U S & A

Fredag, 31 Juli

Imorgon åker jag, helt ofattbart.. Jag fattar det inte än & jag kommer verkligen inte att göra det förrens jag väl sitter där på planet. Jag måste ju erkänna att jag är en liten fjant som inte gillar att flyga & har aldrig flugit själv innan. Får hoppas att jag hamnar bredvid någon snäll människa :)

Förresten, jag har tagit körkort! En liten detalj sådär bara, haha. Jag är verkligen nöjd, behöver aldrig mer övningsköra, nu kan jag bara ta bilen & åka iväg när jag vill. Sån frihetskänsla & det gillas!

Tog en fika med tjejerna i onsdags med, pratade, hade allmänt trevligt & sa hejdå sen. Jag & Danni sa hejdå den kvällen med fast det slutade med att jag gick in till hennes jobb idag & sa hejdå en gång till :)  Var ju ändå på a6 ju, klart jag måste hälsa på lilla damen då! Kommer sakna henne & alla andra här hemma med. Så, SKYPE!

Igår var det skräck-kväll. Mitt sällskap hyrde en film som både han & jag blev rädda av, vem som blev mest rädd kan vi dock hålla hemligt, haha ;)  Efter filmen så åkte vi först till Falks grav, eller ja vi försökte åka dit men ingen av oss var säkra på vart det låg.. Så vi åkte till lite andra läskiga hus istället. Det var i alla fall en bra kväll & mer såna när jag kommer hem blir det :)

Nu ska jag strax stänga av datorn, försöka sova lite. Väckarklockan ringer 03.50 så jag lär ju vara hyffsat pigg imorgon, haha :)  Sova på flyget säger jag bara, så blir det bättre. Så nästa gång jag skriver här sitter jag i USA, Chicago & hos Sandra! Ska försöka att komma in på Skype/MSN ofta :)

Förresten, om jag dör så fick du bladet i alla fall. ;)

With love,

It's a beautiful day

Tisdag, 28 Juli

Måste bara säga att det är så himla skönt att jag & Sandra inte kan vara ovänner länge :)  Båda två fick dåligt samvete & nu så känns det bra igen! Vänta bara tills jag kommer Sandra, 2 resväskor & en Fia som kommer springa på dig, haha.

Idag känns som en bra dag! Just nu lägger jag allt som händer åt sidan & fokuserar på allt det positiva. Jag har snart körkort med & hur underbart är inte det? På lördag åker jag till USA & min bästa vän, helt otroligt. Jag kommer verkligen inte fatta det förrens jag sitter där på flygplatsen. Förresten, några låttips?

Hade en trevlig kväll igår med! :)  Så nu har jag med sett Populärmusik från Vittula. Den var inte riktigt min typ av film men nu har jag sett den i alla fall. En film som typ inte gick ut på någonting? Jaja, jag ville mest se den bara för att. Precis som med Harry Potter, haha. Den ska jag se bara för att! I alla fall, trevligt sällskap med :) 

Nu måste jag plugga, det känns inte alltför roligt på semestern men vill man ha körkort så vill man! Då får man fasen lägga ner lite tid på det med. Snart så pärlan, snart ska du få komma ut :)  Bara du & jag!

Min & mormor's lilla utflykt till Gränna då jag tagit körkort har blivit ökad med 2 pers. Cinna ville följa med (Felicia?) & sen mamma. Men vi får se, mormor är nummer 1 i alla fall :)

With love,

A little to much

Tisdag, 28 Juli

Jag orkar inte. Allt är upp & ner här hemma, jag vet inte vad som händer. Allt är skit, jag vet inte hur jag ska hantera allt? Jag orkar inte se alla flyttkartonger, jag orkar inte höra allt tjaffs.
Jag hatar att se bilderna, för allt jag ser är fel.

Perfekt också att jag & min bästa vän på andra sidan jorden har bråkat med. Några dagar innan jag ska åka till henne. Perfekt, perfekt! Perfekt att jag bråkar med den jag behöver mest just nu.

Allt kommer tillbaka.

With love,

I cant stand the pain

Söndag, 26 Juli

Jag fattar inte vart tiden tar vägen? Snart är juli slut, snart åker jag till USA. När jag kommer hem är min semester slut, tillbaka till jobbet & jag vill verkligen inte! Just nu har jag dock inget val.

Jag vill ha lördag nu, jag vill komma bort från allt det här. Jag vill ta bilen & bara köra iväg, så att jag slipper allt. Jag visste att det skulle vara jobbigt & det har inte ens börjat än. Vad ska jag säga? Jag orkar inte just nu bara, jag vet inte vad jag ska säga, det är liksom helt tomt.

Fy, vilket deppinlägg detta blev. Men det är precis så jag känner mig nu, depp. Man kan glömma allt för några timmar men det finns fortfarande där när jag vaknar igen. Jag vet att det kommer finnas kvar när jag kommer hem från USA men då får jag i alla fall en paus från allt & vara med min allra bästa vän. Hon hjälper mig att läka :)

Hur kunde du glömma?! Du har rätt, du kommer att få höra det här. Så gör man inte, vad tänker du med? Jag ville verkligen inte börja min dag så, det skulle vara en toppen dag. Du fick mig helt nedslagen, du fick mig att börja gråta mitt i eran sång. Det värsta av allt är att jag inte ens vet om du bryr dig? Jag trodde aldrig att jag skulle hamna i denna situationen.

Något som är bra i alla fall var gårdagen! 8 tjejer här hemma, mycket skratt & mycket gott :)  Jag hade så himla kul, hoppas att ni också hade det. Tyvärr så blev inte utgången som vi hade tänkt oss, riktigt synd. Tack för att ni ville komma i alla fall & tack för alla fina saker jag fick! ♥

With love,

Just cut it out

Onsdag, 22 Juli

Dags för mig att sova snart? Jadå. Har tittat på 2 filmer & lite annat på tv, var tvungen att sysselsätta mig med något medans de gick omkring här i huset.. Nu känns alltmer helt plötsligt, man hör mer tjaffs & så.

Nu har jag suttit & kikat lite på villalarm, pappa lovade att vi ska sätta in det sen. Han reser ju ganska mycket vilket innebär att jag kommer att vara mycket själv här hemma. Själv i en villa känns sådär, speciellt om man är en fjant som mig! Så bästa pappa sa att vi sätter in larm om det får mig att må bättre :)

Senare idag ska jag träffa Emelie på stan, ska nämligen försöka hitta något passande till Lowisa. Det ska nog gå bra, får se om jag träffar Lowisa senare med? Vi måste ju handla & förbereda tills på lördag, åhh vad jag längtar! Kommer bli sjukt kul, hoppas att de fina damerna kan bara :)

Måste plugga på min teori med, för snart har jag körkort! Jag kommer nog inte fatta det, känslan av att jag får köra bil helt själv?! Kan ju lova att jag samma dag kommer att ta ut lilla passaten & köra en sväng, bara för att liksom. Känna lite på hur det känns.

Så, 2 dagar kvar tills 20 nu då! Vet inte vad man ska säga, detta året är inte likt de andra. Som jag tjatat då. Men ja, jag har haft mycket annat att tänka på just nu, sen är inte allt bestämt inför fredag heller så känner mig väl sådär lagom road. Min present ska inhandlas borta i USA, precis som jag vill :)  Får bara hoppas att jag hittar något fint smycke som vill följa med mig hem!

Nu är det dags för lilla Fia att sova, måste hinna med en hel del imorgon..

With love,

I've been so lost

Torsdag, 16 Juli

Jag har ingen koll vad det är för datum, ändå skriver jag på medicinlistor flera gånger per dag, haha. Grattis till mig :)   Jag får skylla på att det snart är semester, bara imorgon kvar! Ska bli så sjukt skönt, jag längtar verkligen.. Ska försöka hinna med allt jag vill med, det är så mycket jag vill göra men räcker tiden till?

Lyssnar på Rihanna - Take a bow nu. Den känns verkligen som en låt jag kan relatera till. På lite olika sätt, till olika människor. Bra är den i alla fall, jag har hakat upp mig lite på den just nu :)  You're only sorry you got caught...

Imorgon ska jag börja min semester att fixa till håret! Kan det börja bättre? Tänka köpa med mig något gott hem sen med, wok & co eller något. Ska bli skönt att bli lite ljus i håret igen, var nog 2 månader sen sist? Sen ska solen i USA få göra sitt med. På kvällen blir det ev. Harry Potter, haha. Jag kan nog vara en av de få i min vänskapskrets som vill se den!

Danni hämtade upp mig idag efter jobbet & så åkte vi ner till stan. Jag hann spranga in på Kicks & köpa en inpackning, sen var vi duktiga & gick till Friskis :)  Absolut en sak som vi ska göra oftare! Har redan bestämt att vi ska prova på cirkelfys när det sätter igång igen & ska även klämma in ett spinning pass! Spinning är faktiskt kul, kanske får du din vilja igenom ändå pappa? Haha ;)

Fick även reda på en rolig sak, haha. Känns kul att veta att man syns i alla fall :)

Nu ska jag pyssla om mig själv lite, sminka av mig & ta på mysiskläder :) 

With love,

Copenhagen

Tisdag, 14 Juli

Precis som rubriken så sitter jag just nu i Danmark & Köpenhamn! Pappa skulle ner på ett jobb, så jag & min bror foljde med ner hit for att gå på stan. Sjukt mycket affarer! Tyvarr så var det mesta skit men lite hittade jag i alla fall :)  Bland annat en bikini som jag har letat efter i Sverige.. Ett jattefint linne med!

Sitter just nu pa hotellet, pappa ar har med en patient & ar snart klar. Tror att vi ska gå & ata något? Igår var vi i alla fall på Tivoli en svang, ungefar som Liseberg fast mindre. Mysigt var det i alla fall, forsta gången jag, pappa & min bror.

Nu ar pappa klar så nu ska jag logga ut harifrån, ata något gott & sen åka hem till Sverige igen :)  Bara 3 dagar kvar till semester!

With love,

Get back up when it knockes you down

Söndag, 12 Juli

Jag är verkligen helt slut! Sitter här just nu & måste röra på mig hela tiden för att inte somna, haha. Om två timmar ska jag vara tillbaka på jobbet igen, känns ju härligt... Fast ändå helt okej, med tanke på att jag inte jobbar helg på sju, ja sju veckor sen. Så jag är ändå ganska nöjd :)

Imorgon är det mycket som händer! Jobb, jobb jobb & sen Danmark. En snabb visist, vi får väl se hur det blir men jag gissar på bra :)   Så jag kommer vara tillbaka på onsdag. Skönt att komma iväg från allt lite..

Så himla skönt att ha saker inplanerade nu inför semestern! Nu är det nedräkning, jag & en på mitt jobb som går samtidigt går & längtar, haha. Som det ser ut nu ska jag hinna med Ullared, Sthlm, landet såklart & USA. Sen massa andra saker också! Lite beror ju på mitt lilla rosa kort med. :)

Nu har jag verkligen inte tid för detta, måste plugga mer teori, duscha, städa, packa & äta lite innan jag ska tillbaka till jobbet! En del med andra ord, haha. Dags att sätta igång! Jag prioriterar teori & dusch högst :)

Är förresten sjukt sugen på jordgubbar doppade i vit choklad! Det låter inte så jätte gott men det kan jag lova att det är! Vit choklad är inte gott att äta annars men tillsammans med jordgubbar? Oslagbart!

With love,

You look so stupid

Torsdag, 09 Juli

Ska strax stänga av datorn & sova, imorgon blir det minsan ingen sovmorgon! Kl 10 kommer mäklaren & ska värdera huset, alltså måste jag vara uppe då. Hade ju velat ligga & sova, menmen :)  Får väl lägga mig sen igen!

Var borta & slingade Cinnas hår idag i alla fall, fick gosa lite med lillpluttan också. Stackaren har klämt en nagel som nu är påväg att ramla bort, kan bara tänka mig hur ont det gör att stöta emot något med den! Håret blev i alla fall okej, riktigt mycket blondare än vad hon var innan.

Hela grejen var nog inte känslan över att det försvann. Utan grejen är nog allt som händer nu & att jag inte har min bästis här. Sen är det klart att det är tråkigt när saker inte funkar men sånt är ju livet. Inget jag deppar över :)  Finns bättre för mig, finns någon som är menad för mig.

Jag är ledig imorgon med, sen jobbar jag hela helgen.. Så nu hoppas jag att det blir riktigt dåligt väder, haha. Då slipper jag ha ångest över att gå inne hela helgen! Efter jobbet på måndag ska lite grejer fixas & sen blir det Danmark! Hääärligt.

Haha, vad jag gillar detta! :)   Njuter verkligen. Så fortsätt såhär :)

Förresten, glöm inte att köpa chokladsås Fredrik, haha :D

With love,

Someone like you

Onsdag, 08 Juli

Egentligen så vet jag inte varför jag fortfarande är uppe? Absolut inget folk inloggade på msn, inga som intresserar mig i vart fall & inget annat att göra heller. Jag hade hemskt gärna vilja somna nu, så gör mig trött :)

Var verkligen hur trött som helst innan, råkade somna ett tag. Jag som bara skulle sova i 30 minuter, haha. Det gick väl sådär med min tanke. Vad ska jag säga, jag gillar att sova! Tyvärr så sover jag alltid för lite när jag ska jobba dagturer & då blir jag hur seg som helst sen på kvällen.

Nästa vecka händer det en hel del bra & roliga saker! Vissa saker ska jag vänta lite med, innan jag är säker. Men ska i alla fall en kort sväng till Danmark, får se hur det blir. Köpenhamn, jag tänker ju shopping direkt! :)   Ska dock hålla i mina pengar, jag ska ju snart till USA & handla där istället. Fattar ni hur mycket jag längtar?!

Det känns som att det börjar sjunka in lite nu att jag ska till USA, Chicago & Sandra! Sen kommer jag inte fatta det på riktigt förrens jag står där & kramar henne men det börjar komma så smått nu. Än är jag inte nervös men det är också något som kommer! Jag som nästan börjar gråta när flygplanet lyfter, hur fasen ska jag kunna flyga själv? Får ladda min iPod med bra musik helt enkelt :)

Det är inte bra att vara själv på kvällen. Men jag överlever! :)   I rätt tid, rätt plats så ordnar sig allting. Det är jag helt säker på, allt blir precis som det är menat.

Ska ev. bort till Cinna imorgon & slinga håret på henne, beror väl lite på vädret & så. Jag måste plugga mer teori inför provet också, får inte glömmas bort.. Vore i alla fall skönt med en liten paus, träffa henne & Felicia lite. Felicia, verkligen min lilla plutta :)  Som jag tycker om henne!

Grattis Lowisa till körkortet! :)

Nu ska jag sova,
With love,


Do you have to let it linger?

Söndag, 05 Juli

Började kvällen med att möta upp Danni nere vid hamnkanalen & så gick vi till Piren & Amadeus :)  Satt där & åt, pratade & hade allmänt trevligt. Så nu har vi uppdaterat varandra lite om vad som har hänt veckan som har gått! Känns så himla skönt att ha henne hemma igen & prata med, både hon & Sandra har ju vart bortresta, haha.
Kvällen fortsatte med lite glass, dock förstår jag inte varför vi köpte så himla mycket! Ingen av oss orkade nämligen äta upp, haha. Gott var det i alla fall, hallonsorbet  ♥

Träffade Sampa & hans vänner en sväng, först hemma hos en av dem & sen gick vi ner till Piren tillsammans :)  Sampa är verkligen världens snällaste, föjde med oss dit vi ville trots att de egentligen skulle gått till ett annat ställe. Goplutten :)
När Danni åkte hem stannade jag kvar för att träffa Anton & Simon en sväng, mycket snälla pojkar tycker jag :) 

Avslutade kvällen med mat, Anton var mitt sällskap. När vi gick mot bussen så ser vi den åka förbi, tack så mycket! Så jag ringde mamma & så kom hon in till stan & hämtade oss :)  Snällt, körde hem Anton & sen äntligen hem! Jag var så himla trött, stupade verkligen i sängen.

Jag vet precis vad jag vill & det vet mina nära & kära också. Jag vet att ingenting har ändrats, jag skulle aldrig göra om mitt misstag igen! Aldrig chansa så igen, aldrig!!

Har nyss ätit lite grillat & ska på att plugga teori nu igen, känns jätte bäst.

With love,

I get this feeling

Lördag, 04 Juni

Idag är jag ledig! Så himla skönt, alla helger borde vara lediga.. Jobbade i alla fall igår & då fyllde min gubbe 90 år :)  Så vi hade kalas & grejer. Jag gjorde honom lite fin, med skjorta & slips. Kan lova att han var himla söt!

Var hemma hos Cinna en sväng innan, så träffade även lilla Felicia :)  Vääärldens sötaste! Hon fick sin kanin idag, haha. När den kom blev hon heeelt galen men sen blyg, vågade inte klappa den i början. Men sen så! Hoppe hare heter den, haha. Hon var söt i alla fall, visade kaninen maten & vattnet & sa -varsågod kanin. Fick en myskram innan vi åkte med :)

Nu ska jag snart börja göra mig iordning, ska nämligen ut på galej ikväll. Haha, nej nu ska jag inte ljuga! Men ska ner till Piren & äta med Danni som kommit hem från Kreta. Ska bli riktigt kul att träffa henne igen, vi har nog en hel del att berätta båda två. Sen efteråt får vi se vad det blir, om vi går ut en sväng & kikar eller hur det blir? Trevligt i alla fall  ♥

With love,

I'm sorry

Onsdag, 01 Juli

Ännu en dag på jobbet, allt som vanligt med andra ord! Min gubbe var sur idag, jag fattar inte vad det är med honom? Han som alltid vart så glad innan. Nåja, jag ska försöka att pigga upp honom i alla fall :)

Var med & tittade på en lägenhet innan med så nu är det skrivet kontrakt, 1 Aug flyttar hon in. Känns bra!

Tycker synd om min moster, världens bästa moster. Hon har råkat ut för en del nu på sistone & idag åkte hon in för operation, hon har haft ont av gallsten.. Har sötaste lilla tjejen är just nu, bäst är hon :)

Nu ska jag upp & fika i alla fall, antar att mamma ville fira lite..

With love,

RSS 2.0