Stupid mistake

28 December

Har lite bråttom nu, S kommer nämligen & hämtar upp mig snart & jag har inte ens gjort mig iordning eller lagt ner mina saker. Blir stress nu igen, as usual.

Har gjort en sak jag ångrar, varför gjorde jag såhär? Att inte min familj stoppade mig? Gosh, vet inte vad jag tänkte med. Nåja, på söndag är jag ett steg närmare mig själv igen i alla fall. Kul att prova dock, nu har även jag vågat! :)

Igår var mys, jag & S firade vår dag lite smått. Avslutades helbra. Love you.

Äntligen är jag nöjd, nu har jag en ny fin vit tröja i min garderob :) . Jag & S var & tittade idag, så fick en liten julklapp av honom, en vit stickad gant tröja. Hur fin som helst, vi är bäst på att välja älskling! Fick dock lite mer att välja på, så får se om man köper något mer där inne. De har ju underbara skor.

Snart tillbaka till skolan, (Cajs-Marie, jag vet att hon saknar mig.) haha. Det där kommer att reta många, ;)

xo xo

I keep bleeding

27 December

Så var det den dagen i månaden som jag alltid vet datumet på. Min & S dag, idag är det 1-årsdag. Känns så sjukt, på ett sätt känns det inte som att det redan har gått 1 år. Samtidigt känns det som världens naturligaste sak att vi är tillsammans. Känns i alla fall skönt! :)

Ska ner till stan om ett tag med S, ska titta lite på kläder & så. Får se om man kikar in i någon av alla affärer som har rea också, jag tycker dock inte om rea. Alla är hysteriska & armbågar sig fram för att få den där tröjan. Då köper jag hellre kläderna innan rean eller nya kläder som kommit in. A6 måste vara hemskt nu i mellandagarna, varmt som bara den & fullt med folk, jag får panik bara jag tänker på det. Det ska vara lagom med folk, då trivs jag :)

Senare kommer min kusin hit & får se om jag & S ska ut & äta eller något. Fira lite att vi vart tillsammans 1 år. Det känns så skönt, jag tror inte att någon trodde att vi skulle vara tillsammans såhär länge, inte ens vi själva. Speciellt inte alla andra kompisar till oss, vet att mina vänner inte heller trodde det. Men nu står vi här idag, 1 år senare & det kommer att bli många mer år. Jag & S, för alltid.  ♥

Har precis fixat lite med naglarna, fick ett set med massa produkter från Mavala från min bror i julklapp, i love it! Nu ska jag få långa & starka naglar igen. Inte klippa av de hela tiden & slarva. Ska nu in i duschen, peela, ansiktsmask & inpackning till håret. L-o-v-e-l-y!

xo xo

You'r the reason I belive in love

26 December

Idag var det lite julfirande igen, med min moster & henne familj samt en stor del av släkten :) . Hur mysigt som helst & lilla F har blivit så stor! Sötaste lilla tjejen, snart kan hon gå själv. Hon fick bla. en docka av oss i julklapp som skrattade om man klämmer henne på magen eller foten & så fort docken skrattade gjorde lilla F likadant! So sweet, lyckades filma det också.

Sitter hemma nu & väntar mest på att det ska bli en ny dag. En ny dag som bla. innehåller en runda ner på stan med S, passa lilla F & sen ev. lite firning eftersom att jag & S vart tillsammans i 1 år imorgon!

Shania Twain - From this moment on.  Love it! Den ska sjungas/spelas på mitt bröllop, helt klart. Så lovely text & så kommer att jag känna när jag står där framme. Lyssna på texten, jag tänker bara på 1 person då jag hör den :)

xo xo


Alone I break

25 December

Efter en dag fylld med jobb & lite små jobbiga saker där så tar jag det lugnt ikväll. (tyvärr.) Börjar ångra starkt nu att jag inte ska gå ut, men har redan lovat andra saker nu så. Får gå ut en annan helg istället, sen ska ju verkligen alla ut idag & trängas, hur kul är det då?

2 dagar kvar, det är så sjukt! Sen är det 1 år sen vi blev tillsammans.  ♥

Imorgon är det först stan med S & senare till min moster för att fira jul & även fira att hon har fyllt år. Får träffa söta, söta F då, det var ett tag sen. Min moster med, vet inte vad jag ska köpa till henne i present? Nåja, det löser sig.

Jag är trött på alla äckel.

xo xo

Merry Christmas

24 December

Så var det jul igen & den här dagen går lika fort som alltid. Jobbade 7-12.30, sen var det nästan raka vägen upp till mormor för att fira!

Igår mös jag & S med fruktsallad hemma hos mig & sen en kort stund framför brasan hos honom. Älskar honom & älskar verkligen att gå & lägga sig i hans säng & bli väckt sen när han kommer för att sova. Mysungen min :) . Vaknade tidigt idag, gjorde mig iordning & pussade lite på min älskling innan jag gick till jobbet.

Mycket lugnt idag, sjukt att jag får dubbelt betalt idag & vad har jag gjort? Suttit & tittat på tv i 3 timmar ungefär, jag klagar inte! Imorgon lär det dock bli lite mer, 11-16 är det då. Passar mig utmärkt! Får se om det blir utgång senare, tvekar dock. Jag hoppas på att jag får möta upp S senare på kvällen & krypa ner i hans säng senare :)

På onsdag blir det träning, stan & firande med moster med familj! Kommer bli så kul, har köpt massa julklappar till söta lilla F :) .

Sämsta julaftonen ever iår med, kan dock bero på att jag åter igen åt för mycket mat (när ska jag lära mig?) & för att jag inte fick någon julklapp av mamma & pappa. Jag har inte gett upp hoppet på min enda julklapp ännu! Dare to dream, right?

Nu ska jag se Grey's Anatomy S03E10 & njuta med Ben&Jerrys glass.

xo xo

I'm lost

20 December

Ynka 4 dagar kvar till julafton & hur många julklappar har jag inhandlat? 1. Tjoho vad jag är bra! Imorgon blir det stressigt, måste komma på julklappar till de övriga, hur det nu ska gå med den saken. Iår är jag nog senare ute än någonsin.

Jag är besviken & ledsen. Nu ser jag inte ens fram emot det längre. Med S skulle allt blivit så bra.

Jag trodde att man skulle komma ifrån skolan under lovet, men tjena. Jag har fått ta med mig skolan hem, har sjukt mycket att göra! Även en hemlighet som bara Sharlet & S vet om, gud vad jag ligger illa till nu alltså. Inte bra, jag borde lära mig! Har alltså ännu mer att göra, ämnen som är riktigt svåra & tunga. Grattis, skjut mig!

Imorgon kommer min bror hem i alla fall & det blir shopping i Gbg. Jag ska lyckas hitta något fint till mig med i all stress till att hitta saker åt alla andra. Fick dock min klänning idag, :)

Jag är kär i Tony & Guy produkterna, de luktar lovely!

xo xo

I've had it to the limit

17 december

Nu får det räcka! Har så sjukt mycket att göra just nu. Känns verkligen inte kul & idag hade jag provet som avgör min framtid, press på hög nivå! Skolan tar upp all min tid, i helgen kunde jag knappt träffa min älskling pga matte-prov & ett arbete som måste göras. Nu måste jag ligga på & plugga ännu mer matte eftersom att min lärare nu bestämt att jag ska ha andra halvan av provet på onsdag? Har även ett arbete som måste in & 2 nya uppgifter.

Har suttit & pluggat ända sen jag kom hem, 15 var jag hemma ungefär. Nu är jag i alla fall klar, känns så sjukt skönt. Nu är det bara matten kvar & det är väl inte så lite.

Det positiva just nu är att det snart är lov & julafton, allt som hör där till. Min bror kommer hem på fredag med, :)
Det dåliga är att jag är sönderstressad, jag hittar ingenting att köpa i denna staden & jag kan glömma det jag helst av allt ville ha i julklapp. D80 bli min? Dare to dream... Jag vill inte ha en D40, nybörjar som man växer ur sjukt snabbt!

Lite konstigt att vissa inte efter 1 år har förstått att jag & S är tillsammans? Lägg ner nu, vi vill vara med varandra & inga andra.

Tillbaka till plågandet...

xo xo


image24
Love you

This is the end

13 December

Lucia idag & självklart ett firande på ED. Iår var det dock mycket seriösare än vad det brukar vara, blev faktiskt lite besviken. Det brukar vara spex & massa skämt men det enda publiken tyckte var kul när de rappade till Staffan var en stalledräng... Gosh, lättroad är man verkligen.

Jag har ångest, på måndag avgörs en stor del av min framtid. Panik. Jag kommer stressa sönder under helgen. Helgen som är till för vila, min kommer vara plugg, jobb, plugg, julkonsert, plugg! Lite smått galen, ja. Känner att det är hopplöst, kan lika väl ge upp. Varför satsar jag aldrig från början?

Nu borde jag plugga (surprise!) båda religion, barn & ungdomars sjukvård & matte. Ni kan ju gissa hur det har gått med den saken. Måste ta tag i det nu! Får ta hjälp av min kära far som kom hem nyss.

S lockar mer än skola, så är det & kommer alltid att vara. Det kommer dock bli en termin utan skola, känner att jag behöver paus från skola & allt plugg. Börjar ev. plugga till ssk (förutsatt att jag kommer in) om 1 år.

Jag vill nu! En smal i guld.

xo xo

Baby it's true

11 December

Kaos på jobbet igår? Det kan man lugnt säga. En av tanterna var inte sig lik pga en ny medicin hon fått & kombination med demens. Nåja, vet inte hur nattpersonalen fick göra sen men när jag slutade satt hon på en stol i korridoren halvnaken & vägrade att gå in till sitt rum & jag fick inte hjälpa henne. Synd...

Tisdagar som är den längsta dagen är trots allt ganska så kort ändå :) . Den enda riktigt tråkiga lektionen är nog engelska & religionen. Cajs-Marie's Medicinsk Grundkurs & matlagning är de bästa. Jag gillar Cajs-Marie! Fick reda på provet med, ångrar mig så att jag inte pluggade mer! Ska dock vara nöjd med tanke på hur många i klassen som fick underkänt.

Sitter just nu & längtar efter min S, hoppas på att han ska komma ikväll :) . Saknar honom! Jag behöver han nära mig, mår så himla bra då. Han kan hjälpa mig med allt, i love you.

Imorgon är det prov, på fredag är det prov & lämna in ett arbete. Varför inte skjuta mig också?

xo xo



When you hit the ground

09 December

Så var även denna helgen slut, känns tråkigt men samtidigt bra! Det ska bli skönt att verkligen visa nu att jag kan prestera bättre & vara duktigare i skolan! Jag ska imponera på min kära far, :)  . Wish me luck...

Helgen var bra i alla fall, tänkte inte gå in något vidare på den. Har myst med S det mesta. Idag var det även dags att baka lussebullar, i love them! Ska upp snart & fika lite. Senare hoppas jag på fruktsallad med, yuuum! Älskar apelsinerna, sura & goda.

Sitter & drömmer om en ny kamera, en systemkamera. Visst, min digitala är inte dålig men jag vill ha en system. Blir ju helt andra bilder & jaa... Jag måste ha en helt enkelt. Snyggare bilder :) .  Sen är jag ju intresserad av fotografering också, måste ju börja ta tag i det.

Min ägodel.

xo xo

I promise

06 December

Jag som sa att skolan går så segt, vad tänkte jag med? Den kommer dock att göra det nu framöver, eftersom att jag inte får missa en enda lektion! Nu är det verkligen skärpning som gäller, såhär illa har det aldrig vart innan. Fy på mig! :(

Sitter just nu i skolan & väntar på att vår tråkiga religion ska börja. Har 1 timmas rast, det känns så himla onödigt. Jag skulle hellre göra annat, gosa med S eller något. Nåja, nu är jag duktig & väntar på den tråkiga lektionen. Efter det blir det direkt upp till jobbet. 16-20 är det idag.

Jag är glad, nu vill jag att det ska snöa & bli kallt så att jag kan börja använda min underbara jacka :) . Gosh, i love it. Happy, nu väntar jag bara på en eventuell päls. S sa att han hade en som skulle bli perfekt? Får prova imorgon.

I love you, snart 1 år!  ♥

xo xo


I dont worry

05 December

Ännu en dag har gått & snart är det helg igen! Kommer att bli så skönt, dessvärre så jobbar jag både imorgon & på fredag till 21.00. Nåja, hela kvällen är ju inte förstörd för det, kvällen har ju precis börjat då! :)

Har hunnit med en massa idag (who am I kidding?). Har i alla fall gjort klart ännu en mindmap till mitt arbete. Det låter inte som att det är så jobbigt, men det tar tid. Först anteckna ner fakta, sen göra en kladdmindmap & sen göra den "riktiga" mindmapen. Min är fin, röd & svart. I love red :)

Jag har funderat ännu mer på balklänning & faktiskt blivit lite klokare! Funderar nu på att designa min egna ändå. Kände innan att det skulle vara svårt & visste inte om jag skulle kunna det, men nu så börjar det arta sig :) . Jag vill som sagt inte ha en som ser ut som alla andras. Min ska vara så fin så, röd & fin. Tyget är redan klart, ohh i love it!

Nu ska jag sätta mig framför tv:n & vila min hand som är helt slut & se på Bonde söker fru.

Min pappa är den bästa i hela världen!

xo xo

Like no other

04 December

Desperate Housewifes & Ugly Betty var avklarat för denna veckan. Råkade dock slumra till i slutet av Ugly Betty, jag är så himla trött idag! Ville bara ner & lägga mig i min underbara säng & släcka allt runt omkring. Åhh, lovely :)

Skoldagen idag gick faktiskt fort, tro det eller ej! Avslutades med matlagning & pasta med lax-sås & blåbärspannkakor, mums! Hur gott som helst, har dock inte kunnat äta något mer på hela kvällen. Proppade i mig som bara den.

Imorgon är jag egentligen ledig men måste pallra mig till skolan för matte.. Skjut mig!
Jag måste även pallra mig dit för att göra ett prov i Omvårdnad om massa lagar... Skjut mig igen!

Att planera mitt & Sharlet's projektarbete blir nog kul i alla fall, jag ser verkligen fram emot vår kväll vi ska anordna. Det kommer att bli toppen :)

Nu ska jag lägga mig & plugga till provet, om jag hittar mina papper.... Grattis Sophia, du lyckas alltid så bra!

xo xo

No one see's me

04 December

Dödshjälp? Ännu ett ämne som disskuteras mycket om & om man ska införa dödshjälp eller inte. Jag tycker inte att man ens behöver disskutera, för mig är svaret uppenbart. Jag är för dödshjälp. Tänk dig själv att du är sjuk, du vet att du kommer att dö & har ont. Om du inte har ont är det antagligen för alla mediciner du stoppar i dig, som även kan göra att man blir groggy & en helt annan person. I den situationen tycker jag att det är självklart att en människa ska få välja dödshjälp. Man kanske känner att man har "levt klart", man har upplevt mycket. Att ligga & vänta på döden måste vara hemskt.
  Om personen däremot är dement eller något liknande tycker jag inte att man ska få dödshjälp. Dementa är oftast inte så klara i huvudet att de kan ta ett så stort beslut själva. Om personen däremot är klar i huvudet & vet vad det är som kommer att hända så tycker jag att det är självklart.

Många tycker att det är så orättvist mot de anhöriga & man förstår ju att de vill ha kvar sina nära & kära i livet. Att de tar ett beslut att de vill dö måste vara svårt att acceptera. Man måste tänka sig in i den sjukes situation, vad det är för liv att leva då man vet att man kommer att dö inom en viss tid & förmodligen äta en massa mediciner. Jag tror inte att man önskar någon det, speciellt inte någon man älskar & håller av.
   Jag tycker att många borde tänka om angående dödshjälp, tillåt det!

xo xo

In school

04 December

Jag är en sucker för parlamentet, har tittat på ännu mer klipp! :) . Blir helt happy av att se avsnitt, man sitter & småskrattar för sig själv. Helt lovely :)



I've been here before

03 December

Vården är ett ämne som det disskuteras om mycket i dagens samhälle. Jag har ingenting emot de som verkligen är insatta i yrket & förstår hur det är att jobba inom vården. Jag tycker dock inte om "vanliga" människor som klagar på vården. Man läser överallt att folk klagar & att vår svenska sjukvård inte är bra. Att läkarna inte vet vad de gör, att de inte förstår att det är levande människor de handskas med som måste ha bästa möjliga vård? Herregud, man hör ju själv hur dumt det låter! Tänk efter, när man vill utbilda sig till läkare, gör man inte oftast det då för att man vill hjälpa andra människor, man är intresserad av yrket & av människor? En läkare som inte kan någonting skulle aldrig klara sina tentor & examen, en läkare som inte kan någonting skulle aldrig få jobba på ett sjukhus.
   Läkarna vet mycket väl hur viktigt det är att de inte missar någonting, eftersom att det kan få svåra följder. Det kan leda till att en patient dör, att sjukhuset blir anmält & att även läkaren blir anmäld. Som läkare måste man även prioritera. En läkare är inte någon slags trollkarl som kan göra så att alla blir friska & krya igen. De kan hjälpa många en bit på vägen, men vad många inte inser är att det också hänger mycket på patientens vilja att bli frisk. Utan den kan jag lova att det inte finns mycket hopp.

Tänk efter en extra gång innan du klagar på vår sjukvård. Visst, man får vänta länge, köerna är hemska. Tänk då på att det troligtvis beror på att det finns de som är i större behov av vård än du är just då. Prioriteringar.. En av de viktigaste sakerna man gör & troligtvis det man mest får skit för.
  Tack alla läkare, sjuksköterskor, undersköterskor & alla andra som jobbar inom vården.

xo xo

I can feel it every day

03 December

Jag tvekar på att jag kommer få in någon fakta till mitt prov överhuvudtaget! Det är verkligen hur svårt som helst, nervsystemet som sagt. Någon som kan allt om det där får gärna hjälpa mig lite :) . Önskar att min pappa hade vart hemma, han är bäst på att förklara saker & ting!

Igår var första gången jag smakade på lutfisk (!) & kan meddela att det inte var någon höjdare. Som tur är äter vi inte det i min släkt, jag klarar mig utmärkt utan! :) . Jag & S var nere på julskyltningen en sväng, såg bla. när Jönköping's lucia utsågs & sen gick vi bara runt & försökte få in julkänslan. Känns dock som att den aldrig kommer att komma, buhu! :(

Jag måste ha världens bästa pojkvän, fick en jacka av honom igår!!! Inte vilken jacka som helst heller, utan den jag verkligen har velat ha. Nu hänger den så fint i hallen, en mörkblå (Mycket mörk!) boomerang dun-jacka. I'm so happy! Först trodde vi att den var slut, var bara jag som vart knäpp & trodde att jag hade en större storlek än vad jag faktiskt har. & nej, jag tycker inte om S för att han gör sånt här för mig som han gjort hela helgen. Jag älskar honom för den han är & hur underbar han är. Jag skulle älska honom lika mycket även om han inte gav mig så fina saker & alltid bjöd mig på allt!

Sitter just nu & väntar på min kära mor. Hade tänkt att vi kunde gå ut & gå, vore skönt att få rensa huvudet ifrån alla ord (likvor, likvor, likvor.) som bombar min hjärna... Frisk luft är ju inte heller fel :)

xo xo

It's a cold and it's a broken halleluja

03 December

Imorgon är det prov i Medicinsk Grundkurs. Jag är så himla nervös, det är ett stort prov & ett prov jag måste sätta minst vg på. Inte alls stor press, nejdå!

Nu är det bäst att jag pluggar. Men först två klipp, enjoy! 1 & 2.

xo xo

Make me stay

01 December

En av de härligaste månaderna på året har precis börjat, jag njuter! Massa höjdpunker, först & främst är december allmänt mysigt med tända ljus, snö (förhoppningsvis) & lucia & allt det där. Julafton & nyår kommer bli tokbra, jag längtar redan! Längtar även till 27:e december då jag & S har varit tillsammans i 1 år. :)

Igår var det full rulle hela dagen! Gick i skolan, direkt hem till min moster & slinga hennes hår, vilket tog längre tid än jag trott. Var i alla fall trevligt att träffa henne & söta F. Fick skynda mig hem efter det & packa ihop lite saker, igår var nämligen dags för S överraskning till mig.

S hade hyrt en svit på ett hotell här i stan. För att han ville göra något för mig, hur gulligt är inte det då?! He's adorable. Vi hann vara själva en liten stund, sen kom en av S kompisar. Vi gick ner till relaxen som fanns på hotellet & badade lite i en bubbelpool, myyys! :) . Njöt verkligen av att sitta där med S. Senare på kvällen ramlade det in fler folk. Till slut bar det av till Centrum (as usual) där man träffade en hel del bekanta ansikten, mycket trevligt! :)

Bästa var nog imorse, hotellfrukost! Jag, S & S farmor satt & njöt av en riktigt god frukost. Vi hann även bada idag, sen var det dags för utcheckning. Raka vägen upp till S mormor där vi bakade pepparkakor. Mysigt, det var längesen jag bakade pepparkakor... Lite senare åkte jag, S & hans syster & kusiner till hans syster där vi såg på en film & åt massa onyttigt. Passade mig perfekt :)

Nu sitter jag här hemma, vill dock till min älskling! Det som hindrar mig är vädret. Efter att ha stått ute i 30 min inne i stan pga av min buss hade åkt & sen fått gå 15 minuter i blåst & regn så är jag inte så sugen på att ge mig ut i vädret igen. Vi får se hur kvällen slutar!

xo xo

RSS 2.0