My saving grace

Jag fick ett helt eget inlägg hos bästa Sandra så nu tänkte jag att hon ska få det hos mig med :)   Hon är trots allt bäst, bättre än alla killar! Hon finns alltid där, sårar mig inte & stöttar mig alltid. Allt en bästis ska göra & vara alltså & lite till!

Detta är nog bland de första korten som finns på oss? Lekis i alla fall :)

  Vi har gjort mycket tillsammans genom åren, här var det Halmstad!

  Vart i Göteborg under en helg, tagit "modellbilder" & haft sjukt kul.


Senaste bilden på oss två, dagen innan du åkte till USA :)  Jag saknar dig något sjukt & längtar tills jag kommer till dig i USA, vi kommer ha så sjukt kul! Jag är så arg på mig själv för att jag lät en kille komma mellan oss, det misstaget ska jag aldrig göra om. Du är min allra bästa vän & utan dig skulle jag nog vara helt lost :)   TACK för att du hjälper mig med precis allting, oavsett om det är vad jag ska ha på mig eller om det är att trösta mig mitt i natten när jag ringer & gråter. Världens bästa, TACK! Jag älskar dig, du är min andra hälft också :)  ♥


Ska inte glömma Danni heller, :)  en av mina bästa kompisar & jag är så glad för att jag lärt känna dig! Snart firar vi 1 år, haha ;)

090524

Söndag

Nu har jag äntligen jobbat klart för denna helgen i alla fall! Som tur är så känns det inte ens att det har vart kul utan jag går omkring & tror att det är mitt i veckan, haha :)   Jag är glad att det är över nu i alla fall, idag var det verkligen stressigt! Pga att vi är en mindre på morgonen så försenades allt med 1 timma. Det låter helt galet, jag vet, men så är det. En till person på förmiddagen behövs, det gör så himla stor skillnad!

Nog om jobbet i alla fall. Jag har mest gått runt hela dagen & vart trött, jag kunde nämligen inte somna igår. Grattis till mig, jag måste lära mig att sova bättre! Nu är jag verkligen helt slut & det ska bli så sjukt skönt att sova :)

Lyssnar på Chris Brown - With you. Jag älskar fortfarande den låten lika mycket & jag har verkligen lyssnat på den om & om igen! Vet inte vad det är med den men bra är den i alla fall! Precis som alla andra tjejer så önskar jag väl att någon ska känna så som han sjunger för en. Någon som bara vill vara med just dig & säger det också.. Bara dig & ingen annan existerar :)   Haha, gud vad cheezy detta blev nu!

Saaaandra, behöver prata med dig!

Nu ska jag krypa ner & njuta av att vara ledig imorgon. :)

WIth love,

Oh it's you

090523 - Lördag

Jag hatar, verkligen hatar att jobba helg! Just nu känner jag att jag börjar bli riktigt trött på mitt jobb, det är så himla stressigt under hela dagen, vi springer verkligen runt hela tiden... Vi får inte ta in mer personal heller, tyvärr. Så efter sommaren så säger jag hejdå :)

För övrigt så är det ungefär som vanligt faktiskt. Det har inte hänt några större saker, tycker jag inte. Vissa småsaker som man blir glad för, fika med vänner eller bara prata med sin bästa vän på Skype. Sånt förgyller mina dagar  ♥

Som det ser ut nu så blir det USA i sommar & vinter! Att fira in nyåret i USA vore ganska så perfekt tror jag, både jag & Sandra siktar på det just nu. Åh vad jag saknar henne! Har fortfarande inte fattat att hon inte är hemma, det känns helt sjukt.

Kikade tillbaka lite i mitt arkiv & jag måste ju ge mig själv en eloge, jag är ganska duktig på att låtsas som att allt var bra :)  Vet inte riktigt vad man ska säga, det är väl både bra & dåligt. Bra, för jag vill verkligen inte att folk ska tycka synd om mig men samtidigt dåligt då det inte är bra att hålla inne allt. Jag är så himla tacksam för att Sandra alltid har funnits där för mig, oavsett vilken tid på dygnet jag har ringt/sms:at. & Sandra, du har hjälpt mig så mycket på vägen mot att bli lycklig igen, TACK! Älskar dig min bästa vän.

Nu ska jag snart byta om, läsa en tidning/bok & sen sova. Ska upp 05 imorgon, jippi! Men det är lugnt, det klarar jag ;) 

Jag är lycklig, livet är bra!  ♥

With love,

Your smile fades in the summer

090520 - Onsdag

Idag är jag ledig, skööönt! Men jag måste erkänna att ha en körlektion kl 07 på en ledig dag är ingen höjdare, så det ska jag inte göra om. Mamma följde med på denna, det ska tydligen vara nyttigt för dem man kör med att vara med på någon lektion. Nästa gång blir det pappsen :)    & jag vet att jag är sen med mitt körkort men det kommer nu! Sen är det du & jag pärlan, haha ;)

Har i alla fall hunnit med en del, städade lite när jag kom hem & nu har jag precis ätit mat.. Har dock ingen matlust så ingenting smakar speciellt bra.. Men om man är stressad & mycket händer omkring en sån tror jag att det blir så.

Ska ner till stan lite senare & titta på balen, det ska bli så himla kul att se alla fina klänningar & så! Att jag kommer att sakna min bal förra året.. Åh, jag vill verkligen gå på något sånt igen :)  Ha en fin klänning, fixa håret & bli sminkad.. & min klänning, gud vad jag älskar den, haha!

Ska på bröllop i sommar & en på jobbet känner familjen, så hon berättade för mig igår att de planerat ett jätte stort bröllop! Jag blir dock inte förvånad, det är ju inget svenskt bröllop jag ska på :)   Kan lova att jag ser fram emot detta, 300 pers tror jag att det skulle komma? All deras musik, dans & sånt, gud vad jag kommer ha kul.

Jag är glad igen!! Det var längesen jag mådde såhär bra :)  Jag kommer absolut inte att tillåta mig själv att igen bli så sårad & må så dåligt som jag mådde. Ingen ska behöva ta sånt. Nu är jag påväg mot att bli den gamla Fia som nära har saknat & jag har glimten i ögonen igen! :)


Saknar dig bästa Sandra :)  Men snart kommer jag till dig i U S A !!!

I love all the things you do

090519 - Tisdag

Sitter just nu & lyssnar på en låt som var min favoritlåt så himla länge & nu när jag tänker efter så är den nog det nu med :)  Har lyssnat på denna låten tusen gånger i rad utan att ha tröttnat. Så, vilken låt är det? Blink 182 - Feeling This.  För bara ett par år sen lyssnade jag nästan bara på Blink 182, nu knappast något. När jag lyssnar på de igen kommer jag ihåg hur bra de var & faktiskt är! Gjorde en ny spellista nu på spotify bestående av Blink 182, Bullet for my valentine, cky, guns n roses, HIM, Korn, Papa roach, Slipknot & The Used :)   Lite gott & blandat, haha.

Jag är så trött på mitt jobb! Har verkligen lust att sticka iväg från allt nu, helst igår. Vi får se hur allt blir i höst, jag filar ju på lite olika alternativ :)  Jag vet vad Sandra hoppas på i alla fall, haha ;)

Är ledig nu i 2 dagar & jobbar sen helgen när alla andra är lediga.. Varför ska mina helger alltid ligga vid såna dagar + klämdagar? Otur kallas det tror jag bestämt. Skit jobb, jag vill inte jobba kvällar & helger mera.

Pappa är borta i princip hela veckan, hemma onsdag bara. Kommer att bli tomt utan honom & jag ensam med mamma? Nja, jag vet inte om det är så bra. Är ju van vid att pappa är borta men det brukar bara vara 2-3 dagar per vecka, inte 6..

Nu ska jag ta en promenad :)

With love,

Is it okej?

090517 - Söndag

Jag har ingen lust att skriva här, har inte haft det på ett tag..
Tänkte bara skriva några ord, det är allt något.

Jag är så trött på detta. Det är väl okej? Jag vill bort, glömma allt & ingenting.


Please give me something

090509 - Lördag

Egentligen så vet jag inte ens vad jag ska skriva här. Det är svårt att hitta rätt ord för just denna blogg, hur kommer det sig? Jag har ju verkligen massvis att skriva egentligen men det vill sig bara inte. Jag antar att det är så ibland, man har sina up's & down's.

Känns som en down nu, jag har verkligen inte lust för något samtidigt som jag har lust för allt! Väldigt skumt med andra ord, just nu känns det som att jag bara vill vara. Så som det var innan, jag kunde bara vara & jag var så himla nöjd! Jag mådde bra & var lycklig. Nu vet jag ingenting. Jag känner mig vilse, jag har tappat bort mig själv.

Vilket deppigt inlägg detta blev! Ska i alla fall skriva att jag varit duktig idag & bytt däcken på min pärla. Eller ja, jag ska väl inte ljuga. Pappa hjälpte mig men jag gjorde ändå en del själv :)  Sen åkte vi & kollade så att det var tillräckligt med luft i däcken & så. Så nu har jag lärt mig det med, haha! Körde pappas bil lite sen med, monster!!!

Jag saknar dig Sandra, jag saknar våra samtal. Jag har fortfarande inte fattat att du är flera tusen mil ifrån oss här hemma, att vi inte kommer att ses på 6 månader. Det är nog för galet för att fatta helt enkelt.

Förresten, privata är uppdaterad.

With love,

I'll make it through

090506 - Onsdag

Till & börja med, grattis i förskott bästa Sandra!! :)  Hoppas att din födelsedag blir bra, fast det vet jag redan att den kommer att bli. Njut nu!

Var ledig igår men var hemma & försökte fixa ihop vårt internet, det gick väl sådär, haha. Pappa fixade det sen när han kom hem i alla fall, tack för det. Hade tänkt att gå ut & springa en sväng men det blev inte av, duktigt av mig va? Ska i alla fall träna imorgon, har bokat in ett pass på Friskis direkt efter jobbet :)

Allt rullar på som vanligt annars, jag är trött på jobbet! Känner att jag jobbar där sommaren ut men inte längre. Hoppas att jag kommer in på Högskolan, annars får jag söka något annat jobb. Orkar verkligen inte detta mer, det tär på mig. Har ont i rygg & nacke, jag syter inför att gå till jobbet. Så ska det inte vara, man ska tycka att det är kul att komma till jobbet.

Nu är det Grey's Anatomy & det ska jag väl slötitta lite på hade jag tänkt. Det är alltid bra, trots att jag redan sett de avsnitten :)  Imorgon kommer det ett nytt förresten, haha!

With love,

Here you are again

090504 - Måndag

Sitter just nu & väntar på ett nytt Grey's Anatomy avsnitt, när det är klart ska jag byta om till mysisar & gosa ner mig :)  Jag är verkligen helt slut, har jobbat torsdag-måndag nu. Helgen var värst, 2 gamla inskickade till Ryhov & väääldigt tunga lyft! Har fått ont i ryggen nu igen & även nacken. Nacken har jag inte haft innan men ryggen är jag van vid...

Är ledig imorgon, hade tänkt att träna :)  Springa ute om vädret är fint, annars åker jag in till Friskis. Kanske ska prova på något nytt pass? Det var ju ett tag sen jag tränade nu, fy på mig! Måste ta hand om mig själv, träna & äta rätt. Det är väl inte det jag sysslat med på sistone, haha.

Idag åkte i alla fall Sandra till USA. Blandadet känslor, jag är så glad för hennes skull! Hon vill verkligen detta & har väntat så länge nu, samtidigt så saknar jag min allra bästa vän redan. Är ju van vid att prata med henne varje dag, kommer att vara tomt utan henne. Men ska ladda ner Skype, så får vi prata där :)  Tror att den lilla damen är framme i New York nu! Var rädd om dig gumman, så hörs vi senare ikväll. Love

Det är 1 månad kvar nu i alla fall, sen kommer allt att vara upp & ner. Det kommer att påbörjas snart & då hade jag behövt dig här hemma! Detta förstår ingen annan på samma sätt som familj.

Har verkligen tappat lusten för att blogga!

With love,

RSS 2.0