It's getting closer

090422 - Onsdag

Just nu är jag så vimsig, jag vet inte ens vilken dag det är? Tror att det är onsdag men är inte helt säker, haha. På jobbet behöver jag bara veta vilket datum det är, så att jag signerar medicin-listorna rätt & att de får i sig rätt medicin på rätt dag & rätt tid.

Har för övrigt haft lite språk-lektioner med min gubbe idag :)  Han kan redan "much better", haha. Det fick jag höra förra gången jag hade duschat honom, så himla go! Jag lärde i alla fall honom att säga "my name is.." & jag försökte även med lite tyska men det gick inte lika bra. Men imorgon så ska jag förhöra honom! ;)

Jag var förbi körskolan innan & bokade 2 lektioner & halkbanan! Som det känns nu så känns det som att jag inte kommer ha mitt körkort innan min 20-årsdag men det ska jag ha! Jag måste ligga i nu, köra mer än vad jag gör & även börja plugga teorin. Fy på mig, jag har inte ens öppnat boken. Om jag ska ha det där lilla rosa kortet så är det nu som gäller. Jag vill få bort den lilla gröna skylten...

Imorgon är det jobb igen, kväll dock. Sen en kort tur på fredag & efter det ska jag äntligen till frisören & fixa håret! Ska bli så himla skönt, min utväxt jag har nu är inte att leka med. Funderar dock lite på hur jag ska göra med det den här gången, nu till sommaren så vill man ju vara fräscht blond. Får prata med min frisör & höra vad hon tycker :)

Jag ser fram emot helgen, som det ser ut nu så är allt fixat! Känns otroligt skönt, inget som ligger & gnager. Eller jo, vad jag ska hitta på till de två små söta damerna som fyller år men det är en annan femma. Det hittar jag på fredag! En av de i alla fall, Sandras kanske får vänta lite. I hope you dont mind?!

Nu ska jag i alla fall lägga mig i sängen & koppla av en stund innan det är dags att sova.

With love,

Come home

090414 - Tisdag

Nu så är jag ledig i 2 dagar framåt, så himla skönt! Känns extra bra, mår nämligen inte toppen nu. Hoppas bara inte att jag blir sjuk, det passar sig inte riktigt just nu. Jag har alltför mycket annat att göra & tänka på.

Sandra, kom hem nu?! Visst, jag kan prata med andra om hur jag mår osv men det finns saker man bara delar med sin allra bästa vän.

Imorgon ska jag ta mig i kragen & städa av mitt rum, hade även tänkt att sortera mina kläder lite. Har alltför mycket som bara ligger & skräpar i garderoben & till vilken nytta? Jag behöver all plats jag kan få. Snart så ska lite nya sommarkläder inhandlas med ju :)

Träffade som sagt Danni en sväng efter jobbet, härligt att träffa henne igen! Fikade på Waynes, även om solen var framme bitvis så var det inte så varmt som det såg ut att vara. Jaja, fick en härlig pratstund i alla fall. Får ta sånt lite oftare gumman :)

Nu ska jag lägga mig & sova bort alla bakterier.

Förresten, privata bloggen är uppdaterad!

With love,

You'r standing at my door

090413 - Måndag

Måndag nu igen men det känns verkligen inte! Riktigt skönt på ett sätt, jobbar imorgon med, sen är jag ledig i 2 dagar :)  Ska njuta av dem, hitta på saker & framför allt träna. Att göra slut är inte bra för figuren alltså, haha.

Idag åkte min bror hem till Götet igen, varför kunde han inte tagit med sig mig? Det hade varit fint, jag älskar verkligen den staden. Vi får väl se när jag gör honom sällskap. Kanske när jag är utbildad & söker jobb? :)  Hur som helst så ska jag bo där ett par år.

Nu ska jag fixa lite thé & sen krypa ner i sängen :)  Från imorgon ska jag börja läsa teorin med, Danni är söt & lånar ut sin bok till mig. Snart så är det ju dags för det rosa kortet! Ska ju faktiskt boka uppkörning & teori snart, halkbanan bokar jag imorgon. Sen så är det jag & gamla pärlan :)

Imorgon slutar jag vid 13.15, så himla skönt! Ska ner till stan direkt efter det & möta upp Danni för en fika eller vad det nu blir, vi får väl se. Ska bli kul att träffa den damen igen, det var ju någon vecka sen nu. Skärpning på oss!

With love,

As you all know

090412 - Söndag

Påsken är över & även min lediga helg. Hur kan två helger ha passerat så snabbt? Nästa helg är det min tur att vara på Lindgården igen & jag vill verkligen inte att det ska bli helg. Jag funderar på att söka ett "vanligt" jobb, där man jobbar på dagen & inga helger. Där man är ledig på helgdagar osv, jag tror att ni förstår. Jag har för många kvällar!

Jag har ju tidigare pratat om att lösenordskydda min blogg, funderat på om jag ska göra det eller inte. Nu är det såhär att jag har gjort en ny blogg, en lösenordskyddad sådan, som bara vissa kommer att få tillgång till. Där kommer jag att skriva av mig mer, vara mycket mer privat & inte behöva oroa mig för att vem som helst kan läsa. De som vill ha lösenord får säga till mig.

Blev inget långt inlägg nu heller, har faktiskt ingen lust. Nu ska jag i alla fall gå & titta på Sanningens ögonblick.

With love,

I try my hardest

090407 - Tisdag

Jobb idag igen, precis som imorgon & torsdag. Men sen är jag ledig i 3 dagar!! Ska bli så skönt, jag är trött.

Jag saknar min bästa vän som är i Thailand. Jag saknar att kunna prata med henne om allt & bara veta att hon finns där. Men hon kommer ju tillbaka, i alla fall i 2 veckor innan hon åker till USA i 1 år. Tur för henne att jag ska hälsa på ;)

En sak jag har kommit på är att jag klarar mig. Efter allt som har hänt så är jag ändå hyffsat lycklig & det känns bra! Sakta men säkert ska jag jobba mig upp igen & jag vet att jag har många i min närhet som kommer att hjälpa mig.

Tråkigt inlägg idag igen men något mer blir det inte :)  Sluta läs min blogg?

With love,

All we do is linger

090405 - Söndag

Känns inte som att jag har så mycket att skriva om just nu, därav den dåliga uppdateringen.. Jag jobbar, precis som vanligt. Jag försöker göra det rätta för alla & det är inte det lättaste kan jag lova.

Min bror är hemma nu i alla fall, i 1 vecka denna gången. Pappa är hemma från Spanien med, så nu är hela familjen hemma :)  Håller på att klura lite på mitt rum, ska nämligen göra om lite. Hur som helst så kommer det att bli kanon!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva. Finns så mycket att skriva men det går inte. Jag kan inte skriva här där vem som helst kan läsa det, det funkar inte. Jag önskar att jag kunde lösenordsskydda vissa inlägg bara men jag tror inte att det går?

Detta blev bara strunt ändå...With love,


RSS 2.0