Never let me go

Måndag, 26 Juli

Min andra semestervecka, snart så sitter jag där på hemmet igen känns det som. Dags att börja hitta på småutflykter, jag börjar med den första imorgon!

Idag vaknade jag bredvid J, efter att ha knuffat lite på honom. Inte mitt fel att du ligger över hela sängen älskling? :)  Haha! Under dagen har jag vart hemma, fixat en del & även pratat en del med pappa. Tur att vi är så lika, tänker precis likadant. Senare åkte jag till mitt J som flög på mig såfort jag kom innanför dörren. Söta, han hade saknat mig, haha. Grillat massa god mat & sen blev det nya Beck filmen.
Fick säga ett hejdå till love idag med, fjant som jag är så började jag nästan gråta. Men bara nästan! Han åker till England imorgon igen med sin bror, denna gången är det hans tur att köpa en bil. Jag kommer att oroa mig för honom ända tills han är hemma här igen.

Imorgon som sagt, det blir Kosta med bror & pappa. Ska kolla på lite saker till flyttahemifrångrejerna. Känns ändå som att man kan hitta en hel del där. Sen hoppas jag ju såklart på lite kläder också, :)  Sist fanns det ju inte överdrivet mycket!

Vi får se om det blir Öland denna veckan eller om det blir nästa vecka, beror lite på vädret. Som det ser ut nu så ska det ju inte vara något vidare & då är det inte jättekul. Man vill ju kunna sola & bada. Om detta pissvädret fortsätter så blir det nog en restresa med familjen & självklart mitt J om någon vecka. Hur skönt hade inte det vart? Jag känner att jag behöver sol!

Nu ska jag sova & drömma om min prins.

With love,

Everything is new

Fredag, 23 Juli

Detta får bli ett snabbt inlägg, har nämligen inte alls tid att sitta här. Men en snabb uppdatering ska man väl hinna med.

Veckan har gått hur fort som helst, ändå så har man inte gjort så mycket? Eller nja, har väl mest vart ute i farfars hus & fixat där. Det är helt sjukt vad mycket det är att göra & rensa!
Umgåtts med mitt hjärta med, såklart. Men det behöver man nästan inte skriva, haha.

Idag åkte jag, Sandra & Malin till Borås för Nelly Outlet, andra gången för mig. Denna gången köpte jag dock inget, så det kändes faktiskt lite ovärt. Fick bli en tröja från Gina sen istället! Trevligt att komma iväg lite i alla fall, även om det inte är så långt. På vägen hem fick vi lite problem med bilen, haha. Sandra var livrädd! Visade sig att någon vart på & fingrat på bultarna på framhjulet, så det skakade, vibrerade & lät himla mycket där ett tag. Tur att Malin är så duktig ;)  Fixat, snabbade på hem & direkt till frissan! Så nu är man blond igen & håret litelite kortare.

Vart & kollat på kamera med far, hur fasen ska man kunna bestämma sig? Det har vart himla svårt men nu känns det som att det börjar luta åt en speciell. Inte alls den jag tänkt mig från början!
Nu ska jag snabbt göra mig iordning, det blir lite mat på Jensens & sen bio. Ska gå med två av mina favoritkillar, bror & mitt J. Den sista mannen är ute & gör stan, haha ;)  Bästa pappa, vad ska jag göra utan honom sen? Vi som brukar hjälpa varandra, båda i lätta & lite svårare val. Så himla glad att just gamla goa pappi är min!

Imorgon blir det kalas för mammas släkt på dagen & kvällen ska jag firas av vänner & J. Så en fullspäckad dag! Söndag är det lite kalas för pappas sida. Fullt upp hela helgen med andra ord. Men det gillar vi! På måndag är det jag som sover halva dagen.

With love,

Bring back those memories

Måndag, 19 Juli

Så, idag är min första semesterdag. Hur ska jag spendera den? Inte så jätte spännande faktiskt, nu på dagen blir det mest att ta det lungt här hemma & i eftermiddag blir det kalas för näst minsta kusinen. 14 år blir han, vart tar tiden vägen? För mig kommer han alltid vara typ 9 :)
Förresten, snart så är han inte näst minsta kusinen! Jag längtar så att jag dör!

Helgen har i alla fall vart riktigt bra. Jag & mitt J firade min semester med en massa gott på grillen & sen biomys. Väl hemma så var vi båda trötta, så det fick bli sängen direkt. Några godnattpussar & sen var jag borta.
I lördags var vi i farfars hus ett antal timmar & rensade, helt sjukt vad man kan hitta för gamla saker. Farmor & farfars förlovningsannons ♥    . Vi hann även med ett besök nere hos farfar, så himla söt.

På kvällen var det dags för inflyttningsfest på Gräshagen för Carro. Så himla fin lägenhet! Gjorde ju inte att man blev mindre sugen på att hitta lgh nununu! En himla trevlig kväll i alla fall, det tackar vi för.
Kvällen fortsatte nere på stan, träffade ett par gamla bekanta & sen även Simon. Som vanligt så saknade jag min karl men Sandra är ju inte fy skam hon heller. Bästa Sandra :)

Igår var jag sjukt trött, vaknade med huvudvärk som höll i sig hela dagen. Inga tabletter hjälpte, det är sån huvudvärk som vi hurrar för. Skulle avsluta helgen med polkaglass men självklart så var det slutsåld överallt?! Åkte till 3 olika affärer men icke. Fick nöja mig med lite annat gott.

Älskling kom sent på kvällen efter en massa jobb, jag var dödstrött så jag la mig 5 min efter att han kommit. Vaknade av att någon pussade på mig & höll om mig. Finns inget bättre!
Just nu ligger mitt J nere & sover medans jag vart vaken i 1 timma. Ska snart gå ner & väcka honom men tänkte att han skulle få sova lite, han som jobbat hela helgen :)

With love,

Nothing lasts forever

Torsdag, 15 Juli

Sitter i soffan nu, lyssnar på min egna musik, tv:n är på & längre bort i huset spelar pappa musik. Haha, bra va? Känns att det är lite väl mycket ljud just nu!
Nu är det snart semester, bara några jobbtimmar till! Imorgon är det jobb mellan 07-13, ev så blir det 12.30. Så himla skönt, ledig i 4½ vecka. Hur skönt?! Ska försöka att verkligen njuta & ta vara på dagarna. Sen blir det såklart slappdagar också, dem längtar jag efter.
Var förresten inne på en vädersida innan & de menade att så som vädret vart denna veckan kommer det att vara resten av sommaren. Grattis Sophia :)
Idag efter jobbet åkte jag & mitt J till lilla mormor för att äta lite lunch. Så himla god lax hade hon gjort! Åt tills jag inte visste vad jag skulle göra, haha. Proppmätt som alltid hos mormor. Går inte att motstå hennes mat helt enkelt. Efter en stund kom även mamma, moster & lilla Felicia dit. Sötasötasöta lilla guddotter. Vad jag älskar dig! Min moster är världens bästa!
Nu på kvällen gick jag & J en promenad här hemma, pratade om precis allt möjligt. Riktigt skönt faktiskt, så himla kvavt & varmt bara. Men skönt att få röra lite på sig, blev sugen på att springa spåret men klockan blev lite väl mycket. Om det är samma temperatur i helgen så blir det en runda då! :)
Dags för lite kvällsmat.
With love,


This is the time

Fredag, 09 Juli

Jobbet pajjar verkligen mitt huvud lite smått. Jag vet inte vilken vecka det är, jag vet knappt vilken dag det är & jag vet absolut inte vilket datum det är! Fick gå & tjuvkika flera gånger idag för att kunna skriva upp rätt datum. Hur sjukt är inte det? För någon dag sen höll jag på att skriva 2009 istället för 2010 också. Hallå? Någon behöver semester, haha.
De två senaste dagarna har vart ledig & så himla behövliga! Nu laddar jag inför sista jobbhelgen på 7 (!!!) veckor. Bara 6 dagar kvar till semester, detta fixar jag. Påminn mig gärna om det imorgon när jag förbannar vädret & jobbet som kommer att vara kokhett. Snart så, snart så.
I onsdags så åkte jag i alla fall till Sandra & så låg vi & solade & badade & pratade i ett par timmar. Sånt man behöver ibland & gud så skönt! Dels skönt att ligga hemma hos någon, faktiskt & sen skönt att bara vara vi två med. Det är ju inte alltför ofta. Så en massa prat, det gillar vi.
Åkte vidare till mamma där det blev lite mat & sen jordgubbar. Mums!
Igår, torsdag, så åkte jag, bror & mitt J till först Lager 157 & sen Nelly Outletten i Borås. Pojkarna var väl lagom nöjda när jag gick omkring inne på Nelly, det fanns knappt några killkläder nämligen. Jag hittade däremot två klännigar & ett par skor. Från Lager blev det bara ett enkelt linne, såna som är dödstråkiga att köpa men nödvändiga. När vi ändå var i Borås förresten så ville jag till Lagerhaus, lättare sagt än gjort! Efter att ha kört omkring en stund så hittade vi i alla fall & det blev lite småplock därifrån också.
Älskar att hjärtat tyckte att Lagerhaus är precis lika kul som jag, att gå & kolla på alla småsaker. ♥
Idag vaknade jag upp bredvid min kärlek, precis som alla andra dagar & försökte skaka liv i honom. Efter andra försöket kom han upp! Det blev inte jättelång stund idag men vi hann med att äta frukost i lugn & ro & sen se en film med. Låg i hans knä hela filmen medans han höll om mig & ibland strök mig på kinden eller i håret. Älskadeälskadeälskade människa!
Imorgon blir det Lindis 07-21. Sådär kul va? Jaja, är ju ledig ett par timmar mitt på dagen så det funkar. Då hoppas jag på solsken så att man kan passa på att njuta lite. Om inte så blir det kanske en löptur. Beror helt på vädret men hade vart grymt skönt! Man får inte bli såhär lat som jag är.
Var förbi & pussade lite på världens bästa man innan med. Min pussgurka, haha ;)  Tur att båda två är lite mongo & allmänt konstiga, annars hade vi nog inte vart så bra som vi är. Bäst! Älskar dig, fina fina fina Joakim Fritz.
Nu blir det film & lite fredagsmys med min bror.
With love,



Somewere I've never been

Söndag, 4 Juli

Det är riktigt konstigt, jag längtar till jobbet imorgon? Kan vara lite för att jag är orolig för min plutt, hoppas att han mår bättre nu. Sen kan det vara att jag trivs på mitt jobb, jag har världens bästa kollegor! Så himla goa allihopa.

Mina lediga dagar har gått fort & det har vart perfekt väder, tack så mycket. Så inte alls konstigt att jag inte suttit här & skrivit, eller hur? I fredags låg vi nere vid Sjöbo halva dagen i alla fall, så himla skönt! Året första bad med, herregud vad kallt. Det var snabbt kan jag lova, haha. Dock skönt såfort man kom upp :)
På kvällen åt jag & min kärlek på piren, jag pasta & han oxfilé på planka. Så himla gott & mysigt, sånt man behöver ibland. Sen att vi tävlar lite ibland om vem som är snabbast är bara kul, haha. Jag var sjukt snabb på macken hem från Öland! Bara min älskling som vet jag vad jag menar. Avslutade kvällen hemma hos mig, kramar & pussar.

Resten av helgen har spenderats ute i solen & det fina vädret. Mitt J har ju vart uppe i Mantorp hela helgen & kört bil. Så jag har sysselsatt mig med annat, mycket bra saker! Så himla skönt att få ta det lugnt ibland, njuta av vädret & bara gå osminkad. Är jag lat? Kanske. Eller så gillar jag bara de få slappa dagar man får.

Love kom hit såfort han kommit hem från Mantorp, han var helt slut min plutt! Vi hann med ett dopp i Axamo i alla fall, prat, pussar & såklart lite kramar. Så himla skönt att ha hans armar om mig igen & höra att han saknat mig & att det är skönt att vara hemma hos mig. Jag älskar att ha min karl hemma! Min fina, bara min. Det är ju det bästa, min alldeles egna, bästa, Joakim.

Nu är det snart dags att sova. Imorgon blir det jobb följt av en hel del saker. Det blir stress, stress, stress. Som tur är så kunde jag byta bort någon timma imorgon, det underlättar verkligen! :)  Tacktacktack.

Så himla varmt här uppe, dags för mig att gå ner till mig & bädden. Vet precis vilken bok jag ska börja läsa igen!

With love,

jag ♥ dig, älskling.

I belong to you



Torsdag, 1 Juli

Nu var det ett tag sen jag skrev igen men det har helt enkelt vart en massa andra saker att göra! Först & främst så spenderades det ju ett par dagar på Öland, så himla underbart.
Öland var hur bra som helst, jag vill bara tillbaka på en gång. 'nu kör vi tjejer, nu bara kör vi' Bara Sandra & J som kommer att fatta det där. Det var kul i alla fall, skrattat riktigt mycket. Hur lyckas man ta sönder en glastillbringare genom att bara hälla vatten i den? Haha!
Öland avslutades med 2 dagars extra mys med min älskling. Precis vad vi behövde! Efter en helg med så mycket annat så behöver man varva ner, ta det lugnt & bara vara. Sen var jag helt slut med, söndagen var inte nådig!
Har jobbat nu i 2 dagar & nu är det dags för långledighet, 3 dagar. Kan ni förstå att jag gillar denna veckan eller? :) Känns riktigt bra! Jag har även kollat, nu är det bara 9 arbetsdagar kvar innan semester! Hur kan man inte gilla det?
Ska strax sätta mig i bilen & åka till mitt J. Maggie som förresten är lagad nu, så fin så! I alla fall, ska ha lite myskväll med J ikväll & även imorgon.
Imorgon på dagen blir det stranden med Sandra, Danni & Malin. Så jag hoppas på bara en massa sol, sol & ännu mera sol. Känner att jag vill få mycket mer färg, det man har nu är bara grunden typ? Det ska bli skönt att få ligga i solen igen & träffa damerna.
Imorgon kväll ska jag & hjärtat mysa på Piren. ♥
With love,


RSS 2.0