All the right things

Måndag, 26 April

Snart dags för en ny månad, så himla skönt! Ännu ett steg närmare sommaren & det tokgillar jag. Inget att klaga på alls, snart får man börja räkna ner veckorna tills det är semester, haha. Njaa, där tog jag i lite kanske men lite så känns det faktiskt. Livet känns väldigt lätt just nu :)

Helgen har faktiskt vart hyffsat så lugn, beror nog dels på att jag inte alls mått bra. Har vart & är fortfarande jätteförkyld så jag har vart helt slut. Jag har i alla fall hunnit med en del saker, träffat min bror, vart ute & firat guldet, vart på kalas & vart & kollat på lägenheter. Det känns ändå som en okej helg.
Min lilla mor fyller ju år idag så igår var det kalas. Jag & Felicia satt & busade lite, min älskade lilla skruttunge! Det var kul att träffa alla igen, mormor & Cinna & allihopa. Cinna & hennes mage, det går fort nu! Snart så är lilla kusinen här. I alla fall, jag fick känna bebisen sparka. Helt otroligt! Så himla häftigt var det, det ligger verkligen ett litet liv där inne & jag kände den lilla sparka. ♥

Idag vart det jobb som vanligt, bara det att dagen gick ovanligt snabbt? Haha, så sjukt ovanligt! Jag har ingen aning om vad vi gjorde annorlunda idag men det är bara skönt. Inget att klaga på. Direkt efter jobbet blev det fika på stan med mamma, mormor & Joakim. Mys! Efter det en sväng på stan, jag hittade en klänning som jag skulle kunna ha på bröllopet i maj.. J gillade ju den i alla fall :) 
Hann hem en stund, vilade & duschade & sen in till stan igen för att äta mat på Soya. Lika gott som alltid & nu är jag lika mätt som man alltid är efter att vart där med, haha. Att man aldrig lär sig?

Söta J hade köpt en HV SM-Guld t-shirt till mig med, jag hade sagt i lördags att jag ville ha en sån. Min djurgårdare köpte alltså en sån, det måste ju ha tagit emot lite. Sötsötsöt! Nåväl. Jag är så otroligt glad att jag har honom, han får liksom allt är bli bättre utan att ens göra något. Det räcker att han bara är där. Min finaste, han är allt. Just nu sitter han i soffan bredvid mig & jag njuter av att bara ha honom i min närhet. Min stora kärlek ♥

Nu ska jag gå ner & lägga mig, är så sjukt trött!

With love,

The one I need

Tisdag, 20 April

Det börjar bli dags för mig att gå & sova men först så ska jag skriva lite snabbt här & även beställa lite saker. Hade tänkt att beställa lite hårprodukter & även en parfym.

Tycker ändå att jag hann med mycket idag, gjorde allt jag ville & lite till! Hann med en kort sväng inne på a6 med, hittade dock inget. Jag hoppas på fina kläder i Götet i helgen istället! :)  Luktade däremot på en parfym jag kikat på lite tidigare & det är den jag ska beställa från internet nu..
Eftersom att det är tisdag så har kvällen tillbringats i soffan & kanal 5 har vart på. Först var det ju Dating in the dark & sen Desperate Housewifes. Vet att J inte riktigt gillar det senare programmet lika mycket som jag men han får helt enkelt gilla läget. Nästa vecka börjar Ugly Betty med! Jag gillar tisdagskvällar :)

Imorgon blir det jobb mellan 07-14. Direkt efter det är det APT-möte så jag måste stanna kvar någon timma. Kan dock inte stanna alltför länge, vid 16 ska jag & Sandra gå på Station 70. Så himla skönt kommer det bli, jag känner att jag behöver träna ordentligt nu. Funderar på ett lunch-pass på fredag med, jag är ju långledig denna veckan!

Hockey matchen igår, gud vad spännande det var! Jag & J satt som på nålar & hann även med att håna varandra lite. När HV väl gjorde det där sista målet studsade jag upp & skrek till lite grann med, haha. Mitt J var väl inte lika glad som jag men det gick ju snabbt över. Jag hoppas på HV-vinst imorgon med! Om de vinner imorgon & på torsdag med blir det ju SM-guld. Häääärligt.

Nu ska jag ta & krypa ner i sängen, läsa lite i min bok & sen låta John Blund göra resten :)

With love,

Baby we can make it alright

Tisdag, 20 April

Nu så är jag äntligen ledig efter att ha jobbat hela helgen & måndagen! Vääldigt skönt kan jag lova, det är alltid så mycket att göra på helgen & så lite folk. Så idag ska jag njuta av att vara ledig. Det innebär att jag strax ska göra mig iordning & sen försöka hinna med så mycket som möjligt.

Min plutt är ju förresten kvar hemma! I söndags efter jobbet åkte jag till honom för att säga hejdå men då visade det sig att de hade ställt in alla flyg på måndagen med. Så himla glad blev jag! Det är klart att det är tråkigt med, jag vet ju hur gärna han ville dit & se NHL & allt men samtidigt är jag så glad över att ha honom hemma :)  Sen har jag ju lovat honom att vi ska se NHL när vi åker till USA någon gång i framtiden.

Igår var det jobb först på dagen, det gick hyffsat snabbt, så det var skönt. Väl hemma, efter lite mat i magen, så somnade jag i soffan direkt! Sov i någon timma, jag har ingen aning om hur lång tid det var? Sen ringde love i alla fall & sa att han skulle bara handla lite inför kvällen & sen komma.
När han kom så hade jag precis kommit ut ur duschen, så var nere hos mig. När han kommer ner så kika han först fram med huvudet bakom dörren & sen när han väl kommer in i rummet så har han med sig en jätte fin ros! Så himla söt är han, han tyckte att jag skulle ha en ros igår bara sådär. Världens bästa pojkvän :)
Vi gjorde i alla fall hamburgare & kollade matchen. Att vi hejar på olika lag är inte alltid så bra, stackars J blev lite sur när HV vann igår ju.. Vi fortsatte kvällen med en skräckis & i alla fall & en massa mys! ♥

Imorse så vaknade jag tusen gånger & tillslut så bestämde jag mig för att gå upp. Så sen dess har jag vart här uppe, städat lite & fixat. Efter typ 2 timmar så kom J upp hit, helt nyvaken & jättetrött, haha! Nu ligger han här i soffan & sover igen, lilla plutten. Är man trött så är man :)  Jag ska i alla fall göra mig iordning nu, försöka få lite liv i min man & sen äta frukost. Har en massa jag vill fixa idag.

Tänkte ta en bild på den fina rosen jag fick av älsklingen men det blev inte alls bra. Hur fin som helst i alla fall, han berättade att han vart omkring på en massa ställen för att hitta en som var riktigt fin. Sötaste J! Nu står den i vatten ute i köket men tanken är att jag ska torka den. Nu ligger han här & sover, min gosis. Helt sjukt hur man kan tycka om någon så mycket, han är så fin! Varje gång jag ser honom på mobilen så undrar jag hur fasen jag kunde ha sån tur? Världens finaste! ♥
Nu när han är hemma så vill jag passa på att vara nära honom hela tiden.

With love,

I try to run

Söndag, 18 April

Just nu har jag rast & det betyder att jag sitter hemma hos mamma. Jag har önskat potatis, fläsk & löksås, så mamma är sysselsatt i köket just nu, haha. Så himla god mat! Kanske vanlig & enkel mat men jag har inte ätit det på evigheter så var riktigt sugen nu.
Jobbet går i alla fall som vanligt, lite jobbigt dock eftersom att vi har en som är riktigt dålig nu. Man får fokusera på att försöka göra allt så bra som möjligt för vår lilla & hoppas att vår lilla inte behöver lida alltför mycket.
Sen har vi ju alla andra med, som mina små tanter. Vissa är så himla söta! :)
Efter jobbet ska jag åka direkt ut till mitt J. Det är verkligen bittersweet. Klart att jag vill träffa honom, det vill jag ju alltid. Men samtidigt så vet jag ju att jag bara hinner träffa honom ca 1 timma & sen måste jag säga hejdå med. Så får jag inte träffa honom på 10 dagar med... Inte alls kul! Jag kommer ju att gråta som en bebis, haha. Nej okej, kanske inte riktigt men ledsen kommer jag ju att bli i alla fall.
Nu är maten klar, muuums! :)
With love,


Just thinking about you

Lördag, 17 April

Jobblördag igen! Just nu känner jag mig dock ganska så pigg, kan bero på att jag råkade somna en stund innan? Som vanligt så har jag ingen aning om hur länge jag sov.. Missade i alla fall ett mål i hockeyn men spela roll. Det var Djurgårdens mål ju. Hv vann ju, haha. Så härligt att Djurgården fick pisk. Hör du det älskling? :)

Jobbet gick i alla fall bra, det var lite segt i slutet bara. Nästan att jag satt & vakade, sånt är aldrig kul. För övrigt så var det som vanligt, man stressar på & har alldeles för lite tid & personal. Det var i alla fall skönt när klockan slog halv 4 & jag fick gå hem. Jag var så himla trött & huvudvärken var inte långt borta..

Nu sitter jag hemma i soffan & småkollar lite på tv med min kära far. Om en liten stund kommer J hit & då ska vi mysa en liten stund i alla fall. Vi måste ju passa på innan han åker :)  Så härligt att vi tänker så lika, idag var helt galet! ♥

Vi får se om alla flyg går på måndag då? Som det verkar nu så får pappa ta finlandsfärjan istället för flyget. För J's del vet jag faktiskt inte, jag vågar inte riktigt tänka så mycket över det heller. Jag är inställd på att han ska åka, sådeså. Haha, tror att jag är den enda med den inställningen!

Dags för mig att fokusera på lite viktigare saker!

With love,

Don't worry about tomorrow

Onsdag, 14 April

Varför går jag omkring & tror att det är tordag? Jag borde ställa in mig på att jobba imorgon istället för att tro att jag är ledig. Bra där!

I alla fall, igår så gick jag, J, Håkan & Tina på bio. Alice i underlandet blev det, 3D bion. Filmen var faktiskt bra, har hört väldigt mycket delade åsikter om den. Däremot så var det ju inte så många 3D-effekter, det var ett litet minus. Bra film i alla fall :)
Efter bion var både jag & J hungriga så vi åkte till Hot Asia & åt. Hur gott som helst & hur mätt som helst! Speciellt eftersom att jag bara hunnit äta en macka på hela dagen + hade tränat. Så maten satt fint där. När vi var klara så åkte vi upp till Utsikten, J hade aldrig vart där innan. Det är så sjukt fint där uppe! Så det var mysigt att sitta där en stund med min plutt & bara ta det lugnt.

Imorse när jag vaknade upp frågade J vad jag ville ha till frukost & sen gick han upp & fixade. Så det blev frukost i sängen framför Grey's. Finaste J som gör sånt för mig. Sen väckte han mig genom att pussa hela mig med, haha. Mysplutten!

Senare i eftermiddags så mötte jag upp Sandra, Danni & Lowisa för en fika. Det blev en tacotallrik för mig, dock så smakade det inte alls.. Noll matlust där. Vi satt i alla fall där i någon timma & pratade på. Efter att Sandra sen fått köpa sitt godis så var det hem igen.

Nu sitter jag i soffan & ska strax gå ner till sängen. Tänkte vara duktig ikväll & försöka somna tidigt men vi får se hur det går. Det brukar ju inte gå så bra.. J är i Tranås så ska vänta på att han ringer med, så att jag vet att allt går bra.

Snuttenpluttendutten! Haha ;)  Vet att jag & min älskling är gulligulliga mot varandra typ hela tiden men det bara blir så. & att vi fortfarande är nykära? Jaa! Samtidigt som det känns som att vi vart tillsammans så länge så känner jag fortfarande att jag är nykär. Han får mig att bli sådär fnissig & fjantig. Mitt fina J som jag inte tröttnar på ett enda dugg även att vi ses så ofta & alltid pratar, mitt fina J som får mitt hjärta att slå dubbelslag. Vad jag känner för honom går inte att förklara i ord, man måste själv känna det för att förstå. Jag kommer att sakna honom så sjukt när han åker till Kanada i 10 dagar nästa vecka!

Nu ska jag prata lite med min far som precis kom hem :)

With love,



Nobody knows where we might end up

Måndag, 12 April

Vilken toppenstart på veckan! Imorse satt jag & min kärlek ute & åt frukost, så himla skönt & mysigt. Solen sken ju som bara den, jag älskar det! Så snälla, låt solen få vara framme varje dag?
Innan jag skulle jobba kikade vi lite på Grey's & bara var. Mys med andra ord.

Imorgon blir det jobb på dagen & sen ska jag träna. Tänkte ge mig ut om det är fint väder, jag vill springa spåret! Speciellt om ett tag då alla vitsippor börjar komma, det är helt magiskt då. Vitt hav liksom :)

Imorgon kväll ska jag, mitt J, Håkan & Tina gå på bio med. Alice i underlandet blir det, i 3D med. Kan väl mest vara jag som tjatat om att få sen den, haha. Det ska i alla fall bli kul, både bion & sen såklart att träffa Håkan & Tina igen. Det var ett tag sen nu ju!

Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag, jag är dödstrött! Ungefär som att jag skulle kunna sova i flera dagar. Ska passa på att sova ut riktigt imorgon :)  Nu känner jag att det är dags för sängen.

Nu ringer mitt J, så ska ägna mig åt honom. Vad vi är taggade på allt som kommer att hända i vår & sommar! Ge mig nu? Jag vill verkligen inte vänta... Jag är ungefär som ett barn på julafton :)

With love,



Älskar att ha hjärtats tröjor, stora & luktar som min älskling ♥

You say you dont know

Söndag, 11 April

Gårdagen flög förbi som jag vet inte vad? Jag hade räknat med att dagen skulle gå i slow-motion men så var det verkligen inte. Det var nämligen högskoleprovet igår! Jag var så himla nervös med, första gången jag gjorde det & jag har bara hört vad alla andra har sagt om det. Så hade ju blivit uppskrämd men det var inte alls så farligt. Lätt att jag kommer göra om det :)

Väl hemma så städade jag lite & sen bara tog det lugnt. Senare var det dags för förfest hemma hos Sandra med tjejerna. Det blev dock ganska så lugnt, vi satt mest & pratade & så. Men det var hur bra som helst i alla fall, det är det alltid med dem :)  Senare kom mitt hjärta, det gjorde ju att jag blev lite gladare. Jag råkade förresten slå i min handled på något konstigt sätt, Sandra skulle kittla mig & vi vet ju sen tidigare hur bra det brukar gå? Haha ;) 
I alla fall, vi gick ut en snabbis men det var verkligen ingenting att ha. Jag fick dock träffa Simon en snabbis, det var alltför längesen jag träffade han! Bästa Simon. Tjejerna gick vidare till O'learys men kände att min handled värkte & fötterna med, så J hämtade upp mig istället. Han är ju sötast, jag ringde & frågade om han inte kunde komma & hämta mig & mitt i allt det stod han & stekte lax men den lämnade han som den var & kom & hämtade mig. Hur bra är han inte då? Finast!

Idag har jag inte gjort mycket.. Var borta & hämtade bilen innan & nu är det strax dags att börja med maten. Idag blir det lax, så himla gott! Jag har gått & vart sugen på det hela veckan typ.
Ska försöka komma ut på en joggingtur sen med, nu när vädret är finare så hade det vart hur fint som helst.

Ikväll ska jag mysa med min älskling :)

With love,


I'm so happy

Fredag, 09 April

Jag är så glad över alla fina människor i mitt liv.

Grattis bror M, 23 idag :)

Finaste J, mitt ♥


With love,

Remember the times

Torsdag, 08 April

Vad bra att jag kunde somna idag då :)

Sitter fortfarande upp, jag som hade tänkt att vara duktig & sova tidigt ikväll. Speciellt när jag slutade 20 med men det gick ju inget vidare. Jag kommer ju att vara död imorgon i alla fall, den saken är säker! Som tur är så jobbar jag bara en kort dag, 07-13.

Sandra & Joakim underhåller mig på msn just nu, himla tur det. De där två är bra alltså. I alla fall, jag & Sandra pratar om morgondagen, promenad i Trånghalla/Berghalla & högskoleprovet. Jag & J pratar om lägenhet & är sådär gulliga, haha ;)  Sånt som absolut inte gör att jag blir mer trött?

Hv & Djurgården i final? Vad hände där? Jag hoppas verkligen att Hv vinner, annars kommer jag ju att bli lite retad av mitt J känner jag. Han hejar på Djurgården & jag Hv. Perfekt där, verkligen :)  Nåväl, klart att Hv kommer att vinna! Guld till Jönköoing igen alltså.

Nu ska jag göra ett till försök till att somna, känns ganska så nödvändigt just nu. Död Sophia imorgon :)

With love,

I where I want this to go

Torsdag, 08 April

Veckorna bara flyger fram, precis som månaderna med. Hur kan det redan ha gått 11 månader sen Sandra åkte till USA?

Nu kan jag ju i alla fall äntligen skriva att Sandra är hemma & att jag var med & hämtad henne i söndags! Jag, pappa Urban & Ann-Sofie åkte iväg till Landvetter i söndags morse, för att hämta hem Sandra. Fick ett sms när vi precis kommit fram, att morrhoppan hade landat på svensk mark! :)  Sen stod vi där i ankomsthallen & bara väntade på att hon skulle komma. Måste säga att det var otroligt skönt när hon väl kom ut, vi stod & grät allihopa.

Måndagen & tisdag träffade jag Sandra & hon fick även träffa J. Så nu hoppas jag att de kommer att komma bra överrens, :)  Eller nej, de måste komma bra överrens, haha. Det blir nog inte problem dock. I alla fall, i tisdags så hade jag bjudit hem alla tjejer för att vi skulle planera Sandra's välkommen-hem-fest. Vad de inte visste var att Sandra redan var hemma! Vi satt i alla fall & planerade & skypade med Sandra.
Efter en stund plingade det på dörren, jag sa att det var J, så de fortsatte att prata. Sen när hon ställde sig i hallen, alltså deras miner. Helt obetalbart! :)  Alla satt helt chockade i 3-4 sekunder & sen flög de på på henne allihopa. Det blev en lyckad kväll. Tänk vad länge jag & Sandra planerat detta! Jag har ju vetat att hon skulle komma hem tidigare sen typ oktober eller något. Alla undrade ju såklart hur jag lyckats hålla det hemligt & det har vart sjukt svårt.

I onsdags vaknade jag med världens bästa J, vi gjorde oss iordning & åkte sen direkt in till stan. Det blev lunch på Jensen's med Sandra. Jag & Sandra gick vidare ner till stan sen & kikade lite för att senare träna. Så himla skönt! Mitt knä ville dock inte riktigt som jag ville, så jag fick gå ut i slutet. Idag känns det dock, jag älskar träningsvärk! Imorgon ska jag springa första rundan ute.

Efter att jag tränat mötte jag upp love & sen var jag med honom resten av dagen&kvällen. Vi var båda sugna på bio, så det fick det bli. Green Zone, det var J som fick välja film. Den var väl sådär, krigsfilmer är inte riktigt min typ av film, ;)  haha. Helt okej, hade ju bästa sällskapet.
Direkt hem till sängen med, vi satte på en film men hann väl inte se så mycket. J somnade på min axel för omväxlingens skull & jag kollade en stund sen. Efter en stund orkade jag inte heller mer, så stängde av filmen.

Idag umgicks jag & J innan det var dags för mig att åka till jobbet, vi hann med lite Grey's innan jag började jobba. Vi låg & pratade om varför vi hade velat träffa varandra första gången & sånt. Haha, så söt är han. Sen älskar jag att höra om vad han tyckte om mig efter att vi hade träffats & vad han trodde & så.

Nu väntar jag på att min fina pojkvän ska komma hit & ge mig några pussar innan jag ska sova. Imorgon är det jobb igen! Han är ute i garaget, så han åker ju ändå förbi.
Finaste J som jag aldrig skulle byta ut mot någon annan, han är allt jag vill ha  ♥

With love,

I know that you're real

Måndag, 5 April

Så var ännu en jobbdag avklarad! Idag var det dock bara mellan 16-21, en ganska kort dag & det var precis vad jag behövde. Känner att jag fortfarande har lite sömn att ta igen sen helgen. Det får bli imorgon :)

Idag har jag mest tagit det lugnt, åt lite lunch med pappa innan jobbet. Annars så har det inte vart något speciellt. Vaknade upp med love som vanligt, han skulle upp till Elmia bla. för att hämta hem sin bil. Sjukt vad jag längtar efter att få åka den!

Imorgon blir det jobb igen, 07-13. Himla skönt med mina hyffsat korta dagar, jag trivs bra :)  Efter jobbet ska jag städa klart här hemma, hann inte med det i söndags. Sen funderar jag på att baka något? Mamma gav mig ett recept på en god cheesecake, så kanke skulle prova den? Massa fika på onsdag alltså, mums!

Nu ska jag gå ner & lägga mig, känner att jag måste få lite sömn inatt i alla fall. Annars kommer jag aldrig orka med allt imorgon, kommer ju att somna i soffan, haha. Inte det bästa!

J var här innan förresten, stannade förbi påväg hem från garaget & pussade lite på mig. Att en människa kan ge en annan så mycket? Saknar honom redan :)

With love,

I'd give my last breathe

Söndag, 04 April

Just nu ligger jag i sängen & bara tar det lugnt. Känner hur sjukt trött jag är, kvällen/natten har ju satt sina spår, haha.

Igår vaknade jag upp med världens bästa bredvid mig, så himla bra! Vi gjorde oss i alla fall iordning & sen åkte vi upp till mormor för att äta påskmiddag. Hur gott var det inte då?! Jag som har gått & längtat efter maten jätte länge & verkligen laddat, haha. Det var i alla fall trevligt & en massa gott :)
Hem igen en sväng & ladda inför kvällen. J skulle fixa lite hemma så han åkte iväg en sväng men kom tillbaka sen. Så jag gjorde mig iordning & han fick vara mitt smakråd. Vad han tycker är ju faktiskt nästan viktigast :)  Sen körde han in mig till Emelie i alla fall. Haha, han fick förresten frågan om han ville byta bort mig mot en flaska Jägermeister, han behöll mig ;)

Kvällen tillbringades hemma hos Emelie som sagt, med 13 andra tjejer! Danni var med också, det händer ju inte alltför ofta så det var kul :)  Vi lekte lite lekar & hade lite charader, det var sjukt kul men samtidigt sjukt svårt! Laget jag var med i vann i alla fall, en stort påskägg fyllt med lite allt möjligt :)
J kom & hämtade mig ganska så tidigt, kände att jag behövde min sömn. Vi åkte förbi honom först i alla fall & jag åt lite & så. Han var världens sötaste igår! Jag låg i sängen & sov, sen väckte han mig när vi skulle hem till mig & då frös jag något så sjukt. Så sötaste J tog på mig ett par av hans mysbyxor & hans varmaste tröja. Sen hade han på sig hans jacka i några minuter för att värma upp den & sen ge den till mig.
Det finns inte ord för att förklara hur bra han är eller hur mycket jag tycker om honom. Helt sjukt :)  Han är bäst i alla fall & kvällen avslutades på bästa möjliga sätt. Jag somnade på hans axel ♥

Idag så har jag jobbat en kort sväng & sen städat lite här hemma. Fixar lite inför veckans händelser, lite hemligt änsålänge. Men snart så! Nu väntar jag dock mest på att J ska sluta jobba & komma hit. Mina 4 timmars sömn inatt har satt sina spår, jag kommer att somna direkt vi lagt oss :)

Joakim Fritz, du är bäst på alla sätt & vis. Du får mig att må så bra & du förstår mig på ett helt annat plan än alla andra. Du får mig att känna saker jag aldrig känt innan! Du är så otroligt fin & jag är så glad att du är min. Du är det bästa jag har! Jag uppskattar allt du gör för mig, små som stora saker. Du är allt, jag älskar dig! ♥

Nu blir det duschen, en lång sådan också. Sen myskläder & vänta på min love.

Förresten, 1 månad kvar tills världens bästaste bästis kommer hem! Min bästa Sandra, min närmaste vän & även hon som förstår mig när jag inte själv gör det. Längtar något sjukt :)

With love,


RSS 2.0