See what you like

23 September

Det var tänkt att jag skulle fixa iordning lite mat, det har inte gått så bra. Jag är inte hungrig eller sugen på något! Vad gör man då? Finns ju inget gott i frysen/kylen som kan locka heller. Något tips?

Ska snart hoppa in i duschen, jag & Sandra ska nämligen bort till ICA & hämta vårt paket från Eleven. Så idag ska jag testa den nya mascaran! Det är ett evigt letande efter "the one", den som får mina fransar att bli så fina så. Det är inget jag har lyckats med än i alla fall & jag har verkligen provat hur många som helst!
Senare ska jag bort till min moster & slinga hennes hår. Busa lite med lillplutten också. Sötaste ungen som skrattar samtidigt som hon pussar på mig, haha. Jag tjatar om henne, jag vet. Men hon är min lilla plutt-kusin :)

Imorgon blir det verkligen plugg hela dagen! Så idag måste jag handla lite, ladda upp inför imorgon. Jag måste ju få energi från något. Idag har jag lyckats sitta någon timma i alla fall, ska sätta mig ner senare också.

Lindgården hade inget att erbjuda så nu är det dags för mig att söka jobb! Jag känner att jag vill verkligen inte jobba på äldreboende, jag kan det nu & är trött på det. Det funkar som extra-jobb, men heltid? Nejtack. Då jobbar jag nog hellre med något helt annat!

Nya avsnitt av The Hills & Gossip Girl har kommit ut nu, självklart är jag inte sen med att beta av dem. Gud så bra dem är! Men Gossip Girl, det är fel! Jag blir lite irriterad, de är ju menade för varandra.

Min man lämnar mig kanske i helgen för huvudstaden. Dåligt tycker jag, jag vill ju pussa på honom :)  Å andra sidan är det ett perfekt tillfälle att ha en riktig helg fylld med bara tjejerna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0