27 september

Tenta om 2 dagar & hur mycket har jag pluggat? Är dödstrött på psykologin & vill bara att den ska ta slut. Nu längtar jag mest efter farmakologi&patofysiologi & LONDON såklart!

2 veckor kvar till London, inte dåligt. Det betyder att jag måste hålla hårt i mina pengar nu & jag är faktiskt själv förvånad över hur bra det har gått, haha. Otippat!

Min iphone lever sitt egna lilla liv, stendöd ena minuten & sen plötsligt så funkar den igen. Dags att köpa ny telefon? Eh, ja kanske?

Trött tjej.16 september

Det går sådär bra för mig att blogga, haha. Kanske var en dum idé att ta upp det igen :)  nåväl, time will tell!

Äntligen fredag i alla fall & idag roar jag mig med plugg&städning. Är så galet trött på denna kursen nu! Har fortfarande min sammanfattning av ett kapitel kvar, ett antal seminarier & även tentan.. Hur fasen tror dem att vi ska hinna med allt?!

Åkte ner & tränade igår, själv! Kan lova att Elin var lite stolt över mig, haha. Brukar annars vara hon som drar med mig men igår så kände jag att det verkligen behövdes. Körde 1,5h intervaller på löpbandet! Så himla skönt.

Just nu gör jag väl allt för att slippa plugga, haha. Städar, ska gå & hämta ut lite paket & sånt. Det blir lätt så men bara jag sätter mig & kommer igång så brukar det faktiskt gå fint. Tänkte ta mig lite lunch & sen sätta mig med psykologiboken. Har väl inget annat val!

Ser fram emot mycket saker just nu :)

6 september

Har väl funderat fram & tillbaka tusen gånger ifall jag ska börja blogga igen? Har känt suget men samtidigt så vet jag faktiskt inte ifall jag orkar hålla igång? Man har ju redan gjort detta en gång, lite så känns det.

Jag provar lite smått i alla fall!

Skolan är igång & det betyder massa plugg. Som vissa har märkt av mer än andra. I alla fall, det är kul att vara tillbaka & umgås med mina fina klassisar varje dag! Man blir så glad, jag är glad att jag har fått så fina nya vänner. Det hade jag faktiskt inte trott. Vågar väl erkänna att jag var ganska skeptisk i början.

Min lägenhet börjar bli färdig så smått, måste köpa lite gardinstänger bara. Sen blir det lite mer ombonat. Älskar att sitta i min soffa & mysa framför en bra film. Har blivit en hel del filmkvällar i min soffa.

Funderar lite på vad felet är? Tror att mina vänner funderar på det med, varför går det inte bara? Att man inte kan bestämma sånt alltså, sjukt jobbigt. Det är ju verkligen världens snällaste som skulle göra allt, precis allt, för mig. Jag vill!

Nää men lite Idol kanske?

With love,

RSS 2.0