All these things I hate

30 Oktober

Snart november nu, vart tar tiden vägen?! Det känns som att sommaren nyss var över, Grekland & Rhodos känns inte alls långt bort. Jaja, jag får se fram emot en mysig vinter i alla fall. Det kommer ju att hända en hel del denna vintern & det kommer att bli så bra!

Idag är verkligen en bra dag, har två bra nyheter. Ska dock inte avslöja dem än, då blir det ju inget kul! Mina närmsta vet i alla fall vad det är. I helgen ska det fixas & donas inför en av nyheterna, så på lördag kväll kommer jag antagligen att vara helt slut! Jag & Sandra får vara de trötta på förfesten helt enkelt.

Sebbe sov här inatt & ska kanske göra det ikväll med. Vi får väl se, han är nämligen i Bankeryd nu så då passar det ju bra för honom att svänga förbi här. Mysigt i alla fall! Sen så är det äntligen fredag & jag ska fixa med lite saker. Ska bla. köpa en pärm eller något liknande att ha alla mina recept i. Det kommer ju att behövas inom en snar framtid! Ska även kika på lite kläder...

Nu börjar huvudet bulta, det är mitt tecken på att stänga av datorn & slappna av.

If I were a boy

27 Oktober

Två månader kvar tills jag & S varit tillsammans i 2 år. Det betyder även att vi varit tillsammans i 22 månader idag. Vad ska man säga, tiden går fort när man har roligt?

Idag har jag varit ledig & hör & häpna, jag har faktiskt gjort lite nytta! Inte bara varit hemma & gjort massa strunt. Det känns faktiskt bra & imorgon ska jag göra lite mer innan jobbet. 14-20 är det jobb, kan vara min näst sista tur på Lindgården? Jag vet ju inte riktigt hur det blir med alla extra-turer. Jag som lovat att bjuda en gamling på en prinsess-bakelse, när ska det bli? Jag antar att jag får åka dit på en ledig dag, hurra.

Just nu sitter jag & väntar. Inte så svårt att lista ut vad det är. Jag är trött.

Jag behöver dig men hur ska jag kunna veta om du alltid finns där? Vad händer när du är borta? Hur ska jag klara mig, vem ska jag prata med allt om. Vi som brukade prata varje dag, hur är det nu? Du vet allt om mig, känner mig så väl. Min bästabästabästa.

Jag vet ärligt talat inte varför jag ens skriver här.

I think I need a new one

23 Oktober

Idag ska jag jobba igen, 16.30-20.00. Så kul, verkligen. Jaja, bara jag hamnar på rätt avdelning så kan jag faktiskt tycka att det är okej. Jag har gått från att först tycka om min allra första avdelning L, till att tycka om den nya A & nu tycker jag om L igen. Känns tråkigt att vara inne på A nu, så jag hoppas att jag får vara på L. Haha, gud vad trist detta blev!

Jobbade igår med, men allt som hände igårkväll vill jag helst bara glömma. Allt kan bli så fel ibland & igår var det verkligen så. Det spårade ur totalt.

Snart så är det helg igen, så himla skönt! Jobbar dock till 20.00 imorgon med, ska kolla om en på jobbet vill ha den tiden. Annars så tar jag den. Har ju faktiskt fått två nya tider. Jag hatar att jobba till 20 på en fredag eller lördag kväll. Slö blir man!

Innan var det jag som ville det, nu är det jag som backar.

You'r so good

21 Oktober

Ikväll känner jag mig verkligen trött, inte bara den vanliga tröttheten utan något mer. Kroppen värker & jag känner att mitt huvud börjar bulta lite hårdare än vanligt. Ett tecken på att det är dags för sömn kanske?

Har gjort lite nytta idag, 14-20 jobbade jag. Innan det hann jag träffa min älskling lite också. Han kom direkt ifrån Skövde & åt mat med mig. Snäll som han är körde han mig till jobbet sen. Tack honey!

Imorgon är det dags för jobb igen, dock en dålig tid. 16.30-20.00. Jag hatar dessa tider! Jag längtar tills jag får ett riktigt jobb, ett där jag förhoppningsvis slipper arbeta kvällar & helger. Det är inte riktigt min grej nämligen.

Jag har inte så mycket att skriva här, bara att jag haft en jätte bra helg & att jag älskar Sebastian Berg. Min älskade, min bästa vän, soulmate, mitt allt, vad man nu ska kalla honom. Han är bäst i alla fall, när han kryper intill mig, kramar mig, säger att jag är den enda för honom, säger fina ord eller håller om mig är jag som lyckligast. Nu är jag en fjant men det får jag vara. För jag är kär! Efter 2 år, så underbart. Numquam periit amor  ♥

Nu ska jag läsa lite teori & sen sova.

Hey big spender

16 Oktober

Det gick hyffsat snabbt att jobba idag, jag gick lite tidigare också. Det känns onödigt att sitta där & bara titta på tv när inget mer skall göras. Så jag lämnade över det till Sofia T. Mamma kom med bilen & så körde jag hem sen. Det gick faktiskt bra, känner mig alltmer säker för varje gång jag kör. Innan sommaren ska det rosa kortet vara mitt!

Just nu sitter jag & pratar med min bror. Det är inte varje dag det händer, chalmeristen. Jag vill ha hem honom, det är så tomt när det bara är jag & mamma hemma. Pappa är ju ute & reser så mycket just nu. Han kommer i alla fall hem till jul men då får vi se vad som har hänt.

Imorgon ska jag försöka att gå på Puls/Medel kl 16. Jag vill känna hur pulsen stiger, hur man verkligen tar i & sen sitta i bastun & bara koppla av. Perfekt sätt att tillbringa en fredag. Jag ska även försöka hinna sola lite. Det var alltför längesen jag hade någon färg på min kropp. Jag kan lova att jag är avundsjuk på en arbetskamrat som befinner sig i Cypern just nu.
På lördag ska jag & älsklingen titta på lite saker till vårt nya projekt. Någon som vill veta vad det är? :)

Nu ska jag äta något, plugga teori & även duscha.



On my own

16 Oktober

Även idag jobbar jag kväll på Lindgården. Känns onödigt att åka dit för så korta tider men vad ska man göra? Så länge jag inte fått något annat jobb så får jag nöja mig med det jag kan få.

Igår fick jag en mycket glad nyhet, jag ska dock inte avslöja den riktigt än :)  Men glad är jag, detta kommer att bli så bra!

Under dagen ska jag hinna med att plocka lite här hemma, kika efter lite jobb & såna småsaker. 3:e säsongen av Heroes har kommit ut nu så jag ska ev. titta på något avsnitt, nörd som jag är. Ni som inte har sett Heroes missar faktiskt något, det är en riktigt bra serie.

Oh happy day.

Everything's gonna be alright

15 Oktober

Idag ska jag jobba, så jag har redan nu börjat göra mig iordning lite smått. Jag avskyr verkligen att jobba 16.30-20.00. Det känns så himla onödigt att åka från Bankeryd till stan & sen hem igen. Det tar ju lite tid. Men men, kommer ju ändå inte jobba mer på Lindgården snart.

Igår var jag ledig, så himla skönt! På eftermiddagen åkte jag in & körde Puls/Medel. Jag förstår inte varför man går & tränar om man inte ens tar i & blir svettig? Har sett många som gått ut från pass, ingen svett alls. Jag kör på så hårt jag orkar & tro mig, det syns när också när jag kommer ut från passet, haha. Men skönt är det! :)

Var även ute & övningskörde igår, körde upp till Habo & en sväng däromkring. Var nog ute i 1 timma tror jag? Det är så himla kul att köra & jag vill ha mitt körkort nu! Jag ska försöka att köra minst 2ggr/vecka med mina föräldrar. Sen är det dags att skriva in sig på körskola snart med. Jag vet inte hur många lektioner jag kommer att ta, hur många är vanligt?

Love kom hit igår kväll & sov hos mig inatt igen. Mysigt :)  Det är nog bland det bästa jag vet, vakna upp & så kommer han & håller om mig. Eller vakna mitt i natten av att han lagt sin arm runt mig. Att vakna när han ska till jobbet är däremot inte så kul. Men jag lyckas somna om i alla fall :)

Nu ska jag plocka fram lite kläder & försöka äta något innan jag ska bege mig till Lindgården.

People keep talking, they can say what they want

13 Oktober

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev här. Jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva. I helgen har jag i alla fall hunnit med att övningsköra, fixa en massa här hemma, träffa min man & träffa Sandra.
Nu är det en ny vecka igen & denna veckan jobbar jag alla kvällar förutom tisdag. Det känns sådär, man missar så mycket då man jobbar kväll. Alla andra är lediga då, jag missar bra träningspass. Men det är det bästa jag kan få just nu så jag får helt enkelt ta det.

Vaknade hos Sebbe idag, vid 12 kom han & körde hem mig & så lagade vi mat :)  . Mysigt att kunna äta lunch med honom, speciellt eftersom att vi inte träffats så mycket under helgen. Nu sitter jag här & ska snart börja göra mig iordning inför jobbet. Fick två tidningar i brevlådan idag så ikväll har jag en hel del att läsa. Men jag får inte glömma bort teorin! Jag har varit duktig & laddat ner lite program med så att jag kan öva på teorin på datorn.

Att blogga är onödigt.


I don't worry

07 Oktober

Det har varit en ganska lugn dag, hur tråkigt som helst! Som jag sa till min man innan, jag vill ha ett jobb. Jag vill jobba 08-16 eller vad man nu jobbar. Det är tråkigt att bara jobba extra på ett äldreboende. Jag hoppas att något kommer upp i framtiden.

Var inne på Friskis innan & körde Puls/Medel. Minns inte vilken ledare det var men det var faktiskt bra! Jag har även provat John's Puls/Medel men jag tyckte att detta var bättre. Mycket lättare att lära sig & hårdare. John's känns mer som att det är dans. Inget fel med det men jag är inte där för att dansa. Mylove tycker att jag har blivit hurtig, det ni ;)

På tal om mannen så var han här tidigare idag. Vi var ute på en promenad i mörkret, pratade om allt möjligt. Jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda, jag ser fram emot utveckling & förändring!

Nu är det dags för mig att lägga mig & läsa teori.


Such a luck

06 Oktober

Idag saknar jag min klocka som inte är på min handled. Känner mig helt handikapad! Lite kul med tanke på att jag fick min första klocka för kanske 1 månad sen, innan dess kunde jag inte tänka mig att ha något på handleden hela tiden.

Igår kom S hem från Sthlm, så vi träffades såklart. Jag sov hos honom & blev hemkörd vid 12 ungefär. Han följde med in & åt lite lunch då med, tacos :)  . Mysigt att luncha med honom, det är inte ofta det sker. Mycket upptagen man förstår ni.

Jag vet inte vad jag vill. Vill jag verkligen bli SSK eller tror jag bara att jag vill det för att det varit min dröm tidigare? Jag har ingen aning så nu måste jag hitta mig själv, fundera ut vad jag vill göra & dessutom kolla runt lite vart utbildningar finns & så. Det löser sig i alla fall.

Tidigare så trodde jag att jag skulle jobba idag, började till & med göra mig iordning. Det var bara tur att jag faktiskt tittade på mitt schema & såg att jag faktiskt är ledig idag! Gissa om jag blev glad? Jag hade verkligen ingen lust att jobba. Inte på äldreboende i alla fall. Ikväll ska jag ordna med lite saker till framtida jobb också. Jag är igång!


I want to lay you down

04 Oktober

Idag saknar jag min älskling som inte är vid min sida & pussas med mig. Som han brukar göra, speciellt på helgen. Jag får vänta tills imorgon helt enkelt, då kommer han hit & sover med mig! Det är skönt att veta att han saknar sin plutt i alla fall som han sa :)   Jag saknar dig med hjärtat!

Mår lite sådär idag, vet inte vad det är. Jag hade tänkt att gå ut på en promenad & fota lite, det blev ingenting med det. Känns som att jag är orkeslös, vill bara sova. Det kan dock bero på att jag sov så sjukt dåligt inatt. Mitt ben ville inte riktigt samarbeta med mig. Halv 4 lyckades jag somna, vaknade halv 6 igen.

Ikväll blir det Mamma Mia! Att jag kommer att sitta & sjunga för full hals eller? Tror att det finns en chans att jag kommer tvinga Sebbe att spela skivan i bilen sen, om & om igen :)  .

Jag har börjat läsa teorin, äntligen! Lite kan jag ju redan men alla de där små grejerna. Ska i alla fall visa mina föräldrar att jag läst lite, så att jag kan få köra lite mer! Skandal att jag inte har körkort än ju.


Fell from the sky

03 Oktober

Nu så var helgen här igen! Det ser ut att bli en ganska lugn helg, jag ska dock lyckas fylla den med olika saker. Träning bland annat. Min älskling åkte till Sthlm idag, jag valde att inte följa med eftersom att han skulle göra kundbesök, träffa sina kollegor mm. Vad skulle jag göra då under tiden? Det får bli nästa helg som du sa älsling, den blir vår.

Var & skaffade mig ett träningskort idag, tack pappa! Så nu har även jag kort på Friskis. Gym/Gympa/Spinning. Passar mig utmärkt, jag har en känsla av att jag faktiskt kommer att använda alltihop. Nu ska jag bli hurtig. Jag började faktiskt med att gå på spinning idag, så himla skönt! Jag som inte tränat på nästan 1 vecka fick bli abstinens. Imorgon ska jag ev. åka in på ett gympa pass. Antingen det eller så tar jag en promenad/springer. Har nämligen lite ont i ryggen.

Ikväll eller imorgon kväll blir det Mamma Mia också, äntligen! Jag är definitivt sist med att se den, men vad sjutton. Så är det ibland, synd bara att min man inte kunde göra mig sällskap.

Jag kommer verkligen att sakna mannen i helgen, vi brukar ju ses varje dag. Nu ska vi inte ses på 2 dagar, lär nog inte prata så mycket i telefon heller. Hjärtat, du får skynda dig hem på söndag! Haha, han har lovat att vi ska ses då, pussas lite :)

Nu ska jag lägga mig i soffan, äta något gott & bara njuta av kvällen.


Just like a tattoo, I'll always have you

2 Oktober

Idag har jag varit ledig, gud så skönt det var! Precis som när man är ledig så har jag inte fått så mycket gjort, lite småsaker bara. Jag har även varit barnvakt åt lilla F. Idag var det precis som att hon var rädd för att bli lämnad & hon ville att jag skulle bära henne hela tiden & när hon skulle sova ville hon att jag skulle hålla om henne. Sötnosen, :)  . Jag fick en kokbok som tack av min moster, mina 2 kokböcker jag äger har jag fått av henne, haha. En pik kanske? Jaja, den kommer nog till användning snart i alla fall.

I helgen vet jag inte än vad jag ska hitta på. Det är lite ovisst men hur som helst så ska jag njuta. Jag har ju faktiskt jobbat lite denna veckan, då kan man njuta av helgen med gott samvete :)

Imorgon ska jag köpa mitt träningskort också! Det har inte blivit av förrens nu eftersom att jag jobbat kväll hela veckan. Men imorgon så! Jag börjar med att köra lunch-spinning, 45 minuter. Perfekt för min smak. Efter det sallad från Bernads & sen ska jag ordna med lite ärenden.

För någon natt sen drömde jag att jag & min man tatuerade oss samtidigt, haha. Han är ju sugen på att göra en på ryggen & jag vill göra antingen på handled, nacke eller på ett annat fint ställe. Finns ett till jag tänkt på men jag vet inte riktigt hur jag ska säga? Hm. Mellan ryggen & magen? I höjd mellan bröst & mage. Där någonstans, vet inte om ni förstår. Men det blir nog snyggt! Jag ska tatuera in text.

Nu ska jag titta på The Hills, äta något & sen sova.


Be careful what you wish for

1 Oktober

Okej, nu är det helt klart. Det är höst! Tyvärr säger jag, jag vill inte ha en massa regn & blask. Som det varit det senaste dagarna nu. När solen skiner & det är torrt så är faktiskt hösten helt okej. Med en promenad & sen mys framför en film :)

Har jobbat igår & idag. De ville att jag skulle jobba imorgon men jag kände att det skulle bli alltför lite tid mellan att jag slutat & då jag ska passa min kusin. Så tack men nejtack blev det. Ska förresten söka nytt jobb imorgon, de ska tydligen sluta med extra-turer på Lindgården, inte så kul för mig.

Love åkte för en stund sen, vi färgade hans hår. Så nu är han mörk i håret, men vi får väl se hur länge det håller? Eller hur länge han har kvar håret ska man kanske säga. Jag tror att det är lite av mardröm för alla flickvän när deras pojkvänner ska raka av sig håret. Det är ju gosigt :)

Imorgon ska jag passa på att hämta ut min lilla kompakta kamera också, nu så hoppas jag att den funkar utmärkt. Jag är trött på att lämna in saker.

Igår kom det in en lägenhet på hemnet som ligger i mitt dröm-hus. Ja, dröm-hus för lägenheter alltså. Tyvärr så var den lite för stor & lite för dyr. Men jag hoppas på att det kommer en lite mindre lägenhet där, åh vad jag skulle trivas! Helt perfekt.

Nu är det dags att sova.




RSS 2.0