Someone just like you

28 Februari

Nu så är jag äntligen hemma & även lite ledig från allt som har med skolan att göra! Jag har dock en engelska läxa tills imorgon som jag måste plugga på. Vill man ha bra betyg så vill man & då får man lägga ner lite tid & energi. Jag hade hellre lagt ner den tiden på att gå ut & gå en härlig promenad eller bara umgås med någon man tycker om. Wellwell.

Ska ev. bort & sola på Meddo lite senare, man får ju sola för halva priset där just nu. Riktigt bra, det måste utnyttjas :) . Lite färg på den här blekfisen måste det ju vara. Känner mig så himla blek, kan inte sommaren komma nu? Allt som har med sommaren att göra är så himla lovely, what's there not to love about it?

Igår kom S & hämtade upp mig på kvällen & så åkte vi hem till honom. Lite lyx att träffa honom mitt i veckan tycker jag, det är sånt man behöver i ett förhållande! Att vara ifrån varandra & bara ses på helgerna funkar inte. Vaknade imorse av att han vände sig till mig, smög ner handen under täcket & höll om mig. I love it, I love it, I love it! Jag låg kvar i sängen en stund efter att han gått upp, så himla skönt :) .

Jag måste ta tag i min matte nu, varför kan jag inte förstå det?! Det är tydligen prövningar för vissa (?) nästa vecka & jag har absolut ingen aning om jag ska göra prövning eller inte. ED informerar så himla dåligt! "Möjligheternas skola", yeah right.

xoxo

When you're not there

27 Februari

Jag har kommit på att jag faktiskt tycker om onsdag :) . De är sköna, på tisdag går vi mellan 8-17 & onsdagen blir hyffsat kort med 8.45-11. Sånt gillar jag, mer korta dagar! Desvärre fördriver man ofta tiden med något annat onödigt, som datorn eller tv. Imorgon blir det en lång dag igen, 8.45-16.

Kände redan när jag vaknade upp att detta skulle bli en crappy day. Jag tog fel på tiden & missade därmed första lektionen. Jag missade min buss så jag fick ta nästa & därmed komma försent till svenskan.. Maten idag var inte heller något att hurra för (det är den väl i & för sig aldrig?) & jag fick nöja mig med lite potatis & knäckebröd. Tur för mig att jag älskar knäckebröd :) .
Vart tog det fina vår-vädret vägen?! Seriöst, nu måste vi ju fortsätta få sol & härligt väder. Att kunna börja skinnjacka & hänga undan tjocka vinterjackan. Hmpf, detta går inte!

Som tur är kommer S hit om en stund, jag hoppas att han kan muntra upp mig. Har känt mig lite nere hela dagen. Han brukar vara specialist på att göra mig glad :)

Sitter just nu & pratar med min vän S.H, så himla bra! Hon är riktigt bra den tjejen, tänkte bara upplysa er om det. :)

Nu ska jag fräscha upp mig lite innan S kommer, haha! So I'll look pretty..

14 månader, lavio! loosing you would be like living in a world without no air. 

xoxo



I can't take no more

26 Februari

Sitter för tillfället i skolan, gud vad tråkigt det är! Jag vill bara hem till min sköna säng & få sova lite till. Vem sjutton kom på att man ska börja 8 på morgonen?! Att börja 9 vore lite bättre, det är ju omöjligt att lägga sig på kvällen. Nåja, jag klagar för döva öron.

Har bara två lektioner kvar & ändå slutar jag vid 5. Tror dock att Anna låter oss gå lite tidigare från massagen, hon brukar ju det. Det tackar & bugar vi för :) .

Efter skolan blir det ev. relaxen med S, han frågade mig om jag ville följa med imorse. Att få koppla av lite & komma bort från allt annat? Jatack! Lite vardagslyx sådär, i like!

xoxo

image51

I keep watching

25 Februari

Jag borde lägga ifrån mig mitt kontokort innan jag går hemifrån! Annars går jag bara ner till stan & även om det bara är för att köpa något nödvändigt kan man inte låta bli att slinka in i de andra affärerna med... Idag blev det dock inte så farligt, HM är bra! :) . Too bad att linnet från Indiska inte fanns i min storlek. Men förhoppningsvis kommer det in fler.

Jag & min kära far lyckades även göra sjukt goda smoothies innan, on our first try. Nu är jag dock så mätt så att jag inte vill äta mer förrens imorgon kväll men jag antar att jag får se det som en positiv sak. Imorgon när jag vaknar kommer jag att vara lika hungrig som alltid.

På fredag är det min tur att fixa barret också, det är så himla härligt. Bäst är när frisören schamponerar håret, gud vad skönt! Man ligger verkligen där & njuter, det är som att skämma bort sig själv. Det ska bli skönt att slippa utväxten & se ut som en vanlig människa igen.

Nu är det dags för 2½ men, i love it! Så himla roligt, om ni inte sett det så borde det. Det går på 6:an varje måndag mellan 21-22.

Det är nu jag önskar att vi hade vårt egna ställe. Jag & min man som han kallas. Lovie.

xoxo

I got from my mama

25 Februari

Lön idag! Jag ska dock lägga undan större delen av den, min & S resa måste ju bli av. Igår var det förresten ett kärt återseende av min kära S!

Spinning igår, l-o-v-e-l-y! Jag kanske blir en sån där nörd-cykel-tjej ändå? You never know.. Efter spinningen fick jag i alla fall skjuts upp till S (som för övrigt inte var hemma då.) & väntade på honom. Gick ner & la mig i hans säng & när jag hörde hans steg i trappan kunde jag inte låta bli att ligga & le som ett fån. Gud vad skönt det var att få träffa honom igen! Massa kramar & pussar & bara-vara-nära.

Idag är det resurs-eftermiddag i skolan & jag är nästan ledig! Med nästan menas att jag bara ska lyssna på en föreläsning om palliativ vård sen slutar jag. Innan jag åker in till skolan ska jag dock försöka hinna förbi stan en snabbis.

Vaknade av att S kröp intill mig, myyys! Jag älskar verkligen att sova bredvid honom.

xoxo

image50

For all the joy you brought to my life

23 Februari

Vilken underbar dag! Solen skiner ute & man känner verkligen hur våren är i luften :) . Helt lovely, om det ändå vore några grader varmare bara. S har också fint väder där uppe så idag är de ute i backen igen. Har pratat med honom ett x antal gånger idag, han sa att jag fanns i hans huvud hela tiden, han kunde inte tänka på annat. Sötnos!

Ska snart ut & gå en promenad för att senare göra mig iordning. Ska ha lite hemma-spa här, lägga ansiktsmask, inpackning & sånt mysigt! Hinner dock inte med något bad men det blir mys ändå.

Nu längtar jag tills man kan sitta ute & bara njuta av solen.

Jag & min bror såg Cloverfield för en stund sen också, verkligen inte värd att betala för! Som tur är hittade jag den på internet & laddade ner. Lite annorlunda film & även jobbig att titta på. Hela filmen är nämligen filmat som att du själv skulle gå omkring med en filmkamera. Något jobbigt...

Njut av dagen, det ska jag :)

xoxo

Goodnight sweetheart, goodnight.

22 Februari

Känner mig rund som jag vet inte vad efter att ha smällt i mig både det ena & andra.. Imorgon blir det förhoppningsvis spinning & sen hyffsat nyttig mat. At least I hope...

Nu så är bror & pappa hemma med, trevligt trevligt :) . Min bror hade med sig kjolen till mig med! Så himla snällt att han köpte den åt mig. Vi får se om den fastnar på bild imorgon, då kan jag ju ev. visa den.

Nu ska jag lägga mig & njuta av min tidning & sen sova. Spinning 11.00 som sagt, det gäller att gå upp i tid då!

xoxo


image49

Here I am, I'm trying

22 Februari

Idag fyller min pappa 48 år, så grattis till världens bästa pappa! Imorgon fyller min morbror 50 med, så det blir stort kalas. Lite kul att de fyller så tätt intill & att de vart kompisar sen hur länge som helst! De var kompisar innan min pappa & mamma träffades..

Skolan idag var så himla skön, först var det engelska där man skulle skriva om den boken vi läst & sen var det bara massa redovisningar från andra i klassen. Så det var bara att sitta där & vänta på att tiden skulle gå.. Slappt & skönt, sånt gillar jag :) . Mer såna dagar! Jag vill inte ens tänka på hur mitt schema kommer att se ut efter påsk, uuh! Som tur är har jag fått den profilkursen jag ville, hemsjukvård/lindrande vård. Med en bra lärare också, good!

Ikväll kommer bror hem också, det ska bli kul att träffa honom igen.. Sen så har han ju med en kjol från Zara till mig med, hihi.. Ska se om han kan hjälpa mig lite med matten för jag behöver verkligen all hjälp jag kan få! Jag behöver också någon som sprarkar mig där bak & ser till så att jag tar tag i det någon gång.

S är & åker skidor & har det allmänt bra den fuskisen. Saknar honom, det kändes dock mycket bättre när vi pratade idag & han sa att jag var med honom i tankarna hela tiden. Sen har alla hans samtal varit så otroligt gulliga! Hoppas verkligen att han njuter av att vara ledig nu älsklingen.

Ikväll blir det att äta massa godis & massa gott!

xoxo

Had a bad day

19 Februari

Lilla F kräver 100 % uppmärksamhet & därmed 100 % av min energi! Nu är jag himla trött & längtar bara till sängen. Hon är dock söt den lilla. Pussades & kramades massvis ikväll. Imorgon ska vi leka, hon & jag, igen fast då hemma hos henne.

Imorgon åker min älskling bort & ska vara borta ända tills måndag. Det kommer att kännas konstigt men jag kan ju alltid ringa honom :) . Jag tror också att det kommer vara bra, att vara borta från varandra ett tag kan få en att inse hur mycket den andra betyder för en & hur mycket man saknar den. Återseendet lär bli kanon!

Förresten, måste dela med mig av en glädjande nyhet. Jag ska vara med i årets Spring Inspiration! :) . I'm happy.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med en bra bok & min honey i telefonen.

xoxo

image48

For every time you stood by me

19 Februari

Sitter just nu i tråkiga skolan & väntar på att min Engelska B ska börja. Tråkigt, dock ett måste. Som tur är har jag faktiskt varit duktig & läst ut hela boken!
 Tidigare idag så hade jag & Sharlet vår redovisning & det gick faktiskt jätte-bra & våra lärare var nöja :) . Sen så var vi de enda som redovisade idag också, även att de sagt till oss att idag skulle alla arbeten vara klara...

Var & bokade tid igår till balen, hår & smink! Kände att jag började få lite panik så jag traskade upp till Hudoteket, pratade lite med de & bokade. Så himla skönt, nu är det bara skorna kvar. Sen hur vi ska komma in till balen med, jag & S är ju lite oense om det där.

Min överraskning från älskling var relax på Atlantis Spa! Hur mysigt som helst, vi satt & njöt, pussades & hade det bra. Sen så var vi själva ganska mycket med, mycket mysigt :) . Efter det åkte vi hem till S för lite mat & sen fick jag skjuts hem. Tack älskling!

Slutar vid 14 idag, tack vare att min massage är inställd. Dock lite otur, jag som lovat min bror massage som tack för att han springer ner & köper en sak till mig på Zara nu i veckan. Senare idag kommer lilla F hem till mig & även Sandra som ska vara med & vara barnvakt. :)

xoxo

You've got to see her

17 Februari

Min trött är helt död nu alltså, den längtar till sängen, sköna kudden & täcket. Det känns verkligen att jag har rört på mig mycket mer än vad jag brukar göra! Jag ska dock försöka att göra det till en vana. Ang. gym-kort så vet jag inte längre, det känns som att jag både vill gå på gym & lite pass. Å andra sidan så springer jag hellre ute än går till Friskis gym där man stöter på någon man känner var & varannan minut.

Efter träningen åkte vi till min moster, åt lite kvällsmat & pratade lite. Lilla F är verkligen duktig på att gå nu, hon kan ta några steg själv så det dröjer nog inte länge tills hon går helt själv. Sen så är ju lilla damen snart 1 år också :)

S ringde mig för en stund sen & berättade att han hade en överraskning till mig imorgon! En lite sen alla-hjärtans-dag tydligen. Jag fick dock rosor & choklad i torsdags men detta är något ytterligare. Har en liten aning om vad vi ska göra, han bad mig nämligen att ta med bikini! Det ska bli mysigt, bästa S. Som jag kommer sakna honom sen när han åker iväg på onsdag, 1 hel vecka ska han vara borta. Sist vi var ifrån varandra så länge var i somras då han var i Ayia Napa. Denna gången blir det skidresa med jobbet, mycket bättre enligt mig, haha :) . Han förtjänar det verkligen.

Nu ska jag läsa min engelska bok, prata lite med en vän & slutligen sova!

xoxo

image47

The sunshine of my life

17 Februari

Söndag & sista dagen på lovet. Det har verkligen gått fort! Vad har jag gjort? Inte mycket vettigt i alla fall. Lite plugg har jag hunnit med men inte riktigt så mycket som jag hade önskat. Om en stund blir det spinning-pass med föräldrarna på Friskis. Pappa som ville att jag skulle följa med, eftersom att han & mamma båda cyklar så vill de ju såklart att deras lilla dotter också ska bli en cykel-tjej.

I fredags bar det av till Göteborg som sagt, dock utan Sandra. Gick lite på stan med min kära mor & bror! :) . Det var kul att få träffa honom igen, det händer ju inte alltför ofta längre. Kommer ju att träffa honom nästa helg igen när pappa fyller år. :)

Igår så kom S hit, vi såg på Melodifestivalen & hade det allmänt mysigt. Idag har båda gått & nynnat på den otroligt dåga kebabpizza låten, haha. När vi var ute & gick innan sjöng en av oss det första & den andra avslutade. Antingen den låten eller den med tjejen som sjöng på ryska i refrängen.

Var ute & gick i 2½ timma tidigare, härligt! Känns i luften att våren är på väg nu, i love it! Såg även att ett träd börjat blomma lite, sånt med rosa blommor, så himla fint!

Nu måste jag åka!

xoxo


image46

Valentine's day

14 Februari

Jobbade mellan 12-15 idag, en ganska onödig tid men jag är ju ändå ledig. När jag satt & väntade på bussen in till stan sken solen & det var ingen vind, gud vad skönt det var! Kände hur solen värmde mig, slöt mina ögon & njöt! Nu trivs jag.

Imorgon blir det Göteborg med Sandra! :) . Ska bli kul, får se om man lyckas hitta något. Pappa fyller ju år nästa vecka, skulle behöva köpa något till honom. Ska även kika lite efter klocka.

Alla hjärtans dag idag som sagt. Det får mig att tänka på ett gammalt par som bor på mitt jobb. De är så himla söta! Han tar hand om henne när hon inte klarar av allt själv, han känner henne så himla väl. Sist jag jobbade kväll & var inne hos de frågade han mig om jag kunde gissa på hur länge de varit tillsammans. Visst, de är gamla så jag chansade på 50 år. Fel, rätt svar var 70 år! Gifta i 70 år, det är inte illa. När hon stod & speglade sig sa han "Sluta nu, du behöver inte spegla dig, du vet att jag tycker att du är söt ändå." Så himla sweet! Så vill jag med ha det när jag är gammal.

Nu ska jag fika & vänta på S.

xoxo

image45

Cutiepie

13 Februari

Precis som att någon övre makt hört mina önskningar (haha!) om Gbg-resa så har jag nu fått erbjudandet. Frågan är bara om jag ska nappa, det är ju inte något vidare kul att gå omkring & strosa där helt själv. Jag skulle ju gärna vilja ha något sällskap så jag får tänka på saken. Om jag åker kan jag ju träffa bror med :)

Såg på ett program om förlossningar innan, så himla fantastiskt! Allt med graviditet & förlossning är det, hur ett barn skapas där inne, hur allt blir till, alla organ osv. Det är otroligt att vi (oftast) skapas utan några komplikationer.

Fick även reda på att jag ska vara barnvakt åt lilla F på tisdag & onsdag, visste det innan men fick reda på tiderna nu. & Sandra, på tisdag kommer hon vid ungefär 18 hem till mig, så det ska nog passa bra :)

Nu ska jag se på film & plugga!

xoxo

image44

Who was I to make you wait

13 Februari

Besöket hos Tempelriddar Orden gick bra, två gamla män välkomnade oss.. Det var lite annorlunda mot vad man är van vid men det var ändå intressant. Dock inget för mig & Sharlet, vi är kvinnor & därmed inte tillåtna att vara med!

Åkte upp till a6 en sväng & köpte lite produkter som ska skydda mitt stackars hår när jag misshandlar det med platttång & fön. Träffade Sandra med & så gick vi & kikade på lite allt möjligt. Mycket trevligt :) . Senare mötte jag upp mina föräldrar & gjorde ett sista försök till att hitta en klocka & det blev inte så lyckat.

Igår mös jag med S framför I huvudet på Gynning, hon är så blåst! Vi hade dock rätt kul åt henne & alla ryskar, S är bäst på att härma. Mysigt var det i alla fall, låg i hans famn & han pillade mig i håret, l-o-v-e-l-y!

Nu sitter jag hemma & letar information om Robert Stevenson, hjälp mig? Haha. Det går verkligen inte bra, han är svår den där Robert. Ska även läsa lite engelska & försöka mig på matten. Ev. måla en av bilderna till min bildkurs också. Jag måste ju ta tag i det!

xoxo


Sharlet, denna parfym är det!

Let your love flow inside of me

11 Februari

Första dagen på lovet & i sann lov-anda så har jag gjort absolut ingenting! Eller ja, träffat S har jag ju faktiskt hunnit med men förutom det har jag bara varit här hemma & latat mig :) . Såg även på Alvin & gänget tidigare, dock orginalet där de pratar engelska. Cute film :)

Har precis ätit mat, kyckling & pasta (woho! hyffsat nyttigt tror jag?) & ska nu ta på mig lite vettiga kläder & gå ut på en promenad. Ska bara vänta i S, sen så går vi. Vi kom överrens om minst 2 timmar & det ska vi hålla!

Imorgon blir det ett besök hos Tempelriddar orden, jag & Sharlet måste besöka de pga ett arbete vi har i religion/etik & livsfrågor. När jag ändå är nere på stan ska jag kika efter något fint att ha på mig på torsdag, hihi :)

xoxo

image42

The best in the world

10 Februari

Om lite mer än 10 minuter så ska jag börja med mitt nya! Det innebär att jag ska verkligen inte äta onyttigt & försöka äta så mycket sallad & frukt & grönt som möjligt. Ska försöka på mig en liten detox, börja träna & bli slim! Det gäller att träna upp sig nu inför min & älsklingens resa. Sen vill jag ju ha en snygg kropp med, men å andra sidan, vem vill inte det?

Såg nyss på Guldkompassen, tror att den heter så i alla fall. Det märktes dock klart & tydligt att det var en barnfilm. Nicole Kidman var gorgeous! Hon passar bäst i kort & blondt hår.

Nu ska jag lägga mig & försöka mig på min engelska bok. Har läst 3 kapitel eller något & den verkar faktiskt helt okej. Blev lite förvånad över att det faktiskt inte är speciellt jobbigt att läsa en bok på engelska, det är good!

xoxo

image41

Baby don't hurt me

10 Februari

Det enda som var bra igår på Melodifestivalen måste varit Björn Gustavsson. Både söt & rolig, här hemma skrattades det från de flesta :) .

Nu ska jag ut & övningsköra så det är bäst att hålla sig inne, haha! Senare blir det jobb 15-20.

xoxo



Waste your time on me

09 Februari

I'm bored! Melodifestivalen är på tv just nu & de som känner mig vet att det inte ligger mig så nära hjärtat. Familj & släkt sitter där uppe & ser på det, jag har smugit ner hit. Känns så himla tråkigt! S skulle umgås med sin kusin idag & vara chaufför, så honom kommer jag inte se röken av. Tyvärr..

Jag har gjort det som de bett mig men ändå så känner jag mig tom.

Var & fixade håret igår så nu är det en aningen kortare & mycket fräschare! Helt okej faktiskt & nu ska jag vara noga med min underbara inpackning. Den är faktiskt helt underbar, man märker resultat efter första gången. Om jag nu ska försöka få långt hår lär jag behöva all hjälp jag kan få.

Usch, min hög med skolböcker ligger brevid mig & jag blir tokig på det! Det skulle ju vara lov, remember? Varför säger inte bara lärarna "okej, ni behöver inte vara i skolan på hela veckan så nu får ni massa uppgifter istället". Känns precis så, har massvis att göra! :(

Nu gör inte ens shopping mig glad, tvekar på att lakrits eller choklad heller har någon positiv inverkan. Jag vet vad jag skulle hjälpa men det går tyvärr icke. Jag får vara tråkig & se Melodifestivalen & sen vara tråkig & sova helt enkelt.

xoxo

image40

With one kiss we begin

6 Februari

En kort skoldag idag, passar mig utmärkt! Hade bara två lektioner & de gick snabbt. Väl hemma så har jag varit duktig & gjort klart inlämningsuppgiften i Barn & Ungdomssjukvård. Nu är det bara någon enstaka uppgift kvar i religionen & sedan dags att plugga Etik & Livs-kunskap. Förresten, jag kan stryka det där med att koppla av & njuta på lovet, vi har läxor, inlämningsuppgifter & massa annat i massor! De som sa att trean skulle bli ett slappt år hade fel.

Igår somnade jag på 5 röda, hade nämligen varit barnvakt åt lilla F & den damen är full av energi. Hann knäppa några bilder på henne, får se om jag laddar upp någon här. Känns som att jag inte vill lägga upp för mycket bilder på henne & andra i min släkt.

Fick reda nu på att min bror kommer hem om någon vecka, yay! Ska bli fun att få träffa honom igen, det var ju ett tag sen. Ska ta vara på den tiden & be honom hjälpa mig med matten, haha! Så sjysst av mig, han kommer hem för att koppla av lite, fira pappa & morbror så kommer jag med matte & vill ha massvis med hjälp. Nåja, jag vet ju att han alltid hjälper mig :)

Nu måste jag stoppa i mig något, lågt blodsocker känner jag.

xoxo

image39

I'll always come back

04 Februari

Lilla F blir 11 månader idag, snart 1 år! Helt galet, jag minns när jag höll henne för första gången, då var hon bara 6 dagar gammal. Nu går hon nästan själv & börjar prata lite smått. Favoritordet är "voffvoff". Sötnos!

S kom ut hit igår igen! Blev så himla glad, även att vi faktiskt var ute & sprang. Det var jobbigt men samtidigt så gick det ganska lätt när vi var två. Vi ska kanske ta en runda idag igen, antingen det eller en långpromenad. När vi kom in gjorde vi iordning lite att äta & satte på en film, Finding Neverland.

Det känns faktiskt som att våren är påväg nu! Fåglarna kvittrar & det blir bara mer & mer grönt. Underbarast är då det börjar bli sådär halvvarmt, man kan gå omkring i tröja utan att frysa, solen skiner, fåglar kvittrar & det är grönt med massa blommor!

Imorgon är det vår syo-dag (eller vad heter det?) på min skola. De andra skolorna i Jkpg kommer till oss & det kommer vara folk från högskolor från hela landet, föreläsningar & även en mässa i vår matsal! Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska gå på men Hälsohögskolan i Jkpg blir det självklart!

Jag längtar till min & S resa i sommar, :)

Nu måste jag plugga, prov i Etik & Livskunskap på torsdag & massa, massa inlämningsuppgifter!

xoxo

359530-3

I can see it in your eyes

03 Februari

Igår så var det kalas i Värnamo för min kusin som fyllde 14. Under kvällen såg jag honom max 10 minuter, haha. Jag & S höll oss mest där nere bland de vuxna & lilla F. Lilla damen F börjar bli riktigt stor nu förresten, 1 år om 1 månad & hon vill gå hela tiden. Inte sitta i knät utan gå omkring i hela huset & se vad alla gör. Mycket sött :)

När vi kom hem hade jag & S lite myskväll, satte på en film & njöt av att vara lite onyttiga. Jag somnade som en stock, så himla skönt var det!

Idag blir det bio eller myskväll hos S, vi får se hur det blir. Han jobbar ju imorgon & jag börjar inte förrens 11.50, så det känns lite tråkigt att behöva gå upp så tidigt på min sovmorgon.

Lov om 1 vecka, lovely! Jag ska njuta, verkligen njuta!

Bjuder på en bild på söta lilla F.

xoxo

image38





RSS 2.0