The very first time

Torsdag, 27 Maj

Ligger i soffan & nu har precis kollat på lite gamla bilder. Minnen alltså!

Jobbade 13-21 idag, så det var en lång dag. Började dagen med att ruska liv i min man som skulle upp tidigt, han är inte alltför lätt att få upp. Fick i alla fall ett par kramar & massa pussar innan han åkte. Mys!

Ska strax sova nu & se om min mobil har börjat funka igen. Den bara slutade fungera när jag var på jobbet, jäkla iPhone! Har provat allt, ingenting funkar. Så om den inte är igång imorgon så är det jag som kilar in på Telia bredvid frisören & ber dem att få igång den.
Ska bli fin i håret imorgon, så himla skönt. Perfekt nu inför lördag & bröllopet :) Nu är det bara lite smådetaljer kvar, åh vad kul det ska bli! Min älskling kommer att vara så fin.

På tal om alla gamla bilder. Eller ja, gamla & gamla. Tittade i mappen från februari, där var det ett par bilder från min & J's helg i Göteborg. Det var verkligen en bra helg, allt var så himla mysigt! I alla fall, på en av bilderna så stod han där med sina tulpaner. Eller tulipaner? Haha ;) Tulpaner kommer alltid att få mig att tänka tillbaka på den där helgen. Vi satt i sängen, mitt i natten & pratade om vad vi kände. J ska bara gå & hämta en sak, tar en tulpan, ger mig den & säger för första gången 'jag älskar dig.'  Hjärtat! ♥

With love,

There's something sweet

Tisdag, 25 Maj

Ligger just nu i soffan med tandblekningen i. Det här med att bleka tänderna är inte min grej, att sätta sig ner i 30 min & lägga på de små remsorna.. Hoppas att det blir bra i slutändan bara, Sandra sa något om att de här nya inte alls var lika bra som de gamla. USA tandblekning! :)

Idag har jag vart ledig, efter att ha jobbat hela helgen & igår. Jag som inte ens visste att det var pingst förrens i torsdags tackade & tog emot helg-ob, inte alls fel! Så det kommer att vara gott nästa månad.
Vaknade upp med J imorse i alla fall, mysis. Resten av dagen har vart full rulle, inte förrens nu senare som jag hann åka bort & sola & bara ta det lugnt.
Jag var uppe hos mormor en sväng idag med, min moster & lilla F var där med. Himla sötunge är var hon är, min favorit! Tror dock att hon & bebis i magen får delad förstaplats när bebisar kommer :)

Imorgon är det jobb igen, 07-14. Direkt efter ska jag möta upp mamma & sen kanske Sandra. Senare efter det ska jag & J titta på bröllopspresent till paret som gifter sig på lördag. Jag vill även hinna träna imorgon, hinner jag det tros? Hoppashoppashoppas.

Nu blir det Ugly Betty & sen Desperate Housewifes.

With love,

I'm seeing it in my dreams

Lördag, 22 Maj

Nu var det ett tag sen jag skrev igen. Ärligt talat så har jag ingen vidare lust ett ens blogga längre, sen har jag inte alltid tid heller..

Veckan har vart fullproppad i alla fall. En massa bra saker & det fina vädret har kommit nu med! Jag & J har i veckan bland annat vart & kollat på lite lägenheter, var med & budade på en men gav oss efter ett bra tag. Nu väntar jag på att drömlägenheten ska komma upp på hemnet! :)

Idag har jag jobbat, 07-15.30. Den turen kan vara den bästa på helgen, man hinner ju ändå göra något efter jobbet om man nu vill. Jag ska strax göra mig iordning & sen åka bort till Sandra. Kvällen kommer att bli kort, imorgon är det delad tur. Somnade ganska sent inatt så idag är jag d ö d.

Förresten, varför är jag sugen på kaffe? Jag som inte ens dricker det..

Nu börjar jag känna mig lite smått stressad, hej tidsoptimist! Ska säga hejdå till Emma idag med.. Det känns helt sjukt, nu får jag inte träffa henne på 1 år? Känns helt galet! Kommer sakna den damen riktigt mycket. ♥

Ska njuta av det fina vädret, kvällen & att få krypa ner bredvid den bästa.

With love,

Nothing's gonna stop me

Söndag, 16 Maj

Grattis världens bästa J, han fyller 24 idag. Ses snart love. ♥

Igår så jobbade jag delad tur, det var riktigt segt! Nu har jag dock jobbat in min midsommarhelg, så himla skönt. Det längtar vi till nu. Sen så är det bara 3 jobbhelger kvar innan semestern :)  Har även lyckats pricka in så att jag inte jobbar helg på 7v i rad, haha. Älskarälskarälskar.

Så fort jag slutat så gjorde jag mig iordning lite snabbt & bytte kläder & sen var det bara att sätta sig i bilen. Det var nämligen dags för Emma's avskedsfest. Om ca 1vecka så flyttar hon nämligen till USA, i 1 år! Vad jag kommer att sakna henne.. I alla fall, när jag kom var alla mitt uppe i lite lekar så det var bara att hoppa in i det. Kvällen var i alla fall hur bra som helst, även att jag var dödstrött. Väl inne i stan så ville alla in till O'learys & det kände jag verkligen inte för. Jag & Sandra tackade för oss & bestämde att vi skulle äta lite istället.
Satt på Donken ett tag, så himla gott med mat! Kom på nu att jag åt ju ingen middag igår, haha. Nåväl. På vägen hem pratade vi om precis allt & sen satt vi i bilen ett tag innan Sandra gick in & jag åkte hem. Vad vi skrattade! Jag fick kramp i magen & tårarna bara rann. Då kände jag verkligen hur mycket jag saknat att ha så kul med henne, det är så kul som bara vi kan ha! :)
'-DU! Har du kollat busringt.se eller?'
'-Aaaah men i alla fall!'

Åkte förresten förbi mitt J en snabbis innan Donken. Var ju tvungen att pussa lite på honom :)  Klockan var ju över 12, så jag blev den första att gratta min älskling! Söt var han, han hade sovit men orkade sig ändå upp & träffade mig en snabbis. När jag väl är där med honom, när han håller om mig & jag borrar in mig i hans famn & hans tröja så vill jag bara stanna där för alltid. Det är en slags trygghet som ingen annan ger mig. Hur mysigt som helst i alla fall att få träffa honom lite. Nu vill jag bara att klockan ska bli 20 så att han slutar jobba & jag får träffa honom igen.
Älskade J. ♥

Nu är det dags för middag & sen blir det träning!

Jag ska pressa min kot-lettrad i min pure-press som jag köpte för min hund-ring.

With love,

I keep on shining

Onsdag, 12 Maj

Min lediga dag har spenderats med min älskling & på gymmet med min bästa vän. Bra dag med andra ord :)  Synd bara att det inte kunde vart lite bättre väder, jag hade velat ha sol & kunnat sitta ute hela dagen. Men man får inte alltid allt man vill ha..

Vaknade i alla fall med mitt J, fick väcka honom som vanligt & han var lika yrvaken som vanligt med. Kan vara det gosigaste som finns, en varm, nyvaken J. Vi tog det mest lugnt här hemma, åt lite god frukost & sen bara var. Det är så himla skönt med såna dagar. Bara kunna njuta av att få vara nära mitt hjärta.

Vid 3-tiden åkte jag in till stan & mötte upp Sandra på Friskis. Jäklar vad hon kör den kvinnan! Helt stört, jag är inte alls van vid det. Jag tror att det är bra för mig att träna med henne, haha. Så får jag lite gjort :)  Det var i alla fall skönt, det är tur att hon kan allt på gymmet bättre än mig.
När vi tränat klart gick vi en snabbis på stan & hälsade även på Lowisa. Så stod där lite & pratade om allt möjligt innan jag gick till J som hämtade upp mig.

Nu på kvällen blev det lite matlagning & nu sitter vi i soffan. Ska kolla på någon film sen & bara mysa. Passa på att umgås, sen ses vi nog inte förrens på fredag..

Jag blir så glad av att göra J glad. Att det jag skriver i bloggen gör honom glad & så. Jag skriver ju faktiskt bara det jag tycker & tänker.
Även om det bara är att få sova bredvid honom så älskar jag det. Även om det bara är att få träffa honom i 5min för att säga godnatt & få en puss, det är så värt det! Jag älskar all tid jag får med honom, oavsett om det är 5 minuter eller 5 timmar. Sen vet jag ju att du läser det här älskling, så ta åt dig. Du är det bästa jag har, du får mig alltid att må så bra & du är som ingen annan. Du är bättre, ingen är lika bra som dig & kommer inte att vara det heller. Du är den enda för mig & jag älskar dig idag, imorgon & alltid. Jag vill alltid vara med dig, jag vill vakna upp om 50 år bredvid dig. Min finaste, bästa Joakim Fritz. Mitt livs kärlek ♥

Förresten, biljetterna till Sex & the City 2 är nu bokade!

With love,

Your love is my drug

Måndag, 10 Maj

Dagen började med att jag körde pappa upp till flyget. Var sådär lagom kul när jag vaknade 05.15. Väl hemma så tog det ett tag innan jag somnade om. Fick lite pussar & en varm Joakim bredvid mig dock, det gillar jag ju starkt. Han var så sjukt trött, min plutt. Han är så himla söt när han sover. Världens finaste, så jag pussade lite till på min man, höll om honom lite & bara tänkte på hur lycklig jag är. 'Går det att bli lyckligare än såhär?'

Innan det var dags för jobb så var jag & J här hemma & bara tog det lugnt. Pratade om framtiden, vad man har tänkt sig & hur man förställt sig allt. Som tur är så har jag & J så himla lika tankar om allt, så det känns lika bra varje gång vi pratar om det. Jag älskar när han pratar om vår framtid. Klingar det inte fint? :)

Jobbet idag gick snabbt, jobbade bara 16-21. Till kvällsmat blev det en halv vesuvio, så himla gott! Jag som skulle sluta med en massa skitmat. Jag tar upp det imorgon igen, okej? Nu sitter jag här hur mätt som helst & bara längtar efter att få krypa ner i sängen.
Däremot gillar jag inte att behöva krypa ner själv.. Jag jobbar tidigt imorgon, så J sover inte här & min kära far i Tyskland hela veckan. Imorgon är det jag som tvingar hit min älskling!

Imorgon ja. Det kommer att vara en lång dag känner jag, haha. Först blir det jobb mellan 07-14, därefter måste jag upp till a6 en snabbis, hämta ut ett recept & systemet. Raka vägen till moster & busan efter det, vad jag saknar dem! Ska bli himla mysigt att se hur magen växer med. Jag längtar efter dig kusin! ♥
J ska meka med en av hans bilar imorgon men sen på kvällen kommer han till mig. Då blir det en massa mys, räkor & vin. Jag längtar redan!

Det är evig kärlek.

Nu ska jag ta & krypa ner i sängen & försöka få mig lite sömn.

With love,


Can't make up your mind

Söndag, 9 Maj

Precis som varenda lediga helg så sitter jag idag & undrar vart fasen helgen tog vägen? Två dagars ledigheter försvinner bara sådär & imorgon är det jobb igen. Måste jag säga mer, eller förstår ni att jag längtar till min semester? Det är bara 10 veckor kvar, haha!

I alla fall, gårdagen var fullrulle hela dagen, jag hann knappt inte ens sätta mig ner & bara vara. Började dagen med att rensa ut bland mina gamla saker & därefter en sväng till sortergården. Ganska så skönt faktiskt att stå där, slänga allt porslin som inte jag hade valt när det köptes & som jag inte ville ha kvar. Det borde alla prova någon gång! Inte för att jag är arg eller något utan det vara bara en sån skön känsla.
Vidare upp till a6 för att stirra omkring där i ett par timmar. Hann med en lunch på Soya, andra dagen i rad. Yummie! Jag hittade lite till mig själv, mest småsaker men nöjd var jag i alla fall. Försökte hitta en present till bästis med men kände att jag inte ville köpa något som jag inte visste om hon ville ha eller inte..

Väl hemma var det bara att göra mig iordning lite snabbt & få lite mat i magen innan jag åkte & hämtade upp Sandra. Jag, Sandra, Malin & Janina satt ett tag hemma hos Malin & bara hade det trevligt innan middagen på Jensens nämligen. Middagen var i alla fall riktigt trevlig & god mat med! Nästan alla körde på 3-rätter. Jag valde räkcoctail, kycklingspett & tillslut apelsinsorbet & chokladmousse till efterrätt. Mot slutet satt alla helt trötta & proppmätta.
Jag & 5 av tjejerna gick vidare efteråt, en snabbis till Huset blev det. Träffade några bekanta & såg lite av en modevisning. Vi undrade dock lite grann vad vi gjorde där, det var inte riktigt rätt för oss.. Så vi satte oss i bilen & åkte hem. Tack för kvällen alla tjejer & framförallt tack till Sandra ♥

Hemma möttes jag av mitt J, sötsötsöt! Vi låg uppe & pratade & kramades ett tag innan det var dags att sova. Vad jag hade saknat honom, mitt hjärta.
Jag hoppas verkligen att alla kommer att få känna för någon så som jag känner för mitt J. Det är helt sjukt, helt otroligt & helt underbart! Han förstår mig så sjukt bra & på ett sätt som ingen annan gör? Jag vet inte ens om jag kan förklara den lilla saken. Tror faktiskt inte det :)  Jag är i alla fall så glad att jag har honom, vad skulle jag göra utan J? Detta är inget jag har känt förut, det är först nu man förstår att ens tidigare 'kärlekar' inte har vart på riktigt. Detta är första gången jag verkligen är kär, första gången jag verkligen älskar någon. Jag vill inte vara utan J, jag vill dela allt & lite till med honom. Han är den rätta för mig, nu & alltid. ♥

Idag har vi mest fixat småsaker här hemma, grillat lite & försökt klura lite med försäkringar & sånt. Inte alls kul med andra ord, haha. Det är ju sånt man måste göra ibland dock, bara att gilla läget. Nu har jag precis kollat på lite serier & väntar på att J ska komma.
Imorgon blir det jobb 16-21. Innan dess, massa mys med världens bästa.

With love,

You can make it feel so real

Fredag, 7 Maj

Ska börja med att säga grattis igen till Sandra! Hoppas att du har haft en bra dag, även att vi ska fira dig imorgon. :)

I alla fall, jobbade som vanligt idag. Alltid lika trevligt att jobba fredagar, fredagsfika ;) Haha, riktigt bra att vi införde det! Inget jag ångrar en sekund. Det gick i alla fall hyffsat snabbt idag på jobbet, jag hade fullt upp hela tiden. Så blir det när man har missat en dag..
Direkt efter jobbet åkte jag ner till stan & kikade lite. Hann även med att springa in & prata med Lowisa en stund, så himla kul att träffa henne igen :)  Det gillar vi, jag får vara på stan oftare!

Efter det hämtade jag upp pappa & Joakim & så åkte vi till Atteviks. Det var väl ungefär som vi hade väntat oss, så jag blev inte förvånad. Jag skrattade mest faktiskt, haha. Nåväl, vi får se vad som händer!
Jag & love var i alla fall hungriga vid det laget så vi åkte upp till a6. Soya fick det bli idag, han var sugen på det & jag kände att jag kunde äta vad som. Gott var det i alla fall, jag körde lite LCHF variant. Bra gjort. Haha ;)

Vi åkte omkring lite innan jag kom på att vi skulle åka till Lekeryd & äta glass? Vet inte riktigt hur jag kom på den idén men så blev det i alla fall! Världens största glassar med?! Helt galet var det, varken jag eller älsklingen orkade äta upp. Men gott var det ju, så det får bli fler turer dit i sommar.

En snabbis in på Ica Maxi, hämta upp Sandra på stan & sen var det dags att åka hem igen. Har ändå hunnit med en hel del idag, sånt gillar vi ju.
Nu har jag & J ätit lite & ska kolla på en film. Alvin & the Chipmunks, den första filmen. Har tvåan nerladdad med men J har inte sett den första så den får det bli! Om han orkar & vill så ser vi på den andra med. Sjukt rolig film!

Idag är det verkligen fredagsmys. Alltid mys att få vara med den man tycker om allra mest såklart men på fredagr så försöker man ju att mysa till det lite extra. Mitt J jobbar ju alltid på helgerna så vi brukar passa på att mysa så mycket som möjligt.
Nu sitter han bredvid mig i soffan & är sådär söt som bara han kan vara. Genom att bara vara :)  Min finaste, vi har nog vart sådär gullgulliga idag tror jag, haha. Satt & kramades & sa vad vi kände & tyckte innan. Jag vill ha vår lägenhet nu! Jag vill ha min kärlek bredvid mig varje natt, få godnatt pussar & god morgon pussar. Jag vill ha min älskling nära mig alltså. Joakim Fritz, jag har verkligen tur som har dig. Du är det bästa som hänt mig. ♥

With love,

I can't be the only one

Torsdag, 6 Maj

Natten till idag var helt sjuk! Jag sov typ ingeting, utan låg mest vaken. Vände & vred på mig, stirrade upp i taket & kollade på tv i telefonen. Lägg till huvudvärk på det med, heeej min morgon. Jag lyckades i alla fall somna vid 08 & vaknade upp vid 12 igen. Mycket piggare & mådde mycket bättre också :)

Imorgon är det jobb 07-13 & efter det är det direkt ner till stan. Får se sen om jag tränar vid 16 eller om jag kör lite på gymmet direkt efter jobbet istället. Beror lite på vädret, om det är fint ger jag mig ut istället.
Var ute innan idag & sprang lite, jag tror dock att jag druckit & ätit för lite idag, blev helt yr så fick ta det lite lugnt i slutet. Men vad härligt det var ute! Solen sken, massa vitsippor & träden håller på att blomma ut. Då kan man ju inte bli annat än glad, eller hur?

Resten av fredagen ska jag spendera med min älskling, vi har inget planerat just nu men vi ska nog allt hitta på något. Fredagsmys! ♥
På lördag ska jag gå igenom mina gamla saker här hemma, se vad jag ska spara & vad jag ska slänga. Jag vet redan nu att det kommer att vara mycket som hamnar i sopporna. Saker jag aldrig mer vill se, saker som tillhör ett liv jag inte vill bli påmind om. Senare på kvällen ska vi fira bästa Sandra som fyller 21 imorgon! Middag på Jensens, ska bli riktigt gott :)

Sitter & kikar på lite inredningssidor nu med, man bli så himla sugen! Snart så :)

With love,

I will love you with every beat of my heart

Söndag, 2 Maj

I lördags fick jag det verkligen förklarat för mig, J's känslor. Otroligt härligt, det var ett sånt där tillfälle då man blir så lycklig att man inte vet vart man ska ta vägen. Ett sånt tillfälle när man blir tårögd. ♥
Det har varit mycket prat om framtiden, vår framtid & vad vi vill. Det känns så skönt att vi tänker & tycker likadant om allt, att vi vill samma saker. Att någon känner så för mig, att J's känner så för mig är det bästa jag vet. Jag längtar efter framtiden nu, samtidigt som jag njuter av varje ögonblick vi har tillsammans just nu.
Jag älskar känslan han gav mig i lördags. Att känna att någon verkligen bara vill ha just dig & ingen annan. Att ingen annan kan mäta sig med dig & att du är bäst i någons ögon. Oslagbart.

Även när du är omöjlig att få upp på morgonen, när jag får tjata på dig i 5 minuter för att ens få liv i dig & även när du retas med mig & vet precis vad du ska säga & göra så älskar jag dig.
Du får mig att vilja vara bättre. Du får mig att må som ingen annan får mig att må. Alla känslor du ger mig är så himla bra, allt du gör är bra. Bara av att vara så gör du allt bättre.
Det går inte riktigt att förklara min kärlek till mitt J. Finaste J. Min enda & min stora kärlek.



Jag älskar dig Joakim Fritz! Du är allt & jag kommer alltid att vara din. ♥



Come a bit closer

Söndag, 2 Maj

Så var vi inne i Maj, hur skönt är inte det? Nu känns det som att våren kommer på riktigt & sommaren är så nära inpå.. Idag har det i alla fall vart riktigt vårväder! Solen sken i princip hela dagen.

Jag har jobbat hela helgen, så har inte kunnat vara ute någonting. Idag var det 12-20, tyvärr. Hade gärna gått en dagtur bara istället, så hade man kunnat göra något i alla fall?
I fredags efter jobbet var det raka vägen hem till soffan. Hade fått ett par erbjudanden men kände att jag ville vila upp mig inför jobbhelgen. Så lite mys i soffan framför en film.
Igår halvsåg jag på en film, fick slänga mig i duschen & sen kom min älskling. Han hade vart & firat hans kompis som fyller år idag & som precis kom hem från Kanada. I alla fall, jag fick slänga på mig lite kläder & så åkte vi iväg & körde lite grann.. Det blev dock inte så mycket men det var kul i alla fall :)

Väl hemma njöt jag av att bara få vara med honom, hade knappt träffat J sen i torsdags.. Båda somnade nog ganska så fort & jag sov så himla bra inatt, helt galet! Imorse när väckarklockan ringde för att få upp J var jag hur trött som helst, höll på att somna om flera gånger men hade lovat att få upp honom. Så fort han åkt somnade jag om!

Idag var det jobb 12-20. Riktigt segt, man hinner liksom inte med någonting? Det gick i alla fall som vanligt, träffade på Sandra en kort sväng med, hon skulle hem & jag hade precis börjat jobba typ, haha. När klockan började närma sig 20 så begav jag mig hemåt, så skönt!
Nu har love precis åkt härifrån, jag ska ju jobba imorgon & han var hur trött som helst. Så vi sågs bara en kort stund men imorgon blir det mer. Jag uppskattar dock att han åker ut hit efter jobbet bara för att träffa mig en stund :)  Sånt är viktigt & betyder massa! Min fina.

Imorgon är det jobb 07-14 & sen är jag ledig tisdag! Otroligt skönt kan jag lova, det kommer att kännas av att jag jobbat hela helgen. Har ganska mycket inplanerat i veckan, sånt gillar jag. Veckan kommer att avslutades med middag på Jensen's med tjejerna på lördag för att fira Sandra. Det ser jag fram emot :)

Nu ska jag göra mig iordning inför sängen & lägga mig. Jag måste verkligen varva ner lite, så ska ta fram min bok & läsa lite. Snart är den utläst :)

With love,

RSS 2.0