21/02

Jag hatar mina migrän-gener från mamma. Hur fint väder som helst idag men vart har jag tillbringat dagen? Jo i sängen, hur kul?! Hoppas att det lägger sig snart, imorgon måste jag vara pigg.

Imorgon ska vi ut & äta & fira att min fina bror har tagit sin examen, så han är numera civilingenjör. Han är så himla duktig, önskar att jag kunde vara hälften så duktig så hade jag klarat skolan utan några problem :)

Har bestämt mig för att jag ska våga göra min tatuering snart. Vågavågavåga! Risken är väl bara att jag blir fast & vill göra fler & fler, haha.

Undrar lite vem du som kommenterat menar, svårt att veta eftersom att jag inte ens skrivit ut vem jag menade. Det finns två möjliga. Vem var det som gjorde det mot dig?

Nästa vecka 'flyttar' jag till Eksjö, praktik som sagt i 5v. Kommer dock att komma hem alla helger förutom den jag måste jobba där nere. Fick mitt schema igår & det känns helt okej faktiskt! När jag väl åker hem kommer jag att kunna vara hemma fredag kväll - måndag förmiddag, alltså hela helgen :)  Glad Sophia! Hade jag behövt sitta där nere hela helgerna så vet jag inte vad jag gjort.

Men då taggar vi tenta på fredag, det fixar vi!

16/02

Jag glömmer bort min blogg mellan gångerna jag skriver här, gick in idag för att kolla en annan sak & tänkte att då kan jag ju likaväl skriva lite!

Mycket som händer nu, både i skolan & utanför. Tenta nästa vecka & sen börjar praktiken i Eksjö. Hjälp, hur ska detta gå? Visst, jag har erfarenhet som USK men nu är det helt annat, nu är det SSK istället. Stor skillnad! Ska bli sjukt kul i alla fall.

Min stackars naglar är helt förstörda nu, var ju ett par v sen jag gjorde dem & måste ta bort dem nu inför praktiken. Passar bra ändå, så får de växa & bli lite starkare tills jag gör dem nästa gång. Känns sjukt ovant nu att ha korta naglar, jag gillade mina fina :)

Jag är så galet sugen på en liten vovve, har vart det nu i ett par månader. Ska försöka sno någon hund någon dag/några dagar & verkligen testa på hur det är. Så får vi se sen :)

Fick en kommentar i förra inlägget & nu så undrar jag ju såklart vem det är, med tanke på vad du skrev? Så, berätta? :)

Nu ska jag plugga, handla & sen gå på info om att vara fadder!

01/02

Egentligen så hade det varit skönt att göra en ny blogg, börja om helt på nytt. Men denna har jag haft så länge, det finns så många minnen. Minnen som är bra & minnen som är dåliga.

Jag önskar att jag aldrig träffat dig, det hade gjort mitt liv så mycket lättare & bättre. Så som du förstörde mig, jag trodde inte ens att det var möjligt. Du har sårat mig så många gånger & det har resulterat i att jag numera tycker illa om dig. Hur kan man gå från att älska någon, tycka att en person är ens allt till att tycka illa om den & önska att man aldrig träffats? Så sjukt konstigt.

I alla fall! Jag är så otroligt glad & lyckligt lottad, jag älskar mitt liv. Har funnit ett sätt att leva på som verkligen fungerar för mig, just nu i alla fall, men tror även att det kommer att hålla i sig. Jag tror att man måste ha sin tro.

Inser mer & mer för var dag om går vilken person jag är, vad jag vill med mitt liv & hur jag vill leva. Att lägga sig varje kväll & tänka på detta & vad man ska förändra är peppande! Jag som redan älskar mitt liv, kan det bli bättre?!

Jag har de finaste vännerna i världen, båda gamla & nya. Otroligt tacksam!
Finaste familjen & släkten.
SJ&MJ är allt för mig.

Så mycket kärlek :)

RSS 2.0