I wish I could stay

29 November

Jag har klarat någon jag aldrig trodde jag skulle kunna, göra mig iordning på mindre än 15 min. Från att ha klivit ur duschen & sen vart klar tog inte längre tid än så, duktigt Sophia :) . Sen hur resultatet blev går ju att disskutera, haha.

Fick stressa som sagt, vi skulle ju till neonatalavdelning på Rhyov & det kunde jag för allt i världen inte missa. Min drömarbetsplats, jag har velat jobba där sen jag var 12 eller något. Det gav verkligen mig något att få komma dit. Alla sa bara "ååh vad söta" till alla pyttesmå bebisar & det är nog därför de flesta i min klass skulle kunna tänka sig att jobba där. Jag tycker såklart att de är söta, men det är inte anledning till varför jag vill jobba där. När de ligger där i en kuvös & är helt hjälplösa & inte är bra, då vill jag finnas där & hjälpa de små stackarna. Jag vill göra dem friska & starka :)

Gick på a6 med mamma en snabbis & efter det mötte jag upp S. Känns så himla bra att träffa honom igen, vi borde verkligen ses oftare än vad vi gör just nu. Vi gick & åt på Jensen's i alla fall, mums :) . S skulle upp till relaxen på badet efter det så vi skildes åt. Men imorgon ses vi igen, l o v e l y!

Imorgon slutar jag 12.25 & då ska jag direkt till min moster & lilla F. Ska lämna en blomma & slinga min mosters hår nämligen. Ska bli kul att träffa de båda igen, ska se om F har lärt sig att säga "tittut" än :) . Sötunge!

Nu ska jag mysa med mamma & sakna S, ha en bra kväll.

xo xo

An uppsetting nightmare!

29 November

Risken är stor att jag förväxlat dagens datum, men vad gör det egentligen :) . Imorgon är det fredag & helg, finally! Tror inte att jag är den enda som ser fram emot helgerna & denna helgen blir extra bra. De gamla planerna med S är aktuella igen & det ser ut att bli en toppenhelg!

Var barnvakt åt F igår som sagt, hon är så himla söt! Min moster hade satt upp toffsar på henne, så himla sweet! Vi lekte & busade på bra i alla fall, vi trivs med varandra :) . Lilla F's kramar är alltid lika uppskattade & goa. Får se när det blir dags att passa henne igen, jag hoppas på snart i alla fall. & att S är med då! Sötast var hon dock när vi lekte framför spegeln & jag sa "tittut!" om & om igen, hon tyckte det var kul & försökte sen härma mig. Låter så himla sött, ska se om jag kan ladda upp klippet på youtube eller något :)

Nu ska jag duscha, mitt hår ser ut som jag vet inte vad. Ska även prova min nya inpackning jag köpt & se om den är bra. På tal om produkter, har under en tid provat båda dior & lancome's mascara, dior blackout (tror jag?!) & lancome's hypnose. Lancome's var utan tvekan bäst. Kan verkligen rekommendera den :)

Vilket tråkigt inlägg, som vanligt då alltså. Haha :)

image22

I'll do anything for you

28 November

Hur det går med mitt pluggande är nog inte värt att ta upp här. Tittat igenom de papper vi fått är väl det enda jag har lyckats göra. Nu blir det ändring, tiden jag har kvar ikväll skall jag plugga på!

Jag ska vara barnvakt åt söta F idag med, får se hur det går :) . S skulle egentligen vart med, men det blev ändrade planer. Synd tycker jag, men så är det ibland. Jag får försöka busa extra mycket med F istället. Jag är så himla glad över att hon tycker om mig! :) . Gosigast är hon när hon vill kramas & pussas. So sweet...

Efter skolan åkte jag upp till a6 för att leta efter en tröja, tyvärr så fanns den inte i min storlek. Så jag köpte en parfym istället, :) . Har velat ha den ett bra tag nu faktiskt, den luktar så himla gott! Mums!

Nu ska jag ta en varm & lång dusch, är jättekall så en varm dusch är mycket välkommen :)



image21

Listen to what we say

28 November

Sitter just nu i skolan & väntar på att nästa lektion skall börja. Organisation & Ledarskap, woho! Eller nej förresten, inte alls så underhållande. Håller just nu på & leker att vi är företag som vill anställa folk & intervjuar vissa från klassen. But hey, I guess it's better than just sitting still all day.

Slutar härligt tidigt idag med, såna här dagar tas gärna emot :) . Sovmorgon med & slutar vid halv 1, love it! Kommer dock att komma hem till de hemska böckerna som ligger & glor på mig.. Antar att jag måste börja plugga lite nu, hmpf.

Jag ser fram emot helgen, S hade en överraskning (gissa hur länge den hölls hemlig?) men vi tyckte båda att vi väntar & att vi kan göra något annat. Så nu ska han planera något annat. Gissa om jag längtar? :) . Gosh, sötaste pojkvännen!

Give me a prom dress.

Do you wanna know, what I think of you

27 November

Så var det den dagen då jag alltid kan komma ihåg vilket datum det är. Tiden går alldeles för snabbt! Det är redan 1 år sen jag & S började träffas igen. (ja, vi hade en tid tillsammans för något år sen.) & snart så är det 1 år sen vi blev tillsammans :) . Jag är tokglad över att jag träffade honom, även att jag tvivlade i början. Jag trodde aldrig att jag skulle vara där jag är idag & känna så för honom som jag gör. Men det gör jag & vet ni vad? Det är helt u n d e r b a r t!

Skolan idag var över ganska snabbt, kan dock bero på att jag hade sovmorgon & matlagningen var inställd. Men matlagningen var bara tråkigt, Sharlet skulle ju göra pannkakor idag, haha. Jag såg fram emot det, god mat istället för skolans äckliga fisk.

Nu ska jag ta tag i mitt arbete & även mitt prov jag har nu på torsdag & det stora på tisdag. Kul liv va? Hmpf.

Inside my shell I wait and bleed

25 November

Till skillnad mot de flesta andra tjejer som helst står vid en konsert med den där söta pop-killen så står jag hellre på en konsert med t ex BFMV, Korn eller någon sånt band. Slipknot - Duality live vore lovely :)

Hör & häpna, igår gick jag upp innan 8 frivilligt! Var nämligen dags för mig att inta stan & torget. Jag & mamma tittade på mönster till balklänning, vilken besvikelse! Det fanns verkligen ingenting som var fint... & då är det inte bara jag som är kräsen. Jag kan inte välja en klänning efter något mönster, tyvärr. Det får bli att köpa en klar (alltså ha likadan klänning som alla andra) eller att lämna in en bild på en klänning jag vill ha. Ganska så lätt val va? Har dock tittat ut en klänning som är såå sweet, priset är tyvärr inte lika bra. Nåja, finns ju andra kandidater också :)

Jag & S var även barnvakt åt söta F igår! Hon är verkligen sötaste ungen ever. S som inte visste att hon var rädd för hundar råkade skrämma upp henne & efter det ville hon inte vara hos honom förrens ungefär 2 timmar efteråt! Så fort han skulle ta henne slog hon armarna runt min hals & vände ansiktet från honom. Stackars S, inte kunde han veta det. Resten av kvällen blev i alla fall bra & hon mös med oss alla, precis så som det ska vara :) .

Idag har dagen gått åt till att bara ta det lugnt. Kan dock inte säga att jag trivs just nu, istället för att kunna vara hos min älskling & ha söndags-mys sitter jag här hemma med kolik-prat & mycket annat. Kill me now...   Man kan ju tro att lärarna kan ge oss lite tid att andas ut & ta det lugnt, men icke. Här ges det arbeten & prov friskt. Minst 1 av de i veckan med...

Det är ingen ungdoms, det här är riktig.

Once moore I say goodbye to you

22 November

Jag förstår inte varför det måste vara så himla grått & trist ute, kan det inte komma lite snö snart? Snön lyser ju upp allt på ett helt annat sätt... Gud, jag blir deprimerad av det här trista vädret! Jag vill åka till solen, tänk att ligga på stranden & känna värmen mot sin kropp. Dare to dream.

Jag & S har ännu inte bestämt oss helt vilken bal vi ska gå på, men det blir nog hans. Jag måste erkänna att det kommer att vara roligare folk på den. Min bal, jag menar, OP, JING & NV. Låter ju helfestligt, eller hur? Jaja, allt har sina bra & dåliga sidor.

Nu ska jag snart iväg till jobbet, ikväll blir det jobb 16-21. Känns lite segt att åka iväg men får tänka på att tiden går faktiskt fort när man väl är där & sen så är det ju pengar jag tjänar :) . Pengar jag ska njuta av!

Har suttit & stirrat på hundratals olika balklänningar.. Känns helt hopplöst! Jag vill åka till en helt annan del av Sverige & hitta en! Helst skulle jag dock vilja köpa en i typ, USA eller något. Helt underbara klänningar! Här i mellanmjölkslandet ser ju alla likadana ut. Jag kommer aldrig att hitta min drömklänning, buhu!

Love like you've never been hurt.


359530-14

Things I have to take

20 November

Äntligen så är mitt Svenska NP avklarat! Jag råkade dock rusa iväg & det blev totalt misslyckat, men det är en helt annan sak! Hoppas dock att Siw har lite överseende. Eller förresten, glöm det.
Imorgon är det prov i Psykiatri. Vi har prov hela tiden! Vem sa att 3:an var slapp? Har ett tokstort prov om 2 veckor med, nervsystemet! Hur mycket som helst kan jag säga utan att överdriva, var glada över att ni inte går OP just nu.

Skola imorgon, sen ev träffa S & köpa träningskort & senare blir det jobb, 15-20. Skönt att ta en sån tid, tiden bara rinner iväg på kvällarna. Sen på torsdag blir det kväll med, då 16-21 tror jag.

Jag längtar tills nästa fredag, men vem skulle inte göra det om hon var i mina skor? Hihi, bästa S!

Tror att jag äntligen har fått en gnutta motivation! Hurra, äntligen. Sen om den stannar kvar får vi ju se. Om jag har rätt kommer den att försvinna lika snabbt som den kom. Hmpf...

Nu ska jag plugga psykiatri & ta en varm, lovely dusch! :)

Lavio, förlåt!


Love is like a razor

18 November

Helgen har varit lugn, dock bra! I fredags mös jag & S hemma hos honom. Jag råkade dock hyra en film som var så himla dålig! 14:37 tror jag att den hette, hyr inte den för guds skull... Nåja, vi hade det lovely i alla fall med massa tända ljus & brasa :)

Igår, lördag, var jag med S igen. Surprise...? Denna gången kom han ut till mig. Vi hade tänkt att gå på bio, men det fanns inga bra biljetter.. Så då tänkte vi att vi kan ju hyra en film borta på Ica. Smart som jag är så hade de ju inte öppet till 22 som jag trodde, Konsum hade dock det. Vi gick snabbt bort i alla fall, genom mörka Bankeryd. När vi kom hem såg vi på en film jag hade hemma istället, Spiderman 3.

Idag har det inte hänt så mycket.. S åkte ganska tidigt för att jobba. Sen dess har jag tränat (ja, tränat!) & sen försökt komma på vad jag ska prata om på mitt muntliga nationella prov. Har hittills inte kommit på något, eftersom att jag ändrar mig hela tiden... Hmpf, det kommer aldrig att gå! Jag kommer stå där framme som en idiot när det är min tur...

Vi ska, för vi är inte som de andra.

Bröllop

16 November

Sitter just nu & tittar igenom bröllops-häftet som vi fick på min mosters bröllop & kommer på mig själv att sitta & småskratta åt vissa saker. En del saker i häftet är ganska grova, min morbror som vart i farten, men dock så roliga! Finns bland annat en bild på min mosters man A, brevid bilden står det "Bonde söker fru", stämmer så bra till bilden! Han ser faktiskt ut som en bonde där, haha.

Sagt om A, från okänd "ser bra ut men ingen som man vänder sig om efter på gatan"

"Han har inte kysst mig än, men jag har fått imma på glasögonen ett par gånger"

Finns en massa roliga sånger med, bla Mors lilla Olle som gjorts om till en sång om A:s färdigheter i köket.

En sak som jag pikade A för var:     
             Föreningsnytt
Svenska toffelhjältarnas förening håller
årsmöte månd. 17/9 kl. 19.00
(Obs! Samling i smyg)
Vårt motto "en toffelhjälte är en man
som vet vad HON vill"

Sen fanns det såklart en gästpresentation, såhär stod det om min familj:
Pappa: Ingenjör resande i "fejkben". Är ofta ute & cyklar.
Mamma: IT-kunnig, sångbegåvad förskolelärare. Trampar på så gott hon kan.   (hmpf, IT-kunnig?)
Bror: Datakunnig Chalmist. Soldyrkande sportatlet.      (soldyrkande sportatlet, kunde de skrivit något bättre? haha)
Jag: Bankerys Greta Garbo: gömmer sig gärna bakom mörka solglasögon. Läser omvårdnad   (italien-resan?)
S: Flitig på gymmet.

Min brors var dock bäst, ni som känner mig & min familj vet om hur gärna min bror tränar & hur brun han är eftersom att han älskar solen. Haha, :) .

Innehöll även brev till B.O (Bröllopsombudsmannen) där min morbror hade skrivit ihop frågor som tolkades som väldigt snuskiga när man började läsa. Dock roliga :)

Things I miss

16 November

En blogg blir tråkig om man inte lägger in några bilder, så jag tänkte faktiskt att jag skulle lägga in några nu. Lite blandade bilder på allt möjligt, enjoy!

    Halmstad -07

  Love you, S.

  Midsommar

  Min moster gifte sig!

  Ett litet tillskott i släkten, mycket sött sådant :)

  Min bror har klarat alla tentor!

  Nyår -06

  Öland -07


Nu hinner jag inte lägga upp mer bilder, synd eftersom att det finns sååå många fler jag skulle vilja lägga upp.

I'm such a fool

16 November

Nu så är allt fixat med papper till balen, måste bara komma ihåg att ta med de hem & fylla i.. Jag menar, det underlättar ju, haha. Jag & S har fortfarande inte bestämt oss vilken bal vi ska gå på! Tror dock att jag vet vilken det blir, men vet inte säkert än.

Idag fick jag hem mitt nya bankkort! Har nämligen designat mitt egna, det ni! Kul att ha ett lite annorlunda, inte ha det gamla vanliga som alla andra har. Jag gillar mitt, det är såå sweet :)

Ikväll blir det mys med S, får se vad vi hittar på? Jag är sugen på att laga någon god mat eller något. God mat när det gäller S & mig brukar oftast bli spagetti & köttfärssås, haha. Det & tacos är nog det enda vi lagat. Köttfärssåsen är populär hos min darling :)

På onsdag nästa vecka är det dags för NP i Svenska B, muntligt & jag har ännu inte valt vad jag ska prata om. Tror dock att jag ska välja samma sak som jag skrev om, att man kan bli stressad av alla ideal osv. Ett ämne som jag känner att jag kan prata om i ca 5 minuter.

Ha en bra kväll :)

xoxo

all I wanna do is to find a way

15 November

Sitter här & tokfryser för tillfället! Brr, har precis vart ute & gått en lång promenad. Gick bort till Åbolid & sen hem igen. Det var skönt, men gud vad jag fryser nu! Har försökt att dricka lite glögg för att bli varm & har på mig en varm & tjock tröja men fryser lika mycket för det. Funderar på att tända en brasa & sen värma mig framför den. Vore helmysigt ju :)

Ska strax ta tag i min Religion som jag faktiskt har prov i imorgon! Helt galet, dagarna går alldeles för snabbt, jag som tyckte att jag hade så mycket tid till att hinna med att plugga. Eller så är det det gamla vanliga igen, att jag bara skjutit upp pluggandet till sista minuten?

Nu ska jag försöka att bli varm med lite gott té & en filt!

xoxo

People keep talking

14 November

Sitter hemma ensam nu, it's sad. Jag saknar S! Men han är duktig som jobbar & det är jag med snart :) . Idag blir det jobb 16-21. Inte alls farligt, det är ju så himla lugnt på kvällarna! Får se med om jag blir ensam idag 1 timma, spelar dock ingen roll. Kommer ändå bara sitta framför tv:n, haha.

Sharlet berättade för mig att det var någon Högskolemässa imorgon i GBG & hon ska dit. Undrade även om jag ville följa med & visst tusan vill jag det! Sen var det bara allt med skolan som jag har imorgon & mina föräldrar att göra. Om jag känner mina föräldrar rätt kommer de typ tvinga mig att stanna hemma, buhu! Jag vill ju, jag behöver motivation & inspiration nu som aldrig förr. Hm, this sucks.

Pick me, choose me, love me.

xoxo

Changing my mind

14 November

Dagarna går verkligen fort, jag tycker att det var nyss de satte upp lappar i skolan om balanmälan osv. Nu på fredag är första chansen, tror dock att man bara skulle ta papper då. Jaja, det jag ville komma fram till var i alla fall att dagarna går fort!

S kom ut hit igår som sagt, tiden flög iväg & vips så var det dags att sova. Stackarn tyckte att det var alltför varmt i mitt rum & kunde inte sova. Nu sitter han & tittar på Narnia medans jag sitter här. Jag ska dock se på Ugly Betty som jag spelade in igår, det går ju inte få honom att titta på det. Tyvärr, haha.

Mår inte bra idag, vet inte hur det ska gå med tanke på att jag jobbar senare. Nåja.

xoxo

It will only get better

13 November

Idag så var det dags för ett Nationellt prov, nämligen i Svenska B. Uppsats alltså, vet faktiskt inte hur det gick. Jag kan verkligen inte känna sånt, men jag hoppas i alla fall på minst G. Tänk att få IG i Svenska....

Efter NP gick jag & Sharlet till biblioteket & satte oss & gjorde klart vår Power-Point redovisning som vi ska ha på torsdag. Det blir hur bra som helst tror jag, lyckades med det så som vi ville ha det. Nu gäller det bara att lära sig allt! Efter en stund fick jag springa bort till bussen & mötte där S. Vi åt på Jensen's idag, helt okej! S älskar maten där men jag tycker inte att det var så himla gott som han verkar tycka. Jaja, det gick lätt ner i alla fall & gott var det med. Nu kommer han reta mig för det här, jag vet redan det S. Jag känner dig för väl :)

Vi gick på stan/a6 lite. Jag köpte en parfym till honom & sen 2 tröjor till mig själv, så nu är jag nöjd :) . Hann även med en snabb stund upp till min mormor där min moster var med lilla F. Söta är dem, båda två! F var glad som vanligt & S var nog den som busade med henne mest.

Nu sitter jag här & väntar på S. Ska egentligen duscha men hinner inte göra det innan han kommer, så jag får göra det senare. Ska bli mysigt att ha honom här inatt, då sover jag som bäst. :)

xoxo

The way you do

11 November

Fars dag idag. Det är samma sak varje år, man går upp tidigare än pappa (med tuppen om han skulle fått bestämma med andra ord) & grattar. Iår blev det dock firning av honom i tv-rummet där han redan var uppe & pigg. Han fick en tröja & Paul Pott's skiva. Jag inbillar mig att han tyckte om skivan mest, den valde jag :)

Har umgåtts med min kära S idag, helt underbart! Bästa jag vet, trivs så himla bra ihop med honom. Jag längtar tills balen, han & jag. Lite är redan klart, hur vi ska komma dit & vilken färg jag ska ha på min klänning. Färgen har jag dock bestämt för längesen, tror att jag visste det redan vid förra balen. Röd ska den vara i alla fall, jag älskar ju rött!

Åkte till farfar en stund med, precis som vanligt. Stannade dock inte så länge & nu sitter jag här. Skulle hellre suttit i S soffa & haft mys-söndag men det gick tyvärr inte. Vi får ta det nästa söndag & ta riktigt mycket istället! Har börjat lite smått med min engelska & även med religionen.

Nu är det glögg & pepparkakor :)

Alicia Keys

9 November

Tänkte bjuda på en riktigt bra låt, nämligen Alicia Keys - No One. Helt klart en låt som får plats i min iPod. Lyssna & njut!




 

No one

9 November

Några dagar senare än förra året, men äntligen så har snön kommit! Jag tror att jag är en av de få i hela Jkpg som faktiskt tycker att det är mysigt att det snöar nu. Jag älskar första snön, alltid speciell. Varje år. Nu hoppas jag att den kommer att ligga kvar så att man får njuta lite av den. Helst massa snö & en varm vinterjacka!

Läkarbesöket gick bra, inget farligt alls :) . Jag har nog lite skräck för det trots allt. Ännu en sak att sätta upp på min lista, när ska jag komma över alla saker?

Har haft sån sjuk huvudvärk idag så har fått ta flera alvedon. Vad jag behöver nu är nog massage & sen någon timmas vila. Men kommer det att hända? Nja, sova kan jag ju alltid. Men massagen?

Jag lagade i alla fall smaskig potatisgratäng & fläskfilé till det, min mage kan nu liknas med en gravid's mage. Åt verkligen hur mycket som helst! Men synd att slänga sånt gott kött & potatisgratängen blev verkligen god! Måste göras flera gånger, jag har mitt nya knep.

Ikväll ska jag & mamma ha myskväll, pappa åkte iväg imorse & kommer inte hem förrens natten till söndag. Så jag tänkte vara lite snäll mot mamma & vara med henne ikväll. Kommer dock att sakna S som är ute på krogen ikväll... Jag hatar verkligen det, jag hatar den känslan.

Everything is gonna be alright

'Cause I dont think that they'd understand

8 November

Sitter just nu i skolan tillsammans med Sharlet, hon har varit duktig & skrivit ut fakta till vårt arbete vi ska göra i Barn- & Ungdomars Sjukvård. Tror faktiskt att det blir bra, ett lättare arbete än det vi hade förra gången i alla fall! Ett stort häfte på 32 sidor blev det då, skrivit på både bak & framsida. Stort arbete? Jaa...

Ska snart ha lektion med Anna, sen ska jag till mitt kära äldreboende för att jobba. Helt okej faktiskt, jag trivs ju på mitt jobb. Lite segt dock, kommer att sitta själv i 1 timma mellan 20-21. Får väl sitta & titta på tv då, det händer ju inte så mycket... Skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat. Man blir ju seg av att bara sitta där!

Imorgon är det tid hos doktorn som gäller, jag börjar bli lite nervös. Jag vill men vill inte, allt på en gång. Jaja, har två saker jag ska prata med doktorn om. Det blir nog bra.

Nu: lektion.


Let it go

7 November

Sitter just nu i skolan & väntar påatt min kära vän Sharlet ska komma & göra mitt sällskap. Jag vill ha mat! Har ju faktiskt inte ätit mat än, det lär inte finnas någon kvar nu heller... Nåja, får väl köpa mig något senare på sjukhuset.

Jag hade totalt glömt bort/förträngt att vi hade en föreläsning uppe på Ryhov idag mellan 14-15.30. Tur att jag har Sharlet som påminner mig när jag är så virrig. Vet dock inte vad den handlade om, Lex Maria? Någon i klassen sa det, får väl se vad det är.

Senare ska jag möta upp S & köpa med mig något gott till min moster. Jag & S ska ju vara barnvakt & går till min moster lite tidigare än planerat för att kunna umgås lite med henne & mer med lilla F! :) . Kommer bli toppen.

Lyxproblem finns det gott om. Någon mer som är som dig?    INGEN.

What I want

06 November

Skoldagen förkortades med 3 timmar tack vare att vi hade "självstudier" på vår matlagningskurs. Det innebär att man ska skriva upp recept på 1 maträtt & 1 efterrätt som man senare ska laga. Jag vet redan vad jag ska göra, tror jag i alla fall :) .

Åkte direkt hem & satte mig vid datorn för att titta på balklänningar & här fastnade jag. Har suttit i 2 timmar tror jag... Blir verkligen inte klok på det här, gud vad svårt. Jag kommer ha sån himla beslutsångest senare. Sen om det ens finns några fina klänningar här i Sverige vet jag ju inte. Jag vill inte ha någon vanlig, sån som alla har. Jaja, får se om jag syr upp min egna, det lutar ju faktiskt åt det hållet. Har några kandidater.
Vi fick även reda på att vi i klassen (OP) ska gå på balen tillsammans med NV & JING! Kul?! Nej fy, verkligen inte. Sen går alltså SP, HP, TE & Energi tillsammans. Kul! Jag vet inte vilken jag ska gå på, jag går ju OP & S går HP... Ska prata med honom om det så får vi se hur det blir. Det är ju roligare program på hans bal men man vill ju ändå gå med sin klass. Nåja, det löser sig nog.

Imorgon blir det passning av lilla F tillsammans med S. Det kommer nog att bli hur kul som helst! :) . Hon är alltid lika go & söt den tjejen.

Work it out

5 November

Nu så är min studentmössa äntligen betalad! Känns skönt att ha det ur världen, samt de andra sakerna jag har beställt. Mamma fick en lättare chock när hon såg hur mycket jag hade beställt för, haha. Får väl hoppas att det gick bättre för Sharlet & hennes pappa, hon hade nämligen beställt för lika mycket.

Har hunnit med att baka bullar idag & plugga. Blev hur många bullar som helst, tror att det blev omkring 70-80 st? Haha, en frys fullproppad med bullar -ja tack!
Så S, inser du inte nu vilken perfekt hemma-fru jag är? Haha, skämt åsido.

Sitter & lyssnar på remixer av olika låtar nu, gud vad bra vissa blir! The Voice webbradio är det som spelar upp all den underbara musiken. Vad vore världens utan musik?! Jag skulle i alla fall inte överleva, tänk så tråkigt allt skulle bli.

Hade velat träffa S idag, men tror inte att det blir så. Känns lite väl sent att åka ut dit nu. Sen är det nog bra att vi får längta lite efter varandra också, inte träffas varje dag. Då uppskattar man varandra mer tror jag & det är ju alltid bra! Jag saknar dock hans kramar & pussar, men imorgon hoppas jag att jag får några :)


The apple of my eve

5 November

Idag är sista dagen att betala sin studenmössa, det gäller för min del. Jag har inte gjort det än, vet faktiskt inte varför. Nåja, ska be mamma att logga in på deras hemsida senare när hon kommit hem så att hon kan betala det någon gång.

Skolan var hemsk idag, dels för att jag fick lite dåliga nyheter. Nu får jag verkligen skärpa mig. Jag ska bli en sån klockren som hon trodde att jag var. Jag ska! Har även bokat in en tid till syo:n för att prata lite om framtiden samt motivation. Hoppas att jag kommer en bit på vägen. Nu ska jag ta tag i skolan & mitt plugg. (som jag lovat så många andra gånger...)

Imorgon blir det en lång dag & även planering angående min engelska. Jag missar ju den på fredag & då ska vi tydligen ha ett prov. Jag ska till läkaren & kan verkligen inte avboka nu. Har avbokat 3ggr redan!

Nu ska jag sitta mig med näsa i religionsboken & läsa om judendomen. Vid min sida kommer jag ha en skål med god glass :)

Lead us not into temptation.

Gud-dottern

3 November

Det är så fantastiskt att se hur lilla F utvecklas! Hon gör framsteg från varje gång jag träffar henne & idag blir hon 8 månader. Stora tjejen med andra ord, tiden går alldeles för fort enligt mig. Söt är hon i alla fall, hon har lärt sig att stå nu så det dröjer nog inte länge förrens hon börjar ta sina första steg :)







Du är så duktig F! Jag är en stolt kusin & gudmor till denna sötnosen. Vi ses igen på onsdag då jag ska vara barnvakt & ev S med. Då ska vi busa till max!

I'm such a fool for you

4 November

Helger lider mot sitt slut & det gäller även för detta höstlov. Troligtvis mitt allra sista höstlov, men det känns faktiskt okej. Jag vet ju att jag bara kommer närmare & närmare min dröm; att bli sjuksköterska! :)

S kom ut hit igår, det första jag får höra är att taxin han hade åkt med backat in i vår brevlåda? Syntes som tur var inget på den, bara att den stod lite snett. Vi gick i alla fall in direkt, slog på tv:n i brist på annat att göra. Satt där ett tag, såg bla. filmen Festival som S ville se. En härlig promenad hann vi med också, mysig var det med alla stjärnor & hans hand i min.

Imorse väckte S mig som vanligt lite efter 9, då gick vi upp & åt frukost. Efter det duschade vi, gjorde oss iordning & gick ut på en promenad. Jätteskönt faktiskt, kunde dock blåst lite mindre.. Gick runt & kollade på en del hus, det finns faktiskt många fina i Trånghalla/Berghalla. Ikväll har vi myst framför öppna spisen & sett på film.

Nu ska jag strax sätta mig & läsa lite religion. Jag har inte hunnit göra det ännu! Har dock hunnit med att göra lite annat, medicinsk grundkurs arbete bla. Matten går det väl inte så bra med, tur att jag har det imorgon & att vi inte är så många som går i gruppen :)

"Du är allt."                   Tack!

Somebody who loves me

3 November

Det har verkligen vart en lång dag idag, har knappt hunnit sitta ner & vila någonting. Vaknade av att telefonen ringde vid 8 tiden, då var det dags att gå upp & göra sig iordning. Vid 9 ungefär kom mamma & pappa & hämtade mig hos S & så åkte vi till Lager 157. Det fanns verkligen ingenting! Så himla tråkigt... Inte ens de underbara Lee Stafford produkterna som jag brukar inhandla där. Nåja, får kika vidare efter den underbara inpackningen på stan eller något.

Hem till Jkpg & direkt till min moster. Träffade de & även mina kusiner från Värnamo. Sen självklart sötnosen Felicia. Hon växer som bara den! Hon har börjat få tänder & kan stå upp nu om man bara håller i henne lite. Tiden går verkligen fort, jag kommer ihåg när jag höll henne när hon bara var 6 dagar gammal :)

Var & åt på Dal Baffo innan, just nu är jag proppmätt! Åt en supergod pasta-rätt, den var dock hur mättande som helst så jag orkade inte ens äta upp hälften. Jaja, nu behöver jag inte äta mer ikväll i alla fall. Fast det vet ju alla att jag kommer göra ändå :) . Smälla i mig massa onyttigt, hej massa extra fett.

Ikväll kommer nog S hit, vi ska ev se på någon skräckfilm & äta lite gott. Han ville det eftersom att det är Allahelgona... Får se om det kommer några söta barn & plingar på sen. Ska bli kul, jag minns när man själv gick runt utklädd. :)


xoxo

Get it on tonight

2 November

Idag var det en kort jobb-dag. Tog upp några gamla, hjälpte till med frukost, våttorkade vår avdelning & sen var det inget mer. Satt & fikade i 1 timma med tror jag. Direkt på morgonen så börjades det med kaffe & choklad. För min del blev det dock vatten, kaffe är inget för mig.

Åkte ner till stan & pussades lite med S efter att jag slutat. Jag var på urdåligt humör men han fick mig att bli glad igen. Inte alls förvånad, bäst är han! Vi skildes åt & jag åkte till a6. Lyckades inhandla lite saker, missade dock en väldigt fin kjol. Jaja, den tar vi nästa vecka :)

Ikväll så blir det nog ut en sväng, S ville gärna det & att jag skulle följa med. En kompis undrade om jag ville följa med också, så klart jag gör det :) . Vad ska jag annars göra? Det blir nog bra, ikväll blir det massa trevligheter & dans!

xoxo

This love is endless

1 November

Jag tyckte att det var nyss hösten kom & snart så är det vinter. För 1 år sen låg det ett tjockt lager med snö på gräsmattan utanför mitt fönster. Iår är det över 10 grader varmt. Jag vill ha snö nu! Alla de mysiga kvällarna som hör till den här tiden, allt sånt mysigt. Kyla utan en varm jacka kan jag dock avstå.

Idag var jag nog tröttare än jag vart på länge, somnade på bussen & höll på att somna när vi fikade på morgonen. Att jag aldrig lär mig att lägga mig i tid? Imorgon blir det Lindgården & 07-11 som gäller för mig. Därefter tänkte jag ta en tripp ner till stan & kika om det finns något till mig. Något fint, ett par skor eller något :)

Dock ganska mysigt att se dig stå där i fönstret. Det får mig att längta så efter dig. Ser att du är så nära mig, men jag kan inte gå till dig. Nu längtar jag desto mer tills du håller om mig igen & säger att du saknat mig :) . Jag älskar dig.

Jag & mamma är ensamma hemma nu igen, så ikväll lyxar mamma med massa gott. Jag ska dock inte ha räkor & annat som hon ska äta, jag tar clementin istället & ev lite glögg. Jag ska ju börja mitt nyttiga liv! Måste dock erkänna att det inte gått så bra. Fast mörk choklad är ju nyttigare än vanlig, jag måste få tillåta mig själv att äta lite gott. Right?

Lovet är snart slut & vad har jag hunnit med? Jag har inte pluggat ett dugg, nästa vecka väntar ett religions-prov. Tror dock inte att jag behöver plugga så mycket till det (tack gud!) eftersom att vi fick frågor som vi skulle göra & lärde mig en del på det. Men ändå, måste ju plugga lite. Det svåra är att sätta sig ned. Matte-boken ligger & blänger på mig med. Usch.

Live your dreams, it's not as hard as it may seem.

xoxo

RSS 2.0