Me and you, just us two

Onsdag, 23 Juni

Igår var det 6 månder, ett halvår med mitt J. Tiden har gått så otroligt fort? Det senaste halvåret har i alla fall vart det bästa i hela mitt liv, han tillför något som ingen annan kan. Minns fortfarande den första gången han skulle hämta upp mig, gud så nervös jag var! Sen blev jag ännu mer nervös när jag såg hur söt han var & hur bra allt kändes. Allt var så lätt mellan oss, så naturligt på något sätt. Jag är så glad att allt blev som det blev, J vet vad jag menar ;)  Älskar att höra honom berätta om det! Min & J's historia...

I alla fall, finafinafina Joakim. Det känns sjukt & sjukt bra att ha hittat den man vill dela sitt liv med. Jag ser verkligen min framtid med den här mannen, något annat finns inte. När man har hittat sin rätta så har man en koppling mellan varandra & det går verkligen inte att förklara. Det bara känns. Det bara är. Min Mr Right.
Han får mig alltid att skratta. Även när jag är sur & ska sura så vet han precis vad han ska göra & säga för att få mig att skratta igen. Han vet precis hur han ska retas med mig när vi står & lagar mat & han vet precis hur han ska fånga upp mig när jag har en dålig dag. Han förstår mig så bra, speciellt när jag har mina dåliga dagar. Jag behöver liksom inte säga något, han är bara där med sin famn & sina fina ord.

Det har gått ett halvår & jag är fortfarande lika nykär som den vinterkvällen när det blev vi. Jag blir fortfarande nervös när jag ska träffa honom & vill se fin ut, min mage pirrar fortfarande & hela jag blir nervös såfort han rör vid mig. De där extraslagen som hjärtat slår, som bara han kan få det att göra.
Jag saknar J såfort jag inte är med honom, han gör liksom allt lite bättre. Det är också en såndär sak som inte går att förklara, det bara är!

Jag hoppas verkligen att alla som inte har kommer att hitta en som mitt J. Han är det allra bästa jag vet.

Han har en förmåga att alltid, oavsett vad, alltid se så himla bra ut. Spelar ingen roll om han precis vaknat, ligger & sover, har mekat i garaget eller är helt iordningfixad. I mina ögon är du alltid lika fina hjärtat. Alltid lika söt & go, älskar hans söta små skrattgropar. Finaste!

Joakim, jag älskar dig. Jag vill dela allt med dig & vill uppleva allt med dig. Du är så fin, både på insidan & utsidan. Du får mig att bli så lycklig, du får mig att vilja skrika ut till alla att jag är så glad att jag har dig! Du har hela mitt hjärta, idag, imorgon & föralltid. ♥


Nemo nisi mors ♥

Hold me tight

Onsdag, 23 Juni

Har haft det så himla bra både idag & igår! Precis så som man vill spendera ledig tid :)

Igår kväll gjorde jag mig iordning & åkte sen hem till J. Han var mitt uppe i att laga mat, så himla söt! Så han lagade jättegod mat, en slags gryta med fläskfile, ris & sallad till det. Bra gjort älskling! Till efterrätt blev det en special variant av gino & det misslyckas den mannen aldrig med.
Han hade gjort det så fint & var så fin själv med. Dukat jätte fint & fixat allt. Köpt blommor också :)  Hade verkligen en jättemysig kväll igår med J, som avslutning såg vi på Nyckeln till frihet.

Idag gick vi upp i tid, åkte ut till min moster & där slingade jag hennes hår & J lekte med Felicia. Det är alltid lika kul att få träffa dem & Cinnas mage växer som bara den! Åh, vad jag längtar efter dig lilla kusin. ♥

Har hunnit med att handla lite inför midsommar, sovit en nap hemma hos J, gått promenad & lite annat. En perfekt dag, har hunnit med en hel del & tillbringat den med personer som jag verkligen bryr mig om!

Imorgon är det jobb & sen blir det att packa inför Öland!

With love,


There must be something

Måndag, 21 Juni

Jag är helt slut! Vet inte varför jag är såhär trött idag, har ändå sovit mina timmar & lite till. Måste vara all stress på jobbet? Jobbade med en ny vikarie & det är ju inte så lätt att veta allt som ska göras då. Så jag fick springa lite extra idag. Det gick ju bra i alla fall :)

Vaknade upp bredvid mitt J idag, så mysigt! Åt frukost ute i det fina vädret & sen satte vi oss i två stolar på gräsmattan. Så satt där, njöt av vädret, pratade & bara var. Precis som det ska vara! Älskar sommar med mitt J!

Imorgon blir det jobb 08-14. Direkt efter det upp till a6 för att gå på systemet & även kika en sista gång på en midsommarklänning. Så hoppas verkligen att jag hittar något.
Tänkte ta mig en löprunda imorgon med, bara det inte är för varmt. Senare på kvällen ska jag hem till hjärtat, han ska laga mat :)  Hur söt är han inte? Han skulle fixa allt, jag skulle bara ta med lite dricka. Så imorgon blir det verkligen mys! 6 månder flyger förbi fort. ♥

Ge mig fredag nu?! Sitter helt spänd & bara väntar på att dagarna ska gå. Jag vill till Öland nu, helst igår! Njuta av att vara långledig (3dagar, haha), njuta av solen & njuta av sällskapet. Sen ska vi såklart äta massa gott & ha sjukt kul ;)  Det får inte glömmas! Kameran ska laddas, det ska packas & sen så åker vi. Kom igeeen, ge mig fredag!!

Nu ska jag krypa ner i sängen, helt själv. J jobbar & sen skulle han fixa lite med hans bil. Så inatt får jag sova själv.. Feg är jag! Nåväl, imorgon får jag ju sällskap igen.

Grattis till min bror som tog körkort idag, inte en dag försent! ;)

With love,

If I only knew back then

Söndag, 20 Juni

Denna helgen har bara flugit iväg & vad har jag gjort? Inte så överdrivet mycket men däremot bra saker. Helgen började ju faktiskt redan i fredags!

Direkt efter jobbet åkte jag & väckte J som låg & sov. Helt slut var han stackaren! Efter många om & men fick jag i alla fall liv i karln, haha ;)  Vi fixade lite god mat på kvällen & sen bara hade mys framför en film. Så himla skönt att ha hemma mitt J igen!

I lördags cyklade pappa Vätternrundan, klart att man ska heja lite då! Åkte bort till en mack i Bankeryd för att ge pappa lite banan & macka, kämpen. Även att vi inte var så många där vid macken så var det ändå sån stämning, när cyklisterna rullade förbi en efter en. Pappa var bäst!
Efter lite mat så hämtade jag upp Sandra. Åkte & köpte lite gott & sen parkerade vi i min soffa för att se Viktoria & Daniel's bröllop. Åh, vad fint det var! Lite tårögd blev jag allt, men vem blev inte det?
På kvällen tog jag det mest lugnt & sen träffade jag J :)

Idag har jag hunnit med en runda på a6, åkt runt i halva stan känns det som & städat lite här hemma. Vet inte riktigt hur jag lyckas med allt? Måste samla ihop alla flytta-hemifrån saker, så att jag har dem klara när vi får en lägenhet.

Denna veckan blir en kortvecka, jobbar bara 3 dagar! Så himla skönt. På fredag bär det av till Öland, vad jag längtar. Känner på mig att det inte kan bli annat än bra ;)  Ska smida en massa planer i veckan, haha. Tur att jag har min Sandra till hjälp.
Nu ska jag fortsätta kolla på SATC & vänta på min man.

With love,

Fate fell short this time

Torsdag, 17 Juni

Ännu en dag med strålande sol! Som tur är så jobbade jag mellan 14-20 idag, så jag hann vara ute i solen en stund innan det var dags för jobb.
Riktigt varmt & skönt var det, även att jag blev lite väl rastlöst emellanåt. Fick underhålla mig lite med musik & kolla på bror som klippte gräset, haha. Jag låg & solade, han klippte gräset.

Jobbet gick helt okej, däremot så var det så sjukt varmt! Fattar inte varför de inte satte in AC när de renoverade för något år sen, man kokar där inne. Stackars de gamla säger jag bara. & vad gör en fläkt? Inte alls stor skillnad!

Imorgon är det jobb mellan 07-13. Ska se om jag kan ta ut någon komptimma, hade vart riktigt skönt. Vet inte riktigt hur det gick till men plötsligt så var min fredag helt uppbokad. Med kanske lite för mycket? Känner på mig att det blir en hel del stress imorgon men får tänka på att jag är ledig i helgen.

Det jag ser fram emot mest imorgon är ju såklart mitt J. Han är påväg hem & de borde vara i Sverige om någon timma. Sist vi hördes satt de på båten mellan Tyskland & Danmark. Gissar på att de kommer hem sent inatt. Så jag gissar även på att min älskling kommer att vara hyffsat så trött imorgon. Nåväl, bara jag får träffa honom lite grann. Underbara Joakim som saknar mig & älskar mig över allt annat. Kan man ha det bättre?

Dags för sängen..

With love,

All the things I know right now

Onsdag, 16 Juni

Ett par timmar senare så har jag hunnit med en hel del. Däremot så blev det inget med trippen till stan, tänkte att jag tar det efter jobbet på fredag istället. En runda på stan & lunch med mitt hjärta :)

Blev helt överlycklig när jag såg att jag fått en/ett (?) avi med posten idag. Från utlandet ;)  Visste direkt vad det var, jag beställde nämligen en bikini & lite annat från VS för någon vecka sen. Trodde dock inte att det skulle komma så snabbt? I alla fall, bikinin jag beställde, lovelovelove! Nu har jag två nya iår, älskar båda två & båda är de från VS. Nu vill jag ha sommar, sol & bad så att jag kan använda dem!

Vad har jag mer gjort? Fixat här hemma, lämnat J's bror's bil hemma hos hans föräldrar, vart & handlat & ätit en massa god mat. Ungefär. Det har vart en hyffsad lugn dag & det var precis vad jag var ute efter. Annars är det så mycket annat man ska hinna med. Man behöver stressa ner lite ibland & idag var jag helt slut efter gårdagen.

Förresten, när jag gick omkring där i affären så ringde J! De var påväg hem nu, så himla skönt att allt gick väl. Så nu var han så glad över sin nya bil, haha ;)  Söt är han. Fast jag måste erkänna att det ska bli riktigt kul att få åka med första gången.
Nu vill jag ha fredag, ha jobbat klart för veckan & få träffa mitt J igen. Ha en mysig kväll & bara vara med varandra. Att man kan sakna någon så mycket? Det var ändå inte längesen vi sågs. Så är det i alla fall, är galet kär i mitt J, min bästa! ♥

Dags för en film & sen sängen!

With love,

Just to help you back again

Onsdag, 16 Juni

Idag är min lediga dag & som tur är så skiner solen & det är toppenväder! Imorgon ska det bli lika fint, då börjar jag 14 så hinner med någon timma ute i solen då med.

J ringde & väckte mig innan han gick på flyget till England, han var antingen pigg eller övertrött & jag var bara trött. Var skönt att få prata lite med honom i alla fall. Just nu sitter han nog påväg till killen han ska köpa bilen av. Kan inte låta bli att vara orolig för min älskling, hoppas verkligen att allt går bra!

Frukosten intogs ute på altanen för första gången iår, hur härligt som helst! Sånt förgyller verkligen dagen litegrann. Satt ute i solen någon timma & solade men tillslut så tröttnade både jag & min bror.

Nu ska jag snart göra mig iordning & åka ner till stan en sväng. Har lovat att hjälpa min bror med lite kläder. Sen har jag ju självklart spanat in lite kläder med, haha. Helst av allt vill jag bara hitta perfekta inredningsdetaljer & köpa på mig en massa!

Igår förresten, jag vet inte vad som hände där. Jag fick i alla fall panik, satte mig i bilen & bara körde omkring i någon timma. Efter ett bra tag kom jag hem, satt i bilen i 5 min & bara var. J kom strax efteråt, han hade vart orolig, sötplutten. Igår behövde jag verkligen bara honom, känna hans armar runt mig & hans närhet. Att han håller hårt i mig. Sen kunde jag inte låta bli att smälta lite när han sa alla fina saker till mig. Han är verkligen en sån som alla vill ha som pojkvän, hur kunde jag ha sån tur? Helt sjukt. Älskar dig J. ♥

With love,

I wish that I could follow you

Måndag, 14 Juni

Idag har vart en såndär riktigt tråkig dag. Regnet bara öste ner & det var dags att kicka igång en ny jobbvecka. Då blir man inte så motiverad va? Det ordnade sig i alla fall, jag var iväg på lite annat innan jobbet. Bland annat hämta lite kvarglömda ringar & sen pussa lite på mitt J.

Jobbet gick helt okej, även att det bara var jag & sen massa vikarier. Det gick som det brukar, man stressar & sen när vi väl fikar så vill man bara sitta kvar där.. Otroligt skönt när man väl får gå hem i alla fall!

Imorgon är det en dag-tur som gäller & efter det ska jag träffa hjärtat lite. På onsdag åker han nämligen till England & så ses vi inte förrens på fredag eftermiddag. Så vill vara nära honom lite extra mycket imorgon :)  Kommer ju att sakna honom! Sen kommer jag att vara nervös & orolig med, orolig så att inget ska hända honom där nere.

Nu sitter jag i soffan & är så otroligt godissugen! Vet med att det ligger en marabou polka här vid mig men jag ska verkligen försöka att ignorera den. Det är alltid värst i början när man ska avvänja kroppen allt socker. Nåväl, det här klarar jag. Jag har bestämt mig nu :)

With love,

'Cause I adore you

Onsdag, 09 Juni

Ibland så går luften bara ur en. Veckan har vart helskum, det började i helgen när jag stressade alldeles för mycket på jobbet. När jag väl var hemma sen på söndagen & kopplade av så kom huvudvärken som jag känt lurat runt hörnet hela helgen. Sen höll det i sig lite smått tills igår.

Ibland blir allt bara för mycket? Jag är så glad att jag har folk i min närhet som lyssnar på mig, hjälper mig & fångar upp mig. Så glad att jag har Joakim med som på något sätt vet precis när han ska krama om mig sådär extra.
Nu har det börjat ordna upp sig i alla fall! Det börjar lätta :)

Idag vaknade jag upp med love, fick lite kramar innan vi gick upp. Igår kväll förresten, han skulle ju ordna med vad vi skulle göra på kvällen. Han hade tänkt Piren premiär eller Utsikten med jordgubbar men det regnade ju så det var inte det bästa. Andra planer alltså, vi satte oss i bilen & åkte, jag hade ingen aning om vart vi skulle åka. Vi hamnade lite utanför Nässjö, tror jag? Haha! I alla fall jättefint, Joakim hade vart där innan med sin släkt typ. Himla mysigt, lågt precis vid en sjö så vi satt där med utsikt över det. Båda åt lamm, så gott! Söt är han, hade en jättebra kväll, satt & pratade om allt möjligt & bara var vi två. ♥

Imorgon är det jobb igen. 08-14 men jag kommer nog att komma in tidigare. Måste hinna med en hel del imorgon nämligen :)  Efter jobbet ska jag försöka att få lite motion & sen är det bara hem & baka morotskaka till fredagsfikat. Får se hur det blir? Det var så himla längesen jag gjorde det nämligen. Får hålla tummarna! Joakim ska komma förbi en sväng med, pussa på mig & smaka på min kaka såklart, haha ;)

Nu ska jag ner & lägga mig i sängen, läsa en tidning & sen försöka sova.

Blir så otroligt trött på vissa!

With love,

They've got nothing on you

Tisdag, 08 Juni

Efter att ha jobbat hela helgen så var jag så himla trött & less på allt. Så jag isolerade mig lite grann, har mest bara vart här hemma & bara varit. Antar att jag behövde vara själv lite & bara tänka på allt & ingenting. Man behöver sånt ibland!

Igår kväll kom J hit, råkade blöta ner honom lite grann men det gjorde nog inget :)  I alla fall, vi låg & pratade i någon timma om allt. Jag älskar att höra om vad han känner & framtiden. Älskade att 1 år kändes som max tiden innan vissa saker händer. Sen pratade vi bara om andra onödiga saker. Jag lärde honom lite om olika material & sånt, haha ;)  Vi får se! Längtar i alla fall även att det kommer att dröja.

Nu sitter jag i soffan med lite huvudvärk, det här vädret alltså?! Antingen så får solen skina eller så kan det regna, jag hatar det här mellantinget. Känner mig helt tung i huvudet! Ska ta en tablett & vila lite, senare kommer J tillbaka hit. Han är & tränar & fixar nu, så vi ska ses sen igen. Ikväll ska vi kanske ut & äta också? Jag lämnade det åt honom, sa att han fick bestämma :)  Så det blir kul att se vad han hittar på. Donken? Haha ;)

Ska sätta på SATC nu igen & bara vila. Perfekt..

With love,

I think about you day and night

Lördag, 5 Juni

Måste bara skriva av mig, är sådär glad & sprallig & bara allmänt lycklig!

Bästabästabästa J var här nyss, bara i ett par minuter & pussade lite på mig. Stackaren har jobbat sen 07 imorse så han mådde inte så bra men ändå så åkte han den biten ut hit. För bara några minuter.
Vad ska jag säga? He make's me speechless.

Det är verkligen ett lyckorus bara han kan ge mig. Ett lyckorus som jag får bara av att se honom, höra hans röst eller känna att han rör vid mig. Jag satt & väntade på att han skulle komma, tiden gick saktare än saktast & när han tillslut kom så kom även fjärilarna i magen. Sprang ut direkt & flög på honom. Min älskade!

Jag träffade J när jag minst av allt ville & trodde att jag skulle träffa någon & verkligen falla. Båda var intresserade men ingen av oss trodde att det skulle bli något. När vi blev tillsammans hade jag redan vart hans ett bra tag.
När jag träffade J så kände jag att det var något annorlunda & det kändes mer & mer ju mer jag lärde känna honom. Allt jag känner för honom är så mycket djupare än vad jag känt innan. Han får mig att vilja vara världens bästa!
Jag hoppas verkligen att alla får träffa någon som är som mitt J. Världens bästa, min favorit, mitt allt.

Han fick mig att gå från att inte vilja ha pojkvän till att se hela mitt liv med honom.
J har verkligen förändrat mitt liv & jag är så otroligt glad att jag träffade honom. Det allra bästa jag har, min livskamrat & min andra halva. Han har hela mitt hjärta & all min kärlek.

Jag älskar dig idag, imorgon & föralltid Joakim.
Me and you, just us two.



I like where we are

Lördag, 5 Juni

Som vanligt så rusar tiden iväg, dagarna flyger förbi & jag står mest & undrar hur fasen det kan gå så fort? I alla fall, i veckan har det ju vart fint väder & har jag försökt att ta vara på så gott det går! Jag & love har suttit ute en del under veckan, varit ute på promenader, ätit glass & grillat. Massa annat med såklart :)

Idag jobbar jag delad tur & är hemma på min rast just nu. Satt ute i solen lite innan, nästa veckan ska det ju bli regn så jag kände mig lite tvingad. Skönt i alla fall :)  Det var väl tänkt att jag skulle hinna med att fixa lite mat men jag är verkligen inte hungrig & har ingen lust att laga något heller. Måste vara värmen som gör det..
Jag är himla sugen på att träna däremot! Det får bli en tur i spåret imorgon efter jobbet.

Imorgon jobbar jag 07-15.30, så skönt! Skulle jobbat 12-20 men nu blev det såhär. Man tackar & tar emot! Det betyder ju att man kan göra något efter jobbet med, sånt gillar vi. Hoppas att det är minst lika fint imorgon med :)

Nu har jag alldeles för tråkigt för att sitta här!

Joakim Fritz ♥

With love,

RSS 2.0