Det känns jättekonstigt att vara själv, de senaste två veckorna har jag ju sovit med Sandra & igår med J. Sen är ju inte klockan så mycket i USA heller, så antar att det är därför jag inte kan sova. Jag måste i alla fall släcka snart, ska ju jobba idag!

Tänkte egentligen bara säga hur lycklig jag är! Jag är så himla glad att jag har träffat J, han är verkligen underbar, han är bäst helt enkelt :)  Han är så himla söt & gör mig så himla lycklig utan att ens göra något speciellt. Jag vet inte om J läser min blogg men om du gör det, så puss på dig! Tack för mysdagen, precis vad jag behövde. Sen hoppas jag att du vet att jag tycker om dig så himla mycket! ♥

With love,

We don't give a damn

Måndag, 11 Januari

Nu så är jag hemma i Sverige igen! Har absolut inte tid att skriva något långt, så skriver bara om de sista dagarna lite snabbt :)
I lördags så var det kalas för Claire som fyllt 7, så det var massa små tjejer som sprang omkring & busade. Jag, Sandra & Lowisa målade naglar & fixade deras hår, Claire hade nämligen "Claire's beauty saloon" party eller något liknande. Dem blev ju fina i alla fall! Efter kalaset åkte vi & åt på Noodles & Co, alla var hur hungriga som helst så det var riktigt gott. Däremot inte så kul att veta att man bara hade någon timma kvar.. En snabb sväng in på Jewel Osco & handlade lite frukt, tuggummin & annat onödigt inför resan hem.
Vi började med att säga hejdå till Piper, Claire & Tom. Vad man kommer att sakna dem små :)  Sen när vi väl stod där på flygplatsen & Sandra var tvungen att gå så kände man hur tårarna började rinna. Det är inte kul att säga hejdå till ens bästa vän & veta att man inte ses förrens i maj!

Flyget från Chicago var 2 timmar försenat, lite segt men det gick bra ändå. Det betydde ju även att vi fick vänta lite kortare tid i Bryssel, alltid skönt. När vi väl satt oss på planet till Sverige så kände man att snart så är man äntligen hemma. Bilresan hem med pappa bestod av jag som satt & pratade hela vägen, haha. Likt mig :)

Igårkväll efter att vi släppt av tjejerna så var det raka vägen hem till duschen! Den duschen var nog den skönaste någonsin, haha. Efter det kom mamma & sen kom äntligen Joakim! Så himla skönt att få träffa honom igen, jag blev helt uppe i varv & sjukt glad. Somnade bredvid honom igår med :)  ♥

Idag har jag & Joakim filmmaraton. Harry Potter maraton, haha. Han har ju bara sett den första så då tyckte jag att vi skulle se alla & sagt & gjort. Nu är jag hemma en snabbis bara för att kolla till jackan i tvätten som jag hade glömt att sätta på, grattis Sophia.
Nu måste jag skynda mig tillbaka till plutten som ligger & väntar på mig. Skriver mer senare :)

With love,

Chicago

Fredag, 08 Januari

Tiden här nere har gått otroligt snabbt & idag är näst sista dagen. Imorgon åker vi hem! Det är verkligen delade känslor på den. Jag saknar ju vissa hemma & så, hemma är väl nästan alltid bäst men så trivs jag så bra här nere. Vill verkligen inte sätta mig på planet hem.. Veta att jag får träffa min allra bästa kompis om 5 månader igen? Det känns ju faktiskt sådär..

Idag är det minst lika mycket snö ute, alltså går det inte att köra någonstans med Sandras bil idag heller. Att vara hemma här i huset en hel dag till lockar inte oss speciellt mycket, så vi funderar på att ta en taxi in till samhället, haha. Sandra bor ju i ett bostadsområde. Vi får se vad det blir men att bara vara här hela dagen känns inte alls kul. Efter att ha vart det igår var man helt depp typ. Man behöver komma ut lite :)

Nu håller vi på att lägga över alla bilder på våra usb-minnen, det är nog lite mer än 1000 bilder :)  Så det är ju en hel del att titta igenom sen hemma, i lugn & ro. Sen måste man ju välja vilka & hur många jag ska framkalla med, det är inte det lättaste direkt. Men det tar vi då :)

Sötaste J som har nedräkning tills jag kommer hem. Hur sött är inte det? Mitt J :)  ♥

With love,

Chicago

Torsdag, 07 Januari

Idag är det 1v sen det var nyårsafton, 1v sen vi var i NYC & hade så himla kul. Hur kan tiden gå så himla fort? Det känns som att det var nyss vi landade i NYC, nyss vi åt på The View & allt det där. Däremot så känns det som jättelängesen vi var hemma, jättelängesen vi var ute på juldagen & jättelängesen jag sa hejdå till Joakim.

Idag är det snöstorm här i Glen Ellyn. Fast ni kan ta det lugnt, för deras uppfattning om snöstorm är inte riktigt som våran. Det snöar & är halt ute bara, hemma hade vi bara sagt att det snöade. Dumt nog så har dem inga dubbdäck här, så vi är hemma idag. Inget fel med det dock, en hel dag med bara en massa mys & verkligen umgås :)  Jag gissar på att det blir en massa Sex & the City avsnitt idag igen, det gillar vi!

Igår lagade vi köttbullar, sås & potatis till familjen. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, vi hade ju inte rätt kryddor & så men dem tyckte om det i alla fall, tur det. Jag åt 4 köttbullar med, haha. Det är många för att vara mig, jag som bara brukar ta 2 :)
Imorgon kväll blir det middag här hos familjen, Tom skulle göra kalkon & sen lära mig att göra hans underbara äppelpaj! Den är så himla god, slår alla pajer hemma :)

Vart håller pappa hus? Inget skype, inget svar på mail, ingenting. Eller så vill han bara inte prata med mig ;)

Det är lustigt hur vi kan tro att det kommer bli så lätt, det fixar jag lätt & sen inser man hur fel man hade. Tur att det denna gången ändå handlar om något positivt!

Joakim, saknar dig. Vi ses på söndag, då flyger jag på dig! :)  ♥

With love,

Chicago

Onsdag, 06 Januari

Ännu en dag här i Chicago, Glen Ellyn & jag trivs verkligen! Det enda tråkiga är att dagarna bara försvinner & snart är det dags att sätta sig på planet igen & flyga hem till Sverige. Klart att det finns människor & saker jag saknar hemma men jag trivs verkligen här :)

Idag har vi verkligen passat på & göra massa saker, ikväll väntas nämligen snöstorm. Då kommer vi inte att kunna åka iväg nämligen, de har ju inte så bra vinterdäck i det här landet. Så idag blev det IKEA, York Town & sen Walmart. Så det var våran sista shoppingtur, om vi inte har tur med vädret.

Nu skypar jag med Joakim igen, alltid lika trevligt :) 

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så vi hörs en annan dag.

With love,

I just want you close

Tisdag, 05 Januari

Jag har verkligen ingen koll på vilken dag det är eller vilket datum det är. Precis som det ska vara när man är på "semester" eller så. Verkligen kunna koppla av & bara vara. Jag älskar att vara här nere!

Just nu sitter jag & skypar med Joakim, han är väl för söt :)  Han har tydligen suttit & väntat på mig, sånt kan man ju inte låta bli att smälta lite för. Sen när han säger vissa saker så är han ju så söt så att jag dör lite med. Haha, gud vad fjantigt! Jaja. Min fina pojkvän, längtar tills på söndag när jag äntligen får träfffa honom igen! ♥

Igår var vi ju på basket, så himla kul att se lite basket. Även om jag inte spelade så länge så var det ju verkligen kul. Fast vi fick gå lite tidigare, tåget gick bara 1 gång i timman & vi hade ingen lust att sitta & vänta i typ 1 timma. Men jag tror att Bulls förlorade i alla fall.

Idag blev det lite mer shopping, två påsar idag bara. Imorgon blir det nog IKEA, köpa lingonsylt & lite annat. Vi ska ju göra köttbullar till Sandras värdfamilj snart, undra hur det ska gå? Haha ;)  Vi har alla våra olika recept & åsikter om hur man ska göra köttbullar. Menmen, det blir nog gott. För dem som gillar köttbullar..

Denna veckan kommer att gå så himla snabbt känner jag! Vill verkligen inte det, tiden går alldeles för fort nu. Hur ska vi hinna med allt? Lite så känns det ju. Mer shopping måste vi ju hinna med, haha. Risken finns ju dock att mina två väskor inte kommer att kunna ta allt :(

Nu ska jag vara social mot Joakim & sen mot tjejerna som sitter & tittar på Sex & the City. Ikväll blir det lite shopping & sen KFC.

With love,

RSS 2.0