.

Söndag, 31 Oktober

Sitter just nu hemma hos mamma & har precis ätit lite mat. Helt sjukt gott, har ätit det två gånger innan. Första gången för ett par år sedan & sen i våras när jag lagade det till en viss person.

Har bakat bullar, kanel & vanilj & nu blev morotskakan precis klar i ugnen. Så bara glasyren som ska på sen så är den klar med! Vid 16 kommer Cinna, Andreas & mina två små hjärtan. Massa fika & en massa mys.

Sitter & planerar nästa helg nu med. Helgen som vart har varit bra..I fredags blev var det fullrulle, göra prov, vara barnvakt & sen ner på stan. Ett glas vitt på 8 glas & sen biomys! Bror är hemma så passade på att umgås med honom igår, N fick snällt vänta tills nästa helg. Så det planeras just nu! Som det ser ut nu så kommer N på fredag & sen får vi se hur länge han stannar. Som sagt, söt som har väntat på mig :)

Har blivit väckt både fredag & lördag av samtal från lite olika personer, haha. Oväntat!

Ska göra glasyren till morotskakan nu!

Ikväll ska jag träffa S, pratade igår & han ville gärna det, så klart att vi ska ses. Var ju längesen nu!

With love,

.

Onsdag, 27 Oktober

Många som har kikat in här trots att jag inte har skrivit på ett bra tag.

Just nu vill jag bara ha mina två lediga helger som jag har framför mig. Har proppat dem med en massa bra saker nämligen. Vänner, familj & nya bekantskaper.
Nya bekantskaper som vart otroligt söt & väntat på mig för att jag var hans typ av tjej. Hur sött?

Det var det här med min sömn, helt rubbad! Vad har hänt? Kan sova 5 eller 10 timmar, spelar ingen roll, för jag vaknar ändå lika trött. Inte helt rätt där nej. Menmen, det löser sig alltid. :)

Mitt i natten skriverier. Bästa vänner, bästa familj & bästa alla som stöttat, funnits där & hjälpt mig. Underbara ni!

Har återfått kontakten med en person som en gång var min närmaste. Det är jag otroligt glad över, för det är något som jag har saknat & mått dåligt av. Efter nästan 1 år av bara stelhet, knappt inte träffats så pratar vi i telefon varje dag, skickar sms & ses flera gånger i veckan. ♥

Nervös. Pirrig. Vad hände där? Sen när blir jag det? Det känns bra i alla fall, har blivit positivt överraskad! N liksom.

With love,.

Jag lever. Tar små, små steg..

Söndag, 10 Oktober

Har bytt lösen på min privata, var lite för många som vart & kikat emot vad jag gett ut lösen :)  Ni som känner mig & bad om det gamla, kolla er blogg/facebook.
Ni andra? Jag kommer inte skriva här, fattar inte varför ni ens kollar :)

RSS 2.0