I can't be the only one

Torsdag, 6 Maj

Natten till idag var helt sjuk! Jag sov typ ingeting, utan låg mest vaken. Vände & vred på mig, stirrade upp i taket & kollade på tv i telefonen. Lägg till huvudvärk på det med, heeej min morgon. Jag lyckades i alla fall somna vid 08 & vaknade upp vid 12 igen. Mycket piggare & mådde mycket bättre också :)

Imorgon är det jobb 07-13 & efter det är det direkt ner till stan. Får se sen om jag tränar vid 16 eller om jag kör lite på gymmet direkt efter jobbet istället. Beror lite på vädret, om det är fint ger jag mig ut istället.
Var ute innan idag & sprang lite, jag tror dock att jag druckit & ätit för lite idag, blev helt yr så fick ta det lite lugnt i slutet. Men vad härligt det var ute! Solen sken, massa vitsippor & träden håller på att blomma ut. Då kan man ju inte bli annat än glad, eller hur?

Resten av fredagen ska jag spendera med min älskling, vi har inget planerat just nu men vi ska nog allt hitta på något. Fredagsmys! ♥
På lördag ska jag gå igenom mina gamla saker här hemma, se vad jag ska spara & vad jag ska slänga. Jag vet redan nu att det kommer att vara mycket som hamnar i sopporna. Saker jag aldrig mer vill se, saker som tillhör ett liv jag inte vill bli påmind om. Senare på kvällen ska vi fira bästa Sandra som fyller 21 imorgon! Middag på Jensens, ska bli riktigt gott :)

Sitter & kikar på lite inredningssidor nu med, man bli så himla sugen! Snart så :)

With love,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0