So lucky

24 November

Imorgon är det äntligen lön! Känns så himla skönt, nu ska jag köpa julklappar & allt sånt, betala räkningar. Jag såg dock att jag inte fått så mycket som jag ska? De har skrivit att jag jobbat mindre timmar än vad jag egentligen har gjort, så imorgon när jag jobbar ska jag prata med chefen om detta. Jag är helt säker på att jag skrev rätt antal timmar, jag kontrollräknade ju 2 ggr!

I alla fall, har precis kommit hem från träningen. Jag & Sandra provade på Core/Bosu. Båda tyckte att det var sådär, det var ganska så svårt att hänga med & göra allt. Vi ska prova vanlig Core istället & på onsdag ska jag ev. testa på Station 70. Måste prova lite nya pass + Sandra sa att det var jätte bra.

Har precis druckit en Gainomax & ska snart sätta mig framför tv:n. Two & a half men för sjutton! Det kan man inte missa, de har börjat sända nya avsnitt nu dessutom. Senare kommer min älskling ut hit & hämtar mig. Vi sågs idag vi lunch, det snöar ute & han har inte vinterdäck, men ändå vill han hämta mig. Han klarar sig helt enkelt inte utan mig ;) haha. Han ville inte sova utan mig, plutten.

Jag har tur som har honom har jag tänkt på. Han som saknar mig även om träffats samma dag, som inte vill sova utan mig & som säger att han vet att det är mig han vill leva med hela sitt liv. Skaffa familj, förlova sig & gifta sig. Sen att ha någon som kramar en det sista man gör på kvällen & det första på morgonen. Jag har tur som har träffat honom. 2 år tillsammans & jag är fortfarande lika kär :)

Nu ska jag titta på tv & vänta på han som inte vill leva utan mig.  ♥



I cant take no more

23 November

Klockan är drygt halv 2 & här sitter jag. Jag varken vill eller kan sova, tror jag. Tröttheten som var så påtagande tidigare ikväll är som bortblåst. Nu känns det mer som att jag inte vill missa något, jag måste vara vaken. Det är ju nu det händer en massa saker, right? Min kväll har innehållit en massa saker i alla fall. Både bra & dåliga saker. Saker som jag kommer att blicka tillbaka på & minnas med ett leende & saker jag inte vill bli påmind om.

Sandra & Danni var här ikväll i alla fall, vi såg på film, åt massvis med godis & prata hur länge som helst. Bra tjejer det där, jag gillar dem :)  Förstår dock att Danni tyckte att vi var jobbiga när hon satt i mitt av oss & jag & Sandra började prata Greys Anatomy mitt inne i filmen. Sorry babe! Det var i alla fall trevligt att träffa dem igen, Sandra träffade jag ju igår men Danni var ett tag sen. Nu laddar vi inför nästa helg!

Imorgon blir det ev. julmarknad. Sånt är så myspys, det är en viss känsla. Får se om det blir med Love, han älskar verkligen julen. Det är ganska så gulligt faktiskt. Jag kan inte fatta att det är julafton om ca 1 månad. Tiden går så fort!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink, plocka undan lite & sen läsa Cosmo :)

Förresten, vissa personer är för pinsamma. Haha.


For you it's beating

18 November

Idag har jag fått en del fixat, både positiva & lite negativa saker. Det negativa är egentligen bara för att jag är rädd, fjant som jag är :)  Jag ska ta bort en leverfläck & jag har själv varit med & tittat på & assisterat vid såna ingrepp men ändå så är jag rädd. Kan ha något att göra med sprutan man får eller veta att de skär en liten fyrkant i nacken på mig. Låter väl bra?

Ska strax hoppa in i duschen & sen börja göra mig iordning. Börjar 17.15 idag. Imorgon är det jobb igen, 08-13, så himla skön tid! Senare på eftermiddagen ska jag göra lite andra saker, ska dock hålla det hemligt lite ett tag. Men det lovar jag att jag ska avslöja!

Jag hatar min mobil! Något fel är det ju, fick ett meddelande om att jag har 1 nytt röstmeddelande. Det hade inte ens ringt! Har full mottagning så det är ju inte det som är felet denna gången. Kass mobil säger jag bara, ge mig en Samsung Touchwiz.

Håller på att ladda ner ett nytt avsnitt av Gossip Girl & Greys Anatomy nu. Hade tänkt att köpa första säsongen av Greys i söndags men det fick bli lite andra filmer. Sebbe lovade dock att köpa säsong 1-3 till mig! :)

Nog med struntprat.

Hold on tight

17 November

Tror att de många vill & bara väntar på att jag ska berätta vad som gjorde mig så irriterad/ledsen/besviken i förra inlägget, antalet läsare har ju ökat ett en hel del kan jag lova. I alla fall, så kul ska vi inte ha det! ;)  Bara vissa få personer som vet om det & jag vet att jag kan lita på dem. Det är utträtt nu i alla fall & nu blickar vi framåt.

Har tillbringat dagen hemma hos mig & love. Fixat iordning lite, jag måste vara den perfekta flickvännen? Diskat all disk (dock mot en romantisk överraskning i helgen), fixat soffan som man måste göra då den är ny, rensat upp allt på balkongen & lagat mat åt min älskling. Måste dock erkänna att större delen av dagen satt jag fastklistrad i soffan framför PS3 & Call of Duty. Man fastnar i det, tyvärr. Love provade när han kom hem, han tyckte dock inte att det var så roligt men han var facinerad av att jag suttit där halva dagen & spelat & skjutit folk, haha :)  Snart står det förresten S Berg/S Johansson på dörren.

Nu är jag hemma i Berghalla, kände att jag behövde åka hit lite också. Numera känns det som att jag bara är hemma & vänder, hämtar rena kläder osv. Imorgon är det i alla fall dags för jobb, på ett nytt ställe. Vi får se hur det går men det ska nog inte vara några problem. Dessvärre så jobbar jag kväll, något jag avskyr. Jag missar Sebbe precis & kommer hem sent.

Huvudvärken börjar komma smygande så ska jag lägga mig i sängen, läsa lite teori & sen äntligen sova!


How many lies, how many times

16 November

Sitter just nu & skakar, jag vet inte vad jag ska göra. Jag skulle behöva Sandra just nu, hon är den enda jag litar på till 100%, förutom mina föräldrar då. Min bästa van.

Min bror kom hem igår, det var ett kärt återseende, Han hade köpt en ny dator, en Macbook, så himla snygg! Kan ju erkänna att jag blev lite smått avundsjuk.

Är i lägenheten nu, Sebbe sitter & spelar NHL & jag sitter i köket vid datorn. Vet inte vad vi ska göra idag, ev titta på en annan lägenhet & sen kommer min familj.

Vad ska man göra när man vet en massa saker man inte borde veta & inte har någon att berätta dem för? Ska nog göra en till blogg, där jag kan ventilera mig & skriva en massa skit som ingen annan får se. Eller lösenordsskydda denna blogg, det tåls att tänka på.


I can tell your trouble, but I'm still obsessed

13 November

Idag är jag verkligen hur trött som helst! Jag började ju jobba vid 07 imorse & jag kan lova att det tog emot rejält då klockan ringde. Helst av allt ville jag bara ligga kvar & mysa med min älskling men ska man jobba så ska man. Slutade vid 14, fixade lite ärenden på stan & sen åkte jag med pappa hem till Berghalla.

Imorgon är jag ledig, meaning sovmorgon! Så himla skönt, jag kan behöva det nu känner jag. Vid 12 ska jag gå på spinning & 14 på ett möte. Mellan det ska jag hinna klämma in en lunch med mor & far. Senare på dagen ska vi (jag&sambo) kika efter lite blommor & lampor.

Har i alla fall haft en helmysig kväll! Började med att Sebbes mamma + pojkvän kom hit, så vi satt & pratade lite. Efter en stund prat med bara hans mamma kom vi på att vi var hungriga, så hon & jag gick ner till en take away-resturang som ligger i närheten & köpte lite mat. Thai mat :)  Köpte 4 olika rätter, det var helt okej. Tycker dock att Wok & Co har mycket godare, mums!

Sitter just nu i lägenheten tillsammans med Love, hans ena bror & hans kusin. De sitter & spelar NHL & jag sitter här vid datorn. Lagom kul, haha. Fast å andra sidan så är det ganska så kul att sitta & lyssna på vad de säger & alla kommentarer. Boys, boys, boys.

Nu ska jag göra mig iordning inför bädden & gosa ner mig med S!

Stop the ache

12 November

Dagarna flyter på hur snabbt som helst & snart är det helg igen! Nu i veckan har jag & Sebbe börjat flytta in på riktigt i lägenheten, det är så fint! Nu så är det bara lite småsaker som saknas men allt det stora som ska köpas är klart. Känns riktigt skönt, jag vill flytta in nu & ha allt klart. Sov där inatt med, nu är jag hemma i Berghalla för att vara barnvakt åt min kusin & senare kommer Sebbe & hämtar mig.

Ska jobba imorgon, 07-14. Jag kommer att vara helt död imorgon när jag slutat, har inte gått upp så tidigt på evigheter :)  . Men det ska det bli ändring på snart! Har fått 1 positivt besked idag & jag hoppas på ännu ett på fredag. So, wish me luck.

Annars vet jag inte vad jag ska skriva här? Det mesta nu har ju varit kring lägenheten & så... Vi trivs i alla fall. Så det är bara att komma förbi & hälsa på, haha. Vet inte om jag har sagt vart vi bor? Skolgatan i alla fall, ungefär mitt emot 8 glas inne i Jönköping, så nu vet ni :)

Nu kommer nog lilla skruttan när som helst, dags att stänga av datorn med andra ord.

I'm so happy, happy

06 November

Kom hem för en liten stund sen & nu ska jag strax lägga mig. Jag åkte in till stan vid 18 ungefär, mötte upp Sandra & fikade. Åt en sån himla stor morotskaka! Ingen av oss orkade äta upp, men god var den. Efter det åkte vi + mylove upp till Ikea & köpte massa saker till köket. Nu har vi en del, dock mycket som ska köpas! Vi köpte även soffa, matta, mediabänk & köksstolar idag, känns så skönt att ha det gjort! I imorgon ska vi ev. sova vår första natt där. Mys!

Skönt med fredag igen! Imorgon ska jag hälsa på min lilla mormor, var så längesen, ev. träna om jag hinner & sen möta upp Sebbe för att köpa lite mer småsaker.

Jag, Sandra & Danni köpte förresten onyttigt, kebabsallad & pizza & tog med oss till lägenheten & satte oss där & åt. Sebbe med såklart, men han åt inget onyttigt, duktig som han är  :) . Kände direkt efteråt att jag inte borde ha ätit den där pizzan, så äckligt mätt blev jag! Sandra tycker förresten att jag är klen som bara orkar äta 3/4 av en barnpizza, haha. Så imorgon ska jag försöka hinna med att träna bort alla kalorier. Hur det nu ska gå.


Still I'm dying with every step I take

06 November

Idag är jag hemma & fryser mest, det är så himla kallt! Med andra ord så skulle nog Sebbe trivas här nu, han gillar när det är svalt :)

Igår eftermiddag/kväll var det dags att fixa med lägenheten igen. Så nu är vår säng uppe, sängborden & även en förvaringsmöbel nere vid sängändan. Hur snyggt som helst! Jag ska ta med mig min andra älskling (D80:n) nästa gång & ta bilder så ska ni få se. Nu så ska vi bara ordna allt det andra, haha. Kökstolar, soffa, tv, mm. Det kommer att bli så bra.

Idag är även en sån dag som jag bara vill titta på en bra film, ligga i soffan med täcke & varm choklad. Vad jag önskar att denna bloggen var privat ibland, då kunde jag skriva precis vad jag känner & tycker. Ska kanske prova med lösenordskyddat ett tag? Det tåls att fundera på.


I don´t look back

4 November

Jag måste erkänna att jag fick en smärre chock när jag sneglade ner på klockan & insåg att det redan är 4 november! Vart tar dagarna vägen egentligen? Helgen var i alla fall helt okej, vet dock vad jag ska & inte ska göra i fortsättningen :)  I söndags var jag & love & köpte säng & lite tillbehör så igår fick vi den levererad.

Nu ska jag strax springa till bussen & åka in till Friskis för ett pass. Ett bräda/medel. Har aldrig gått på det innan så det ska bli kul att prova :)  . Efter det ska jag bort till lägenheten & börja städa lite. När Sebbe slutat kommer han & hjälper till, får se hur långt vi hinner.

Förresten, passa på att vara ute idag för sjutton! Hur fint väder som helst :)


When you miss me

1 November

Tanken var att jag skulle lägga mig direkt när jag kom ner till rummet, jag har inte lyckats så bra med det ännu. Men snart! Jag känner mig på tok för pigg för att sova. Jag har dock ett knep, plocka upp teori-boken så blir jag trött på en gång :) Haha.

Kanske dags att berätta varför jag & mylove har varit glada sen i torsdags (tror jag att det var?). Vi är snart sambo nämligen! Vi har letat efter lägenhet ett bra tag nu & inte hittat någon. Sen var den där, helt plötsligt. Vår lägenhet. Så idag har vi varit där på ett snabbt besök. Hann dock med en hel del, haha. Mina päron var också med, de tyckte om dem! Tur det, för det gör jag med. Jag vet att Sandra vill ha tapeten i vårt sovrum också, haha. Imorgon ska vi börja köpa möbler & allt man kan tänkas behöva. Sen är det bara att sova första natten, tillsammans med min älskling i våran lägenhet. Vårt hem :)

Hann med att träffa bästa Sandra idag en sväng. Vi gick runt på stan & kikade lite, hittade dock inte så mycket. En liten grej till lägenheten som jag tvivlar på att jag någonsin kommer att få sätta upp, haha. Mylove var inte så förtjust. Annars så har kvällen bestått av mys hemma hos mig med Sebbe. Vi såg på Idol & förresten, när sjutton ska Lars & Johan åka ut?!

Imorgon på dagen är det som sagt fullt upp & på kvällen likaså. Det blir nämligen utgång, jag har svikit Sandra så många gånger nu så imorgon ska det bli av! Vi ska ha så kul som bara vi förstår hur man har & varför.

Nu måste jag sova, känner att jag svamlar lite för mycket.




RSS 2.0