Place your hand in mine

Lördag, 31 Oktober

Imorgon är det 1 November! Kan man säga att vintern börjar då? Tiden går i alla fall sjukt fort, jag vet inte riktigt vart senaste halvåret har tagit vägen. Det känns som att jag var i USA för typ 2 veckor sen..

Gårkvällen var i alla fall en skön, lugn & mysig fredag :)  Ungefär som jag ville & ungefär det som jag orkade med efter att ha jobbat hela dagen. Såg lite små bitar av Idol, hade tänkt att se vem som åkte ut men då var vi så inne i filmen så ingen av oss kom ihåg det, haha. Tittade på det sen i alla fall & lite annat. Jag trivdes igår i alla fall!
Hann även med att träffa en riktigt bra killkompis en snabbis med, jag var så himla trött så fick snällt sätta mig i bilen & åka hem & sova.

Idag hjälptes jag & pappa åt med att städa & tvätta min bil & även sommardäcken. Tanken var ju att vi skulle gjort lite annat också men dumma försäljare hade gett pappa fel delar så det blev inget med det. Får ta det nästa helg helt enkelt!

Nu ska jag snart sätta igång & göra mig iordning. Om ca 1 timma så blir jag upphämtad av Lowisa nämligen. Vi ska bort en snabbis till Ica & handla lite, sen hämta upp Emelie för att åka till Mickis. En myskväll med tjejerna helt enkelt, ser verkligen fram emot det! Denna helgen passar perfekt till sånt :)

Imorgon ska vi åka till farmors grav & tända ett ljus med  ♥  Får se om farfar är tillräckligt pigg för att följa med men det hoppas jag verkligen på. Senare blir det ev. lite träning & sen på kvällen hoppas jag på skräck-kväll! :)

With love,



Let me show you

Fredag, 30 Oktober

Äntligen fredag! Idag är jag riktigt trött, haha. Klen som jag är så sätter gårdagen sina spår.. Kanske dags att börja träna igen, få upp energin & må allmänt bättre? Jatack.
I alla fall, jobbade mellan 07-14 idag. Var iväg på en lite sväng med gubben med, han skötte sig så fint så :)  Bara det att han skämde ut mig lite, haha.

Helgens planer är klara & jag är nöjd! Denna blir mest myshelg & nästa blir det lite mer fart & händer lite mer. Det ska i alla fall bli skönt med en myshelg. Både ikväll & imorgon! :)  Söndag ska jag ta & masa mig till gymmet igen, kan behövas.

Sitter här & halvfryser även att jag har på mig 2 tröjor, varav en fleece. Kanske skulle tagit min vinterjacka idag i alla fall! Nu ska jag i alla fall prata snabbt med Sandra & sen hoppa in i duschen.

With love,

Like a rainbow 'round my heart

Torsdag, 29 Oktober

Tänkte inte skriva något långt här ikväll, jag är nämligen dödstrött! Imorse körde vi igång kl 07 på Lindgården & sen har det vart full rulle hela, hela dagen. Direkt efter jobbet skjutsade jag en från jobbet, sen en snabbis till a6 & till sist vidare till kära mormor för att sitta ner i 5 minuter, haha. Vi bestämde i alla fall att höras av i helgen & så kommer jag hem till henne nästa vecka, lite längre :)

Vid 15-tiden åkte jag, mamma, N&A & A till Lager 157! Kul att man kan träffa vissa från jobbet utanför med & ändå kunna ha lika kul :)  Hittade lite i alla fall, 3 tröjor/linnen, hårvårdsprodukt & en jacka. Så jag är nöjd!

Kom hem till goaste papi som köpte fika eftersom att det är Viola-dagen  ♥  Min gammelmoster hette Viola, min mamma heter det i mellanamn & även jag har fått det i mellanamn. Så varje år när min gammelmoster levde så bjöd hon alltid oss på fika på Viola-dagen. Så papi var gullig & hade köpt lite fika till oss. Sötpappa! Idag tänker jag lite extra på gammelmoster Viola som jag saknar riktigt mycket..

Nu ska jag hjälpa pappa med lite småfix & sen blir det raka vägen ner till sängen för min del. Ska varva ner med en bok & sen äntligen få sova.

With love,

I'm with you now

Onsdag, 28 Oktober

Vaknade imorse av att pappa frågade vart mina bilnycklar var, så berättade det & somnade sen om. Jag tänkte faktiskt lite på vad han gjorde hemma & varför han skulle ha dem.. I alla fall, någon timma senare kom han ner igen & sa hejdå, nu har jag bytt till dina vinterdäck. Tack pappa!  ♥

Himla skönt att ha det gjort, ifall det nu skulle bli kallt :)  Nu ska jag snart fixa lite mat & sen åka till jobbet.

Mina bokstäver betyder ingenting.

With love,

My sunshine

Tisdag, 27 Oktober

Idag har jag vart ledig & för första gången på väldigt länge har jag bara vart hemma & gjort absolut ingenting! Så himla skönt, en sån här dag behövde jag. Går fortfarande omkring i mysbyxor & helt osminkad. Detta gillar jag, att man kan unna sig såna här dagar ibland.

Imorgon är det dock jobb igen, kvällen med. Det ska gå bra, tror att jag jobbar med bra människor :)  Sen på torsdag jobbar jag dag & på eftermiddagen åker jag & några till från jobbet till Lager 157, om inte våra planer ändras såklart. Det känns verkligen att vi behöver göra något tillsammans! Så först detta & nästa fredag är det After-Work.

Sitter just nu & pratar med Sandra. Om 2 månader är vi verkligen där, då sitter vi där alla 4 & skrattar! Sen packar vi väskorna igen för att åka till New York & fira nyår. Haha, jag älskar mitt liv. Nej nu ska jag sluta med det där.

Mycket har ändrats. Igår berättade jag i alla fall nästan allt & blev lite mer förstådd om varför jag är som jag är ibland. Känns mycket bättre :)

Nu vill jag ha en lägenhet!

With love,

Turn the lights on

Lördag, 24 Oktober

Så var min jobbhelg här & det har faktiskt gått helt okej. Ganska stressigt imorse men det fixa jag & N så bra så :)  Vi blev klara lite senare än vanligt, men äsch. Det är ju faktiskt helg, haha. Struntade i alla fall att ta rast så slutade jag 30 min tidigare istället, himla skönt måste jag erkänna. Det har faktiskt gått i ett hela dagen.

Nu har jag precis ätit  :)  Blev inte så mycket mat, så kan det gå när man råkar salta för mycket, haha. Det var i alla fall skönt att få lite i magen.

Imorgon blir det jobb igen, 07-21. Det ser jag verkligen inte fram emot, helst hade jag velat strunta i det. Gå ut & träffa mina vänner & sova ut imorgon. På måndag slutar jag vid 11 & efter det blir det bara lugnt.

Fick en kommentar av Sandra såg jag. Så tänkte bara berätta lite om denna damen. Det är verkligen min bästa vän, vi har haft våra bråk & vi har även hittat tillbaka till varandra varje gång! Jag är så glad att jag har henne som min vän, vi har alltid så himla kul & känner varandra hur bra som helst. Skönt att ha någon som förstår mig när jag inte ens gör det själv. Att jag mår så bra som jag gör idag är mycket tack vare henne. Hon fanns alltid där, lyssnade på all skit & fick mig att inse ett & annat. Så tack igen världens bästa :)

Ska se till att något händer nu!

With love,

Leave it in the dark

Fredag, 23 Oktober

Snart är det november, nu börjar vintern komma på allvar. Det känns skönt, jag längtar efter första snön, den känslan :)
Månaden har gått otroligt snabbt i alla fall! Det har hänt mycket, både positiva & negativa saker.

I alla fall, jag vet inte riktigt varför jag skriver blogg nu heller. Har verkligen ingen lust men ja. Tidsfördriv? Allt är i alla fall som vanligt, vissa förändringar bara. Jag har märkt vad som stör mig, eller ja. Det har jag märkt & vetat om hur länge som helst. Det är väl bara det att det blivit mer påtagligt nu? Sen så har det ju hänt en massa bra saker också. Saker som får mig att le, bli sådär glad & rysa :)

Just nu saknar jag min bästaste bästis borta i Glen Ellyn. Snart så kommer vi till dig Sandra, jag längtar så sjukt! Komma tillbaka till USA, träffa söta P & C & New York! Nyår kommer bli helt sjukt.
Tur för mig ändå att det finns skype & msn. Jag har ju faktiskt lovat damen alla detaljer om allting. Haha, MÄNNISKA!

Snart ska jag i alla fall börja göra mig iordning & åka till jobbet. Denna helgen är det jag & några andra till som ska kämpa med de gamla & det kommer gå utmärkt :)  Vill man bara så går det! Så, göra en repris från förra helgen kanske? Hur glad som helst, skutta fram i korridoren & gå omkring & nynna hela tiden?

Tack.

Förresten, vet inte om ni har märkt.. Men jag älskar mitt liv!

With love,


Nu saknas bara Simba. :)

You won't remember

Torsdag, 15 Oktober

Veckan går snabbt, alldeles för snabbt! Imorse när jag vaknade så önskade jag verkligen att jag kunde vart ledig idag, jag behöver en dag bara hemma. Pyssla om migsjälv, gå osminkad en hel dag & bara vara. Får ta det nästa vecka, är ju faktiskt ledig två dagar då :)

Igår var mamma, moster, hennes man & lilla Felicia här! Så himla mysigt, det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag tycker om den där lilla skitungen. Världens bästa & sötaste unge! :)  ♥
Mamma var i alla fall sjukt brun, precis som jag visste. Ibland ångrar jag lite att jag inte följde med. Men å andra sidan så åker jag ju till USA snart!

Jag var även riktigt trött igår, helt sjukt. Så dryg var jag, skrattade åt typ ingenting & var sämst på sten, sax eller påse. Eller jag vann hela tiden menar jag :)

På söndag vet jag redan vad jag vill göra. Men det går inte...

With love,

The reason I know love

Onsdag, 14 Oktober

Gårdagen var inte min bästa eftermiddag & kväll! Direkt när jag gick in på jobbet kände jag att något var fel, något har hänt & hade även en aning om vad. Tyvärr så hade jag rätt med, en av mina tanter gick bort igår eftermiddag.. Det blev en hel del stress & fixande innan vi skulle sätta oss för att prata lite, ta något att äta. Att äta just då var inte ens att tänka på. Det var i alla fall första gången jag var med & gjorde iordning någon som har gått bort, tidigare har jag bara sett dem då de redan är klara.

Var ensam hemma på kvällen, helt kolsvart ute & massa vind & rusk. Jag vet att jag säkert är en superfjant men rädd var jag i alla fall, speciellt med tanke på vad jag vart med om på kvällen. Efter mina mardrömmar om döda människor så gick det inte alls bra att sova. Fick i alla fall lite sömn men vaknade hela tiden, ryckte till & jag vet inte vad.

Mitt glada humör var borta för en stund där men det är tillbaka igen! :)  Jag älskar det, haha. Det blåser ute, det är kallt som bara den men jag är glad ändå! Mycket är bra just nu & jag hoppas verkligen att det förblir så.

Nu måste jag skynda mig & duscha, senast 18.00 så får jag lite besök här hemma. Måste hinna duscha, göra mig iordning & fixa iordning lite med innan dess. Lycka till med det Sophia, tidsoptimist jaa :)

With love,

You're my sunshine

Tisdag, 13 Oktober

Egentligen så har jag inte så mycket att skriva här. Eller, det är nog inget som jag egentligen har lust att alla ska få veta? Haha, konstigt det där. I alla fall, livet är upp & ner & just nu är det verkligen upp för mig.

Jag saknar min bästa vän som är på andra sidan jorden men snart så får jag träffa henne igen! :)  Sånt betyder mycket för mig. Eller att kunna prata med henne på skype & msn, för hon är den jag kan berätta allt för. Hon gillar i alla fall den nya Sophia, jag skrattar & jag gillar detta jag med!

Saker ändras & människor ändras. Jag har verkligen ändrats & det känns bra, jag känner verkligen att jag mår bra. Jag mår bättre än på länge, sen är det klart att finns vissa saker som stör men de försöker jag bara blunda för. Inget ska förstöra min lycka! :)   Jag älskar livet, jag älskar mitt liv!

Idag är det i alla fall jobb & ja. På sistone har jag känt att jag vart en sådär irriterande glad människa! Kl 08 en söndagmorgon, kommer in till de gamla, väcker dem med ett leende på läpparna & går runt & smånynnar :)  För första gången på länge så längtar jag till jobbet! Jag gillar mina gamla & jag gillar mina arbetskompisar.

Åh, vad livet är underbart!! Ingen & inget ska få förstöra detta :)

Alla mina nära, ni är bäst & jag älskar er  ♥

With love,

Now you see it

Måndag, 05 Oktober

Jag har verkligen tappat all lust till att skriva här. Känns som att man har en hel del annat att tänka på just nu. Jag har i alla fall tur som har världens bästa kompisar att prata med. Faktum är att jag älskar er :)

I alla fall, helgen har vart bra! Kände att jag var tvungen att verkligen ta vara på den, nästa helg jobbar jag ju. I fredags var jag bara helt slut så det blev lugnt här hemma & umgicks bara. I lördags blev det utgång, så himla kul! Vi började hos Janina. Janina, jag, Emelie, Jonna & Mickis :)  Härligt var det, sjukt längesen jag träffade damerna ju. Så det var kul, tack så mycket :)  Kvällen slutade som vanligt med mat på donken med Anton & även Rickard. Vad ska jag säga, Anton är min trogna donken-ätare ;)  Vi lyckades faktiskt otroligt bra med taxi-resan hem, haha!

Igår väckte pappa mig strax innan 8, jag fattar inte hur jag orkade gå upp då. Ungefär 4 timmars sömn, haha. I alla fall, vi åkte iväg till Kosta med farbror & co. Det var kul att komma iväg lite i alla fall, även om jag bara köpte en ynka liten sjal! Fick i alla fall hjälpa pappsen med lite så han kom hem med ganska mycket & även lite till hemmet. Fick lite tråkiga besked under dagen med, så nu går jag omkring & är hur orolig som helst. Slutade i alla fall kvällen bra med en film :)  Dock så var jag sjukt trött & småsov lite men ja. Nästa gång kommer jag vara roligare.

Nu ska jag göra mig iordning & sen åka till jobbet. Måste ju erkänna att jag saknar min gubbe lite ;)

Du klarar detta, det vet jag! Bli frisk nu så ska vi göra utflykten jag lovat dig. ♥

With love,

RSS 2.0