Call you up in the middle of the night

30 Januari

Även att jag blev riven av en tant i ansiktet & på händerna så duger mitt jobb. Skulle dock vilja ha ett lite roligare, butiksjobb maybe? Skoaffär vore lovely, massa skor till miiig! :) . Haha, nej men vad mycket skor jag skulle köpa de, anställda får ju de svinbilligt. Nåja, tills vidare får jag nöja mig med mina tanter.

Something's wrong..

Nu ska jag hoppa i säng & njuta av en bok.

xoxo

This I know

29 Januari

Idag är jag heldöd, försov mig också. Hade dock en för övrigt bra skoldag, engelska & massage. Engelskan bruka vara tråkigaste lektionen men hör & häpna, idag var den rolig! Kan dock bero på att vi hade ännu mer prat med läraren & ja, jag ska satsa nu! Massagen var första gången idag, masserade & fick massage av huvud, ansikte & händerna. Verkligen lovely..

S kom hem till mig en stund efter skolan med, precis vad jag behövde! Någon som saknat mig, pussar på mig & sånt. Jag älskar att ses på vardagarna, efter skola & jobb. Det är lyx!

Nu ska jag läsa min bok & försöka bli trött, imorgon blir en lång dag...

xoxo

A pain in the ass

28 Januari

Ja, jag älskar honom. Vi älskar varandra. Även att vi retar gallfeber på varandra ibland. Han är den som vet precis vilka knappar han ska trycka på för att få mig sur, vet precis hur han ska driva mig till vansinne & vet precis hur han ska få mig att skratta. Även att han väcker mig på de konstigaste sätten, inte låter mig sova, är slarvig & såna småsaker så älskar jag honom. När han gör iordning frukost (helt lovely frukost också!), när han alltid ska kramas när vi vaknar & pussa mig i hela ansiktet, allt han gör! En av de bästa sakerna är när vi tjaffsat om något totalt onödigt, precis som det alltid är, & när vi sedan blir sams, säger förlåt & skrattar åt saken. När vi pussas & kramas. Det måste vara en av de skönaste känslorna som finns. Until death do us part.  ♥

Nu ska jag sluta prata om S & kärlek. Hade en total onödig skoldag idag, fick information om syo-dagen & gjorde sedan ett litet arbete som tog max 30 min. Fick även reda på att vi har prov på fredag, 50 sidor minst att läsa! Varför gör de så? Man får ju ingen tid på sig att läsa! Helt värdelöst, varför inte ge oss ännu mer läxor tills fredag också?

Ikväll så är jag helt ensam i huset. Känns konstigt & jag gillar det inte! Visst, det är skönt att vara själv på helgerna då S är här vid min sida. Men att sitta själv i ett hus gillar jag inte. Gå runt & släcka ner hela huset sen, uuuh! Jag gillar inte detta. Ja, jag är en fjant!

Nu ska jag duscha, äta & se Two and a half men.

xoxo

image36




It's you

27 Januari

13 månader, det är sjukt! Grattis till oss honey :)

Igår blev det ingen bio, S kom istället & hämtade upp mig, så åkte vi & hyrde film & köpte lite gott att äta. Kvällen miss var dock att vi inte kunde se filmen, haha. Dvd:n var upptagen, så vi fick se på filmen idag istället.

Var uppe på a6 en sväng tidigare med mor & far, tittade på klocka till mig. Finns en mycket lovande kandidat, ska dock kolla i lite fler affärer innan jag bestämmer mig. Det svider fortfarande att jag måste vänta ännu längre på en systemkamera! Mamma förstod nog inte förrens idag hur gärna jag vill ha en. Nåja, min parfym & en klocka är ju inte heller fy skam :)

Ikväll blir det bara slapp, lite film & apelsin tror jag. Mys på söndag, dock utan min älskling. Får se om han vill följa med till stan någon gång i veckan, kika på klocka & även en annan sak. Hihi :)

xoxo

image35

The angel from my nightmare

26 Januari

Helg igen, så himla skönt! Att bara kunna ta det lugnt, slappa & framför allt sova! Väcktes dock av S idag men det gör inget. Idag fick jag faktiskt sova hyffsat länge :)

S kom ut hit igårkväll, så såg vi lite på Ice Age 2, men båda tyckte att den var långdragen så vi gick & la oss istället. Skönt att han kom ut hit igår istället för att gå ut, hans val & det uppskattas till tusen!

Ikväll blir det ev. bio. Sharlet som varit på We own the night tyckte att den var bra & S har ju velat se den, så vi får se om det blir våran tur ikväll. Jag skulle dock hellre se Förtrollad, eller vad den nu heter? Den med Patrick från Grey's Anatomy i alla fall.

Har blivit totalförälskad i ett par skor, jag måste ha de!

xoxo

359530-8

I give my life to you

24 Januari

Just nu mår jag bra, bättre än vad jag gjorde för några timmar sedan. Det tar jag som en bra grej :) . Träffade som sagt min vän SH & vi pratade om allt som hände, varför det blev som det blev & vi kom båda överrens om att vi ville vara vänner igen & att vi ska lägga de gamla bakom oss. Vi missade nästan bussen också, satt & pratade precis som vi gjorde förr, det kändes precis som förr med. I'm happy!

Lite senare kommer ev S ut & hejar lite fort, det vore mysigt att få träffa honom lite. Blir ju inte så att man ses så mycket i veckorna, han jobbar & jag har skola. Men det gör oftast inget, det blir bara bättre sen när vi väl ses.

Imorgon blir det skola & efter skolan ev. a6 med kära mor & far. Ska se om vi kan hitta någon klocka som passar denna damen, känns just nu som missions impossible. Nåja, jag ska inte klaga. Har ju faktiskt inte titta i affärerna som finns här i Jönköping än. Jag hoppas att jag får med mig en fin klocka imorgon i alla fall!

Nu ska jag vara duktig & plugga engelska glosor & göra min lärare förvånad :)

Tack SH för idag, :) . Känns bra att vi är vänner igen!

xoxo


image34

I can't wait much longer

24 Januari

Bara 6 månader tills jag fyller år igen, meningslösa 19. Det betyder även att sommaren är då i full gång & jag & älskling har förhoppningsvis varit på vår resa. Hur det blir med familjen återstår att se. Jag vill dock ha en underbar sommar, ungefär som förra fast lite mer utomlands. Nu måste jag vara duktig & spara pengar från lönen också, hur det nu ska gå till..

Om 6 månader hoppas jag verkligen att jag står med en systemkamera i handen, annars kommer jag att vara så grymt besviken!

Hemsk huvudvärk idag igen, imorgon blir det att boka en tid hos skolläkaren. Känns inte så bra att gå till vårdcentralen efter att jag bett om en allmän undersökning pga att jag alltid är så trött & svaret blir "det är så i din ålder" & inget mer med det.

Nu ska jag laga mat & röra lite på mig!

xoxo



image37




Listen up

23 Januari

tisdag börjar de visa Gossip Girl avsnitten på kanal 5 vid 20.00 istället för Ugly Betty. Jag kommer definitivt sitta i soffan & verkligen njuta! Har redan sett fram till avsnitt 13 på datorn men jag ser gärna de andra om & om igen. Underbar serie, för att inte tala om underbara kläder! Kläderna är verkligen to die for...


xoxo


image33

That's my only advice

23 Januari

Katastrof! Idag fick jag pallra mig upp från min sköna, varma säng till kalla skolan med hemsk huvudvärk. Kändes inte så kul att sitta där just då & verkligen inte i vår högljudda klass. Gick till skolsköterskan & fick en värktablett, det tog dock lång tid för den att verka... But hey, nu mår jag hyffsat bra igen.

Imorgon skippar vi religionen precis som förra veckan, vilket resulterar i att jag slutar 14 imorgon, istället för 16! Så himla skönt, man slipper de hemska håltimmarna vi har också. Efter school ska jag träffa SH & så ska vi försöka att reda ut lite saker. Senare på kvällen ska jag göra precis det jag skojade om förra året!

Sitter & är precis iskall hela jag, brr! Ett varmt bad & S skulle vara så lovely nu.

Dags att ta tag i skolan & kämpa, det kan leda till bra resultat, vem vet? Än har jag inte gett upp hoppet helt, det tackar vi min Engelska B lärare för!

Har bytt header & lite smått, tror dock inte att det syns ännu...


xoxo

That makes me crazy

21 Januari

En ledig dag, precis vad jag behövde! Kunde sova ut & inte ha dåligt samvete för att man missar någon lektion eller liknande. Imorgon drar det dock igång igen, med både matte & massage! Det ska bli kul att lära sig lite massage, jag kommer ju dock inte ha någon nytta av det, utan nära & kära, haha :) .

Ska strax göra mig iordning & sedan så får jag se om det blir en snabb sväng in till stan. Jag vill ju ha en klocka & idag vore ett perfekt tillfälle att titta på en! Vet dock inte om mamma tycker att det är så bra..

Idag börjar S på sitt nya jobb, hoppas & vet att det går bra för honom.  :)

xoxo

This is it

20 Januari

Den perfekta lägenheten jag spanat in hade visning idag. Var jag där? Nej, självklar inte! Gud vad jag önskar att den skulle säljas om ett tag & inte nu, så att jag skulle ha i alla fall en liten chans på den. Helt lovely i alla fall, helt i min smak.

Senaste veckan har det inte hänt så mycket, min bror är hemma i Göteborg nu igen, meaning ett tomt hus. Jag lär ju få sitta själv hemma nästa vecka när pappa är borta & mamma är på möten. :( .. Jag borde få en hund eller en söt katt.

Har gjort något jag inte brukar, tränat! Kryss i taket åt mig. Helt frivilligt också, min idé & ingen som tjatade. Jobbigt som bara den var det också! Cyklade här hemma på mammas cykel (ställs upp på någon maskin som kan öka & lätta på motståndet, ungefär som en spinningcykel fast det gör automatiskt.) & blev förvånad över hur jobbigt det var. Kändes som att jag skulle ramla av cykeln när jag var klar, haha.

Helgen var l-o-v-e-l-y! Har spenderats till stor del med S, men har även hunnit med att jobba lite på kära Lindgården. Möts av min favorit-tant som säger "Hej mitt gull." . Så himla söt är hon. Jag, S & mina föräldrar var på bio idag med, vi såg National Treasure. Den var helt okej, jag tycker dock att 1:an är bättre. Känns som att det nästan alltid är så, första filmen är bäst... Nåja, jag & S såg även trailern för nästa Narnia film & bestämde att vi skulle gå på den.

Jag älskar att ha någon att krypa intill när jag ska sova. Någon som pussar på hela mig när vi vaknar & som alltid får mig att skratta. Han som får mig att känna mig som världens finaste. Jag har en sån himla tur som har träffat S & även om alla förhållande har sina up's & down's så stormtrivs jag. Han känner mig nog bättre än någon annan, troligtvis bättre än vad jag själv känner mig själv. Min andra halva, vad skulle jag göra utan dig?! ♥


image37

I'm tired of this

14 Januari

Dagen var seg, på köpet så ville inte min väckarklocka väcka mig & S idag. Vaknade av att S sa mitt namn hela tiden, då var klockan 11 ungefär & min planerade buss gick 10 över. Där rök den lektionen & skoldagen. Kändes som att det inte var så stor idé att 1. komma försent & 2. komma 30-40 min försent, då endast ca 40 min återstår av lektionen.

Hade lite söndags-mys igår med S, jag har saknat att ha det :) . Vi såg på film & åt lite gott. Jag tycker att vi återigen ska göra våra söndags-mys till en vana & liten tradition.

Jag önskar verkligen att jag skulle flytta hemifrån nu! Har hittat en så himla lovely lägenhet, skulle verkligen vilja bo där.. Helt perfekt läge & snygg inuti. Dock ett minus för att det inte finns någon tvättmaskin men det skulle man fixa snabbt. Annars helt underbar, vit genomgående & nytt kök. Ge mig den? Dare to dream..

Har suttit & pysslat lite med min design & även S. Hoppas att han blev någorlunda nöjd i alla fall, ikväll orkar jag inte fixa mer i alla fall. Annars får det bli imorgon eller liknande.

Vi såg förresten filmen I am legend igår kväll & kan direkt säga att man inte ska se den på bio. Det är bara bortkastade pengar! Både jag & S trodde att den skulle vara bra & blev båda besvikna efteråt..


xo xo


image36

Just got to have some fun

13 Januari

Jag har ingen aning om vad det är med mitt huvud men det trivs verkligen inte just nu! Har haft ont i huvudet för andra dagen i rad nu, what's up with that? Hjälper ju inte att ta alvedon eller liknande heller.. Känner att jag snart borde ta tag i att få massa nålar i mitt ansikte & huvud.

Har äntligen tagit tag i matten med, satt & räknade i nästan 3 timmar idag! Stjärna till mig, därför kunde jag gotta mig med marängsviss ikväll utan :) . Känner dock att jag behöver börja träna nu, jag ska bli fit! Tänk om detta året & denna sommaren är de då jag faktiskt har en snyggt tränad kropp? I do hope so..

Imorgon blir det ev. bio. Jag längtar tills på fredag då det blir Göteborg igen! Denna gången måste jag kunna fynda, jag lyckades ju faktiskt hyffsat bra här i Jönköping. Då borde Göteborg vara lättare, så många underbara affärer. Nåja, jag får hålla tummarna.



xo xo






Just like we always do

11 Januari

Idag var det work igen, synd bara att jag satt där & längtade hem. Har vart hur slö som helst idag, jag fattar inte! Sov ändå super-länge inatt & drömde hur mysigt som helst (först var jag med i gladiatorerna & sen fick jag ett barn som var lika stor som en 9-månaders bebis, hade mina ögon & S hår? Haha, cute var hon i alla fall!) & ändå har jag varit sjukt trött. Lyckades somna på sista lektionen med & kan då påminna om att jag bara hade två lektioner idag!

Sitter & skall strax lägga mig i sängen, läsa min bok lite för att sedan få vila huvudet & kroppen lite. :) . Hur lovely som helst, jag längtar! Känner mig dock som en gamling, längtar tills jag ska få gå & lägga mig. Haha :)

Min balklänning är fixad! Så himla skönt, den fanns i rätt färg så nu är den beställd. Nämnde jag hur glad jag är över det eller? Helt happy! Det kommer bli hur bra som helst, jag längtar tills älsklingen får se mig i den. Får hoppas att han tycker att den & jag är fin. Jag vet någon som kommer att gråta, mammi!

Känns som att det enda jag tänker på just nu är balen, min klänning, håret, sminket & Victorias Secret! Fråga mig inte hur det sistnämda kommer in i bilden, men så är det i alla fall. Nu ska jag gå runt här & drömma lite, :)

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Hatar dock att sova utan S, att vakna upp i natten & höra hans andetag bredvid mig måste vara bland det bästa som finns. Nåja, jag får vänta helt enkelt! God natt.

xo xo

Crappy

10 Januari

Crappy-day idag! Kände redan imorse att det inte var bra. Påpekade inför S att jag hade en allmänt dålig dag, dåligt hår & smink & allt! Blir ju inte bättre av att gå runt en hel dag & känna sig urful heller... Hmpf.

Ska se klart på en film nu & proppa i mig massa c-vitaminer i form av apelsin, mums! Jag har en thing för apelsiner, de är såå goda. Bättre än glass :)

S kommer hit snart igen, han har varit på sin praktik idag & har ju så nära hit då. Myspys! :) . Får se om det blir en film eller något, jag är dock sugen på ett bad. Synd bara att man inte har ett bubbelbadkar, hur lovely vore inte det?

Just nu längtar jag bara till våren & sommaren, utlandsresa & allt det där. Regn, grått & allmänt crappy väder kan försvinna nu. Fram med vår, sol & blommorna. Blommorna, första vårkänslan kommer då.

Idag är jag ur form.

xo xo


image30



Will you still love me tomorrow?

07 December

Sista lovdagen & för andra året i rad gick jag upp tidigt. Detta året var jag dock redan hos S, men var tvungen att ringa till frisören & beställa tid. Fick som tur var en med, thanks god! Min frisör är duktig, hon har lyckats få mitt russian-skank-hår till att se ut som mer normalt. Återstår dock en hel del för att få tillbaka det till så som det var men jag får skylla mig själv. Nu ska jag inte prova på brunett på ett tag i alla fall!

Deprimerande att skolan börjar imorgon, 08-17 är ingen höjdare heller. Jag har ingen aning om hur jag ska orka för ikväll lär jag inte somna.

Igår kom S & hämtade upp mig vid 23.30 tiden tror jag, så åkte vi & hyrde film & vidare till honom. Gjorde varsin macka & apelsin, sen mös vi framför filmen. Lite knäpp film, den hade dock sina höjdpunkter. Måste säga att jag älskar att se på film & sen sova, vakna upp med S & så kramas lite. H-e-a-v-e-n!

Nu ska jag duscha, peela & smörja in mig.

xo xo

Someday it will

05 December

Det snöar ute, åter igen... Om det nu ska snöa kan det väl för sjutton få ligga kvar ett tag med? Så att barnen hinner njuta, så att det hinner lägga sitt en tjockt lager med snö. Sen när det är avklarat välkomnar jag våren & allt som hör till med öppna armar :)

Just nu saknar jag dock sommaren. När man ligger ute & solar, badar eller vad det nu är man gör. Känslan av sommar & långt sommarlov. Hade dock mitt sista sommarlov förra året, detta lär jag jobba en stor del. Saknar en speciell helg en hel del, helgen när jag var hos S & hans familjs sommarställe. Hur mysigt som helst & verkligen kanonväder! Så fint, jag & S låg i solen efter i badat, på deras egna strand. Så himla skönt! Take me back..

Nu ska jag hoppas & hålla tummarna!

xo xo



image29

Do you know how lovely you are?

05 December

Jag som lovat mig själv att inte sova så länge, ändå vaknade jag idag när S ringde vid halv 2. Blev dock förvånad över att han inte låg bredvid mig eftersom att jag sov hos honom. Vaknade någon gång inatt & kände hur S höll sin arm om mig, lovely! Jag älskar att ha det så.

Balklänning fixad, det tackar vi för! Förhoppningsvis kan jag få den i röd, det vore helt lovely om det gick! Jag som är inställd på att ha en röd klänning. Vilken färg ska jag annars ha liksom? :) . Rött är så fint, i love it.

Har inte hunnit med något vettigt idag faktiskt, ska dock ta tag i ett skolarbete snart. Jag måste ju göra något, inte bara sitta hemma med alla böcker. Känner hur de ligger där & blänger på mig.. Hmpf...

xo xo

I beat it does

04 December

Såg det här klippet i någons blogg, kommer dock inte ihåg vems? Nåja, det lockar i alla fall till skratt, perfekt en fredag som denna! En riktig liten sötnos är det i alla fall. Enjoy :)




It's a beautiful day

04 December

Ja, jag gillar mitt jobb. Hur kan man inte göra det när man ser hur glada & tacksamma de gamla blir när man kommer & hjälper de? Det blir bara roligare & roligare, ju mer man lär känna de äldre. Min favorittant kallar mig alltid "mitt gull" & frågar hur det är med mig & vart jag varit när jag inte jobbat på ett tag. Sen ska man inte säga att det inte är personlig hygien & allt vad det innebär också. Visst, det är inte det trevligaste, men man vänjer sig. Någon måste ju göra det, eller hur? Tänk när du själv är gammal & någon hjälper dig. När du inte själv kan klara av det vi tar för givet. Mitt jobb är givande, det vågar jag påstå. Jag känner att jag kan gå hem med gott samvete & veta att jag hjälpt människor & gjort de glada idag :)

Idag blir det (hoppas jag verkligen!) fixning av mitt hår! Skulle även behöva klippa det lite, får se när det finns lite tid över till det. Måste även försöka börja lite med allt skolarbete jag har tagit med mig hem. But I wish I didn't have to.

Började dagen med skratt, min pappa är bäst! Han fick mig att få en bra start på dagen, det tackar vi för. :) . Best dad ever. Ska dock inte glömma bort mamma, låg & skrattade med henne idag med i deras säng medans vi planerade dagen.

Nu ska jag duscha & göra mig iordning.
xo xo

Don't you cry

03 December

Känns som att dagen snart är slut. Kan bero på att jag ska infinna mig på Lindgården om 1½ timma & sen jobba fram till 21. Efter det finns det inte så mycket att göra precis + det är torsdag. En värdelös dag, jag gillar inte torsdagar.
Jag & mamma var uppe tidigt idag, hade fått inbjudan till rea på mq & jag kände att jag ville gå på min första mellandagsrea (eller är det fortfarande mellandagarna?) . Hur som helst så kändes det helskumt att gå inne på a6 så tidigt & med absolut inget folk! Dock skönt att det bara var medlemmar som fick komma, det var en liten & behaglig skara där inne :) . Fyndade (antar att det räknas som fynd...) ett par jeans, två tee's, varav en var den snygga batikfärgade. Nöjd? Njaa..

Imorgon blir det partaj, S mormor fyller år idag så imorgon ska hon firas. Tåls dock att tänkas på vad man ska köpa till henne? Antar att jag & S får köpa någonting tillsammans, jag är värdelös på presenter till människor jag inte känner så väl! Ska i alla fall bli trevligt & jag hoppas att jag är ett steg närmare mitt gamla jag igen så att jag kan ställa upp på bild.


Hon lär sig att posa tidigt, haha ;) . Bra F att du tar din gudmors julklapp först. :)
359530-27




xo xo

A new day

02 Januari

Nytt år & fortfarande samma möjligheter. Jag är trött på pratet om nytt år, nya möjligheter. Det är samma möjligheter som det fanns förra året, man kan dock välja hur man ska utnyttja de & kunna förbättra sig eller vad det nu är. De flesta löftena man har handlar nog dock om att förbättra sig, gällande träning eller vad man äter.

Jag tror inte att jag hann fatta riktigt att det var nyårsafton, för mig var det som vilken dag som helst. Har inte haft någon som helst känsla what so ever för julafton eller nyårsafton detta året. På nyårsafton kom jag även på saker som jag saknade, som inte fanns detta året. Men jag var även glad över att jag hade S, min kärlek, bredvid mig hela kvällen. Han som saknade mig när jag var borta :)

Det är precis som att jag är en helt annan person, inte ens min mentor kände igen mig. Men, kan inte klandra henne. En totalförändring är det verkligen, den försvinner dock snart. Jag ska nästan bli som innan. Då behöver S inte sakna den gamla Sophia längre. Jag saknar också den gamla...

Jag måste vara skadad på något sätt, så fort jag ser något fint eller något roligt tänker jag "åh vilket bra kort det här hade kunnat bli!" . Om jag ser något kort kan jag komma på mig själv att tänka "det skulle vart så istället." & när jag tagit bilder på måfå ser jag att jag skulle haft fokus på ett annat ställe & annat ljus & massa. Jag måste vara skadad, but i love it! Älskar att ta bra foton & vill ha en systemkamera nu tack!

Nu ska jag iväg & jobba, om 1 timma ska jag vara där, ombytt & klar. Här sitter jag hemma vid datorn, inte fixat håret eller sminkat mig. Stress...

xo xo

RSS 2.0