080530 - Soon it's over

Fredag, hur skönt är inte det? Just nu sitter jag i skolan & bara väntar på att klockan ska bli 10. Vi hade bara betygsprat idag på engelskan, det tog 1 min & jag har varit här sen 8! Det är jätte kallt också, denna jäkla skola! Jaja, nu ska jag inte klaga mera, bara lite :) . Får även reda på projektarbetet idag, betyget alltså. Jag håller tummarna & hoppas på att betyget är mer än 1 bokstav. Förresten, i massage fick jag ett mycket fint betyg, MVG :) . Tack Anna!

Så fort jag kommit hem ska jag slänga på mig bikinin & öka min chanser för att få hudcancer. Jag får försvara mig med att det faktiskt är bal nästa vecka, då ska man vara brun. På tal om bal, idag kommer min klänning! Verkligen lovely, jag kommer att titta på den en hel del.

Ikväll är det dags för överraskning från Sebbe. Får se vad de unge mannen har hittat på, det ska bli så spännande! Jag älskar överraskningar, men vet gör inte det?
Imorgon blir det Götet, looove! Jag ska göra ett försök till att hitta studentklänning & lite annat. Annars får jag ta & beställa, no biggie.

Nu har jag super-tråkigt igen, som alltid då jag skriver här.


080528 - I'll take it off when you aint around

Idag var en speciell dag, mycket blandade känslor! Började dagen med att se att solen sken ute & att det var varmt, helt lovely såklart. Slingade & klippte håret, underbart att få det fixat. Direkt till Värnamo för att prova min klänning. Där uppstod det lite irritation hos mig, haha. Vi hade bokat tid & ändå hjälpte hon mig inte! Det kom in kunder när jag tagit på mig klänning & då hjälpte hon dem istället, jag fick stå i min klänning i 1½ timma & det enda hon gjorde var att sätta lite nålar där hon skulle sy in/upp. Jag blev så sjukt irriterad, det var varmt där inne & jag fick stå själv i ett provrum. Det var ju sådär lagom kul. Till slut hjälpte hon mig & fjäskade lite. Nu hoppas jag verkligen att den blir klar till fredag som hon lovade, så att min morbror kan ta med den hit. Min underbara röda skapelse :)

Imorgon är det dags för lite utvärdering av profilkursen & jag ska även springa cooper-test. Jag var nämligen så dum att jag struntade i att göra det i 1:an & 2:an, så då får jag göra det nu. Shame on me. Hoppas att det visar på ett G i alla fall, mer ska man nog inte förvänta sig av denna kropp. Otränad & allt.

Nu ska jag snart ta & sova, börjar nämligen 11 imorgon. Lyx! Efter skolan ska jag & Sandra titta på alla de fina på balen. Om 1 vecka är det min tur!  ♥

Jag tittade förresten ut världens finaste ring igår, den får jag av mormor & moster C i studentpresent! Happy, happy. Kommer bara få massa bra presenter, I like :)


None

080526 - Sometimes

Nu så är praktiken slut, det är jag glad för :) . Det ska bli skönt att inte bara 07.30 varje morgon & sen gå heltid. Korta dagar i skolan, ja tack! Nu såhär nära studenten ska det vara lite sådär lagom slappt, den som inte håller med mig måste vara galen!

Imorgon är det dags för mitt massage prov & jag skulle fått öva på min kära mor under helgen men hur har det gått? Ingen övning alls, vet inte hur detta ska gå faktiskt. Det är bara att hålla tummarna & hoppas på att jag får ett betyg på två bokstäver :)

Igår var det först middag hos mormor, som alltid på mors-dag. När vi åkte därifrån vägde jag nog 5kg mer än när jag kom dit, så sjukt mycket mat! Sebbe kom & hämtade upp mig & så åkte vi till utsikten i Huskvarna. Som jag velat så länge, där överraskade han mig. Hur fint som helst i alla fall, vi ska åka dit en gång på kvällen med. Ta massa fina bilder.

Nu ska jag sätta mig & fixa lite inför min bild-uppgift, sen är allt klart! Ska även passa på att njuta lite av vädret, gå ut nu för sjutton!


None

080523 - Happy day

Idag är det fredag, meaning helg, löning & underbart väder! Det kan nog inte bli så mycket bättre just nu. Nu under helgen ska jag gå & hålla tummarna för att allt löser sig, det hoppas jag verkligen att det gör. Annars så tycker inte jag att man säger så!

Nu är det bara 1 dag kvar på praktiken, att jag njuter! Jag längtar tills balen & allt, få gå i skolan & ha nedräkning inför studenten. Det är nära nu, fast jag vill att studenten ska vara nu, helst igår :) . Jag vill ha söndagen efter studenten med!!

Jag måste ta mig till staden imorgon med, jag har ju för sjutton inte tittat ut en enda student-present! Shame on me, mina släktingar får ju tjata ihjäl mig innan det händer något. Men det blir bra, jag brukar vara bra på att hitta saker jag vill ha :)

Nu har jag alldeles för tråkigt & det avspeglas här, så nu ska jag roa mig med annat!

Min Nikon D80 känns plötsligt inte så långt borta längre!! Glädje.

080522 - SS

Snart så är praktiken slut, äntligen! Det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan, tro det eller ej. Efter att ha gått heltid i tre veckor så är man ganska så trött. Så trött att man somnar på möten...

Igår så busade jag med lilla F större delen av dagen, så himla kul! Jag är så glad att hon tycker om mig så mycket, vill vara hos mig osv :) . Hon måste nästan vara mysigast när man har henne i knät & så börjar hon klappa mig på kinden, krama mig & sen pussa mig samtidigt som hon skrattar. Jag längtar tills jag har en egen liten bebis. Det dröjer dock!

Imorgon ska jag & älsklingen ev. till piren & äta lite, senare på kvällen då. Jag har ju aldrig ätit där (fy skam, jag vet!) så det vore kul. Sen är det alltid kul att vara med honom. Jag ser fram emot nästa helg!

Min bal-klänning har äntligen kommit också. Jag beställde den i mitten av januari & den kommer ca två veckor innan balen, jätte bra med tanke på att jag aldrig provat den storleken... Jaja, hon får fixa det på något sätt! Om den behöver sys in får hon skicka den sen. Jag har nämligen inte köpt min klänning i Jönköping.

Jag mår så bra, jag har fått prata av mig lite med älsklingen. Sånt jag egentligen inte vågar prata om men som jag vill. Han får mig att våga. Jag avslöjar mina hemlisar för honom, berättar vissa känslor som jag inte vågat prata om högt. Det är inte fina sanningar men han stannar hos mig. Han säger så fina saker, han får mig att må så bra! Tack älskling!

image71

080518 - No cry

Jag är trött på praktik!!!

080514 - Our own

Idag är en bra dag, förutom praktik, annars en bra dag. Jag har tröttnat på min praktik, jag känner att det är inget jag skulle vilja jobba med. Okej, att ta venprov är ju ganska så kul men det är nog det enda. Imorgon blir det halv-dag på praktiken, på eftermiddagen ska jag in till KHV (Kvinnohälsovården) & sen vara med på en "operation". Mycket kul...

Imorgon är det även Nationellt prov i Engelska, wish me luck! Jag måste få bra resultat, måste få bra betyg. Annars har jag ingen chans på högskola. Nästa vecka är det nationellt i Matte B, det kommer aldrig att gå! Så himla mycket just nu, samtidigt som jag är ute på praktik (jobbar heltid) ska jag ha två nationella, megastor inlämningsuppgift från profilkursen, en till inlämning från Organisation & Ledarskap, bild-arbeten, livräddning mm. Listan kan göras lång!

Jag är så himla glad & hoppas verkligen nu. Det vore så himla bra, den är så fin. Håll tummarna älskling.

Nu måste jag plugga lite matte, ladda inför imorgon & få min sömn :)

080511 - I just love it

Så var helgen slut igen. Imorgon är det praktik igen, då ska jag vara på BHV (Barnhälsovården) hela dagen, yes! :) . Det är ju faktiskt där jag skulle vilja jobba såsmåningom.

Det har inte blivit så mycket blogg på sistone, dels för att jag inte har hunnit & stor del för att det varit så sjukt lovely väder! Jag tycker att det borde vara förbjudet att sitta inne när det är så fint, vem vill sitta massa framför datorn då ens? Jag har i alla fall försökt att få lite sol på min kropp & lite har jag väl lyckats. Måste dock säga att det känns som att solen inte alls tar! Nåja, jag har ju hela sommaren på mig ;)

I fredags var det praktik, sen hann jag bara hem & vila, göra mig iordning & så bar det av till Sandra. Hon har ju fyllt av den damen så det skulle firas. Jag, Sandra, Danni & Lina var det. Senare mot kvällen åkte vi in till stan, intog piren & bara njöt verkligen! Så himla fint. Jag & Danni frös dock ganska så rejält efter en stund men fint var det i alla fall. Vidare till Centrum, vilket bottennapp! Men man kan ju faktiskt inte få allt.

Lördagen tillbringades ett par timmar i den sköna solen & senare gick jag, Sandra & Danni på bio. What happens in Vegas tror jag att den hette? Det var i alla fall den nya med Cameron Diaz & Ashton Kutcher. Helt okej var den, vem klagar när det är Ashton? Vidare till piren & sen avslutade jag kvällen med SLVB.

Idag njöt jag ytterligare av solen (love it, love it, love it!) innan älsklingen kom & hämtade upp mig. När vi satt i bilen tänkte jag på hur bra allt egentligen är, helt galet! Jag trivs verkligen. Senare mot kvällen har vi i alla fall grillat lite & tittat på en film.

Nu är det dags för mig att sova så att jag orkar med praktiken imorgon. Sen när jag kommer hem är ju lilla F här så då måste jag orka leka med henne. Hon är förövrigt så söt, vi sågs i torsdags & när jag skulle gå började hon gråta så fort jag skulle lämna över henne till min moster. Sötnosen!

Med dig bredvid mig är allt bra, älskling.


image70

080507 - I just can't hide it

Först & främst ska jag börja med att gratta Sandra, hon är en av de bästa jag vet & idag fyller hon 19! Ett stort grattis till henne alltså. Sen måste jag passa på att hylla det underbara vädret! Nu ska jag börja sola, hello brunhet & goodbye blekfis!

Även idag har jag träffat min lovie lite, vi ses varje dag nuförtiden & det gillar jag! Även om det inte är så många timmar så märks det. Jag är så himla glad inför allt just nu! Speciellt efter en sak, jag letar & letar.

Så är det praktik imorgon igen & jag vill faktiskt inte! Jag känner att jag går hellre i skolan. Då får man i alla fall sitta ute lite i solen, nu är det bara massa spring hela dagen & sitta inne på mottagningen. Det passar inte mig just nu, jag vill tillbringa varje lediga stund i solen! Få lite färg alltså.

Nu ska jag krypa ner så att jag orkar att cykla bort imorgon & orkar med dagen överhuvudtaget. Lägg märke till ordet cykla imorgon. Haha ;)

& SH, du är verkligen så himla bra! Du finns alltid där & lyssnar när jag har något problem eller bara vill prata. Hur bäst som helst. Jag uppskattar dig & älskar dig, alltid vänner.


image69
Ni får ursäkta mig på bilden, det ser ut som att jag har superkort hår & är allmänt läskig!

080506 - Soon it will be over

Det är sjukt vad dagarna bara försvinner! Imorgon fyller Sandra år, redan. Det kändes som att det skulle dröja evigheter för bara någon vecka sedan. Sen är jag på så mycket bättre humör också, det kan dock bero på att allt börjar bli så fint ute. :)

Praktiken borta på Vårdcentralen är väl sådär. Det enda positiva är att jag får se massa sjukt söta bebisar. Min handledaren kontor ligger nämligen inne på BVC. Jag ska även få gå in på BVC/MVC några dagar!! Hur kul är inte det då?
Har fått se en hel del bensår, uuh! Riktigt äckligt är det & det stinker verkligen. Tänk er hud som ruttnar, öppna sår ner till senerna som blivit infekterade... Som tur är kan jag i alla fall det andra, som blodprov & sånt. Det tycker jag att alla borde kunna som går omvårdnad sista året.

Helgen annars var lugn, jag umgicks mest med Sebbe.. På tal om Sebbe ska han komma hit idag igen, vi ses nästan varje dag nu. :) . Igår blev det en promenad uppe vid Axamo & idag hoppas jag på en löprunda.

Nu ska jag kika på en sak, en hemlis! :)

080502

På något sätt har Slipknot - Duality verkligen etsat sig fast i min hjärna. Helt underbar låt, känner dock att min ljusa tjejröst kanske inte så passar bra till att sjunga den, haha.

Igår hade jag & Sebbe en myskväll hemma hos mig. Film & massa gott att äta. Filmen var dock inte så bra men den gick ju att titta på (i alla fall för min del)

Vaknade upp idag & trodde verkligen att det var söndag. Min hjärna har verkligen fått en rubbning, det kan dock bero på att vi varit lediga nu. Så himla skönt! Just nu har jag ingen lust att ha praktik, jag går hellre i skolan. Med tanke på mina tider med, 07.45-15.30 varje dag. Känns ganska tråkigt..

Idag åkte i alla fall jag, älsklingen, Felix (Sebbes ena bror), Sander & Sandra till Lager 157. Jag hittade inget inne på själva lager men inne på Scorett hittade jag två skor som fick följa med mig hem :) . Det enda paret fick jag gratis med, jag klagar inte! Kom hem för ett tag sen & nu sitter jag & väntar på rabarberpaj :)

Ikväll ska jag umgås med min lover, mys!

image68

RSS 2.0